hanna1
|
stephany,sej s tem ko sem rekla,če imaš možnost,sem mela v mislih vse to ,kar si ti naštela,ker se mora tud finančno vse izit . Tud mene je šef dons klicu,ker iščejo eno za šank,pa me vprašu,če bi bla do nadaljnega-ko pridem s porodniške--delat v šanku,pa da mi ni trba takoj odgovort-naj premislim.Sem rekla samo -NE..Me je že izučilo,da tiste,ki se takoj postavijo zase in po možnosti še mal izsiljujejo,bolš pridejo skoz,kot jes ko sem bla vedno za vse na razpolago.Pa me ni strah delat v šanku,ker je urejena picerija,sam v kuhni še nekak greš pravi čas domov,tud zvečer(pol10),všanku pa nimaš šans,preden,da popišeš in zaklučiš,je ura namesto 11,pol 12...in pri majhni punčki bom jes samo študirala,kdaj bom čim hitrej domov jo zbrisala,ne pa dam bom svetla še kakemu nebodigatreba,ki misli ,da so ženske zato na svet,da njih prenašajo.Če pa mu ne bo ustrezalo,se pa služba še vedno najde,če češ delat-jes v glavnem od tega ne odstopim,ker sem mu že enkrat povedla to--zdaj mi je res najbolj pomembna Hana pa Blaž in se bompotrudla,da bom čim več zraven njiju,če že moram delat poln delovni čas-se ne bi vidli finančno ven,ker še zdaj včasih komej zaštrikamo od mesca do mesca dodi,pametna odločitev,da ste se odločli za cepljenje,posebej,če živite v naravi in naj ti ne bo škoda tistga dnarja,pa če gre drugim še tako v nos,vidva sta poskrbela za svoje največje bogastvo-zdrave otroke lonib,žal mi je za tvojo punčko,jes upam,da ji boš z požrtvovalnostjo veliko pomagala,je pa res da moraš v to vložit ogromno potrpljenja,časa in volje in tisti,ki se jim otroc učijo brez težav in so zdravi,brez problemov (da ne bo kdo me narobe zastopu--hvala bogu za zdrave otročke),si tega ne morejo predstavljat,kolko več truda je treba vložit za manjši rezultat,ki pa je za takega otroka ogromen uspeh--vem tud sama,ker z mojim sinom...mama tud določene probleme in jes sam upam,da je to bolj prehodno......pač človk nimaš zase časa ----malo ga mam in ga izkoristim za RR Če pa se bo še keri dalo brat,bom napisala,kaj je meni dons moj dragi EMŠO zakuhal