|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
17.1.2008 8:54:35   
urla
dskubin - look on the bright side - sta šla pa mal na izlet pa še sama sta bla brez otrok. Upam, da sta imela vsaj kakšno pametno debato.

A se boste babure še kdaj dobile recimo popoldne, da se lahkotiste ki delamo pridružimo??????

Katja ma odkar je v vrtcu čist sjeban ritem. Vstane ob 7 (prej okoli 8), v vrtcu naj bi tiste ta male dajali kao počivat okoli 9 ure. To počivanje pa zgleda nekako tako, da dajo otroka na ležalnik, zrave se jih pa 13 dereuser posted image . No Katja je bila včeraj tako komirana, ko je bil čas kosila, da je komaj odpirala usta. Dons bo spala tut po kosilu in jo moramo prit iskat ob 13.30, pol pa čakat, če bo slučajo še spala. Se bo pa v rekordnem času uvedla. Tian se je uvajal 2 tedna, pa sem ga pol še vedno hodila nekaj časa iskat ob 14. No dons je zjutraj v vrtcu jokal Tian in ne Katja, češ da jo bo tako pogrešal in naj gre z njim v njegovo sobouser posted image .

A Živa ma dons preiskave???? 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 876
17.1.2008 9:02:26   
amy26
Amy26 - super! S čim pa se ukvarjaš? Mal brezplačne reklame ne škodi user posted image .

Kati, uvažam gumijasta tesnila iz EU in jih prodajam znanim strankam in novim, na moji spletni strani si lahko ogledaš če te zanima http://www.altes.si/, pa če boš sploh vedla zakaj se greuser posted image  pa internet stran sem sama delala tako da je bolj amaterska in še ni čisto dokončana.

drugače pa dobro jutrouser posted image , sem že oba otroka zrihtala in peljala v varstvo, zdej si bom pa privoščila še eno kavico.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 877
17.1.2008 9:02:41   
urla
Vrtec - res je težava v tem, da je med otroki tudi 1 leto razlike. Ampak to se zgodi v vsaki skupini. Pomočnica je itak non stop v previjalnici in okoli leta z robčki za brisat noske. Vzogjiteljica se igra z otroki in zato se zgodi, da dobiš otroka domov s zapackanim nosom ali kaj podobnega. Drugače pa čisto razumem vzgojiteljice. Jest še doma komaj krotim dva, kamoli da bi jih 14 malčkov.  Glede hrane pa je tako. Dobijo 2 ogromna slinčka. Vsakega otroka pustijo, da malo sam eksperimentira s hrano, ko pa vidijo da je več hrane na mizi kot v trebuščku, otroku pomagajo. Hrana je dokaj spasirana (razen kruh). Z zajtrk dobijo mlečno stvar in nato še kruh in kak namaz. Katja ga itak ne zna jest, zato se skoz davi. Jest sem se že čist navadla, da ji rinem sveje prste v grlo in bezam velike kose ven, ali pa jih enostavno porinem navzdol. Za otroke, ki pa česa ne smejo jesti, pa velja samo zdravniško potrdilo, drugače načeloma ne upoštevajo ničesar.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 878
17.1.2008 9:34:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Vsakega otroka pustijo, da malo sam eksperimentira s hrano, ko pa vidijo da je več hrane na mizi kot v trebuščku, otroku pomagajo.

Ti, a so krožniki prlimani na mizo? Ker naš vse kar vidi na mizi, dol potegne. Pol pa ne vem, kaj bo sploh jedel user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 879
17.1.2008 9:46:12   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Vsakega otroka pustijo, da malo sam eksperimentira s hrano, ko pa vidijo da je več hrane na mizi kot v trebuščku, otroku pomagajo.

Ti, a so krožniki prlimani na mizo? Ker naš vse kar vidi na mizi, dol potegne. Pol pa ne vem, kaj bo sploh jedel user posted image

Nič prilimani. Tut Katja načeloma vse vleče dol, ampak v vrtcu pa krožnik kar pusti pri miru.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 880
17.1.2008 9:54:57   
K_a_t_i
A tale kava pol dons definitivno odpade, al bo Anja tam sedela pa čakala?

Amy, definitivno čist nepoznana zadeva user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 881
17.1.2008 10:11:49   
tinaaja
vreme cez vikend user posted image
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 882
17.1.2008 10:17:13   
Lejci
Jutro,

Kava - midve prideve, ampak z zamudo, ker mi je šele zdaj zaspala.

Urla, hvala za informacije o vrtcu, se pravi za neuvedeno hrano, recimo navadno mleko, bom morala dobit zdravniško potrdilo, da ga ne sme. Ok...

Amy, sem že zadnjič hotla napisat, bravo za odprtje podjetja!!!!! Pa da bo dobro laufalo user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 883
17.1.2008 10:52:08   
sezam
barči - miljon user posted image user posted image user posted image  za tvoje otročke

amy - jaz ti tud želim, da bi ti firma laufala user posted image user posted image

Naša noč spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se je non sto zbujal, od 3.30 do 4.30 ni skoraj nič spal user posted image user posted image  Tako, da sem kar malo user posted image  Sedaj ga pa že cel teden ponoč sračka, ne vem kaj mu je user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 884
17.1.2008 11:06:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Kava - midve prideve, ampak z zamudo, ker mi je šele zdaj zaspala.

ne bi bla rada pametna, sam pomojem se ti splača prevert, če bo sploh katera tam...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.1.2008 11:15:37   
Pikca
OJLA,
en dan me ni na RR pa sem čisto out...

user posted image Amy podjetnica! Držim pesti, da ti bo dobro šlo! Spletna stran je čist okuser posted image

jaz sem imela včeraj razgovor... ta nova šefica mi je simpatična (upam, da bo ta vtis ostal tudi potem, ko bomo delali skupaj)... ne vem sicer še, za kaj bom zadolžena, to bo določila zdaj po teh razgovorih... mejle bom dobivala domov že zdaj - kao v vednost, da bom informirana... je rekla če želim, pa valda nisem mogla rečt ne... sem pa povedala, da bi želela hodit domov ob 16h, je rekla, da ni problema... bomo vidli...

Draja, držita se z Živo danes, držim pesti, da ugotovite, kaj revico mučiuser posted image

vsem bolančkanim pikepokeuser posted image user posted image user posted image

Jernejček ima še zmeraj drisko... ampak mislim, da ni rota virus, ker ni nič bruhal... pije pa več kot sicer, najraje po žlički ali iz lončka, mu dajem borovničev čaj ...

Kati, tisto o cepljenju pred vstopom v vrtec je kar smiselno, nam se cepljenje kar vleče, odkar je Živa v vrtcu in tamal vse pobere od nje...

... sicer je Živa že od praznikov zdrava (tok tok po lesu), ampak jih danes v vrtcu pol manjka in samo čakam, kaj bomo tokrat pokasirali...

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 886
17.1.2008 11:27:19   
cv105
dan user posted image

živa&draja: user posted image

vsi ostali bolnički: user posted image

vreme: user posted image user posted image user posted image

prehrana: user posted image user posted image

spanje: user posted image

točka razno: bp

ju3 planiramo družinski izlet ... še razmišljamo kam ... pa sončka smo naročili in zdaj moramo bit pridni, so rekli ...

v nedeljo gremo pa smučat ... naš klub organizira eno tekmo in ker ravno ful pomagat z Maksom ne moreva, greva samo svetit zraven ... komaj čakam ... cel dan na svežem zraku ...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 887
17.1.2008 11:44:26   
amy26
Amy, sem že zadnjič hotla napisat, bravo za odprtje podjetja!!!!! Pa da bo dobro laufalo

hvala vam za dobre željeuser posted image  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 888
17.1.2008 11:48:28   
cv105
Amy ... bravo za pogum, pa veliiiiiiiiiiiiko uspeha user posted image

cepljenje: mi2 ga imava naslednji mesec (pri 11m), pri 12m pa posvetovalnico ... pa ob cepljenju morava še blato dat v laboratorij, ker na podlagi tega kao dr napiše potrdilo za vrtec ...

služba: že 2m prosim za sestanek in imajo ene blazne ovire user posted image user posted image user posted image  pa sto enih predlogov in idej, kaj, kje, kako, za koga naj bi delala ... mene predvsem zanima za koliko in od kdaj do kdaj user posted image  ... močno upam, da se bomo lahko kako dogovorili, da bi delala 6 ur v službi + 2 uri doma ... od 8-14 v službi seveda ... potem bi z Maksijem bila celi dve urci/dan več skupaj ... ampak mi je ene par sodelavcev že reklo, da ni še nobeni uspelo ... user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 889
17.1.2008 11:55:43   
erna14
DAN

kati-ne na PEK so mi rekl da vsaj en teden ne hodiva ven,ker se ni zdrav je zdrav toliko da ne rabi bit v bolnci,ne pa ze tok da bisel vn,pol pa moram ko bo teden okrok,ce bova sla vn postopoma po 20 min pa pol cez kake 2 ure spet za 20 min,ne smem pa bit odzun 2 ure skupaj
sluzba-danes sem zmenjena za razgovor v siski da vidm kako bo,ce bo bols bom v salon sla sam po svoje stvari in ne bom sla vec tja delat,definitivno se mi ne splaca za ta denar,ker receno je bilo drugace placano je bilo pa cist xxxxxx.tako da user posted image
pikca-user posted image user posted image user posted image  za jernejcka
amy-super,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitam
pridm nazaj.....

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 890
17.1.2008 12:26:36   
erna14
kati-aja bi sla na dolensko sam sta pa obadva tamala od brata bolana,takod a ne morva nikamor niti k tasci ne ker ima ona tud nek virus,nimava kam revckauser posted image

trgovski centri-definitivno ni vredno da kaj fasajo tamali,najhujs je k sm zadnc vidla eno familjo z otrokom v trgovin pa je tamala bla cist smrkava ji je tok tekl iz nosa,kasljala je na veliko in so jo tako revo vlekl v trgovino po nakupih,ma saj folk je tud mal usekan v glavo.
vrtec-men je logicno da si vsak stars ne more prvosct da bi za vsako svecko k  prtece iz noska,si lahko vzel bolnisko in ji dajo v vrtec,vem da ni prov sam tko je...ni mi pa jasn zakaj v vrtcih npr.ce je pac temu tako,pa ceprav ponavljajo in ponavljajo da ce je otrok sam malo nahodn da ga ne vozijo v vrtec pa ceprav se ljudje tega ne drzijo in z tem ogrozajo druge otroke.zakaj user posted image potem ne naredijo oz.locijo otrok od teh zdravih,pac naredijo se eno ali 2 skupini kjer bodo malo oboleli otroci in tako bi resili zadevo z razsajanjem....vsaj delno ce ne popolno

prej sm mogla jit ker je tamal grizu kos za smeti v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 891
17.1.2008 12:27:09   
K_a_t_i
Erna, a to zarad mrzlega zraka al zarad česa drugega? Kaj pa če so otročki prehlajeni? A pol greš lahko ven user posted image  Kok so ti pa ponudili v salonu? Pa za kak delavnik? Sej lahko, da si kje že napisala, sam se mi ne da za nazaj brskat...

Men se pa CUFA! V bloku SPET prenavljajo eno stanovanje (na vratih majo boldano z velikimi tiskanimi napisano do 15.1. - si moram koledar popravt, k očitno mal prehtevam) in do zdele je bil mir, tisto sekundo, ko sem dala Žiga spat, so pa začeli razbijat in vrtat. Zdej samo čakam, kdaj se bo zbudu še bolj utrujen, kot je šel spat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 892
17.1.2008 12:40:20   
erna14
kati-pomoje ni ravn fajn po mrzlem z bolanim otrokom okrog setat,pa ceprav je 10 stopinj,no saj ce bi bil soncek jasno da bi sla vn,sam po takem gnilem vremenu pa definitivno ne.
kar se pa tice place mi je dala pred novim letom 120€ akontacije in je rekla da po novem letu pa ostalo k sestejem ure in k sm prsla delat sem ji povedal ure (58) in ostalo je pri 120€ to je cela 2 € na uro,halooooooo,kje zenska zivi,ce bi to vedla prej definitivno ne bi delala za 6€ bi raje doma bla z tamalmu ne pa njej rit odnasala. dogovor je bil za 3 ure na dan da delam.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.1.2008 12:45:17   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

vrtec-men je logicno da si vsak stars ne more prvosct da bi za vsako svecko k  prtece iz noska,si lahko vzel bolnisko in ji dajo v vrtec,vem da ni prov sam tko je...ni mi pa jasn zakaj v vrtcih npr.ce je pac temu tako,pa ceprav ponavljajo in ponavljajo da ce je otrok sam malo nahodn da ga ne vozijo v vrtec pa ceprav se ljudje tega ne drzijo in z tem ogrozajo druge otroke.zakaj user posted image potem ne naredijo oz.locijo otrok od teh zdravih,pac naredijo se eno ali 2 skupini kjer bodo malo oboleli otroci in tako bi resili zadevo z razsajanjem....vsaj delno ce ne popolno

prej sm mogla jit ker je tamal grizu kos za smeti v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede zdravja otrok je tako: nobena vzgojiteljica NE SME odkloniti otoka, če ga zjutraj pripelješ v vrtec. Če ima recimo vnete učke in ga vseeno pripelješ (vnetje se prenaša kapljično), diplomatsko popoldne visi obvestilo na vratih v katerih primerih naj bi otroci ostali doma. Potem je pa spet na starših, ali bodo to upoštevali ali ne. Spet drugi problem je v bolniškah. Recimo konkreten primer za škrlatinko. Zdravljenje poteka nekje tam okoli 10 dni, Bolniška ti pripada samo 3-4 dni. Pol pa povej, kaj ti je narediti. Če jemlješ skoz dopust, ti ga za poletje tako ne ostane prav nič.
Za ločevanje bolanih od zdravih pa NO GO. Prvič nimajo dovolj vzgojiteljic; srugič pa naj bi načeloma otroci v vrtcu bili zdravi.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 894
17.1.2008 12:50:02   
skačica
dan!

Iza ravno zaspala, jaz kuham kosilo(špagete s sečuansko omakouser posted image ), zraven pa še RR čekiram.
Pol od srečanja ni blo nič? Jah, men se tud ne bi ljubilo v takem vremenu vozit v LJ( pri nas ornk pada dež) pa še teli virusi so res hudič.

amy- čestitam ti za odprtje firme in ti želim, da boš poslovala z velikim dobičkomuser posted image . Si pa res pogumna, bravouser posted image . Jaz bi bla tuduser posted image

draja- joj kok me zanima kako se kaj držita z Živo in držim pesti, da odkrijejo vzrok za Živine težave.

pikca-user posted image user posted image user posted image  za magistrsko. Pol bova pa istočasno zaključili? Bravo midve,user posted image user posted image user posted image kajne? Se spomniš kok sva se podpirale ko sva ble še nosečke? Uh, kje je že to. Jaz bom verjetno zagovarjala v marcu. Sicer pa imam samo za kake pol urce dela, da odpravim še tisti dve tehnični pomanjkljivosti pa se mi tud to ne da. Bom dons zvečer. Jaz dobim inspiracijo ko padne mrakuser posted image

kaj še? Aha kati, seb in tamaumu dej vato v ušesauser posted image . Ne sej ne, verjamem, da ti para živce, ampak tako pač je, če živiš v blokuuser posted image .

Aha še to: preden sem dala Izo spat, naju je prišla  pogledat patronažna. Ja, je naju iskala že od nevem katerega meseca, da bi odpredavala o prehrani pa naju ni blo nikol doma. Zdej je pa sam mal pogledat prišla kako je mala in je bila kar presenečena, da jo še dojim. Ja, halooooo? No, sej res kok nas pa še kaj doji? Počasi bi res lahko že malo zmanjšale, ampak včasih je to dobr izhod v sili, še posebej ko nič drugega noče jest al pa sva kje na terenu.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 895
17.1.2008 12:51:05   
Dajadada
O.k. vidm da kava danes odpade, itak včer popoldan nisem bila na netu, tako da niti nisem vedela, da je prestavljena iz petkauser posted image .
A RV ful razsaja al kako? No, mi smo bili včer v btc-ju in lahko verjamete, da nismo bili sami z vozičkom tam, so bile še veliko, veliko manjše bebice v šopingu.

Če je katera za, jaz bi vseeno kakšno kafico ju3. Ob pol 11ih imam zobarja, pol sem pa frejuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 896
17.1.2008 12:51:37   
erna14

Glede zdravja otrok je tako: nobena vzgojiteljica NE SME odkloniti otoka, če ga zjutraj pripelješ v vrtec. Če ima recimo vnete učke in ga vseeno pripelješ (vnetje se prenaša kapljično), diplomatsko popoldne visi obvestilo na vratih v katerih primerih naj bi otroci ostali doma. Potem je pa spet na starših, ali bodo to upoštevali ali ne. Spet drugi problem je v bolniškah. Recimo konkreten primer za škrlatinko. Zdravljenje poteka nekje tam okoli 10 dni, Bolniška ti pripada samo 3-4 dni. Pol pa povej, kaj ti je narediti. Če jemlješ skoz dopust, ti ga za poletje tako ne ostane prav nič.
Za ločevanje bolanih od zdravih pa NO GO. Prvič nimajo dovolj vzgojiteljic; srugič pa naj bi načeloma otroci v vrtcu bili zdravi.

naj bi bili zdravi ampk ocitno ne morjo bit napr.danes je en bolan ga mas doma 7 dni ,ga zdravega peljes v vrtec pa zboli en drug, ki pa ne kaze znaka bolezni ampak je samo prensalec bakterije in kaj imas na koncu ,cez par dni otroka  spet doma,konec mesca pa se vedno mors placat vrtec in kaj je nauk tega
1.non stop bolan otrok
2.si ob ves dopust
3.po moznosti se ob sluzbo
4.pa se visoka poloznica konec meseca za vrtec

za kozlat,sam ni kaj otrok mora v vrtec definitivno,sam pravim da bi mogl na temu neki nardit...kar koli,vem da je tesko....ampak valda saj startsem je tud tesko ce je ortok skoz bolan,pa nimajo kam otroka dat,zalostno vendar tako je,in kaj nardijo pac ga v klicu sile tudi takega odpeljejo v vrtec,realno pogledano je tocno tako,zato pa pravim da bi bilo uredu ce bi lahko locili otroke malo bolane od popolnoma zdrvaih,ce bi bili rezultati vidni pri zdravju otrok in stevilu otrok v vrtcih,pomoje bi se definitivno splacalo.

< Sporočilo je popravil erna14 -- 17.1.2008 13:00:49 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 897
17.1.2008 12:55:15   
skačica

pa še res je urla. Dobro napisano.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 898
17.1.2008 12:56:22   
erna14
skacica-ja jaz tud se vedno dojim in mi je cist cool,res k ena prva pomoc v sili so tele joskeuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 899
17.1.2008 13:16:48   
urla

naj bi bili zdravi ampk ocitno ne morjo bit napr.danes je en bolan ga mas doma 7 dni ,ga zdravega peljes v vrtec pa zboli en drug, ki pa ne kaze znaka bolezni ampak je samo prensalec bakterije in kaj imas na koncu ,cez par dni otroka  spet doma,konec mesca pa se vedno mors placat vrtec in kaj je nauk tega
1.non stop bolan otrok
2.si ob ves dopust
3.po moznosti se ob sluzbo
4.pa se visoka poloznica konec meseca za vrtec

za kozlat,sam ni kaj otrok mora v vrtec definitivno,sam pravim da bi mogl na temu neki nardit...kar koli,vem da je tesko....ampak valda saj startsem je tud tesko ce je ortok skoz bolan,pa nimajo kam otroka dat,zalostno vendar tako je,in kaj nardijo pac ga v klicu sile tudi takega odpeljejo v vrtec,realno pogledano je tocno tako,zato pa pravim da bi bilo uredu ce bi lahko locili otroke malo bolane od popolnoma zdrvaih,ce bi bili rezultati vidni pri zdravju otrok in stevilu otrok v vrtcih,pomoje bi se definitivno splacalo.

Jest sem mela Tiana prvo leto v povprečju 4-6 dni na mesec v vrtcu, ostalo je bil doma. Hvala bogu, mi je vsakič vskočil na pomoč dedi, tako, da sem jaz ostala doma samo prvi dan, ko je bilo potrebno otroka peljati k zdravniku. V nasprotnem primeru bi se mi pa zmešal, v službi bi me pa itak postrani gledal. Apamak tako je in kaj čmo. Da vas potočažim. Prvo leto vrtca je bilo katastrofalno, v drugem letu obiskovanja je bil doma v celem letu kakih 10 dni (ne v kosu), tretje leto pa je bilo še bolje.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.