|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
17.1.2008 13:38:05   
erna14
urla-o sit,ste mel pa veliko obiskanost v prvem  letu,user posted image user posted image ,no sam da je zdaj bol,upam da se ti bo pr katji obrestovalo in bo vsaj ona tok bl zdrava user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.1.2008 13:40:55   
K_a_t_i
Erna, sam po telem k si zdej napisala pa tist "prenašalec" itak ne bi bil odkrit in je tko al tko vseen v kateri skupini je... Veš kaj se men zdi? Če bo samo prehlajen, bomo kr vesele user posted image .

A cela 2 € na uro? In še to verjetno na roko, a ne? Ja dober, dober ZANJO... No, jst sem leta 99 začela s 350sit na uro (še vedno ista firma)... Pa se je splačal! Sem se ful naučila in po par letih mi je bilo dano, da druge učim in usmerjam jaz. Ja, taki so žal začetki... Pripravniki pa itak najbolj našp****.

Kofeti - Dajadada, jst bi se z veseljem pridružila, nimam lih neke panike pred Merkatorjem, sam moj piki je ob 12h že tooook utrujen, da samo dol pade (ga dajem samo enkrat dnevno spat, da ujamemo ritem vrtca). Tko da - če se boste kej menle, sem jst za okol 10h, ali pa po 15ti (Urla, ta je pa zate, a ne?) - sam ta ura - po 15ti pa zna bit zoprna, ker je povsod taka gužva user posted image .
No, pa ta teden je neki prehlajen in sva doma...

Včeri sem mal prebirala otroško psihologijo, ki so nam jo dali v vrtcu in je vmes izpostavljeno tudi to, da starši vse prevečkrat ob enem zahtevamo premalo od otrok, ker to nam ugaja - nam olajša kak napor, po drugi strani pa od njih zahtevamo preveč... Konkretno recimo - pri 6. mesecih učimo otroka plavati in hoditi, želimo, da je odrasel, pri 2h, 3h letih pa ga še dojimo ter ima dudo in stekleničko - na ta način mu kažemo, da je še dojenček. No, tako naj mu ne bi dopuščali celotnega razvoja. Jaz sem se takoj našla! Seveda v tem, da se ne trudim s kozarčkom in da je žlica vedno v mojih rokah - zakaj? Ker se mi ne da non stop brisat user posted image .
Drugače pa je moje mnenje (ne me linčat!!!, samo mnenje), da otrok pri 11 mesecih čez dan ne rabi dojenja (z izjemo tistih, ki imajo kakšne alergije). Tudi hrane ni treba pasirat, ne glede na število zobkov - namreč tako ali tako kočnikov za mletje še nima noben. Je pa res, da tisti brez spodnjih in zgornjih verjetno težko sami držijo jabolko in grizejo. Kaj bolj mehkega pa gre bp.

Skačica - vata ne dela... Če bi mene z macolo po glav, bi pa verjetno blo ok user posted image .

Urla, a je Tian bil bolj med bolanimi tudi preden je šel v vrtec?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.1.2008 13:46:16   
Lejci
Ojla,

Sva nazaj s "srečanja" na katerem sva bili sami user posted image . Ampak ni panike, tista igralnica (prazna) je bila odlična za zdivjat se, mala je samo padla dol zdaj. Sploh ne morem verjet, kakšno razdaljo je že sposobna prehoditi sama.

IZVIRNO SPOROČILO: skačica

No, sej res kok nas pa še kaj doji?

Midve se še in ne nameravam kmal nehat.

Vrtec in bolezni... samo berem, se čudim in me skrbi. Juhu!!! not. V vsakem primeru nasrkaš.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.1.2008 13:48:10   
Pikca
pikca- za magistrsko. Pol bova pa istočasno zaključili? Bravo midve, kajne? Se spomniš kok sva se podpirale ko sva ble še nosečke? Uh, kje je že to
... ja, bravo midve, pa tudi ja, kje je že to, sem mislila, da mi bo prej ratalo končat, ampak sem se tako težko zraven spravla...  zdaj, ko je samo še korak do cilja, bova pa menda speljali, a neuser posted image . jaz tudi upam, da bom imela zagovor marca, da čimprej opravimo... no, se bom še jaz lotila danes zvečeruser posted image  pol bo treba pa še powerpoint pripravit...

vrtec in bolezni - ravno danes ko sem dvignila Živo, je ena prišla po tamalga, ker je zakuhal in driskal, in je rekla, da je že zjutraj jamral - ja zakaj pa so ga pol peljali v vrtec user posted image user posted image , mah očitno se tukaj ne da dosti naredit... upam, da bomo res to zimo ta hudo čez dali in bo potem boljše...

dojenje - men se zdi, da je najbolje, da delaš po lastnem občutku; če je otrok ful zizoman, ga pač dlje pustiš (če seveda tebi ni zoprno)... ne vidim nobene škode v tem... naš mali (tavelka je itak posemben primer) se je že ful malo dojil čez dan, ampak kadar je bolan, noče nič jest, samo dojil bi se... bolan je pa zdaj dosti, ker pač pobere od tavelke, tako, da mi je ok, da se doji, vsaj malo manj shujša ob boleznih.

< Sporočilo je popravil Pikca -- 17.1.2008 13:56:47 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.1.2008 13:50:01   
tinaaja
Bolezni - veliko bolezni se prenasa, ko se niso izbruhnile in pade cela teorija o locevanju v vrtcu. MAh, tko je in tko bo treba furat. Mas odgovorne starse in neodgovorne in take, ki res nimajo pomoci - in pol brez bolniske tezko prefura vse otrokove bolezni...

Skacica - mi2 se se dojiva in se se bova.. in toliko in takrat, ko nama bo ustrezalo. Je pa res, da bom ene 2 m pred sluzbo probala skenslat dojenje cez dan in s tem uspavanje na zizi user posted image ne me vprasat, kako.

Kati- jaz se tud vcasih sprasujem, kje je tista mera, kok zahtevat od otrok, kaj jih ucit, kaj pricakovat,.. Nisem se prisla do zakljucka user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.1.2008 13:54:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Je pa res, da bom ene 2 m pred sluzbo probala skenslat dojenje cez dan in s tem uspavanje na zizi user posted image ne me vprasat, kako.

Enostavno. Mal bo verjeten jokcala preden bo zaspala, sam bo šlo! Tapkaj po ritki, božaj po hrbtu, ponudi stekleničko z vodo, cartaj, cartaj, cartaj! Po potrebi tudi v naročju. Pa od takrat dalje bo tudi ponoči bolje spala....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.1.2008 13:55:58   
sezam
skačica - mi2 se še dojiva - 2x (zvečer in enkrat proti jutru user posted image ). Zaenkrat še ne mislim nehat user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.1.2008 14:06:35   
Pikca
Je pa res, da bom ene 2 m pred sluzbo probala skenslat dojenje cez dan in s tem uspavanje na zizi ne me vprasat, kako.
... pri Živi ga jaz nisem pred službo nič skenslala... ko je bila pri babici, pač ni blo joške, pa sploh ni bilo problema, nobenega joka, tudi zaspala je... edin problem sem imela jaz, ker so mi prve dni v službi joške skor exsplodirale, sem mogla parkrat it na WC mal spumpat.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.1.2008 14:20:22   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ene dva izi prehladka in to je bilo to. KO je začel z vrtcem so se pa začela vnetja ušes, vnetje oči, iz nosa mi je pa itak non stop teklo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.1.2008 14:43:16   
Naomi

Je pa res, da bom ene 2 m pred sluzbo probala skenslat dojenje cez dan in s tem uspavanje na zizi user posted image ne me vprasat, kako.

Enostavno. Mal bo verjeten jokcala preden bo zaspala, sam bo šlo! Tapkaj po ritki, božaj po hrbtu, ponudi stekleničko z vodo, cartaj, cartaj, cartaj! Po potrebi tudi v naročju. Pa od takrat dalje bo tudi ponoči bolje spala....

...no mi smo dojenje cez dan zamnejali takoj ko je dobil prvi obrok GH in potem naslednjega in naslednjega...in se ni hotu vec dojit, ampak to ni pripomoglo k nocnemu spancu, ponoc si pa se prvos...res je, da vcasih se je vaskic dojil k se je zbudu, zdej ga pa ucas sam mal ven iz postlce uzemeva in pocrklava pa zaspi...ampak ene 2x -3x  pa se more dojit u povprecju...zvecer, 1x cez noc in zjutri...ucas pa se vec ponoc...se ne da sam z crklanjem...ampak, nimas kej...vsak je res drgacn, kukr cez dan nisem mela problemov z odstavljanjem, se ponoc ne da in ne da...res pa je da velikokrat nimam energije se ubadat s tem ponoc, pa ga raj prklopm k vem da bo zakomiral nazaj, drgac se pa razbudi in sicer ne rabi joske, sam postopek uspavanja je daljsi...tko da, k bom jes u glav ZRELA za to, da Svita ne dojim vec, mi bo pomoje uspelo...ce bom cakala pa da se sam odstavi bo pa tko k je...ampak za 1x gre...in dokler mam mleko, sem tut vesela...sej vecina pravi, da saj vecernega in jutranjega crklanja naj nebi odvzemali na silo...sej ce nebi pr men pil, bi pa po flaski...ampak se m to zdi zdej  lepsa in boljsa varjanta. je pa verjetno olajsevalna okoliscina, da se ne gre u vrtec, da bom doma z njim in tudi, ko bom u sluzbi, bom samo nadstropje nizje...tko da...dojenje ostaja do nadajnega user posted image
...zgolj moje mnenje...user posted image
...aja se to...ucas je z lahkoto zaspal cez dan in ni bil navezan na josko...je pa tut velikrat na jiski zaspal...no zdej pa k je zaspan ga uzamem u narocje mu zapojem dve ali tri in piko zaspi...nimam problema, je pa na rokah...ampak tudi s tem se ne ubadam,vse pride in vse mine user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.1.2008 14:53:21   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Ene dva izi prehladka in to je bilo to. KO je začel z vrtcem so se pa začela vnetja ušes, vnetje oči, iz nosa mi je pa itak non stop teklo.

urla, as ti mogoce u sluzbi k mas tok cajta za pisat user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.1.2008 15:02:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

urla, as ti mogoce u sluzbi k mas tok cajta za pisat user posted image user posted image

Naomi, misli mi bereš user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.1.2008 15:08:19   
Naomi

sori user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.1.2008 15:21:19   
urla

sori user posted image

HAHAHAHAHAHAuser posted image
Pa še res je, tuki imam vsaj svoj računalnik in vas lahko sledim in kdaj pa kdaj kaj pokomentiram.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.1.2008 15:25:55   
Naomi

sori user posted image

Pa še res je, tuki imam vsaj svoj računalnik in vas lahko sledim in kdaj pa kdaj kaj pokomentiram.

no super in zdej te ne bomo vec pogresale, ce bos tkole pridna user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.1.2008 15:29:26   
Naomi

sori user posted image

no super in zdej te ne bomo vec pogresale, ce bos tkole pridna user posted image

no, so tut prednosti sluzbe ane user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 916
17.1.2008 16:12:42   
Sibil_
Dan!

ja punce-z vrtcem so na začetku težave, žal.Patrik recimo do vstopa v vrtec ni bil nikoli bolan, po cepljenjih je imel mal vročine ampak drugače NIČ.Zdrav kot riba.V vrtcu je pa v mesecu in pol pojedel 3xpo 10 dni antibiotika zaradi vnetja ušes in dvakrat vnetje oči.IN smo ga izpisali.Med mojo nosečnostjo pa itak veste kako je bilo-strahota.Potem ko sta bila oba doma od aprila do septembra NIČ bolezni, vsi zdravi.In v vrtcu spet bolezni, ampak letos občutno manj in boljše preboli-hitreje in večinoma brez antibiotika ker mu ne gre na ušesa.Tako da dejansko sčasoma mine.user posted image

Mi je pa rekla pediatrinja da je ponavadi tako, prvi otrok je do vstopa v vrtec zdrav, potem ga nasrka in oboleva pogosto.Ko se rodi drugi je že od začetka izpostavljen bolezni in je tudi v vrtcu bolj odporen.No, jaz upam da je to res in da bo Lukas bolj odporen, ker tole je tu mač.Ampak recimo zdaj-Lukas je imel tri dni vročine nekaj čez 38, nič ni rabil svečk, malo kašlja in je dobre volje.Patrik je dobil od njega in ga od sobote že kuha (včeraj čez 40), mož je bil dva dni kot cunja z vročino itd, jaz pa tut kašljam in kiham in nisem ok.Bistvo-ta mali je najboljš prenesel tole-čudno?user posted image

KAj boste ta male oblekle za pusta?Lukas bo buča (iz Špara kostum), Patrik pa indijanec.

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 917
17.1.2008 16:15:10   
tinaaja

...no mi smo dojenje cez dan zamnejali takoj ko je dobil prvi obrok GH in potem naslednjega in naslednjega...in se ni hotu vec dojit, ampak to ni pripomoglo k nocnemu spancu, ponoc si pa se prvos...res je, da vcasih se je vaskic dojil k se je zbudu, zdej ga pa ucas sam mal ven iz postlce uzemeva in pocrklava pa zaspi...ampak ene 2x -3x  pa se more dojit u povprecju...zvecer, 1x cez noc in zjutri...ucas pa se vec ponoc...se ne da sam z crklanjem...ampak, nimas kej...vsak je res drgacn, kukr cez dan nisem mela problemov z odstavljanjem, se ponoc ne da in ne da...res pa je da velikokrat nimam energije se ubadat s tem ponoc, pa ga raj prklopm k vem da bo zakomiral nazaj, drgac se pa razbudi in sicer ne rabi joske, sam postopek uspavanja je daljsi...tko da, k bom jes u glav ZRELA za to, da Svita ne dojim vec, mi bo pomoje uspelo...ce bom cakala pa da se sam odstavi bo pa tko k je...ampak za 1x gre...in dokler mam mleko, sem tut vesela...sej vecina pravi, da saj vecernega in jutranjega crklanja naj nebi odvzemali na silo...sej ce nebi pr men pil, bi pa po flaski...ampak se m to zdi zdej  lepsa in boljsa varjanta. je pa verjetno olajsevalna okoliscina, da se ne gre u vrtec, da bom doma z njim in tudi, ko bom u sluzbi, bom samo nadstropje nizje...tko da...dojenje ostaja do nadajnega user posted image
...zgolj moje mnenje...user posted image
...aja se to...ucas je z lahkoto zaspal cez dan in ni bil navezan na josko...je pa tut velikrat na jiski zaspal...no zdej pa k je zaspan ga uzamem u narocje mu zapojem dve ali tri in piko zaspi...nimam problema, je pa na rokah...ampak tudi s tem se ne ubadam,vse pride in vse mine user posted image user posted image

predvsem boldano je tisti faktor, ki mislim da naredi razliko... Ko se enkrat odlocis, da ne mores vec, pol si pripravljen zivotarit 2 tedna in ponoc ustajat, uspavat, ... saj B cez dan zaspi brez zize v vozicku ali pri fotrcku, ampak meni je cis lustno trenutno, da se malo pocartava..  drugace se pa strnjam z napisanim..
Pikca, ja ziza explotion je problem, ki mene bolj skrbi v zvezi s sluzbo user posted image sploh pri meni, ker ko se mi delujoca ziza napolni, sem ziher, da bodo sodelavci gledali samo se vanjo ... ker je reees taka razlika user posted image user posted image user posted image sem razmislajla, da bom morala samo crno nosit, da bo manj opazno ali kaksne divje vzorce user posted image

KAti - pri nas trepljanje po riti ne pali. No, ne pali sploh ideja, da bi zaspala v svoji postelji. Nekaj neuspesnih poskusov je pokazalo to, da se tok zdere in znerva, da pol sploh ne more zaspat. Nikakor pa ne zmorem, da bi jo pustila tok jokat, da bi omagala. Nisem (še) iz takega testa.. Nekako verjamem, da se bo s casom vse uredilo, kozt se je se vse doslej.  Zaspi komot na rokah, ampak ce izbiram roke  ziza, potem je boljs ziza,da ima kaj od tega... Oboje pa vzame svoj cas.. Sploh, kadar se ji na zizi ne uspe uspavat, pa jo je treba se manualno user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 918
17.1.2008 16:16:37   
draja
Dan!

Evo mi smo lahko prišli čez noč domovuser posted image . Jutri pa moramo biti ob 7:30 že nazaj v psoteljici, kot da ne bi nikoli šliuser posted image .

Živi so naredili krvne preiskave, pregledali urin in naredili UZ trebuščka. Baje da so vsi izvidi zaenkrat okuser posted image . Preden smo odšli so ji vzeli še vzorec blata, juti pa sledi še obremenitev z laktozo.

Drugače nimam pripomb, čakali nismo skoraj nič, niti na sprejem niti na razne preglede. Osebje prijazno in ustrežljivo.
Živa je pa itak jokala kot dež ob vsakem pregledu, da jemanja krvi sploh ne omenjam. Ampak ok, zdaj je to za nami.
Na oddelku gužva, tudi po 4-je otročki v sobi, samo večina jih je odšla za čez noč domov. Midve sva imeli srečo, ker sva bili večino dneva sami, kljub temu, da so 4-je otroci hospitalizirani v najini sobi.
Aja kot zanimivost naj povem,da mene uradno niso sprejeli v bolnico kljub temu da dojim in mi tako ni pripadala niti hrana niti tisti kao ležalnik. Zakaj me niso nimam pojma, ker v bistvu do odhoda niti vedela nisem,da nisem sprejeta. no kakorkoli že, hvala bogu sva že doma in jutri zaključimo preiskave.

Pa dodeljeni smo dr. Sedmakoviuser posted image user posted image . Danes je ni bilo in jo je ena druga nadomeščala, jutri pa se "soočimo" z njouser posted image . Sosednjo sobo pa je imel čez tisti ta drugi P,ki je res enkraten, ful prijazen, zavzet,... skratka mi je bilo fuuuuuuul žal, da nismo bili dodeljeni njemu.

Aja, še to.Zgleda, da imamo res malo "preveč" živahnega otrokauser posted image . namreč prav vsaka sestra in vsaka dr. ki je bila vsaj pol minutke ob Živi je komentirala, da kako je živahna, kakšna vrtavka,.... skratka da ima pravo imeuser posted image . Sam res je bila Živa nemogoče živahna, se mi zdi da še bolj kot doma. Višek je bilo pa oblačenje za domov, ko sem jo točno 15 minut lovila po posteljici da bi ji oblekla bodyuser posted image . No, saj hvala bogu da je živahna, upam samo, da ne bo hiperaktivna.

Hvaaaalaaaaa vsem za pikepoke, stisnjene pestke in lepe želje!!!!!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
17.1.2008 16:21:34   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image draja in ziva user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti ravno  hotla meseđirat user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.1.2008 16:44:31   
draja
Tudi hrane ni treba pasirat, ne glede na število zobkov - namreč tako ali tako kočnikov za mletje še nima noben. Je pa res, da tisti brez spodnjih in zgornjih verjetno težko sami držijo jabolko in grizejo. Kaj bolj mehkega pa gre bp.

joj, ko bi vsaj ta teorija oz. tvoje mnenje držalo pri Živi. Je bila tudi moja mami prepričana, da bi znala pojesti tudi kaj samo pretlačenega, pa je pol sama videla, kako se ob vsaki žlici dobesedno daviuser posted image . Pa jo lahko še ne vem kako animiraš zraven, tako da niti ne ve, da je, a čim dobi in majhen, drobcen košček, ji želodec obrne. In pol ne odpre več ust pa če s ena glavo postaviš.
Npr. banana ali kruh po drobnih koščkih pa ji ne dela težav, ampak tega na žalost poje 2-3 koščke pol pa zapre kljunček.

Dojenje glede tega pa lahko mirne vesti rečem, da je Živa idealen otrokuser posted image user posted image user posted image . Res. Že od rojstva naprej ni NIKDAR z jokom zahtevala hranjenja in sva skoraj takoj imeli vzpostavljen ritem. Jaz sem ji pač vsake tri ure dala jesti in takrat je lepo jedla in to je bilo to. v bistvu ji je bilo že od nekdaj vseeno ali si ji v usta tlačil dudo ali zizouser posted image . Ko smo začeli z GH je šlo gladko kot pri Naomi, enostavno se ni več dojila po obroku GH. Tako se sedaj doji le še zvečer, pa še to bolj malo in skoraj pod mojo prisilo, ker ona bi se raje dvigala, vrtela, zvirala,... in pa ponoči oz. bolj proti jutru. Nočno zbujanje nima veze z dojenjem, ker ji je čisto vseeno ali jo vzamemo v naročje, ali ji damo dudo ali pa jo dam na zizo. Celo nasprootno, dostikrat se prav zdere, če jo dam na zizo namesto da jo nosim okrog. Tako da sem prepričana, da bi se lahko v enem dnevu odvadili od dojenja. No, vsaj zaenkrat kaže tako. Še predobro se zavedam, da se lahko situacija drastično spremeni čez noč (kot se nam je npr. naše spanjeuser posted image ). Joj, upam,da ne bom zdaj ful zarečenega kruha pojedlauser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.1.2008 16:45:45   
draja

user posted image user posted image user posted image user posted image draja in ziva user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti ravno  hotla meseđirat user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa lahko prišparaš za en SMS! Pa hvala ti še enkratuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.1.2008 16:55:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa lahko prišparaš za en SMS! Pa hvala ti še enkratuser posted image

Cccccc, Draja user posted image . Si pa zlobna user posted image  Super, da zaenkrat vse kaže ok z Živo!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.1.2008 17:36:08   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Cccccc, Draja user posted image . Si pa zlobna user posted image  Super, da zaenkrat vse kaže ok z Živo!

Eh Kati, tle sam ti zlobo vidiš user posted image . Kaj pa mal smisla za humor pa touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.1.2008 17:37:39   
Dajadada
Urla, lepo te je brat, kar tako naprejuser posted image . Nam mamicam s ta prvim ful prav pridejo nasveti iz izkušenj.

Draja, lepo da sta doma, pa da je zaenkrat vse o.k., jutri pa spet držimo pesti.

Dojenje, zjutraj in zvečer, ampak se mi zdi da bolj zaradi mene kot zaradi njega. Čez dan sploh ne pogreša, zjutraj sem mu dala enkrat flašo s svojim mlekom pa je bilo glih tako o.k., ni rabu joškanja. Zjutraj je fajn ker skupi v postli še mal potegneva, zvečer pa boljš to k flašo pripravljat. Ponoči se je pa sam odstavil, ker preprosto ne zaspi več nazaj, če ga dojimuser posted image , tako da nam edino še naročje preostane...božanje, trepljanje ipd. upali samo takrat ko je fuuull zdelan.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.