tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Je pa res, da bom ene 2 m pred sluzbo probala skenslat dojenje cez dan in s tem uspavanje na zizi ne me vprasat, kako. Enostavno. Mal bo verjeten jokcala preden bo zaspala, sam bo šlo! Tapkaj po ritki, božaj po hrbtu, ponudi stekleničko z vodo, cartaj, cartaj, cartaj! Po potrebi tudi v naročju. Pa od takrat dalje bo tudi ponoči bolje spala.... ...no mi smo dojenje cez dan zamnejali takoj ko je dobil prvi obrok GH in potem naslednjega in naslednjega...in se ni hotu vec dojit, ampak to ni pripomoglo k nocnemu spancu, ponoc si pa se prvos...res je, da vcasih se je vaskic dojil k se je zbudu, zdej ga pa ucas sam mal ven iz postlce uzemeva in pocrklava pa zaspi...ampak ene 2x -3x pa se more dojit u povprecju...zvecer, 1x cez noc in zjutri...ucas pa se vec ponoc...se ne da sam z crklanjem...ampak, nimas kej...vsak je res drgacn, kukr cez dan nisem mela problemov z odstavljanjem, se ponoc ne da in ne da...res pa je da velikokrat nimam energije se ubadat s tem ponoc, pa ga raj prklopm k vem da bo zakomiral nazaj, drgac se pa razbudi in sicer ne rabi joske, sam postopek uspavanja je daljsi...tko da, k bom jes u glav ZRELA za to, da Svita ne dojim vec, mi bo pomoje uspelo...ce bom cakala pa da se sam odstavi bo pa tko k je...ampak za 1x gre...in dokler mam mleko, sem tut vesela...sej vecina pravi, da saj vecernega in jutranjega crklanja naj nebi odvzemali na silo...sej ce nebi pr men pil, bi pa po flaski...ampak se m to zdi zdej lepsa in boljsa varjanta. je pa verjetno olajsevalna okoliscina, da se ne gre u vrtec, da bom doma z njim in tudi, ko bom u sluzbi, bom samo nadstropje nizje...tko da...dojenje ostaja do nadajnega ...zgolj moje mnenje... ...aja se to...ucas je z lahkoto zaspal cez dan in ni bil navezan na josko...je pa tut velikrat na jiski zaspal...no zdej pa k je zaspan ga uzamem u narocje mu zapojem dve ali tri in piko zaspi...nimam problema, je pa na rokah...ampak tudi s tem se ne ubadam,vse pride in vse mine predvsem boldano je tisti faktor, ki mislim da naredi razliko... Ko se enkrat odlocis, da ne mores vec, pol si pripravljen zivotarit 2 tedna in ponoc ustajat, uspavat, ... saj B cez dan zaspi brez zize v vozicku ali pri fotrcku, ampak meni je cis lustno trenutno, da se malo pocartava.. drugace se pa strnjam z napisanim.. Pikca, ja ziza explotion je problem, ki mene bolj skrbi v zvezi s sluzbo sploh pri meni, ker ko se mi delujoca ziza napolni, sem ziher, da bodo sodelavci gledali samo se vanjo ... ker je reees taka razlika sem razmislajla, da bom morala samo crno nosit, da bo manj opazno ali kaksne divje vzorce KAti - pri nas trepljanje po riti ne pali. No, ne pali sploh ideja, da bi zaspala v svoji postelji. Nekaj neuspesnih poskusov je pokazalo to, da se tok zdere in znerva, da pol sploh ne more zaspat. Nikakor pa ne zmorem, da bi jo pustila tok jokat, da bi omagala. Nisem (še) iz takega testa.. Nekako verjamem, da se bo s casom vse uredilo, kozt se je se vse doslej. Zaspi komot na rokah, ampak ce izbiram roke ziza, potem je boljs ziza,da ima kaj od tega... Oboje pa vzame svoj cas.. Sploh, kadar se ji na zizi ne uspe uspavat, pa jo je treba se manualno