dskubin
|
naj bi pri 1 letu otrok zacel uporabljat zlico/vilico Ja, ampak po moje to ne pomeni, da samostojno je, ampak da ve, kako se stvari streže - da pomoči žlico in jo nese k ustom - pa itak začnejo trše stvari prej jest (in pa tiste, ki se držijo žlice), prav redke pa... Je pa res, da so otroci v vrtcu bolj samostojni, kot tisti v domači oskrbi. Jaz sem delala v vrtcu in se trudim z Dražem (pa veliko mi jih tudi reče, da kako je že fino samostojen), samo vem, da če bi bil v vrtcu bi delal še ene par reči, za katere se meni ne ljubi čaaakkkkkkaaaaaaat, da jih lahko sam ampak jih mi naredimo namesto njega. To ni glih najbolj prav, ampak ne morem se začet pripravljat za ven it 2 uri, pol je že Diti spet lačna gledališče - odpadlo. Sem ful jezna, ker sva ta teden že 2. šla zastonj v Trst, pa zdej sem še pogledala na netu ampak očitno prezgodaj, so ful pozno dali obvestilo, da odpade. Se je gospa opravičevala ampak meni je prav glupo - je rekla da sej so po radiu povedali, da odpade. Pa samo enih dveh niso obestili po telefonu (ne vem, po moje se jim ne da klicat v Slovenijo, ampak zdej sva pa prav pustila številko, da ji naslednjič ne bo treba iskat. Sva pa srečala glavnega igralca, sej je bogi, pa sploh ne vem, kako so do zadnjega upali, da bo lahko igral. Ker to 2 tečeta celo predstavo in se pogovarjata, tip pa ima nategnjeno mišico in še hodi komaj komaj (opa še to s trdo nogo). V glavnem on je že prej vedel, da verjetno ne bo šlo v 3h tednih ene 18 predstav dan za dnem, je rekel naj jima dajo 2x na teden pa dalj časa, pa so rekli, da bojo ljudje zgubili zanimanje . No, pa sta ene par večerov zaporedoma nastopala in mu je noga odpovedala. Zdej pa bogsigavedi kdaj bo nared. (ampak tega nama pa gospa na blagajni v nedeljo ni povedala, midva sva mislila da je kaj prehlajen al kaj tazga, ne pa da je poškodovan). V glavnem, sem prav žalostna