|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
16.1.2008 8:39:21   
Dajadada
Dskubin, dobro zgodbico s slikicami si napletlauser posted image .

Kati, user posted image  fotke. Aaahhh, moram začet razmišljat kam bi jo mi spet kaj mahnil (kot da še nisemuser posted image ).

Lejci, tole s toboganom je tudi naš enkrat poizkušal po mu ni šlo tok dobro kot Ines. Bravo, bravo, je že ful gibčna in hitra.

Draja, kikirikiuser posted image Živa.  

Skačica user posted image   za diplomsko.

Tinaaja, user posted image  za nočko. Saj znajo tile naši lumpki, samo pokažejo bolj malokrat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.1.2008 8:39:44   
tejčica
Urla, super da vam gre uvajanje tako dobro.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 827
16.1.2008 8:56:13   
Lejci
Jutro,

Hvala vsem za pohvale, valda naša je z začetka marca in razvoj se neverjetno pozna iz tedna v teden. To vas itak vse čaka. Je luštni ni pa lahko. Ona tkole pleza na vse. Radiator, postlo, kavč, stopnice, police... In hodit je treba z njo. Non stop.

Tinaaja super!!!!! user posted image user posted image user posted image  Zdej bo šlo sam še na boljš, a ne user posted image . Jaz o tem samo sanjam lahko.

Urla, pri nas jo bo verjetno tudi moj uvajal. Boljša varjanta to user posted image

Naša je definitivno ugotovila, da je zabavno, če me po dojenju ugrizne user posted image  Mam prav paranojo že, sploh ne vem, kako naj ji dopovem, da to ne sme user posted image

Ja, v Lj dežuje, midve bova šli kar v CP malo v HM, DM, na kavo... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Petek ob 11, mercator ?

Meni je ok! user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
16.1.2008 9:28:16   
tinaaja
Ja, v Lj dežuje, midve bova šli kar v CP malo v HM, DM, na kavo...

jaz tud mogoce user posted image ampak v doto in bato - mam se bone za spicit

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 829
16.1.2008 9:29:21   
Lejci

jaz tud mogoce user posted image ampak v doto in bato - mam se bone za spicit

Js tut, haha

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.1.2008 9:36:34   
erna14
jutro

kati-jaz ti nc ne zavidam,jaz sem rajs v svojmu kurniku tuki v lj,k pa na morju,a je tko da so se ti ucki kr spocil k si prsla v to lepo umazano ljubljano,ne pa tam k si mogla gledat morcija,ki se nikakor ne more primerjat z naso lublanco,pa palme ki se skrijejo pred nasimi hrasti.....user posted image user posted image user posted image
tinaaja-kaj ce bi ti ce bos kje nasla te slamce se ene 2 zame vzela,za vsak slucaj ce jih nimajo tuki v sanolaborju pr merkicu,da pol jaz ne skacem po mestu.za kofe pa ni panike sam ulet ko bomo karanteno ukinl,pa bravo za spanje
lejci-u tole gre pa pr vas full dobr,superuser posted image user posted image .grizenje-hehe ni zdravila
tejcica-u velik fant,men tud pokajo kosti predvsem v lopaticah,zapestju...user posted image user posted image
merkator-nema pol bom skoz mislna da ste zraven mene,pa ne morem pridt cvekat.....sccsccccsccccssssscccc drugamuser posted image
skacica-user posted image user posted image super za diplomsko
draja-a ziva pa za pod oknco vadi,da bo kikirikala mojmu zigcu.user posted image user posted image user posted image user posted image super preidna moja mala snahicauser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.1.2008 9:41:22   
erna14
joj tamal je ravnikar vitrino odpru in vzel tist zenina in nevesto k sva jih mela na torti in vse mu je padl na tla in nazalost je ostal zenin brez glaveuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.1.2008 9:53:37   
Dajadada
joj tamal je ravnikar vitrino odpru in vzel tist zenina in nevesto k sva jih mela na torti in vse mu je padl na tla in nazalost je ostal zenin brez glave

Tok majhn, pa je že oči brez glave ostal zarad njegauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 833
16.1.2008 9:56:16   
Dajadada
Jaz sem pa glih kar naročila Sack'n seat stolček za na stol, ker rabimo nekaj prenosnega in se mi je zdela tole najbolj varianta. Upam, da se obnese. Pocka, a ti si ga pol kupila?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 834
16.1.2008 9:59:14   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

joj tamal je ravnikar vitrino odpru in vzel tist zenina in nevesto k sva jih mela na torti in vse mu je padl na tla in nazalost je ostal zenin brez glave

Tok majhn, pa je že oči brez glave ostal zarad njegauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image kaj se bouser posted image user posted image

tinaaja-nisem ga mela v PEK nc na tleh zato ,ker je mel kisik in so bli kratki kabli,pa se nisem se upala pol k so ga odklopl zato k so mrzla tla.....pa sem se bala da bi se se bl prehladu,ja drugac je pa komi zdrzal v tisti postlci-katastrofa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 835
16.1.2008 10:01:47   
sezam
kati - user posted image user posted image  super slikce. Si mi kar mal skominov nardila user posted image  Pa ful je huda tista, ko ste se v ogledalu slikal.

Lejci - user posted image user posted image  kok je dobra, pa hitra, pa kaj že vse zna. Se bosta morala z našmu kaj srečat, da ga bo kaj naučila user posted image

skačica, draja - naš je starejši od Ines pa še ne vstaja sam user posted image  On je srečen, da napol kobaca, napol po riti, pa gremo naprej. Ga moram tud enkrat mal posnet, pa pokazat kok je smešen. Ampak obrede pa čist vse. G mam skoz za ritjo user posted image user posted image

skačica - super za diplomsko user posted image
Pa držim pesti, da bosta čimprej uredila parcelo in dobila svojo hiško user posted image  Ti pa kar hitro izkoristi še kako porodniško, pa boš več lahko s svojo princesko user posted image

Pikca - user posted image  za Jernejčka, user posted image  za magistrsko in dobro opravi danes v službi. Ja, res se hitro bliža. Jaz grem delat že 11.2., vmes pa še na en seminar (naslednji petek), pa verjetno še enkrat na en sestanek user posted image

tinajaa - user posted image  da se vam izboljšujejo noči. Upam, da se Brina ne premisli

urla - u, pri vas gre pa že zares user posted image  Ja, se pa res pozna razlika pri prvem in pri drugem otroku user posted image

tejčica - vsenajbolje tvojemu user posted image  mmmmmm, pa verjetno boš kaj dobrega spekla. Nutela tortico? user posted image user posted image

Naš pa še kar spi - od nočneuser posted image  Ponoči mi ga je sračkal od 2.30 do 3.30. Zaspal, pa se spet zbudil, pa spet zaspal,..... Drugače pa je bil priden. Mal čez 6 je še jedel, udaj ga pa čakam, da greva k našim. Pa ga bom morala zgleda zbudit user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.1.2008 10:45:02   
Naomi
dobro jutro, sivo, grdo, dezevno fuj in fej...
...najprej ena slaba novica...nas boscek mi je padu iz najine postle...ponavad kdr grem postlo pospravlat, ga dam pol gor in se loviva...like...pazi se pazi se...in pol nori...in je prsu do roba...sem ga zmer za nogo prjela...dons sem bla pa umes neki cudn obrnena in je bil hitrejsi in pooof na glavo...toooooooooook je joku, kr do sape najprej ni prsu, pol se je pa ene 10 min stisku h men...men pa na jok, mami smotani...je biu cis zelen revez...upam, da nau kej hudga...no sicer cis mejcken olajsevalne okoliscine je, da je na tepih pikiral in ne na parket...malce ze ublazi...no, sej pol je jedu pa ze mal razgraju, sam je biu tak priden umirjen...k drgac je cisti razbojnik...no, tko...gjda gjda mama user posted image
...kati, ful brezvenzne slikce user posted image user posted image , ampak uzival pa steuser posted image ...pa una mi je usec k Ziga fotru razlaga kako in kaj na surfu user posted image
...dskubin...kako pravljicen potopis vcerajsnjega dne user posted image ...pa princ in princeska not user posted image , morm te vsake mal spomnt, da se neb za Diti s kom dogovarjala user posted image ...Petelinji zajtrk pa OK film, jes sem ga kr na kavcu pogledala...kasn gledalise gresta to dons?
tinaaja...user posted image Brinca...sej u postlci ni tok bad spat ocitno...mogoce je mal nevalicana vlecenja user posted image ,  pr nas se nch ne kaze...nocna dojenja so  zakon...dons ga je spet sracku...ciljam na zobke, ker drgac ne vem...nima kej tkole se obnasat ponoc...je biu ze tko pridtkan...
lejci...Ines je pa akrobatka in pol...pa kok je ze zihr...k tkole Svita gledam k je se mal na ivici mi je blo to uceri uauuuu user posted image ...ceprov tudi pri nas gre ze od mize do fotelja sam( no korak), sam se je zacel spuscat...kok pa ob oporah vse pospravi in hodi pa nebi...od sedenja do plazenja je blo vec k 2 mesca, zdej pa u 3 tednih vse...pogresam staticnega Svita ucas k se lulat ne morm it u miru, da neu kej uspicuuser posted image
tejcica, naslednjic ko bos ne prelepi gorenjski pa prid na kafe...sej vem, da cajt mine tkole k grem domov, sam vseen...bi radi mal Vida pa Tajo vidl user posted image
...vsi vrtcevski user posted image user posted image k ste tok pogumni, mamice pa tut...
...ostale krace...love u too user posted image

..tako in prisli smo do konca se enega posta...

papa

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 837
16.1.2008 10:50:54   
amy26
dskubin, ful luštne fotkeuser posted image user posted image  si tudi meni dala mislit glede jabolčka, tako da ga bom danes Eli kar ponudila

tinaaja, super za nočko, le tako naprej Brinauser posted image

skačica, lepo slišat da je mentor zadovoljen z diplomsko

Draja držim pesti da v Pediatrični dobro opravite in da končno ugotovite kaj Živo matra, tako da držala bom pestiuser posted image user posted image

Naše nočke so se zaenkrat zelo izboljšale, edino Ela mi zvečer po dojenju ful kašlja pa nevem vzrokauser posted image  tako da traja da zaspi več kot 1,5 ure, no pol ko končno zaspi pa spi tam do 7.30 kar je za nas super.

Imam pa Elo že od prejšnjega tedna v varstvu pri prababici, 50m odaljeno, odpeljem jo okoli 8.30 in je tam do 12.30-13.00 in se je kar lepo navadila, jaz pa delam v miru doma (odprla firmouser posted image ) tako da se mi tudi ne bo treba vrniti nazaj v službo, ker bom delala doma.
Pa še zrihtat si mislim krajši delavnik tako da bi mi pol prispevkov kril csd.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 838
16.1.2008 12:06:33   
erna14
naomi-bogi,bogi svit,mami pa ni gjda,gjda ampak je gjda postla k ga je spustila,ti ti postla jo je tleba takoj plect vlst.mami nc vec jokat se zgodi,sam da je vse ok.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 839
16.1.2008 12:41:04   
Anonimen
Hello

sem v sluzbi in cakam na en sestanek in imam nekaj casa user posted image

Zdaj ko sva sami z Livijo in sem ful utrujena, hodim kar z njo spat. Je noc bolj mirna. Se eno dogodivscino moram povedat. V  ponedeljek smo proslavili naso pikico s torto in je Livija pojedla nekaj vilck kreme. Ker je jedla prvic nekaj sladkega, je bila potem cist naspedirana in je pospravljala stanovanje od 0.30 do 4.00. Moj, ki jo je merkal ta cas, je rekel, da bila cist zadeta od sladkorja. user posted image user posted image user posted image No more sugar for Livija user posted image user posted image

Naomi - user posted image user posted image za Svita in zate. Mi smo naso probamo naucit, da ko pride proti koncu postle se obrne na trebuh in potem rikverc dol zleze, ce ze mora. Pa se kar obnese...

Kati - kaksne super fotke.. jaz bi tud kaksne pocitnice!!

Lejci - user posted image Ines!! Se mi zdi, da je vasa punca zelo velika!

Tinaaja - ce sem prav preletela na hitro, je Brina spala v svoji psotelji? Super user posted image user posted image
Nasa zdaj tud veckrat spi sama. Eno noc se je zbudila, zlezla k meni, se podojila in zlezla nazaj v svojo postlejo ter zaspala. Imamo pa tako nastimano, da lahko sama zleze k nama ali pa nazaj v svojo psoteljo.
Se modrcek: jaz sem tud ze sita teh modrcev za dojenje, ampak zgleda, da mi ne uidejo se kaksno leto ali dve user posted image user posted image . No, jaz sem si kupila tegale in je super: http://www.anita.com/gb/en/148,1,0,0,42149__products-detail.htm

Malo bolje zgleda kot uni bombazni. PJaz sem ga kupial sicer v tujini, sem jih pa pri nas videla v trgovinah, kjer je Triumph spodnje perilo.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
16.1.2008 13:08:49   
A-N-J-A
dskubin-lušna falota maš domauser posted image
kati-fouš,fouš,foušuser posted image
lejči-bravo Inesuser posted image ,takale je bla naša Elauser posted image

srečanje-jaz pridem,še rajši bi pa jutriuser posted image

draja-itak da držim pesti,da bo vse ok z Živo in da prideta čim prej domov

tinaaja-zgleda sta se B in B zmenila,ker je naš tud spal do 3-h v svoji posteljiuser posted image ,pol ga je pa mami že preveč pogrešala,pa se je mogu mal stisentuser posted image

urla -a Katja že hodi???,pa lepo te je spet brat.

tejčica -Vida bi pa res rada vidla,men se že moj zdi ogromen,pa je sam 80 velikuser posted image .A sta vidva z možem tud velika?

erna-Žigi je pa res lump,da je tkole očitu glavo odtrguuser posted image

naomi-ja kaj češ,se zgodi tud najboljšimuser posted image  

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.1.2008 13:15:53   
dskubin
Danes ni glih vreme za se hvalit, ma mi smo se vseeno nadihali frišnega zraka. Pojedli kosilo, Draž je že padu okrog, Diti pa še kar vztraja in se igra - ni čudno, on se še več, kot nahodu, tamala pa kraljuje v nahrbniku in ni pol nič zmatrana, ker ma gibanje še bolj omejeno, kot v vozičku. Zdej šibam še malo pospravit, če mi bo moj osebni klop to dovolil.

Svit in mameta, samo da se je dobro končalo, pa da ne boli več. Mi smo Diti tudi navadli, da gre sama rikverc dol s pojstle, pa s kavča. To mi je fino, ni mi pa v redu, da tud gor sama zleze, k se bojim da mi flikne čez ta visoko stranico user posted image

kasn gledalise gresta to dons?

V Trst gledat Maraton v NY - se 2 kao pripravljata za maraton in celo predstavo tečeta in govorita, pa ful malo ljudi lahko gre na predstavo naenkrat. No, se nama je zdelo zanimivo, kako bo v resnici, bom pa ju3 povedla.
Kar pa se princeske tiče, to se bo pa mogu Svitko z očkotom zment, jaz nimam nič prstov vmes user posted image

Draja - k ne vem, kako bom danes s cajtom, zato - bomo mislili na vaju naslednje dni in držali pesti, da končno ugotovite kako in kaj user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 842
16.1.2008 13:20:57   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Katja hodi v vrtec, ne pa hodi hodi. Še veselo puza naokoli.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 843
16.1.2008 13:25:41   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Ja saj to vem da hodi v vrtec,sem sam vprašala če mogoče tud že hodi hodiuser posted image .

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.1.2008 13:46:58   
Dajadada
Naomi, ja vidš Svit je že hitrejši od tebe, kaj šele pol k bo hoduuser posted image . Sam da je vse o.k. z njim. Nč se sekirat.

jaz pa delam v miru doma (odprla firmo ) tako da se mi tudi ne bo treba vrniti nazaj v službo, ker bom delala doma.

Amy, bravo, bravouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.1.2008 13:53:07   
urla

IZVIRNO SPOROČILO: urla

Ja saj to vem da hodi v vrtec,sem sam vprašala če mogoče tud že hodi hodiuser posted image .
vrtec, ne pa hodi hodi. Še veselo puza naokoli.

user posted image user posted image user posted image
Ma sem dons za na luno. Sem že mislila, da sem kje napisala, da že hodi.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 846
16.1.2008 14:11:26   
malecka_mateja
ojla!

evo še naju po dolgem času!

smo dobili nov vrtec tu blizu nas 500 m vstranuser posted image tamala je danes preživela celo dopoldne privč sama tamuser posted image pa so rekli da je bilo super!me sploh ni pogrešala!pa ko sem po njo prišla me ni šmirglala!imamo že 5 zobkov!hodimo še ne no kak korak že naredimo čisto pa še en!

jaz grem zdaj čez 20 min privič v službouser posted image ma sej bo!ati bo  pazila tmalo!

upam da se izgnemo boleznim iz vrtca!
drugače pa smo ok!tudi pikeca pred vrtcm je prestala brez jokanja in reakcijeuser posted image
za pusta smo se odločili bomo žabica!tudi za prvi rojstni dan že pripravljamo oz razmišlajmo o torti ...jitro bo minilo!

to bi bilo vse!morem se it zrihtat za službo!

vse bolančkom user posted image in vsem slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.1.2008 14:56:08   
Barči78
En hiter pozdrav, me je malo zabasalo user posted image . Mah, sej ne bi blo sile, če ne bi bla oba otročka čist nahodna, Žan ne more spat, ma skoz čist poln nosek, sesava na polno, Nejo imam doma, da ne bomo spet dobil antibiotika. Oh, evo, 1 teden vrtca, pa smo spet na istem, pa tko fajn je blo, ko sta bla zdrava.

Res želim vsem otročkom, da se vsaj boleznim izognejo v jaslih, ker to pa res ni nič fino, bogi malčki. user posted image

Prebrati pa probam zvečer.

Pa pa.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.1.2008 16:00:24   
tinaaja
Srecanje  jaz bi tud raje ju3.. A smo za? Hitr povedat user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.1.2008 16:22:38   
Lejci

Srecanje  jaz bi tud raje ju3.. A smo za? Hitr povedat user posted image user posted image

Kje, kdaj, js sm za user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.