pocka
|
čer najprej moram draji poslat pikapoke za jutri, sem res vesela,da jevse tako lepo potekalo in ste lahko šli celo domov. dajadada - ne, nisem še naročila tiste zadeve za na stol, daj,ko jo sprobaš,mi prosim malo pokomentiraj,če je v redu erna - prav imaš glede službe, kar povej ji v ponedeljek, pol boš pa videla, mogoče ti bo pa kaj plačo zvišala barči - , bogi ste,se mi prav smilite no tinaaja - pikapoke za Ajo, pa kaj je zdaj to, prav nima sreče te dni dojenje - midve se tudi dojiva samo še pred spanjem, pa enkrat proti jutru, no včasih se še čez dan enkrat, ker se mi je ne da uspavat, pol pa pade ziza (čeprav zadnje 3 dni ne pali več, poziza, pol pa akcija ). Mi smo pa danes končno kupili prve čeveljčke. Smo se kar za Cicibana odločili, pa se mi ne zdijo tako napačni. Smo šli najprej v Geox, pa je bila una prodajalka tam samo za okras, ma pojma ni imela, o kakem merjenju nogice niti govora, ma niti blizu ni stopila, ko smo ji probavali čeveljčke. Izbire pa prav nobene. Samo ene teniske so imeli, pa še dobro,da jih nisva vzela, ker sva pol ugotovila,da so bile eno št. premajhne.Pol sva se pa odločila,da greva raje v Ciciban, kjer je bilo pa čisto nasprotje. Meni je pa zadnje par dni skozi nekaj slabo, pa taka švoh sem,upam,da se mi ne kuha kaj.