|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
17.1.2008 17:50:27   
tinaaja
Zabika ... sem se spomnila, da sem ti pozabila odgovorit - Aja je OK Spomnila sem se pa na tvoje vprasanje zdaj, ker .. je bila po tleh kri... Verjetno ves ,kaj sledi... Itak, prerezana blazinica na zadnji taci. user posted image user posted image user posted image Komunali se vedno ni uspelo pospravit stekla od NL, tko da je bilo skoraj vprasanje casa, kdaj bo na eno glazuno tko stopila, da bo rana.. Mah, na sreco se bo samo zacelilo, ni globoko, je pa 1cm dolgo user posted image

Draja ... saj ves user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 926
17.1.2008 17:52:40   
tinaaja
Gio - a kaj praznujete 10m? Vse naj naj Eli user posted image Kako ste kaj drugace?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 927
17.1.2008 18:14:02   
sezam
draja - user posted image user posted image  super, da ste doma. Dr. Sedmakovo je pa moja sestra ful pohvalila. Je bila poleti pri njej (ko so tamalemu ugotovili celiakijo) in je rekla, da se je ful zavzela za tamalega in ga dala na vse možne preiskave. Upa, da boš tudi ti imela tako izkušnjo z njo user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.1.2008 19:50:12   
erna14
kati-ja leta 99 si tok dobila,a bi zdaj tud za tak dnar delala,mislm da ne,pa jaz tud ne.jaz sem za 30.000 sit delala v prvem letniku k nisem znala nc druzga sam metlo drzat pa se to sm delala 4 dni v mesecu tako da hvala,ampak ne hvala,se mi zdi prevec izkoriscevalno.
draja-ni vazno za kako te ljudje imajo,vazno je za kako se sprejemas,sej ves mi te mamo  radi taksno kot siuser posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image  za zivo in super da ste doma in je vse potekal dobr sem kar parkrat dons nate pomislna sam nism hotla nc pisat,klicat da te nebi kaj zmotila.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 929
17.1.2008 20:00:01   
Barči78
Kako je pri nas, ko ste imela debato o vrtcih in boleznih. Naša ima ponovno vnetje ušes, kar je v vrtcu že četrtič. Ja, žalostna sem in to zelo, ker sploh ne pridemo h sebi, pa zakaj mora to tko bit. user posted image
Zares vam želim, da bodo vaši otročki bolje prenašali jasli, kot jih moja, ker se mi zares smili. No, pa da ne omenim kakšne ima učke, čist zalepljene, vnete, ven ji teče bel izcedek.
Nič, se še kaj javim kasneje, da gre še Neja spat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 930
17.1.2008 20:02:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati-ja leta 99 si tok dobila,a bi zdaj tud za tak dnar delala
<<Preračunano z inflacijo (okvirno), je to dons 600 sit... Pa to kot absolventka in z 2,5 urama vožnje dnevno. In ne, italk da danes in s temi izkušnjami ne bi delala za tok. Je pa recimo v Zasavju normalna plača s srednjo šolo cca. 500-600€. Ja, tak k*** standard je tam, kaj češ.
Pa da ne bo pomote - se strinjam s tabo, da si zaslužiš in si lahko kej boljšga najdeš. Sploh tle v Ljubljani!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.1.2008 20:11:48   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati-ja leta 99 si tok dobila,a bi zdaj tud za tak dnar delala
<<Preračunano z inflacijo (okvirno), je to dons 600 sit... Pa to kot absolventka in z 2,5 urama vožnje dnevno. In ne, italk da danes in s temi izkušnjami ne bi delala za tok. Je pa recimo v Zasavju normalna plača s srednjo šolo cca. 500-600€. Ja, tak k*** standard je tam, kaj češ.
Pa da ne bo pomote - se strinjam s tabo, da si zaslužiš in si lahko kej boljšga najdeš. Sploh tle v Ljubljani!

ja sej zato pa pravim da ni sans,da se ne pustim izkoriscat,okej bilo mi je kul mal sm spet not padla v to za kaj vec pa hvala lepa in adijo,ne vidim prihodnosti v takmu salonu za ta denar,grem v pon delat in sicer ji bom rekla da ne bom za ta denar vec prihajala

barci-user posted image user posted image reva,upam da se kmalu porihtateuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.1.2008 20:22:40   
K_a_t_i
Barči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A vnetje ušes pride od prehlada al je tud to nalezljivo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 933
17.1.2008 20:41:23   
Lejci
Čer,

Draja,  fino, da ste čez noč doma, upam, da vam jutri tudi hitro in čimboljše mine v vseh pogledih!

Prenehanje dojenja, pri nas pa naša zahteva dojenje, ko se naje, se odklopi (oz. me ugrizne). In to predvsem ponoči, čez dan imave eno rundo še pred popoldanskim počitkom, mi pa ne zaspi gor. Vedno je potreben manualni postopek s trepljanjem po riti ležeč na mojem trebuhu (LOL, hudo posrečen izraz).

Ko vidi zize, se ji skor strga od sreče user posted image . Vsakič. Čez dan mi niti ne bo panike to ukinit (bo itak v vrtcu), kaj bo pa ponoči, se mi pa tut sanja ne. Ker če ji dam recimo dudo, sledi histerični izpad. Tudi sama mi slači pižamo user posted image . Vse za priklop user posted image

Črepinje in kužki, naš si je na tem sranju nekaj let nazaj do polovice odrezal tisti zgornji zakrneli prstek. Takrat smo imeli prviž zelooooo negativno izkušnjo z veterinarsko, morali smo ga peljat na šivanje. In ko so sledile preveze rane je en star tip od mene zahteval, da 40 kilskega presranega, tresočega nemškega ovčarja dvignem na mizo, ki je meni segala do popka. user posted image user posted image user posted image  Nato so me on in dva debilna asistenta (se pravi 3 moški) 15 minut gledali, kako se matram. Pol mu je dojadilo in je - pazi to -  s knofom spustil mizo na minimalno višino, da je ari lahko sam stopil gor. Ne vem, a je to za smejat, al za zjokat se user posted image  Upam, da bo z vašo tačko vse ok.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 934
17.1.2008 20:44:12   
Žabika
Uf ste se danes razpisale - se vidi da je dežek padal. No sej zdej bo pa nehal in baje, da bo tudi sonček. Juhuhu!

prve službe: no ste me malo sprovocirale in spomnile na moje začetke. Imela sem v žepu diplomo in bila redna študentka na drugem faksu, delala - voluntirala pa sem celo leto v zasebni fizioterapiji. Plačali so mi malico in prevoz - minimalni znesek. Naučila sem se pa toliko, da sem še danes zelo, zelo srečna, da sem imela možnost to početi.

dojenje: tudi jaz mislim, da naj vsaka po svoje. Midve se načeloma dojiva še zjutraj in zvečer in pa ponoči, podnevi pa če je potreba. In upam, da bo tako še dolgo.

tinaaja: super za Ajo. Blazinica se bo že zacelila.

pikice: imam v spominu, da ste malo nazaj pisale o pikicah na luliki. No Hana ima malo rdečih pikic! Canesten???

draja: lepo, da sta doma, ampak a nisi rekla, da naj bi ostali čez noč notri predvsem zato, da bi videli kako Živo ponoči zvija?

urla: a Katja pije kapljice???

Pikepoke vsem bolančkanim, da se čimprej pozdravijo!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 935
17.1.2008 20:50:05   
pocka
čer

najprej moram draji poslat pikapoke za jutri, sem res vesela,da jevse tako lepo potekalo in ste lahko šli celo domov.user posted image

dajadada
- ne, nisem še naročila tiste zadeve za na stol, daj,ko jo sprobaš,mi prosim malo pokomentiraj,če je v redu

erna - prav imaš glede službe, kar povej ji v ponedeljek, pol boš pa videla, mogoče ti bo pa kaj plačo zvišalauser posted image user posted image

barči - user posted image user posted image user posted image , bogi ste,se mi prav smilite no

tinaaja - pikapoke za Ajo, pa kaj je zdaj to, prav nima sreče te dni

dojenje - midve se tudi dojiva samo še pred spanjem, pa enkrat proti jutru, no včasih se še čez dan enkrat, ker se mi je ne da uspavat, pol pa pade ziza (čeprav zadnje 3 dni ne pali več, poziza, pol pa akcijauser posted image ).

Mi smo pa danes končno kupili prve čeveljčke. Smo se kar za Cicibana odločili, pa se mi ne zdijo tako napačni. Smo šli najprej v Geox, pa je bila una prodajalka tam samo za okras, ma pojma ni imela, o kakem merjenju nogice niti govora, ma niti blizu ni stopila, ko smo ji probavali čeveljčke.user posted image Izbire pa prav nobene. Samo ene teniske so imeli, pa še dobro,da jih nisva vzela, ker sva pol ugotovila,da so bile eno št. premajhne.Pol sva se pa odločila,da greva raje v Ciciban, kjer je bilo pa čisto nasprotje.

Meni je pa zadnje par dni skozi nekaj slabo, pa taka švoh sem,upam,da se mi ne kuha kaj.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 936
17.1.2008 20:56:18   
tinaaja
Hvala Lejci... Ma v zadnjem tednu je guma spustila na glazunah, zdaj pa tacka. Saj bo OK, takoj ko bo suho, drugace pa se rana odpre na mokrem in pol briseva kri za njo. Moram nabavit tisto nogavicko za na nogo... Imamo to ze ene 5ic, tko da sploh ne kompliciram vec. Na veterini recejo - ja prilejite, tam pustis 200€, previjanje,... Pol pa sem vprasala, ce je nujno sivat, pa recejo ne, da se pac nesivano dalj casa celi.. Ker je aja stara, je pa vsaka anestezija verjtno bolj nevarna. ji bom zdaj spet razkuzila in namazala z bivacinom ali necim podobnim.
Ja, B je tud zacela z eno novo fotro... prime majico osebka na podrocju dekolteja, jo potegne k sebi  in gleda not, ce/kje so zize user posted image hja, to dela tud babicam user posted image , ne samo meni user posted image Mene je hotla pa na previjalni v sede mal pozizat user posted image no, res je, da je bila verjetno ze ornk lacna.user posted image user posted image user posted image

Zabika - http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587794,1587794#msg-1587794  Pri nas je canesten pomagal...

Pocka - user posted image ? user posted image user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 937
17.1.2008 21:03:03   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

skoraj dvomim user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 938
17.1.2008 21:03:40   
tinaaja
Nekaj na temo vnetih uses in pucanja nosu
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440

Barci, morda bi kar preventivno vsak dan sibala fiziolosko Neji user posted image Kwa pa vem... V bistvu se kot neznalica isto sprasujem - ali se to prenasa ali sam pridelas? verjetno, ce je baktarijsko okuzba, se prenasa.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.1.2008 21:04:39   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

skoraj dvomim user posted image

dvomis ali ves user posted image user posted image user posted image po znakih, ki si jih opisala... hmmm user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
17.1.2008 21:13:10   
Lejci
Žabika, ja, Canesten bo pomagal.

Tinaaja, naš ari si je šive sam ven pobral user posted image , je pa tut že 10 letna starina. A si že probala tisti povoj, ki se lima sam nase? Čeprav pri našem ni nič funkcjoniralo, ker si vse sam dol pobere. In zliže, tako da mu rano včasih kar z ribodermom namažem, valda po sprehodu mu sperem tace zarad soli.

Naša Ines je ratala prava mala smetarka. Vsako, še tok mejhno smetko mi hoče pojest. Če ne more s prsti prijet, pa se uleže in z usti gor pobere. Seveda se tudi ob koših rada zadržuje, vanje svašta meče in na žalost tudi ven jemlje. Moram prav pazit vsako stvar in prekalkulirat, a bo dosegla al ne.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.1.2008 21:17:48   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Meni je pa zadnje par dni skozi nekaj slabo, pa taka švoh sem,upam,da se mi ne kuha kaj.user posted image

jah, tko se je začelo pri meni - nosečnost mislimuser posted image user posted image user posted image

Žabika ja,naša P se je odločila, da nas pošlje na sprejem, ko sem ji razlagala, da kako so ji na infekcijski sestre kar svečke dajale, ko so videle kako jo zvija (no, takrat jo je res ultra hudo matralo). Samo tukaj so mi pa kar na besedo verjeli. Še toliko bolje za naju.

Tinaaja boga Ajauser posted image . To more pa ful bubat, ko hodi po tačkiuser posted image . Mene tudi to steklo po tleh neznansko nervirauser posted image . Folk je itak primitiven. Nam so v bloku na silvestrovo zažgali zvonce spodajuser posted image . Groza no.Pa v vseh sosednjih blokih tudi. Sem prav pol razmišljala, da kaj bi bilo,če bi se ogenj razširil (kot se je pred leti v našem starem bloku). Kam bi z Živo pobegnili iz tretjega nadstropjauser posted image .

Barči joj prejoj,močno močno stiskam pesti, da se hitro pozdravite!

Pikca upam, da Jerneju kmalu driska mine, ker to je pa res neprijetno za te tamičkene!

Erna user posted image user posted image user posted image  pravilna odločitev!!!

Ela vse najboljše!!!!! Kje skrivaš mamico?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
17.1.2008 21:18:49   
tinaaja
Povoj v dez ne deluje - razmoci do konca... vcasih  sem ji gor prilimala ene 5 plasticnih vrec, cez povoj namrec... ker se ni bilo (oz nisem vedela za nogavicke - ene 6 let nazaj)..  drugace pa sem ga uporabljala za previjanje ja.
smetarstvo d.o.o. se je pri nas malo umirilo, a je bila groza. je pa se vedno vse kar ni treba s tal user posted image P je komentirala, ko sem rekla, da mikrospkopske zadeve pobira in daje v usta, da tko vsaj vem, da ima odlicen vid user posted image user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.1.2008 21:39:24   
Žabika
tinaaja: hvala za link! Glede fiziološke pa jaz delam ravno tko, kot piše. Tudi pri nas je to del rituala - med tuširanjem še speremo nosek. In na to se je že čist navadila in kar malo nagne glavico in nič ne protestira. Narhinel pa uporabljamo samo, kadar je nosek zabasan.
Lupus še ni imel poškodovane tačke oz. blazinice, sva mu pa par let nazaj kar preventivno dajala gor nogavičke, ker je bilo res ful črepinj. Zdej ma pa zgleda že tako debelo kožo, da mu nič ne pride do živega. Tok, tok, tok, ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.1.2008 22:03:18   
erna14
draja-srecno jutr,drzim pestiuser posted image user posted image user posted image
tinaaja-upam da se aji hitr zaceli nogicauser posted image user posted image user posted image

nocko

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.1.2008 8:00:32   
Dajadada
Ne morem verjet...prva sem.
Dobro jutro, pa ena user posted image  od mene, ampak ne vem kok boste kaj zadovoljne s tole mojo, ker je brezkofeinskauser posted image .

Smo se zbudili že 5:15user posted image . Zdej greva pa zajtrk papat, kruhek s skuto in čajček. 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.1.2008 8:32:27   
urla
Dajadada - tut brezkofeinska bo OK.

No mi smo včeraj spali v vrtcu. In sicer po kosilu je baje takoj zaspala. Očka naj bi jo prišel dvignit ob 13.30, pa je še veselo spala in vlekla do 14:30. Pridna pupa. Moram reč, da tudi popoldne ni bila tako sitna. Se je že navasili, da ne bo vedno okoli nas. Danes bo pa cel dan od 7:30 do 15:30. Jo grem jaz iskat, da še malo vzgojiteljice povprašam kako je bilo.

Kati - vnetje ušes ni nalezljivo. Ker jih je imel Tian v 6 mesecih kar 10x sem se navadla, da mu vsako jutro in vsak večer pucam nos s fizološko. To od 1 leta leta po navodilu otologinje počnemo v sede in nič več v leže in seveda s flaško 1 dcl. Od takrat nismo več imeli vnetij. So pa ušesa zelo povezana z zamašenim noskom (ustahijeva cev pri otrocije je tako majhna in so zelo povezani ušesa. nos in grlo). Je pa štala to, da nam je toliko vnetij prineslo zelo poslabšan sluh. Smo bili že naročeni na operacijo žrelnice in v ušesa bi mu vstavili cevke za odtekanje tekočine. Stanje se je toliko izboljšalo, da imamo sedaj kontrolo sep pa bomo potem videli akako pa kaj. Je pa res, da Tian še vedno ne sliši dobro.

Žabika - dobili smo Legofor al nekaj tazga in ga sedaj pijemo 2x na dan. Hvala bogu ga katja kar spije, ker drugače mi je prav user posted image . P sem vprašala za te kapljice, pa je rekla naj počakamo, če bo Legifor pomagal, drugače bomo pa z unimi začeli. Ne upam pa se ji dajati na svojo roko, da ne bo potem pa preveč železa.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.1.2008 8:33:38   
tejčica
Čist čist čist na hitro, ker mali že gode v posteljici.

Draja, user posted image  še za danes.
Amy, user posted image  za podjetniški podvig in uspeha ti želim.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane.

Obalke, kaj je s kavico?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.1.2008 8:56:36   
thaiss
Jutro,

Matia je že v vrtcu, z user posted image  sva že kafetkala in zdej čakava do bo ura 10h da ga greva iskat.

Maks vse naj naj!!
user posted image   
Urla super da se je Katja tako pridno navadla na vrtec, pri nas še vedno jok jok jok... ma sej bo!!

Draja, user posted image  še za danes!!!

Obalke, kaj je s kavico?

midva lahko ponedeljek in torek!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.1.2008 9:13:19   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Urla super da se je Katja tako pridno navadla na vrtec, pri nas še vedno jok jok jok... ma sej bo!!

Bomo vidli kaj bo drug teden, ko jo bom pripeljala jaz. Po mojem bo tudi jok in stok. Pa saj Katja tut pojokca v vrtcu, pa jo malo potočažijo, pa je spet ok. Tian ma še vedno kak tak dan, da mu gredo solzice na oči, ko se posloviva, pa je že 3 leta v vrtcu. Saj bo, boš vidla.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.