|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
16.1.2008 16:24:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

gantar- a odkleneš slikce od poroke, da vidim kakšno si imela obleko...pliz...

OK, naj vam bo, sam.... user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
16.1.2008 16:24:49   
murkica
zdej ko je zima, nič kaj dosti ne skrbim za svojo kondicijo... sej vem, to ni dobro ampak vseeno, ves čas sem bolna in se nikakor potem ne mroem spravit nekaj delat, ker potem še bolj zbolim. Tako, da zdej hodim samo na sprehode in to je to...Mam pa "orbitreck" samo ga zadnje čas ebolj malo uporabljam. user posted image user posted image  No smučat grem, to je tut neki...samo premalokrat

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
16.1.2008 16:25:20   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

No ja sej mogoce bom zvenela osladno... sam meni je pa tko lepo bit porocena... in bi svojo poroka se enkrat dala skoz... mi je tko lepouser posted image '

Sej se strinjam s tabo tany. Jst če bi se, bi se tud še enkrat poročila. Mi ni nič žal nobenega eura za poroko. Smo se imeli prav fajn, pa še v poročno obleko sm mela tako, kot sem vedno sanjala, da bi jo imela. Če se nebi poročila jo nebi imela oblečene user posted image

jaz sem tudi ze razmislajala da bi imeli se eno ceremonijo...mogoce v Sloveniji, ker mojih starsev ni bilo na poroki user posted image je bilo res bolj na hitro, tako da nisva imela casa za nic...tudi obleka je bila bolj tako user posted image

a ves. midva sva tud razmisljala, da bi se se enkrat porocila v slovenji, ceprav je moja druzina bila tle na poroki. sam sem mela jaz fuul zeljo... sam me je minila sedaj... sem pa mela jaz fuuul problemov z dokumenti, da mi je bila priznana poroka v slovenji...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
16.1.2008 16:25:22   
sončnica24
Gantar meni tudi lahko pošlješ geslo če lahko pogledam.
Sploh nisem vedela da imaš slike gor.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
16.1.2008 16:27:03   
murkica

gantar- a odkleneš slikce od poroke, da vidim kakšno si imela obleko...pliz...

OK, naj vam bo, sam.... user posted image

a si že, ker meni kaže, da je zaklenjeno.
Sam malo neučakana... jaz še nisem poročena, pa pol uživam v gledanju drugih slik....user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
16.1.2008 16:27:16   
_ancica_
midva imava tudi kmalu prvo obletnico...30. marca user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
16.1.2008 16:28:24   
_ancica_
ja gantar...meni tud kaze da je zaklenjeno...mater kaj smo radovedne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
16.1.2008 16:29:01   
murkica
ja sej veš babe....user posted image user posted image user posted image  To mamo že v naravi....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
16.1.2008 16:29:01   
Anonimen
zanimivo... sama jih znam z geslom odpret, da bi bilo pa brez gesla... pa ne znam na štimat user posted image  user posted image  user posted image  Grozno... naj mi katera pomaga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
16.1.2008 16:29:16   
sončnica24
Glede kondicije, tako da sedaj na RR pišem in jem bonboneuser posted image user posted image , čakam na lepše vreme pa na rolarjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3735
16.1.2008 16:30:14   
_ancica_

No ja sej mogoce bom zvenela osladno... sam meni je pa tko lepo bit porocena... in bi svojo poroka se enkrat dala skoz... mi je tko lepouser posted image '

Sej se strinjam s tabo tany. Jst če bi se, bi se tud še enkrat poročila. Mi ni nič žal nobenega eura za poroko. Smo se imeli prav fajn, pa še v poročno obleko sm mela tako, kot sem vedno sanjala, da bi jo imela. Če se nebi poročila jo nebi imela oblečene user posted image

jaz sem tudi ze razmislajala da bi imeli se eno ceremonijo...mogoce v Sloveniji, ker mojih starsev ni bilo na poroki user posted image je bilo res bolj na hitro, tako da nisva imela casa za nic...tudi obleka je bila bolj tako user posted image

a ves. midva sva tud razmisljala, da bi se se enkrat porocila v slovenji, ceprav je moja druzina bila tle na poroki. sam sem mela jaz fuul zeljo... sam me je minila sedaj... sem pa mela jaz fuuul problemov z dokumenti, da mi je bila priznana poroka v slovenji...

a ves da sem tud jaz mela probleme s tem user posted image so prav zoprni. Kaj so hotli od tebe???

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
16.1.2008 16:30:27   
murkica
To bo pa Tany vedla, ona ima tudi zaklenjeno, pa je vmes odklenila....

Neposredna povezava do sporočila: 3737
16.1.2008 16:30:28   
sončnica24

zanimivo... sama jih znam z geslom odpret, da bi bilo pa brez gesla... pa ne znam na štimat user posted image  user posted image  user posted image  Grozno... naj mi katera pomaga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lahko nam na ZS geslo pošlješ pa z geslo pogledamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
16.1.2008 16:30:30   
tany83

zbrises geslo in potem skrani sike in potem koncaj z urejanje albuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
16.1.2008 16:31:14   
_ancica_

ja sej veš babe....user posted image user posted image user posted image  To mamo že v naravi....

hahaha ta prave babnce smo!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
16.1.2008 16:31:57   
murkica

a ves da sem tud jaz mela probleme s tem user posted image so prav zoprni. Kaj so hotli od tebe???

Kolegica s ebo poročila na Tajskem in so ji rekli, da to potm v sloveniji ne velja, ampak da bo mogla iti tukaj še enkrat na magistrat, samo formalno opraviti poroko, da bo veljavno. To je po mojem zato, da še v SLO. poberejo denar...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
16.1.2008 16:34:16   
tany83
Ah ancica... meni so tolk tezili... vse ovirjeno 500krat... prevedeno od prevajalca od sodisca... zig od ambasade, zig od zunajega ministrstva.... itd... meni je blo tolk dost tega, da sm kmal ponorela... sem porabla 2 meseca, da so mi vpisali poroko... sam brez vpisa, nisem mogla zamenjat priimka in ne nardit novega potnega lista... groza.. ko je bila poroka vpisana v maticno knjigo pri nas sem skoraj jokala od srece, ker kar sem dala skoz in meseci cakanja na zige... sem bla najbolj srecen clovek, ko sem koncno lahko uporabljala njegov priimek...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
16.1.2008 16:36:04   
_ancica_

Ah ancica... meni so tolk tezili... vse ovirjeno 500krat... prevedeno od prevajalca od sodisca... zig od ambasade, zig od zunajega ministrstva.... itd... meni je blo tolk dost tega, da sm kmal ponorela... sem porabla 2 meseca, da so mi vpisali poroko... sam brez vpisa, nisem mogla zamenjat priimka in ne nardit novega potnega lista... groza.. ko je bila poroka vpisana v maticno knjigo pri nas sem skoraj jokala od srece, ker kar sem dala skoz in meseci cakanja na zige... sem bla najbolj srecen clovek, ko sem koncno lahko uporabljala njegov priimek...

ja tud jaz sem mogla vse dat overit in prevest...sem pa obdrzala priimek tako da mi vsaj dokumentov ni bilo potrebno spreminjat. Se sreca da je vse to za nama user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
16.1.2008 16:36:17   
sončnica24

Kaj zdaj pa imaš dvojno državljanstvo?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
16.1.2008 16:37:50   
murkica
gantar-iiiiiiiiiiiiiiiiii.

Kako lepo... SPloh tista na laškem gradu je fantastična... res lepe fotografije....

Neposredna povezava do sporočila: 3745
16.1.2008 16:38:53   
sončnica24
Gantar full lepa obleka pa zdanja slikice je čudovita, zdaj pa ste mi res lušte naredle, bom ga očitno mogla jaz zasnubit, me zanima kaj bi rekouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3746
16.1.2008 16:38:53   
tany83
Ja sam res... se dobro, da je to za namauser posted image user posted image ..

ne, nimam dvojnega drzavljanstva... tle ti ga dajo po 2 ali 3 letih komaj... seveda moras zaprosit zanj, najprej ti dajo dovoljenje za bivanje (osebna izkaznica), na kar jaz se cakam in cakam.....

Neposredna povezava do sporočila: 3747
16.1.2008 16:39:38   
Anonimen
Punce, kolk problemov je s temi papirji, pa tudi če se poročiš v Sloveniji. Sama birokracija in to brezvezna. Na občini, k sva se šla prijavit za poroko, so bilo vsi vpisani od mojega moža do prič, mene pa ni bilo in je rekla, a vi pa še ne obstajate? user posted image  user posted image  Ampak je bila pol matičarka tolk, da me je ročno vpisala v računalnik user posted image  user posted image  user posted image  Grozno!

Neposredna povezava do sporočila: 3748
16.1.2008 16:40:41   
sončnica24
Potem pa boš lahko imela oba ali samo enega? Sem radovedna ne

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
16.1.2008 16:41:44   
tany83
Gantar jaz bi tud rada tvoje slikce pogledla... pa jih se zdaj ne moremuser posted image ...

a mi geslo na ZS posljes... prooooooooooooosim....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?