*anč*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis Evo me v zbornici v službi, čakam na svoje delo No, imamo pa tudi pri nas tako čudno stanje. Včeraj zvečer ko je šel mož na košarko so mu vdrli v avto. Odnesli torbico z denernico, vsi ključi, tudi od avta. Potem me je klical z enega drugega telefona, svojega je namreč pozabil doma, kaj je bilo pa številko za preklic kartic sem mu povedala, pol je policija prišla tja, potem je pa njegov kolega prišel po telefon, mala je že spala, pa me ni slišal na domofon in je ful zvonil in se je mala zbudila in nikakor nazaj zaspat. Sem jo odnesla v dnevno, naredila medlo svetlobo, potem je prišel ati, jo odnesel spat, pa je spala 3 minute, pa spet auf. Vmes sem se že zrihtala in sva šli skupaj v posteljo. Ampak se ni in ni umirila. Šele ob 2h sva jo prestavila, no, potem je pa normalno spala do pol osmih, tako kot je zdaj ponavadi. Mah... zdaj je avtro na servisu, pa ključe delat... mava samo en avto in usklajujeva kolikor se da. Mož je tudi veliko na poti, pa oba v službi, pa malo v varstvo... Sem naredila že plan za cel teden in ne bo panike, potem grejo pa itak na smučanje moževi starši pa bom lahko imela od tašče avto, če bo treba. Tako je kare eno tako čudno stanje, mož je ves tečen, nič mu ne gre prav... ampak vem da se bo poštimalo in bo pšopoldan bolje. šit, upam da čimprej popucate te sitnosti. jst sm bla tut prejšn vikend na policiji,ker so mi ukradl tablce ta čas,ko smo bli pr mojih tastarih na kosilu. no, fotr je šel pa zjutri po nove pa še nč ne morš narest ... 40 e plačaš!