|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
16.1.2008 7:46:24   
Clody
In dobro jutrooooo!!!

Včeraj  sem prišla do spoznanja, da otroka preveč crkljam!user posted image   Je blo kar nekaj situacij ko sem bila skupaj z njim pri tašči, pa z atijem. Mali je javkal in stegoval roke za mano za čisto vsako figo. Takoj ko sem šla se je lepo igral!!Svašta res! Točno ve, da lahko pri meni doseže kar hoče. Je možno to pri enoletnikih??

Cel tedn ga je dajal ati spat, mleko, kopanje, pravljica in pojstelja - brez problemov, spal celo noč. Včeraj pa prevzamem večer jaz, ...., ga položim v posteljo, grem ven, jok! WTF! Grem nazaj noter, stoji in steguje roke, pa to ne morš verjet. Sem šla ven, počakala 5 minut in je nehal.

Madonca pa tko sem bla pametna zmer. Sej ponavad so tisti, ki nimajo otrok zmeraj pametni a?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
16.1.2008 7:46:57   
Clody
Zdej pa se grem prštimat za urico badmintona!!

Bomo zmogli, bomo!!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.1.2008 7:50:12   
Clody
Maxica, rabim tale izletek, veš! Priznam, da odkar imava Nejca, čisto preveč zanemarjam "moža"!!! Je mali krepkoooon na prvem mestu.user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.1.2008 8:19:45   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

In dobro jutrooooo!!!

Včeraj  sem prišla do spoznanja, da otroka preveč crkljam!user posted image   Je blo kar nekaj situacij ko sem bila skupaj z njim pri tašči, pa z atijem. Mali je javkal in stegoval roke za mano za čisto vsako figo. Takoj ko sem šla se je lepo igral!!Svašta res! Točno ve, da lahko pri meni doseže kar hoče. Je možno to pri enoletnikih??

Možno, seveda.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.1.2008 8:20:19   
muki1
Madonca pa tko sem bla pametna zmer. Sej ponavad so tisti, ki nimajo otrok zmeraj pametni a?

Drži kot pribito user posted image .

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.1.2008 8:29:46   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Muki, komaj se skoncetriram, da preberem tvoj prispevek!!!! Orlandek me preveč lepo gleda!!user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.1.2008 8:38:19   
gaya
Dobro jutro

Če pa kaj sovražim pa sovražim luno, v kakršnikoli obliki. Gaja se je odločila, da bo materi skakala celo noč po glavi in sem jo ob 3 nesla v njeno sobo na tla in ji dala igrače ter šla spat. In je prišla za mano, delala nininiini, spelzala k meni in zaspala, pol je bil pa lahko mir do zjutrajuser posted image .

Da še mal pokomenitram kar se spomnim.

Št. čeveljsčkov mamo še 20, copatke ma 20-21, u bistvu ma tako imenovane "bosanske čarape"user posted image , ane mukiuser posted image

Umivanje zobkov nama za enkrat laufa že od prvega zoba. Takrat je dobila une plastične ščetke, k so ble po tri skupaj pakirane in je zvečer vedno šarila po ustih z njimi k sva se spravljali v pidžamo,... Zdaj se pa že kar sama ponuja oz. kaže na ščetko. Za enkrat še nimava kolodonta, dokler ne bo znala izpljunit. Za zobarja sva se mogle same naročit oz ga izbrat, ker nama pediater ni rekel nič. Sem sama poklicala, so naju vzeli tam okol 13 meseca jo je pogledala in to je blo touser posted image .

Odsotnost od otrok načeloma na dopust za par dni brez Gaje ni šans da grem. Taka pač sem. Je prespala že pri mojih starših, ampak sva midva vedno ponoči prišla tudi tja spat. Pustila sem jo lansko poletje za en dan pri mojih, ko sem šla z mojim na Grobnik k tekmuje z motorji in vem, da mu veliko pomeni, da sem včasih zraven, ampak me je tko matralo na koncu že, da sem jokala. Mogoče se boste smejale, ampak tko sem jo pogrešala. Od takrat ne mrdnem več nikamor. Z mojim si vzameva čas za naju med vikendom zvečer. Če greva ven, pride tašča k nam pomerkat za par ur. Že tko se mi zdi, da mi dobesedno raste pred očmi in mi je hudo, ker moja mala deklica tko hitro odrašča. Za potepanje okol babic in dedkov bo imela še pol dovolj časauser posted image .

A še kaj. Mislim, da je to za enkrat vse.

Pa veselo na delo

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.1.2008 8:46:15   
muki1

Muki, komaj se skoncetriram, da preberem tvoj prispevek!!!! Orlandek me preveč lepo gleda!!user posted image user posted image

To bo pa pomota. Nič ne gleda tebe, MENE gleda. Kaj si pa domišljaš...pffff user posted image .

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.1.2008 8:48:29   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Št. čeveljsčkov mamo še 20, copatke ma 20-21, u bistvu ma tako imenovane "bosanske čarape"user posted image , ane mukiuser posted image

Ja, in imenujejo se bosanske čarape, ampak še vedno so čeveljčki in ne čeveljsčki. Punca, pa kaj je s tabo user posted image  Zberi se že enkrat user posted image  user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.1.2008 8:49:49   
gaya

Ja, in imenujejo se bosanske čarape, ampak še vedno so čeveljčki in ne čeveljsčki. Punca, pa kaj je s tabo user posted image  Zberi se že enkrat user posted image  user posted image .

mal me še alkoholni hlapi od včeraj držijouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.1.2008 8:56:41   
Maxica

Maxica, rabim tale izletek, veš! Priznam, da odkar imava Nejca, čisto preveč zanemarjam "moža"!!! Je mali krepkoooon na prvem mestu.user posted image user posted image

Prav na nikogar nisem osebno ciljala, da ne bo narobe razumljeno. Absolutno vsak ve zase, kako pa kaj. Jaz sem govorila čisto in samo zase. Se pa strinjam, da če je mamica srečna in spočita, je tudi otrok srečen in sproščen in obratno. Sam jaz sem taka, da ne zdržim brez svojih otrok več kot eno popoldne, pa če sem še tako čudna.user posted image
Lepo se imejta.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.1.2008 8:57:56   
Maxica

Če pa kaj sovražim pa sovražim luno, v kakršnikoli obliki. Gaja se je odločila, da bo materi skakala celo noč po glavi in sem jo ob 3 nesla v njeno sobo na tla in ji dala igrače ter šla spat. In je prišla za mano, delala nininiini, spelzala k meni in zaspala, pol je bil pa lahko mir do zjutrajuser posted image .

A luna praviš, da je kriva? Tudi pri nas je bila izjemno pestra noč, sem šele zdaj komaj dobro spregledala.user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.1.2008 9:05:10   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A luna praviš, da je kriva? Tudi pri nas je bila izjemno pestra noč, sem šele zdaj komaj dobro spregledala.user posted image

definitivno luna, na to me je včeraj opozorila tudi moja draga priajteljicauser posted image  in potem se je ponoči izkazalo za resnično

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.1.2008 9:40:15   
pikapolona2
Pi?kot...prid pogledat na telovadbo pa sama presodi.

Dobro jutro punce.....sej smo punce a neuser posted image clody kaj stra?i? z to peËeno kurouser posted image se pa strinjam...da si najbolj pameten kadar gre za tujega otroka...jst se vËasih prav za jezik vgriznem...ker se dr?im nazaj da nism prepametnauser posted image user posted image

na?e dete je spalo...luna gor ali dol....ob enajstih smo imeli malo alarma pa smo malo kocke sestavljali...ampak je ?la kmalu nazaja v posteljo.

zdej pa grem mal delat...da me nebodo zastonj plaËevali!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.1.2008 9:46:36   
frrrr
clody, kakšen avatar imaš pa ti user posted image  user posted image  user posted image
sicer pa se mi zdi, da nas imajo našo dobroletniki (Maxica user posted image user posted image ) čist naštudirane in točno vedo kako nas bodo obrnili okrog prsta user posted image men včasih prav paše, da me obrača user posted image
in uživaj na badmintonu, Mojster Miha user posted image

moci, komi sem spala, ker sem se spomnila, da sem pozabila pohvalit Zojino spanje user posted image user posted image user posted image dans smo mi na vrsti... upam, da bo šlo tolk fino kot pri vas.

luna - js sm pa ugotovila, da ob luni mali full lepo spi. ob 12ih bil buden... js šla pozno spat user posted image okrog 2. ure, pa se ne spomnem, da bi pred jutrom kaj joškal. že nekaj tednov tako... vi jamrate, js super duper zadovoljna... kadar pa ni lune, sem pa js uboga user posted image kaj bi dala, da bi Jašo tut luna trkala user posted image user posted image gaya in Maxica, sem vaju razveselila? user posted image

grem delat dalje...

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.1.2008 10:10:26   
frrrr
*blu*, dela tvoj na Assa Abloy?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
16.1.2008 11:07:46   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aha, še vprašanje: kako naj tamaučku kaj sadja poturim? ribano ali speštano ne pali, rezine in z rokami ne pali. Evik mi je priporočala še vilčke, pa je mali samo pikal sadje gor in potem vse skup pretlačil user posted image pitanje ne pali, ker izpljune... 1-2x tedensko je banano, to je pa tut vse od sadja, pa še to 1/3 cele user posted image user posted image z zelenjavo ni problemov, brokoli in korenje sta mu posebej všeč... sadje pa - HEEEEELP!

Težko pomagam...
Tara ga je vedno marala, sicer ne vsega, večino pa---
Tia z izjemo banan in jagod, ter pogojno jabolk, sadja ne je...no včasih še kakšno nektarino in malino,a za vse se moram že hudo kregat da pogoltne...tako je že ves čas, od začetkov uvajanja...pomagalo ni nič...
Jaša ga obožuje, vsega, vseeno v kakšni obliki- rezine, cela jabolka, naribano, zmiksano, kompot...ni važno, samo da je sadje...

Mi imamo to srečo, da je mala naravnost nora na sadje... ampak ji dam vse po koščkih in ona to potem zoba... najraje imamo mandarine, rozine, ....  ima pa raje celo jabolko kot pa naribano...user posted image

Pa dobro jutro...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.1.2008 11:10:11   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ne imena še nimamo.. .nikakor da se zmeniva... za punčko  sva mnogo lažje zbrala..gačlsgasčghasčgoaihsgaćgiwrg
ošv j
twq ga
asgldf

mislm,da bi katarina hotla,da se začne na ga al pa g user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
16.1.2008 11:20:08   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mi smo s telovadbe...mislim da se obe z Blu strinjava da je tukaj boljše vzdušje in malo boljša motivacija...Sara in Brina sta uživali...mamici pa sva kar zašvicali ko sva skakali za njima

Se strinjava jauser posted image . Midve bova kar sem hodile.
A piškot se tud zanima za telovadbo?
Altati, a ste vi šli z Jašem v A.....? Kako mu je bilo všeč?

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.1.2008 11:22:52   
*blu*

Odgovor imaš na ZS.
Nisi zadelauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.1.2008 11:36:28   
Maxica
Moci, si videla?
user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.1.2008 11:37:17   
piskot
frrr jaz bi priporocala sveze stisnjen sok mogoce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.1.2008 12:50:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Altati, a ste vi šli z Jašem v A.....? Kako mu je bilo všeč?

ne, ker se trenutno izogibam virusnih okužb...

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.1.2008 12:50:58   
altati

Odgovor imaš na ZS.

ja, čist si zgrešila frrrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.1.2008 13:40:21   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Odgovor imaš na ZS.

ja, čist si zgrešila frrrruser posted image user posted image user posted image

Kaj se pa ti režišuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?