frrrr
|
kje naj začnem??? Arabela - js sm se tut mazala, pa sem po riti vseeno strije fasala. to pa zato, ker sem se namazala, pol pa takoj na RR in se je krema v pižamo vpila mogoče pa Katarinca čuti, da dobi konkurenco in te hoče še izkoristit pa verjetno čuti tvojo živčnost zaradi izpitov in je potem še ona nemirna... to je začaran krog. v takih primerih se js vsedem in se zamislim, pol pa dam kakšno musko gor in pleševa... pa kak sprehod pomaga... pa počitek z otročkom... in gre dalje. drži se! psaša in Remy - pozdravite se!!! Clody - tale sneg je pa vauuu vrtec in podražitve - mi smo za lasnko leto dobili odločbo, za letos še ne. za lani smo dobili tudi poračun. prvi račun je bil visok = polna cena, a je računovodkinja vrtca rekla, naj samo del plačamo. potem smo pa drugo položnico dobili le razliko. pa itaq smo imeli polno ceno samo do 21.11., naprej je bila rezervacija, kar znaša 30% cene - evo, muki, tako je pr nas vrtec in spanje - naš mali bo jutri drugič prespal. prvič je novembra danes ga je mož prvič pripeljal in pri vratih oddal. smo počasni pri uvajanju, ker se nam nikamor ne mudi. do zdaj je po zajtrku mož pobegnil in se po kosilu vrnil. mali ga ni kaj pogrešal. jokal samo, ko je padel. vzgojiteljica pravi, da zelo uživa. clody - naš ima zelo rad igrače in pesmice - drugo ga ne briga vzgojiteljica je pa tudi taprava in zna otroke animirat. prejšnji teden je že prinesel domov nov način oponašanja konjička, včeraj mi je pa že v poskokih kazal kako konjiček skače še sreča, da je mož povedal kaj kaže, ker sicer ne bi imela blage veze kaj počne mali še en cvetka iz vrtca... naš pobalin je prvi dan vrtca vzgojiteljico klical babi glede na to, da ima 2 babici in eno prababico, si verjetno misli, da so vse stare babe babice čevlji in copatki - mi smo do sobote imeli čevlje 20. v soboto sem mu pa kupovala nove in se mi je 21tka zdela premajhna, kupila 22tko in so mu ok. copatke ima v vrtcu škratke od 12-18 mesecev, doma pa od 18-24 mesecev. vedno naročim po dvoje iste številke in obakrat sem dobila različne po velikosti. ene 12-18 so mu premajhne, ene 18-24 full prevelike... drugi par iz vsake pošiljke mu je pa prav potovanje brez otroka - men se bi strgalo. vsak sicer po svoje. mi smo sami v lj in imamo babice 120km stran, zato mali tudi ni vajen tujega varstva. vem pa, da tudi sicer ne bi bila sposobna it na dopust sama. mogoče bi mi uspelo prenočit, a bi bila zelooo burna noč. nama z možem je dopust, ko sva s tamalim in zato tudi tako dopustujemo. do zdaj sem si 2x dala duška in šla v savno - vedno natjunala tako, da ja Jaša pol mojega oddiha spal. sama z možem sva šla pa na koroškem 2x na ven - enkrat dobila klic ob 1ih, drugič prišla ob 3. in se je mali ravno prvič zbudil. romantika v dvoje mogoče sva midva čudna, ampak nama je dovolj bit dovolj... četudi doma na kavču Lu - za savno te obvestim, ko bo naslednjič v planu. zdaj je bilo tako iznenada... Evik v soboto sms poslala, če sem za, pa sva se kr zmenile... zobki - naš ima zobno ščetko že zelo dolgo... ene 3,4 mesece preden je prvi zobek pokukal na plano, jo je že imel. zakaj? kadar sva si midva umivala zobe, je hotel pulit nama iz ust. zobne paste še ne uporabljamo in naj tudi ne bi bilo potrebe po tem. se motim? altati? in draga naša nadmati, hvala za obvestilo o naših pravicah, bom poklicala zobarju, ker še nismo nič dobili. za umivanje zobkov pa plenička pri kočnikih res ne pomaga ja mi smo šele pri dvojkah... trojke lezejo ven. kopanje - mi uporabljamo milo oz. šampon enkrat tedensko... sicer okopamo samo v vodi. ne vidim potrebe po miljenju vsak dan diploma - @lina, hvala za brco punce, ko končamo, bo žuuuuur! muki, upam da te prehitim piskot - savna namesto večerje, otročke čuvajo možje. pikapolona - moj je kr skuliran ja... js sm bolj panične sorte... sva imela eno leto prav namenjeno mojemu prevzgajanju - zgledalo je tako, da nama je vsaj enkrat na mesec avto crknil. 3je različni avtomobili. sva enega imela na servisu, si izposodila drugega in naju je pustil na cedilu - in to same cvetke: na avtocesti počena guma na velikonočni ponedeljek, ko nihče ne dela; ponoči v hudem nalivu na začetku primorske avtoceske crknejo brisalci; alternator, vodna pumpa in še en kup sranja, pa večina ob nedeljah ponoči, ko sva hodila proti lj. vglavnem familiji sva poservisirala cel vozni park js sm pa ugotovila, da nima smisla pizdit in se sekirat za nazaj, ter je potrebno razmislit kako naprej. aja, pikicapokica6 vas pozdravlja... mali plezalci... digi, mi malega odstranimo id nevarnega početja, mu rečemu NE, včasih zaigramo paniko in se mi zdi, da kr laufa. ne se mu smejat in druge klicat, da pogledajo kaj dela, ne ga slikat,... pa mogoče ne bo iskal pozornosti. nasvet za altati pa nimam, ker samo opisuje... če bi fotografirala, bi bla pa pametna Maxica - js sm tut hodla k cicibanovim uricam in mi je bilo všeč. začela sem pa šele pri 5ih, pred vstopom v malo šolo. kolk časa pa traja in kolikokrat tedensko je?
|