|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
15.1.2008 12:50:26   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Glede ločitve otrok smo pa zleda vse čudne al je samo "blu" čudna!!user posted image user posted image user posted image

tamalga bom pustila samo v rokah mojih staršev ali NIČ, to sem potihem odločena. Našedva sta namreč še tristokrat huj kokr jest glede zdrave prehrane, sprehodov, reda.  Ni šans, da tam Nejc najde mojo cunjo in se začne jokat, prej bi reku BEK, dej stran!user posted image user posted image user posted image

No, bomo vidli kako bo!!

A misliš da res user posted image ?

No, saj pri nas tudi pride kak dan, ko bi najraje spokala in nekam šla. SAMA, brez vseh treh....a na srečo me potem hitro mine.
Saj Clody, jaz ti vsekakor privoščim, da greš brez slabe vesti in maximalno uživata z možem, zaslužita si definitivno.

Kar pa se tiče izjave, da te 5 dni otrok sploh ne pogreša, pa sem morala pokomentirat, ker to mi pa ni ravno....kako bi rekla, logično user posted image  

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.1.2008 12:56:05   
*blu*

Glede ločitve otrok smo pa zleda vse čudne al je samo "blu" čudna!!user posted image user posted image user posted image
Priznam da sem, že od nekdajuser posted image
Ko sem videla, da moj otrok nima problema z mojo odsotnostjo (nikdar ne joka, ko odideva, nima problemov s spanjem kjerkoli, doma potem takoj ujame ritem...), ne kompliciram več. Recimo bratov mali pa vedno joka, slabo spi..., v takem primeru je pa sigurno ne bi z lahkim srcem pustila oz. je sploh ne bi! Pustim jo, vedno pri mojih starših in je ne bi nikjer drugje. Saj v večini primerov jo imava vedno s sabo, je kar navajena vseh sort dogodivščin le enkrat na mesec greva z mojim za dva do tri dni sama nekam. In mi paše- brez slabe vesti. Enkrat se je pa zgodilo, da je moral moj za dva dni podaljšat zaradi službe in smo preživeli (to je teh rekordnih 5 dni).
tamalga bom pustila samo v rokah mojih staršev ali NIČ, to sem potihem odločena. Našedva sta namreč še tristokrat huj kokr jest glede zdrave prehrane, sprehodov, reda.  Ni šans, da tam Nejc najde mojo cunjo in se začne jokat, prej bi reku BEK, dej stran!user posted image user posted image user posted image

No, bomo vidli kako bo!!

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.1.2008 13:00:34   
Clody
muki, sej vem, ne rabiš razlagat. user posted image Te čist razumem kaj misliš! Saj pravim, da je moj rekord 4 ure. Mogoče bo nov 4 dni, mogoče ostanemo pri starem rekordu!!user posted image user posted image

Ampak moji tastari so pa res tako vsekani, ja. Za njiju je najlepši dan v življenju dan, ko sta dobila vnuka in vnukinjo res. Doma pri sebi imata čisto vse za naše obiske. Nabavla sta vse po dvoje, od pojsteljic do stolov za jest, planic, robcov igrač, res sta posrečena no. Takoj ko kdo od vnikov zboli poizvedujeta in brskata kako in kaj, poročata, že mal težita no!user posted image user posted image Škoda le ker nismo bližje.

Je pa res, da mami nima še niti 50 let, obnaša se sicer za 20, ampak to je že druga štorija!!user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.1.2008 13:14:47   
moci
kap me bo. iz vrtca so klicali, da se je zoja zbudila. jaz bi dala pa roko stran, da ne bo spala. user posted image  zdaj bi bila pa invaliduser posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.1.2008 13:14:57   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kar pa se tiče izjave, da te 5 dni otrok sploh ne pogreša, pa sem morala pokomentirat, ker to mi pa ni ravno....kako bi rekla, logično user posted image  

Prav imaš muki, res sem se mogoče čudno izrazila.
Kakšni pa so znaki pogrešanja pri 14 mesecev staremu otroku?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.1.2008 13:18:43   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kap me bo. iz vrtca so klicali, da se je zoja zbudila. jaz bi dala pa roko stran, da ne bo spala. user posted image  zdaj bi bila pa invaliduser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Bravo Zoja, 1:0 zate!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.1.2008 13:22:13   
Clody
Urejam slike in sem našla tole:

03.01.2006 Pokljuka, zametlo nas je do neba in nobeden ni šel na šiht!!user posted image Komaj sem odmetavala, pa sem velka 180!! Res je bilo lepo!!

user posted image user posted image

Piškot, te moram razočarat, ampak na Poklujki tud dežuje in ni nič novega snega  - še!!!!

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.1.2008 13:23:15   
Clody

Briga te roka, sej imaš dve!! Važno, da je Zoja spala. Bravo!!!!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.1.2008 13:26:18   
moci

03.01.2006 Pokljuka, zametlo nas je do neba in nobeden ni šel na šiht!!user posted image Komaj sem odmetavala, pa sem velka 180!! Res je bilo lepo!!

Piškot, te moram razočarat, ampak na Poklujki tud dežuje in ni nič novega snega  - še!!!!

huuuuudooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še 1x zrihtaj tole, prideva odmetavat, anede piškot?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.1.2008 13:28:42   
psaša

Bravo Zoja user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.1.2008 13:38:42   
psaša
Za 30,50 EUR so nam vrtec podražiliuser posted image user posted image user posted image , tko, da bom plačevala 10 EUR več glede na plačilni razred.user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.1.2008 13:40:54   
pikapolona2
a bom jst še kdaj doživela tolk snega????????...Clody tud mene poklič sam se bom bolj valjala kot odmetavala user posted image user posted image . Pa uaaaaa...kakšno opravičilo...kar v London te povabiuser posted image user posted image user posted image

Tudi jst nism šla delj kot za par ur še nikamor od tamale...ampak pomoje je problem v meni ....jst ne morem pozabit ko je moja sestrična šla na Japonsko z možem doma je pri svoji mami pustila tamalo ki je bila stara okoli 1.5 leta in tamala je fasala rota virus. Je morala z babico v bolnico pa na infuzijo. Groooza....je jasno pokazala ko se je vrnila mami da je jezna....sploh ni hotela k njej....pa sta bili drugače skoz skupaj.

Blu....a veš da je v Vita centru Naklo tudi vadba za malčke od 1-3 let...in to 16 45....danes greva pogledat ali je bolj karizmatična voditeljica......je pa prvič zastonjuser posted image user posted image sam prideš in poskusiš...neobvezujoče...prideta?

grem zdej delat.....

a veste da sm zjutraj skor eno uro zabila na mobitelovem centru v KR...kolk je pa ena lepa ampak smotana baba tam k sprejema aparate v popravilo....mi je pritisk narastel do amena...sm kr ene čokoldane kekse odprla ko sm prišla domovuser posted image user posted image user posted image ...obup! JI nekaj razlagaš pa te čez tri minute čist isto praša....pa skoz k vratom geldala...pa mal naokoli....delala s polžjo hitrostjo...zavijala tako po gorenjsko da sem ji skor rekla če lahko prosim po slovensko pove.....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.1.2008 13:42:09   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

A misliš splošni user posted image ? Tega ti ne znam povedat. Jaz vem samo, da se naša joka in k sebi prižema moja oblačila.
Ali pa ko vidi kakšno sliko je recimo nemirna in veliko omenja mamo user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.1.2008 13:43:22   
muki1

Suuuper user posted image  user posted image  user posted image . Za Zojo in roko user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.1.2008 13:46:09   
muki1

Ojoj Clody.... razneslo me bo. Takoj bi vse pustila in šla v to sliko živet user posted image . Ful lepo, res.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.1.2008 13:51:54   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A misliš splošni user posted image ? Tega ti ne znam povedat. Jaz vem samo, da se naša joka in k sebi prižema moja oblačila.
Ali pa ko vidi kakšno sliko je recimo nemirna in veliko omenja mamo user posted image

Ok. No naša recimo ničesar od tega ne dela. Še če jo po telefonu pokličeva, se vsa navdušena ¨pogovarja¨ in nič ne joka. Po tem sklepam, da me pač ne pogreša. Recimo bratov mali je pa veliko bolj navezan na mamico in joka in dela vse kar si ti naštela, po telefonu jih sploh ne sme slišat, ker se mu ¨utrga¨, to pa je pogrešanje, najbrž.
Res nisem hotela zadeve posploševat ali biti pametna. Samo našo izkušnjo sem napisala. Seveda vsak otrok drugače reagira.
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.1.2008 13:55:04   
*blu*
Pikapolona, mogoče pa res prideva. A je še kater drug dan? Hvala za info.
Jaz Saro vozim še na Montesori urice. Če katera pozna? Tud luštna zadeva.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.1.2008 13:59:27   
pikapolona2

Pikapolona, mogoče pa res prideva. A je še kater drug dan? Hvala za info.
Jaz Saro vozim še na Montesori urice. Če katera pozna? Tud luštna zadeva.

ne samo v torek je to v Naklem...montessori urice ne poznam...poznam pa Montessori pedagogiko...ravno pri diplomi bi jo morala nekako vključit pa ne najdem nič kako spoznavajo likovni svet... drgač mi pa tako iz knjige ko opisuje ni všeč...je preveč hladen...jst sm bolj za stiskanje in razgrajanje ....kam pa jo voziš...v LJ.....imajo veliko tega didaktičnega materiala...pa vzgojiteljica je bila v italiji na izobraževanj...te moram ob priliki bolj izprašatuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.1.2008 14:10:36   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Za 30,50 EUR so nam vrtec podražiliuser posted image user posted image user posted image , tko, da bom plačevala 10 EUR več glede na plačilni razred.user posted image user posted image

To si že dobila novo odločbo? Ker jaz je še nisem dobila. Čisto možno, da nas tudi kaj takega čaka. Ampak imamo srečo, da rezervacij ne kasirajo, kar sem slišala, da po enih vrtcih že delajo. Iva je vpisana in ko pride pride, takrat bomo tudi dobili prvo položnico, do takrat pa nič. Vem, da je kar precej vrtcev, ki že rezervacije kasirajo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.1.2008 14:10:56   
altati

eden glavnih znakov je: da ko prideš nazaj, ko te ponovno zagleda oz. dobi, te ne izpusti iz rok, iz oči iz 'dohvata' bi se reklo 'po naše'. Ko mu malo izgineš iz oči joče in te išče.

Je pa tako, da so si tudi ti mali otročki različni.
Moja Tara je bila in je še vedno ena velika ciganka. Že od malih nog je rada spala pri babicah, pri prijateljicah, pri sosedih, vsepovsod.....
Tia pa ne bi šla nikamor, oz. bi, če bi jaz bila zraven....
Za Jaša pa še ne vem čist dobro kakšne vrste bo....

< Sporočilo je popravil altati -- 15.1.2008 14:11:26 >

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.1.2008 14:18:40   
Anonimen
Tinkara prespi edino pri mojih starših, ampak, tako kot zelo rada tam ostane, gre potem tudi zelo rada domov.........enako je z vrtcem!

Mi smo vsi prehlajeni....moj nos je že čisto rdečuser posted image

Tinkari sem kupila oblekico za maškare- čebelico- zdaj pa upam, da ne bo takrat zbolela!!! jaz bom pa mačka- ušesa in rep.........najcenejeuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.1.2008 14:21:47   
altati
aja, Zoja user posted image user posted image user posted image  za spanje v vrtcu...se mi je zdelo da tvoja mami preveč komplicirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.1.2008 14:22:19   
Anonimen
zdaj se v vrtec uvajajo novi otroci 11,12 mes in so proti naši Tinkari tako dojenčkasti, šele zdaj vidim, kako so , v bistvu, naši malčki že velikiuser posted image

Tinkara ima copatke št.20, pa so še veliki ( 19 pa so ji bili premajhni), pa čevlje tudi št. 20 in zimske škornje št. 21.
Pravijo, da nogica v 3 mesecih zraste za 1 številko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.1.2008 14:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

aja, Zoja user posted image user posted image user posted image  za spanje v vrtcu...se mi je zdelo da tvoja mami preveč komplicirauser posted image user posted image user posted image

to so čari vrtca, Tinkara doma spi od 30min- 1,5h!
V vrtcu spi 2,5huser posted image - kako jim uspe?????????ne vem

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.1.2008 14:53:50   
muki1
Remy, kakšna punca je že Tinkara. Prav odraslo zgleda, res. Iva je ko en prciklaš mali user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?