![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 17:30:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Pr mej duš babe žabe, hit slončkat, da ne bom samo jaz " strašila" s trebuhom okol .. Se* - pikica raste, po podatkih na netu bi morala biti velika že okoli 5 cm...sploh ne morem dojet da je že tako velika...no saj trebušček pa tudi vzhaja....sedaj pa čakam in držim peseti da bo kmalu tudi vaš, ker mi je kar neprijetno govorit o vsem tem ko pa vem da si ve tudi to želite....sem že ves čas zelo previdna z besedami da ne bi katero izmed vas spravila v slabo voljo...saj veste da vam privoščim eno zdravo pikico kajne? Ti kar, ti kar ... Mene ne moti, zato pa sprašujem . Ma - veeš, bomo vsaj vedele, kaj se nam dogaja, ko bo v našem bušiju, kaj raslo . Tak, da brez zavor, sproščeno in brez slabe vesti. Zmenjeno? Saj jaz bi slončkala, pa je tetka na obisku. Sicer se poslavlja, potem pa gaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaa. Upam, samo da ne bo kot pri ajsiki... Ker dimnikarja mamo pa enega starega... Ledenka - maš pa naporen program za danes. A bo šlo? A torej si ti tudi na Montigacovem načinu prehranjevanja? Meni je super, le cuker mi včasih zmanjka, ampak košček temne čokolade izboljša. Jaz sem si ga mogoče malo prilagodila, mogoče ne bo tak hasnil, ampak vseeno mi je ljubše tak. Si pa pridna s pilatesom, ni kaj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 17:36:46
|
|
|
|
ledenka
|
erin sicer lahko rečem zase, ampak jaz se ful veselim, ko berem tvoja poročanja tvoje dete bo imel kup tetk tako da kar poročaj, da vidimo, kaj vse nas čaka Se* če ne dimnikar, pa vodovodar en bo že odmašil kanale ja, naporen program imam, komaj čakam, da grem v njegovo uresničevanje in če mi bo manjkal cuker, mam suhe datlje - ene 3 pojem in imam tak blažen feeling ko po celi čokoladi vse ostale - očitno se vam danes tud ne klepeta polaris, od tebe čakamo še fotke z morja, da nam lušte narediš! punce lepo se imejte, pa se mogoče zvečer kaj vidimo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 17:56:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* če ne dimnikar, pa vodovodar en bo že odmašil kanale ja, naporen program imam, komaj čakam, da grem v njegovo uresničevanje in če mi bo manjkal cuker, mam suhe datlje - ene 3 pojem in imam tak blažen feeling ko po celi čokoladi vodvodar je pa stric.... električar je bratranec .... poštar je od kolegice fant ... mislim.. opcij tolko, ampak neprimerni kandidati. pa ne, da sem fejst zahtevna, ampak jaz bi te že enega takega...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 18:02:48
|
|
|
|
Erin
|
No prav bom veselo poročala ko bo kaj novega...če bo katero motilo oz jo bo bolel srček ob tem pa naj hit pove, bom nehala. Sekiiiiiii...bejž u akcijo, men je zmeraj na koncu M najbolj pasal...sedaj pa sploh ne vem več kaj to slončkanje je ker imava prepovedano zaradi rizične ..pa še moja svakinja je zanosila ravno zadnji dan M, itak pa nikoli ne veš kdaj imaš O, jaz sem jo imela čist drugače kot sem predvidevala. ti, dimnikarju pa malo pomigaj s kakim erotičnim perilom, pa bo takoj akcija ..samo ne priporočam ti pa hlačk za pojest...sva midva enkrat probala pa so se mi skori na rit prileple...pa še zani so ble Ve tetke, kdaj ima RR piknik že vsako leto??? Boste ve šle? Jaz bom šla z veseljem, če boste le šle tud ve.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:00:16
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity vodvodar je pa stric.... električar je bratranec .... poštar je od kolegice fant ... mislim.. opcij tolko, ampak neprimerni kandidati. pa ne, da sem fejst zahtevna, ampak jaz bi te že enega takega... Kaj pa zobozdravnik??????? Evo babuške hruške... tud pr men nč ne dogaja...suša na celi črti... JAh, si bo treba umislt ljubimca, če bo šlo še tak naprej... Ehhhhhhh, se hecam.... zamejat ...to bo to.... Erin, ti samo pričaj, o svemu i svašta...jst tud rada berem tvoje poste in tvoja dogajanja... sej pa veš da smo se resnično veselile s teboj ob pogledu na dve črtici... zdej pa se veselimo s teboj, ko tvoja pikica raste iz male male pikice v veliko veliko piko (zaenkrat).... še mal pa bo bebica . Ajsi, grem brat tvoj program, da vidim kaj si si uštimala oz. kakšno trplenje si si uštimala . Jah, kmalu čaka tudi mene.... Sam ne vem še, kateri pondeljek IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ve tetke, kdaj ima RR piknik že vsako leto??? Boste ve šle? Jaz bom šla z veseljem, če boste le šle tud ve. a ga ma al kaj???? Kje pa? IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dogaja nič, še en sestanek, pol pa domov, in danes imam v načrtu naslednje: - ležanje na kavču - dober čaj - ležanje na kavču - prestavitev v postlo No, tale program bi pa še jaz zmogla... in to takoj!
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 15.1.2008 20:01:27 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:11:07
|
|
|
|
ledenka
|
torej, isce se idealni ljubimec sicer glede na moje zahteve, in mislim, da ve niste nic bolojse, pride v postev kvecjemu kaka slikca iz neta lunci, mojega programa se drzim zdajle si grem caj skuhat, pa sem spotoma prisla se sem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:12:39
|
|
|
|
ledenka
|
no, ce piknik bo, pridem da vidim, kdo vse se skriva za temile avatarcki
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:31:19
|
|
|
|
polaris
|
Ojla klepetulje, kako ste kaj? Ledenka, tvoj popoldansko/večerni program je čudovit, je moj danes od petih naprej zelooo podoben, sam čaja se mi ne da kuhat, je bilo lažje vzet kar sok s hladilnika . LuNči, zobozdravnik ni ravno najboljša izbira, moj je namrež žensko , Se* morda pa pride kdo marele prodajat,... Erin, ti nas kar pridno in sproti obveščaj o najnovejšem počutju, zveni kot pesmica za naša ušeska in komaj čakamo, da to tud same preizkusimo .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:34:06
|
|
|
|
LuNa73
|
Sem že tu.... Jst pa se bom tvojega programa začela držat mal kasnej... ko zajčki v CIK CAK-u bom z današnjim dnem so se mi končale nadure .... razen v redkih primerih , ko bo fejstttttt gužva! Dobila sem četrtino božičnice Zaslužila sem 18 eurov Dobila sem tudi plačo dobila sporočilo, da imam 24 in 25 seminar No, zdej pa mi povejte, če si nisem zaslužla, da grem počivat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:35:39
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Sem že tu.... Krasno, sva že dve...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:37:25
|
|
|
|
ledenka
|
jaz tuuudi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:38:12
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, kako je bilo na morju? vreme je bilo ok?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:39:42
|
|
|
|
LuNa73
|
uuuuuuuuu pišuka, jaz pa sem kr tazgorn post dopolnila... ker drgač bom kmal na 2000, pa mislim, da na 5-ih zvezdicah. Pa se bi že počas zasekirala, da sem prava čveka.... polaris- frizuro bi si šla uredit ... če bi šlo, kr jutri
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:39:50
|
|
|
|
polaris
|
Fenomenalno,... mal oblakcev, mal sončka, mal dežka,... pa dost dost mojega morja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:40:20
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, kako je bilo na morju? vreme je bilo ok? ajsi, v biogradu je vedn fajn ... mene vprašej
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:41:17
|
|
|
|
polaris
|
LuNa, kdaj jutr
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:42:23
|
|
|
|
ledenka
|
cveka lunci jaz pa sem ponosna nase, k mam 4 zvezdice v Biogradu se nisem bla, ampak verjamem, da je kul sej je cela Dalmacija super...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:42:56
|
|
|
|
ledenka
|
kaj pa je jutri?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:44:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris LuNa, kdaj jutr kdaj maš čas? ker greva še na kavo! Ajsi, jst bi si rada spet mal nagajivo frizurco nardila
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:45:41
|
|
|
|
polaris
|
Sem hotela prlepit fotko, pa je prevelika
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:48:42
|
|
|
|
polaris
|
Z menoj bo jutr vrjetno bolj slabo, imam kar pester program napovedan, se bom pa potrudila. Povej, od katere ure naprej ti odgovarja, da pokličem Vesno
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:49:20
|
|
|
|
ledenka
|
a gresta skup k frizerju?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:49:28
|
|
|
|
spelka12
|
Smo že 3, ampak morm šibat v posteljo, pajčevino spucat . Ajsika - za kavo še pošljem z.s. brez skrbi. polaris in lunca a sta uživale pri naših sosedih? Polaris si mi pa lušte z morjem nardila, sem se šla okopat v banjo, pa pol kile soli sem not stresla. Ni isto, je pa bliz . piknik prvič slišim. Če bo bom pa šla a ne, da vas vidim v vsej vaši slavi. Včeraj smo delal skromnih 16 ur, spat sva šla ob 00.30. Tko da je rr odpadu, pa še dons nisem bla sposobna prebrat niti ene strani, so mi učke skup lezle. sonček pa kje se pa ti potikaš? a se z meglo boksata a ne. erin, kot da bi ti katera lohka zamerla tvoje navdušenje in veselje nad novim trebuščkom in 5 cm. veliko žogico. Komaj čakam, da se nam javiš. Imajo pa punce prav. Tvojega otročička tuki pričakuje veliko tetk, bomo društvo "super tetke" ustanovile. Se* take so pa že pobral. So bli znižani na razprodaji.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:52:27
|
|
|
|
ledenka
|
spelcika, bejz pajcevino ometat za kavo pa itaq vela sej je se 3 tedne cajta, vmes me tud 1 teden ne bo, tak da se ne mudi
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.