![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:43:35
|
|
|
|
polaris
|
Hvala, nočka in lepe sanje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:45:03
|
|
|
|
ledenka
|
jeeee, smo ze na 105! hvala in enako tebi! pa lunci, tebi tud, ce slucajno se zaides sem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:45:54
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris V Biograd, se pa zvečer žal že vračava, tako da bodo užitki bolj minimalni. pa ne vem zakaj sem vedla, da mi boš napisala to mesto... Jah, biograd.... moje dopustovanje že tri leta Aha vidim da se poslavlate... nočko..lepe sanje... sem mal šetnala na spolnosti pa prebrala debato o spermi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:47:04
|
|
|
|
polaris
|
Se vidi, da imava okus,... Kje v Biogradu dopustuješ?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:51:35
|
|
|
|
LuNa73
|
V kampu Ljutič Kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:53:45
|
|
|
|
polaris
|
Ljutič ????? Če trofiva taiming, se dobiva pr Feriju na kavi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:00:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ljutič ????? Če trofiva taiming, se dobiva pr Feriju na kavi to je kamp zraven Solin! Kje pa je Feri?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:05:22
|
|
|
|
polaris
|
Misliš on mal naprej od hotelov? A ni tisto Šangulin oz. Biograd? Soline poznam sam na Kornatih. Tam baka vrže orado na gradele,... vau, kdaj bo že poletje??? Feri, to pa je kafič čist pr trajektu. Kuhajo najboljšo kavo v celem Biogradu. Tam me zagotovo najdeš vsako jutro. Še preden prav očke odprem že tipam do Ferija...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:09:09
|
|
|
|
LuNa73
|
Ajsi, lej kaj sem našla po naključju optimizem od ajsike! Ja, to je čist na konc, ko greš ob obali mim hotelov.... tak lušn sprehod do mesta... predvidevam, da pa vi imate tam apartma A ne bo prej padla kava v Mb? Sem itak razmmišlala..če mi zrihtaš frizerko, itak vem, da boš prišla špijunarit v salon.... to je ta kafič, ko je na parkplacu od trajekta? ko je ko en kijosk?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:14:06
|
|
|
|
polaris
|
O Lunči, me pa preslabo poznaš,... Nikdar ne špioniram, tako da kar brez skrbi. Seveda se že prej kaj vidiva, ker sva midva običajno na dopustu šele konc avgusta, začetek septembra. Ah ja, pa predvidevaš tud slabo , si pa bliz
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:16:16
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris O Lunči, me pa preslabo poznaš,... Nikdar ne špioniram, tako da kar brez skrbi. Seveda se že prej kaj vidiva, ker sva midva običajno na dopustu šele konc avgusta, začetek septembra. Ah ja, pa predvidevaš tud slabo , si pa bliz glede česa????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:16:27
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 to je ta kafič, ko je na parkplacu od trajekta? ko je ko en kijosk? Jeeeee, točno ta.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:16:51
|
|
|
|
polaris
|
Glede apartmaja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:22:15
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 to je ta kafič, ko je na parkplacu od trajekta? ko je ko en kijosk? Jeeeee, točno ta. Oooo, tja pa tud jst grem kdaj pa kdaj... me moj tja fura, k mu je fajn ker se nekej dogaja - trajekt pristaja in odhaja no vrei, pol mate pa bajto....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:24:32
|
|
|
|
polaris
|
Ne, tud bajte nimamo . Ja pr Feriju je super, se pa tam običajno zbirajo domačini s Pašmana, ki čakajo na trajekt. Jih je prav luštno poslušat,...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:26:11
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ja pr Feriju je super, se pa tam običajno zbirajo domačini s Pašmana, ki čakajo na trajekt. Jih je prav luštno poslušat,... Turisteki pa bolj redko zavijejo tja, ni dovolj nobel
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:26:52
|
|
|
|
LuNa73
|
pol nimate pa nič..pa ti živiš na feriju la pa pr feriju Lubica, jst grem nina nana... da ne bojo juter misl zagrebčani, da jih hočem pojest... Lepo in varno vožnjo... pa se bereva kaj...pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 23:29:43
|
|
|
|
polaris
|
Hvala LuNči, pa dobr vozi, je napovedano slabo vreme. Nočka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.1.2008 10:28:28
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, bejbike! ena kavica za vas sem še čist munjena, bi še kar spaaaalaaaa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.1.2008 20:08:45
|
|
|
|
Erin
|
Čeeeeeeeer miškolinke Kje se danes skrivate? Jaz se še vedno na kavču pod odejco...počivam, počivam in počivam...in se dolgočasim ...in počivam... Včeraj je za mojo izvedela tudi moja babica in itak zakomplicirala vse skupaj(čist značilno zanjo) kolikor je le možno...da kakor sem si postlala bom pa spala pa da nimam pametnega fanta(samo zato ker ga ne pozna) pa še in še...bo trajal kak mesec da se bo sprijaznila da bo njena edina vnukinja oz mamica ali pa jo samo skrbi dejstvo da bo dobila nov naziv-prababica...no njena reakcija me ne skrbi saj je še vsakemu v naši družini komplicirala pa najsi je šlo za odselitev, poroko, nosečnost,...hecna je ta naša mama, ne veš ali bi se jezal ali smejal ... In kaj je pri vas kaj novega? Upam da pridno da se mi boste pridružile med nosečkami...komaj čakam da boste tudi ve sporočile to novičko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 6:51:57
|
|
|
|
LuNa73
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 10:16:14
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, punce ena kavica za vse kako ste kaj danes? včeraj ni bilo čveka morda bo danes kaj boljše? bomo vidli tle pri nas je pokukalo eno bledo sonce izza oblakov, vsaj to bo vlilo mal optimizma
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 15:45:38
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla pupe! Mnjaaamiiiiii!!! Hvala za kavice... Jaz se danes čist paff in puff. Nujno rabim vikend. Al pa dva. No, tri Ugotavljam, da na splošno komaj sledim forumom in temam in uporabnikom. Popolnoma izgubljena. Edino vam še lahko sledim... pa še to zato, ker ste tiho Kje mi pa sploh hodite? Aja, po moje so plodni dnevi .... Erin - kak je pikica? Sonček & LuNca, pikapoka, ledenka, polaris, špelka, pa še koga, sem ziher izpustila (in se iskreno opravičujem) - lepo slončkanje še naprej. Jaz grem ugotavljat, kam naj se spravim spat - ali na svojo stran postelje ali na stran ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 15:57:23
|
|
|
|
ledenka
|
eh, slončkanje... pri men bo treba počasi pajčevino ometat hja, včasih mislim, da bi si bilo dobro kakega dimnikarja omislit, ki bi to redno počel dogaja nič, še en sestanek, pol pa domov, in danes imam v načrtu naslednje: - ležanje na kavču - dober čaj - ležanje na kavču - prestavitev v postlo zelo naporen program, se strinjate? na pilatesu sem bila pa včeraj in grem jutri... tale moja dieta brez sladkarij me je začela ovirat pri življenju skos sem zaspana, mi pač cukra manjka pa vsaj vem, da deluje. sem si pa kupla en shujševalni čaj, ki ma noter mate in koprivo, in moram rečt, da je prav dober moram malce prečistit tale moj prelestni telešček se prav počutim tako zamaščena in zamašena, še tolko bolj, kar ne jem cukra in zadev iz bele moke, ker se mi je očitno vse začelo čistit
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 17:10:35
|
|
|
|
Erin
|
Pr mej duš babe žabe, hit slončkat, da ne bom samo jaz " strašila" s trebuhom okol .. Se* - pikica raste, po podatkih na netu bi morala biti velika že okoli 5 cm...sploh ne morem dojet da je že tako velika...no saj trebušček pa tudi vzhaja....sedaj pa čakam in držim peseti da bo kmalu tudi vaš, ker mi je kar neprijetno govorit o vsem tem ko pa vem da si ve tudi to želite....sem že ves čas zelo previdna z besedami da ne bi katero izmed vas spravila v slabo voljo...saj veste da vam privoščim eno zdravo pikico kajne?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.