![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:52:54
|
|
|
|
LuNa73
|
o špelči - kaj pa si delala 16 ur??? A si čist divja, al kaj???? jah, ajsi, jst sem misla da bo polaris šla z mano in me za roko držala... pa žal ne bo nič... polaris, kaj pa petek????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:53:37
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spelcika, bejz pajcevino ometat za kavo pa itaq vela sej je se 3 tedne cajta, vmes me tud 1 teden ne bo, tak da se ne mudi kaka kava?????? Kje boš en teden?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:57:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 kaka kava?????? Kje boš en teden????? lublanska kava ko pride spelci na pregled, se bova doble - 4.2. grem pa-pa na eno sluzbeno zadevo, zal to ni dopust
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 20:58:54
|
|
|
|
LuNa73
|
ahaaaaaaaaaaaaaa ..kr tak bota vidve, al kaj????? Dej mi nekej povej, kdaj pa greš ti na služben dopust????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 21:01:32
|
|
|
|
ledenka
|
grem zaj dol, mej se
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 21:07:24
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka grem zaj dol, mej se mislim, ti to kr tak... Jah kratko in jedernato
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.1.2008 21:19:51
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spelcika, bejz pajcevino ometat za kavo pa itaq vela sej je se 3 tedne cajta, vmes me tud 1 teden ne bo, tak da se ne mudi Špelka, s pajčevino pa res ne moraš hodit po svetu Ledenka, kam ga pa ti šibaš za en teden?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 10:12:05
|
|
|
|
spelka12
|
Jp se strinjam, pajčevina omedena in zdaj spet čakamo na novo . lunca 4.2. pride Se* v vaš konc, pa ste se zmenle za kavo in sem šla takoj v akcijo in povabla ajsiko na lublansko kavo, ker imam jest tud 4.2. pregled. ajsika za 1 teden nas boš zapustila .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 10:45:15
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, punce naslednji teden grem za en teden v Makedonijo, na eno konferenco bom že preživela, načeloma mi je všeč, če grem za dva dni kam, da menjam okolje, kaj več pa ne pa še ena kavica za dobro jutro pa izberite po želji
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 12:26:07
|
|
|
|
spelka12
|
Jest bi unga sončka na desno. Mmmmmmmm dobra je bla. V makedonijo šibaš. Ja fajn kaj naj rečem, pogrešale te bomo, pa mal opravljale, da se ti bo fejst kolcal in boš pol tud ti prisiljena mislit na nas . Gospa luna kje si danes, a si se spočila po vseh teh dinarčkih zasluženih?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 17:53:57
|
|
|
|
pikapoka2
|
halooooooooo, ja punce kje pa ste , saj sem vas brala skor vsak dan, pa menda ja nisem spregledala kakšne skupne kavice? A slučajno štrajkate??? Skor nisem navajena, da tako dolgo nihče ne pride na borbo... druge bi že razumela, ampak Luna, ledenka, spelka, Se*, sonček... da pa teh čvek ni, pa skor ne verjamem bo borba prišla čisto na dno... ne pa ne bo, jaz jo bom zaj spravila na vrh, ok?! tri, dva, ena, zdaj.........
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:09:42
|
|
|
|
LuNa73
|
pika pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeee... a si se ti mal zgubla????? Tak babe...jst pa sem lepa lepa... mam nobel frizurco... končno po dolgem cajtu spet tako, kot sem želela... Druzga pa ni nič kaj novega.... tak, da pridne bodte..pa se javim kaj... zdej grem pa mal počivat
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 16.1.2008 18:14:53 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:45:06
|
|
|
|
pikapoka2
|
ko pa se vrneš od počivanja, pa povej kakšno frizuro imaš ta čas bom pa jaz razmislila kakšno bi ti prisodla, oz. tako kot si te jaz predstavljam rdeče lase????? fajn rdeče, ne temno, tako da je že skor črno????? kratko postrižena frizurca, malo odštekana, divja???? zej pa povej a sem jaz pravilno ugibala? dobim kakšno nagrado, mogoče čokolado?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:47:48
|
|
|
|
LuNa73
|
rdečo - ja! do konc uh, pa vun vse štrli - tako skuštrano . Pa nič odpičeno... jst pravim, da mam tako dinamično . In kje si zdej ti?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:48:35
|
|
|
|
pikapoka2
|
tukaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:50:12
|
|
|
|
pikapoka2
|
jaz tud mam tako, res!! skuštrano, pa tud do konc uh, ha,ha pa štrli mi resno!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:51:47
|
|
|
|
LuNa73
|
Ja ja...in na koncu bojo še miselne, da sem tu gor prjavlena z dvema nickoma in se sama s seboj pogovarjam... dej nje ga srat no... ne morš met iste frizure kot jaz Čuj pikapoka, kaj bo dobrega in novega?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:54:30
|
|
|
|
pikapoka2
|
mi bol štrli novega? sem spet hudo prehlajena,... druga nič, dobrega? ma, nič ti povej kaj bo dobrega?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:57:30
|
|
|
|
LuNa73
|
hmmmmmmmmmmm, dober je bil mal prejle crosant z marmelado ... men je bil bolj včeri dober dan.... aja, dans pa mi je tud dober zarad frizure Jst sam upam, da ob prvem pranju ne izgubim tega veselja.... se zdej hodim vsake tolk cajta gledat v špegu in sama seb pomežiknem in poklonim nasmeh
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 18:58:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 mi bol štrli a ?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 19:00:02
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 dans pa mi je tud dober zarad frizure Jst sam upam, da ob prvem pranju ne izgubim tega veselja.... se zdej hodim vsake tolk cajta gledat v špegu in sama seb pomežiknem in poklonim nasmeh
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 19:04:14
|
|
|
|
pikapoka2
|
hmmmmmmmmm LuNa73!!!!!!!!!!!! Zagovor!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 19:04:59
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 mi bol štrli a ????? štrlečo mam ja!!!!!!........frizuro!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 19:05:26
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 mi bol štrli a ????? štrlečo mam ja!!!!!!........frizuro!!! na glavi!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.1.2008 19:09:47
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 hmmmmmmmmm LuNa73!!!!!!!!!!!! Zagovor!!!!!!!!! zakaj zagovor??? Kaj sem pa zdejle rekla takega????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.