erna14
|
dan,komaj sem do rr prsla,ni casa zabika-men ta parfum res noro disi,tako da pomoje ga bo do srecanja ze zmankal tinaaja-mi smo mel tud roza,sam na tej sliki je ze bl bleda roza,eni so bli pa cist rozasti .glede torte pa...... super za ajo da je bolse aspiracije nosu- a ste vedle da naj nebi vec pucal noska v zdr.domovih z tistim aspiratorjem k je na konpresor,ker kao da je to sesanje mozganov,kaj in kako,zakaj pa ne vem.sem vcer klicala p,ce bi lahko dons prsla nosa pucat,ker doma ga ne moram tok dobr,pa je rekla p.da bo najprej pogledala ce je to res nujno potrebno,ker naceloma tega ne delajo vec,zaradi razloga ki sem ga navedla zgoraj ,pa sem se pol premislna sem rekla da naju nebo,ker je bols da se izogibam zd.domov da se kaj ne naleze,pa se tole sesanje mozganov me je mal sokiralo,glede na to da so mu v PK-JU CISTL 3X na dan,mi je pa ena sestra rekla da je ona to enkrat sprobala in da je filinga k da ti bo mozgane vn poteglno mea-lustna zadeva,sam pol se ti ze skor splaca se mal dodat pa kupis banjo pa jo imas za dlje casa,drugac mi je pa vsec,sam k je full drago,ze vejo kje je treba sluzit draja- jupi za tako nocko in se ogromno takih in boljsih pikca- cestitke,zdaj se lahko vpises se v kako solo bo en dva tri koncana pikapola-joj kok lepo,superrrr sem full vesela zate zabika- za hano,da se cimprej pozdravi srecanje-naju nebo,ker sva v karanteni za en mesec,se mora cist pozdravt in ne sme se na ta virus se enga fasat.tako da.....razsaja pa baje neki 100 na uro,pr necaku jih je blo vceri v vrtcu 8 od 20 ,vsi bolani.... thaiss-sem se z svakinjo pogovarjala,sem jo ravn prasala kako je blo z hrano k je sov tilen v vrtec,pa je rekla da so isto dobil za zajtrk kruh pa namaze.....ampak par dni je sam mal cudn gledal....pol je pa hitr postudiral kako se zadevi streze da nisi lacen .tako da sej ves kako mame smo itak cist prevec zafustrirane glede vsega se posebaj stvari ki se ticejo nasih tamalih. cv105-ja pomaga,POOOOOOOOOOOOSSSTTTLAAAAAAAA no se o nasi noci tamal je spal od 10-9.30 z sam enim hranjenjem