skačica
|
jutro! Enostavno nimam več tok časa za RR, skoz nekaj laufamo okrog. Včeraj sem imela v službi sestanek, ki se je vlekel in vlekel, dorekli pa nismo nič kar bi bilo v moje dobro . Torej, direktor bi mi dal tak del. čas, če bi delala po 6 ur, da se mi enostavno ne splača koristit tega . Bom še vidla kako bo. Če bo ostal pri enakih pogojih, grem delat po 8 ur, Iza bo pa v varstvu pri mami. A bo še katera mamica tako pozno hodila domov kot jaz???? En teden ob pol petih, en teden ob pol šestih Mi je že zdele hudo, ampak tako pač more bit, sem pa bila včeraj čisto povožena. Potem pa razmišljam in si mislim, če lahko druge mamice to sfolgajo. bom pa še jaz. Vsem slavljenčkom, ki ste praznovali v teh dneh želiva z Izo vse najboljše, še posebej pa tebi Erna za RD. Sem super vesela, da sta z Žigijem doma. A da bo že pust? Jah, moja sestra je imela lansko leto za svojga sinčka zajčka in mislim, da bo Izi letos prav. Sam poiskat ga moram, drugače bomo pa kaj kupili. igranje- Ja, Iza se rada igra na puzzlah, tud po pol ure sama. Trenutno jemlje iz valja žogice, trikotnike in kocke in jih pol not meče. Pa knjigice obožuje, še posebej je srečna, ko bereva Piki na kmetiji. Kati- WB, hitro poročilo draja, res lepo napisano. Ne vem kaj naj še pokomentiram, sem pozabila vse.Edino še to, da je naša mala osvojila vstajanje ob opori in zdej non stop vstaja . Sej je že prej kdaj, ampak zdej pa ves čas, ob vsaki priliki Aha pa včeraj sva bila z možem v savni in jacuzziju in sva pila šampanjčka in uživala in svečke so gorele in.............mah, super je bilo. Bova čez 14 dni ponovila.
|