|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
14.1.2008 21:57:42   
Anonimen
nič, grem pod tuš, in spat

lahko noč vsem

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.1.2008 22:32:08   
katja pv
Moji že vsi pridno spijo od 20h dalje. Anino uspavanje je sedaj pravi luksuz. Za večerjo poje kašico, nato jo dam v pižamo in v spalno vrečo, jo podojim, mogoče dam še malo na tla, da podre še kakšen kupček, nato ji umijem zobke, jo nesem v sobo, ji zapojem uspavanko in jo položim v posteljo, ji dam plišasto igračko, pokrijem s kovtrčkom, po potrebi še potrepljam po ritki, da se umiri in odidem iz sobe - sledi tišina. Si moram prav čestitati za uspeh, ker pri sinu so bile to take muke, da je bolje, da se jih sploh ne spomin več (nošenje na rokah,  petje, brundanje, še in še tudi po 1h).

Tejkag - žal tudi če bi želela se jutri srečanja ne morem udeležiti, ker je mož imel avto na kontroli, ker so mu nagajale zavore in kaj ugotovijo: da ima uničene zavorne obloge in zavorne diske!? Za pop*** - avto pa star komaj dobro leto! pa še moj nima navade po nepotrebnem bremzat in to počne zelo ekonomično. Bo uveljavljal kar kot reklamacijo, sploh ker se zavorni diski sploh ne bi smeli iztrošit. So mu na servisu rekli, da se nekaj pregrevajo. Tako, da sem mu posodila svoj avto za v službo in sem jutri brez in mi je prestavitev srečanja kar ustrezala.

Aischa - dajanje sladkane pijače čez noč res ni primerno, še dojenje brez umivanja zob ni. Pri našem Matiji se je pojavila pikica kariesa na prednji enki samo zaradi dojenja, ker se je mojster po umivanju zob tako drl, da se ga posledično sploh ni dalo umiriti razen z novim podojem user posted image . Ko pa sem odkrila karies na zobu sem pa morala čisto drugo muziko ubrati in smo imeli celo štalo kar nekaj časa. Zato ti toplo priporočam, da čez noč ponujaš izključno vodo. Mogoče pa boš na ta način uspela tudi user posted image  odvadit nočnega bujenja in pitja, če ji voda ne bo po godu.

Srečanje - glede na to, da ste od pon. do srede zasedene se lahko brez problema dobimo ali v četrtek ali v petek, ker sem oba dneva prosta.

Driska popoldan - ne spomnim se katera je spraševala, me pa zanima ali ji slučajno daješ kakšno sadje kot npr. mandarine, ker to pa zna povzročiti bolj mehko blato ali pa ji daješ kakšno hrano, ki je ne prebavlja najbolje in jo posledično "sčisti".

Povišica - mogoče bi pa morale vse mamice na porodniški stavkat za boljše plače user posted image , glede na to, da to počnejo že vsi.

Sedaj pa nočko.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
14.1.2008 23:05:29   
janca77
Dobr večer, kje pa ste vse?
Blagor enim ko lahko user posted image user posted image , jest moram pa pred rač. sedet- sam še mal pa bo šla teta nazaj na Krvavcuser posted image .

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
14.1.2008 23:45:57   
janca77
Najin dan je bil danes kar zanimiv pa se bom mal razpisala.

Bla sva v moji službi, kje že vsi čakajo da pridem nazaj, ampak so me vsi gledal v trebuh, češ al bo sploh še pršla al bo rekla sem user posted image . No ampak grem kar v službo in to 03.03. Kolk bo to kmaluser posted image user posted image .
So pa bili vsi tako navdušeni nad user posted image , ker se jih ni nič bal in je bil priden kot da ga ni, pa sva bila tam 3 ure. Pa še vsem je lepo pomahal, če si mu rekel daj pa-pa.
Nazaj grede je zaspal in je spal cele 2 ureuser posted image user posted image tolk so ga zmozgale babnce.

hrana in kakanje
Potem mi je pa jedel porovo juhico, čeprav se moram zadnje čase kar borit z njim, da kaj poje. Mi takoj začne migat z glavo, češ ne bom jedel.
Vidim da to ni samo problem pri nas - tudi ve imate težave. Drug problem, če je sploh problem pa je blato.Par dni mi zelo pogosto kaka, ne da bi se napenjal(kar je bolje kot prej ko je bil rdeč v glavo) in blato je včasih kar tekoče. No ja ne bom delala panike, ker mislim da bodo zobki upam da imam prav.Drugače je čist živahen kot prej in tud vročine nima.
Imava pa 18.01 sistematskega tako da ne bom zganjala panike. Pa tud spi celo noč.user posted image

uspavanje
naš ritual zvečer - umivanje, pižama, 210 ml mleka, spanje,molitev sveti angel

največkrat že med pitjem zaspi, če pa ne mu pa prižgem glasbo- Tomi igrača zvezdica zaspanka - ko jo prižgeš se odseva v strop in se vrtijo zvezdice pa še uspavanko poje - super če ima katera težave priporočam, pa še navijat jo ni treba, ker jo lahko naštimaš da igra 5 ali 10 minut skupaj.

porodniška
vse se nekaj hvalite kok so vam povišal, da boste lahko zapravljaleuser posted image user posted image , jest pa še papirja nisem dobila.Se bom pohvalila jutri, ko pride poštar, če bo za user posted image al ne - če bo častimuser posted image

gaja ti si carica, da se lahko izogneš čokoladi, tud jest se bom mogla -
ponavadi se v postnem času odpovem čokoladi in zdržim, drugače pa ne - a sem model kaj?

alessa Tilen pošilja Anelu user posted image  za 9 mesecev

Zdej imate pa dovolj za danes, da se mi ne bo vse zbrisal bom raje kar poslala.Men se pa še nič ne spi, ampak grem vseeno user posted image .
Mirno nočko vsem, predvsem malčkom.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
14.1.2008 23:47:57   
janca77
juniorka se mi pridružiš in udariva kakšno debato?

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
14.1.2008 23:54:01   
janca77
Vidim da ne bo nič zato odhajam
user posted image
lahko noč

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
15.1.2008 6:42:03   
zoom zoom
Dobro jutro.

Smo pokonci že eno uro, sicer se je pa dan za user posted image začel že ob 5h, pa tudi ponoči ga je nekaj sračkala. Pa tako lepo se je noč začela.

Sem čist fertik in vidim samo še posteljo, upam, da tam enkrat po osmi.

No pa eno čist obićno kavico vam častim.user posted image user posted image Al pa dve.

Lp

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
15.1.2008 7:30:25   
Mojca B
jutro-

Groza od groze. od 23 pa do 5 ih sem jo nosila po rokah.. ej sploh ne vem kaj ji je blo!!pa sem ji dala svečko v rit - sem mislila, da so zobki.. pa ni nič delovalo

tko zdaj počakam dimnikarja, pol pa greva v ZD na sistematski pregled...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
15.1.2008 7:36:12   
mojčca
Jutro.

Za nazaj vas preberem, ko zrihtam Manco, edino, kar lahko rečem, boga Mojca B, ja pa kaj je bilo ponoči z user posted image  ???? A čisto nič ni spala od 23 do 5, ker to je pa ful dolga, tako za tebe, ki si jo nosila, kot za Jono.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
15.1.2008 7:55:18   
janca77
Dobro jutro - rana ura zlata ura

Upam, da ste se dobro naspale. No ko sem prebrala nazaj vidim, da Mojcab in zoom zoom nista imele mirne noči.Kaj pa je Joni?
Naša noč je bila mirna, samo malo kratka zame, ker sem visela na RR.

lilka Tinki vse naj naj za 9 mesecevuser posted image user posted image
user posted image
To rožico poklanja Tilen

tinkibinki79 a je še vedno hudo, ti se nam kar oglasi mogoče bo kaj bolje

Grem Tilna oblečt, pa na zajtrk in poštarja čakat, da vam povem kok imam porodniške.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
15.1.2008 7:55:23   
Anonimen
dobro jutro!
ta veliko smo že zrihtali za v šolo, jo je očka peljal - kak je to sedaj fajn, ko ima to novo službo in se njuna urnika tako lepo ujemata. jo on spravi zjutraj v šolo, ob 12, ko ima pa malico, pa jo pripelje domov. prej, pa sem morala laro zjutraj ali zbudit, sicer pa se je povečini sama zbudila, koliko se spomnim za nazaj - jo, oblečt in nest v mrzlo jutro - da sma šle po tistem hudičevem bregu z vozičkom do šole. pol po pouku pa sem morala še enkrat na breg po njo. no, ena slaba lastnost tega je pa le - kile nikamor več ne grejo doluser posted image .... se mi pa vseeno ne ljubi na ta breg kar tako brez veze...

no, lara itak še spi, jaz pa sem v miru pojedla moj zajtrk - kosmiče v mleku.
grem preverit, če se je v kopalnici že razdišalouser posted image , pa grem pobrat ene cunje in druge obesit. potem pa se zrihtam in oblečem. ker imava danes z laro sistematski,  jo moram peljati najprej še v laboratorij - uf, to bo spet enega joka danes...

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
15.1.2008 7:56:43   
thumbelina
Jutro, tudi mi smo spali bolj tako tako.Mulček seje zbujal na dobro uro in nekaj jamral. Sicer je zadostovala duda, ampak jaz sem še vedno vsa skrokana-...
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
15.1.2008 8:04:41   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Jaz sem tudi tako user posted image user posted image user posted image  zaspana, da bom kar dol padla, še vaša kava mi ne pomaga skoraj nič več, bi rabila že kar en cel lonec močne kave. Že včeraj zjutraj sem bila od 6 pokonci, spat sem šla ob 23, ponoči smo imeli malo žurke - prvo bujenje ob 0.40, potem od 3.15 do 5 spolh ni hotel spat - je jokal, se pogovarjal, plezal po posteljici, jamral,..., ob 6.30 pa sem bila že spet pokonci. Tako da res ne vem kam bom prišla danes s tem svojim zehanjem.

Porodniška: vidim da smo res vse zelo obagetele s to povišico user posted image user posted image user posted image  (no razen Taške user posted image )

Kravje mleko: midva imava še eno in pol škatle adaptiranega mleka, tako da bova najprej to porabila, potem bom pa počasi mu začela dajat kravje mleko oz. alpsko no, pa še pediatra imava vmes, da se še malo posvetujem ampak itak bom mu začela navadnega dajat, ker se vrtec bliža 100/h!!!

Kakanje: naš ima tudi zadnje dni bolj mehko kot ne. Ni driska, ampak je bolj mehko. Je pa res, da mu rine ven desna enkica zeloooooo počasi in je tudi čez dan tečka in se kar dosti jokca - sem mu pa tudi jaz dala včeraj Calpol, pa je bil mogoče za spoznanje boljše volje potem, tako da je malo pomagalo.

Nakupi v Hofer-ju: ljubljančanke, a ste včeraj še kaj pustile v hoferju za nabavit za naše user posted image ???? user posted image user posted image user posted image  Midva sva se včeraj samo mimo vozila, ker nisva imela časa za "nakupe" pa bova šla verjetno danes malo naokoli. A ja seveda, moram it povišico porodniške zapravit (2 eura) - glih ene žabice dobim. Super, ne user posted image
Vsem ki praznujejo te dni želim vse naj, naj, naj user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom pa želim da se čimprej pozdravijo user posted image user posted image user posted image

Zdaj si grem pa skuhat eno pravo user posted image  , da vidim če se moje stanje zaspanosti kaj izboljša user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
15.1.2008 8:22:22   
zoom zoom
Je bila zgleda pri vseh aprilčkih taka čudna noč, da smo danes čist fertik. Je naša zaspala b 7.40 in sem je 8.10 že zbudila. Sem se lih ulegla, da bi še malo potegnila. Jok brate odpade. Močno upam, da bo šla še kaj spat in to kmalu, ampak zaenkrat nič ne zgleda je ful naspidirana (beri, sedi in se igra, tolče po tleh). Pa seveda ji nos nagaja.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
15.1.2008 8:23:23   
zoom zoom
Je prišlo prej do napake. Je nisem jaz zbudila, sama se je zbudila ob 8.10.

Neposredna povezava do sporočila: 4540
15.1.2008 8:56:36   
taška30
Jutro,
naj se pridružim klubu jamrajočih. Sicer ste nekatere dost bolj uboge, sočustvujem predvsem z MojcoB, men bi se kr utrgalo. Ob polšestih se je zbudila Manca (pojma nimam zakaj) in od takrat gledala Nodija sama v dnevni, no, Julija se je pa zbudila ob 6-ih in od takrat je bila budna. To je zame sredi noči!user posted image
Malo imam na sumu, da je količina mojega mleka minimalna in se sploh ne naje več zjutraj tolk, da bi zaspala nazaj. Flaše pa noče, torej je treba vstat in ji naredit mlečno kašico, na žlico seveda.user posted image

Povišica: ja, user posted image  sej s tistimi 18 evri si bom tud jaz ful opomogla.user posted image  Čeprav je res grozno, da vas je toliko, ki vam je šlo gor le 2€, pismo, res so slabi dohodki to za družino.user posted image  Jaz imam res srečo in sem ful hvaležna, da sem v taki firmi, kjer je plača super, pa še polno nekih dodatkov dobivamo, ker smo uspešni. Ker dandanes tud če imaš faks, še ni nujno, da dobiš tud dobro službo. Sicer je pa moja porodniška tud malo napihnjena, ker je v bistvu višja kot plača. Namreč pri izračunu so sešteli vse plače, regres, lepo božičnico, poračun (mislim, da je bil celo 2x), pa še neke stimulacije sem dobila, no, potem pa če to deliš z 12, res pride veliko.

Kaštrun: sem včeraj pozabila. Jaz bi šla Lučko vseeno pokazat pediatru, ker tole je res malo čudno. Naj ji pregleda kri, mogoče je pa slabokrvna, kaj pa vem? Mislim to, da je tolk zaspana in brez apetita. Vročina bi lahko bila od zobkov, čeprav 38,8 je kar malo previsoka za zobke se mi zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 4541
15.1.2008 8:56:56   
lilka
Dobro jutro!

Janca77:ti si pa dobra, jaz pa berem kaj ti pišeš, potem pa šele ugotovim, da je danes 15. in da je Tinka stara 9M, ja hvala za tako pozornost, si me zelo presenetila, Tinka se zahvaljuje Tilnu za tako lepo rožico.
user posted image

Spanje: nočno spanje nam gre zdanji teden kar dobro, sej se sploh ne upam pohvalit, da ne bo spet kot prejšnji teden, zdej spi od 19.00-6.00, brez da bi me 5 krat klicala za dudo.

Tinka malo dremlje, sva prej že posesali in dali belo perilo prat, pa je skos nekaj jokcala in sem jo dala dremat in je ratalo.

Je še vedno bolj malo, no včeraj je kar pojedala nekaj špinače s krompirjem, bomo vidli kako bo danes, mam namen naredit prvič testenine in meso z malo zelenjave, zmiksano seveda.

Mojcab: ja boga, pa sej pri vsakemu kdaj pride kakšan taka noč, pol smo pa cele hin zjutraj, to smo pač mamice, ko moremo biti vzdržljive, no držim pesti, da bo danes boilj mirna noč.

Mleko: jaz še dajem adaptirano, Novalac 2 in ga imam namen do enega leta, čeprav ne vem kako naj, če pa v vrtcu bo pa navdnega dobila, bi jo mogla kaj prej začet navajat al kako je s temuser posted image

Alessa:Anelu naša Tinka pošilja en poljubček za 9M in tole tortico.....user posted image

Zdej pa šibam delat naprej, še Tinki morem liest narisat za 9M da se bova slikali......

Lep dan vam želim, če bo čas pa še kaj pridem.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 4542
15.1.2008 9:04:00   
taška30
Valika, super, da lahko zdaj mož vozi tastarejšo v šolo in nazaj. Se spomnim, ko si pisala od tistega klancauser posted image , pa si se mi prav smilila, ker sem si predstavljala, da bi jaz morala vsak dan zrihtat obe navsezgodaj in z obema it v vrtec Manco oddat. Uf.user posted image
Mojga možeka pa že malo stiska kako bo aprila, ko bo moral zjutraj čisto sam obe zbudit in komplet zrihtat in ju razvozit vsako na svoj konec (ker do septembra bo Julija pri varuški, ker v vrtcu ni prostora). Jaz se pa prav žlehtno smejim zraven, ker bom takrat že v službi (ob 7-ih začnem) v miru srkala svojo kavico. user posted image  Ko pojamra, mu pa rečem: aha, in ti bi imel še enega!user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
15.1.2008 9:07:24   
aischa
dobro jutro

eno orng močno kavo prosim.
mi smo imeli ponoči pravo user posted image ko je user posted image  ugotovila da v flaški ni soka.
morala bi jo posnet kakšno je delala, flaško je metala po petleku in zraven tako jamrala in cvilila.  mogla sem se ji prav nasmejat.
trikrat je poiskala flaško in probala če je zdaj že kaj drugače pa vedno isti scenarij, flaško prime z obema rokama in jo vrže s tako jezo da kar celi petlek zadoni.

potem ko smo imeli 1,5 uro tako dretje sem ji natočila sok in je spala do sedaj.
sedaj pa si zobeke po zajtku umiva.user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 4544
15.1.2008 9:21:21   
taška30
Aischa, ti predlagam finto. Začni z mešanico sok/voda kot do sedaj, potem pa vsako noč malo bolj razredči. Ampak res počasi, recimo vsako noč 10ml vode več kot soka. Po moje sploh ne bo opazila razlike, pa se bo počasi odvadila.
Druga opcija je, da še dve noči reskiraš in ji daješ samo vodo, bo tud mogoče skapirala, da ni vredno, samo ti boš bolj malo spala.user posted image

No, pa še tretja možnost (po moje še najboljša): sploh ji ne puščaj flaške v posteljici-že to je ena čudna razvada. Ko se zbudi, vstani, ji ponudi vodo, če ne bo šlo pa sok (upoštevaj opisano pravilo redčenja), ko popije vzameš flašo, da je ne bo imela v ustih še naprej.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
15.1.2008 9:28:34   
thumbelina
Tole s epa strinjam s Taško. Manjšaj količino soka invečaj vodo, postopoma. In čez nekaj časa poskusi ukinit še flašo. Naš se kakšno noč tudi precej zbuja in mu potem ponudim vodo, ampak spije in potem jaz flašo odnesem. V posetljici ni fajn, ker potem ima to otrok na dosegu roke in se namesto da bi spal zafrkava s flašo. To je moje skromno mnenje. Problem je potem čez par let, ko triletniki namesto da bi spali, ponoči hodijo po bajti in žicajo pijačo, itd...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
15.1.2008 9:42:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Vročina bi lahko bila od zobkov, čeprav 38,8 je kar malo previsoka za zobke se mi zdi.

moja je imela oz ima pri zobkih do 39,3 - tudi vedno mislim, da je kaj drugega (ušesa) - pa ni - vedno prikuka na plano kak nov zobek

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
15.1.2008 9:51:18   
Anonimen
no, smo od laboratorija nazaj - in jo moram pohvaliti - niti pisnila ni, ko jo je pičila v prstekuser posted image user posted image user posted image . je bla ena fajna gospa, se je ful pogovarjala z laro - pa še očala je imela - tako kot jaz - in jo je ful gledala in se ji smejalauser posted image . tako da smo to prvo rundo čist v redu prestali.

aischa - ja, to je bilo za pričakovat - uboga ti in malička.... to z redčenjem je dobra ideja, se strinjam. pa tudi da ji res flašo odneseš, da je ne bi non stop vlačila po ustih...

mojcaB - ti pa kar danes malo čez dan spat - saj drugače ne boš zdržala do večera....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
15.1.2008 9:52:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
user posted image  Ko pojamra, mu pa rečem: aha, in ti bi imel še enega!user posted image user posted image

tu sem se pa še jaz nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.1.2008 9:55:20   
gaja*
Jutro user posted image Če me danes ne bo pobralo, me ne bo nikol user posted image user posted image
Noč: katastrofa!!! Do 23, preden sem prišla v spalnico sem jo vsaj 10x slišala, da se premetuje po postelji, da išče dudo, da je vstala... Ampak takrat nisem šla do nje. Pol se je pa začelo. Vsakih 20 minut je bila auf user posted image . Pa punca sploh ni ekstra user posted image , ona bi samo bedela rada. Samo gledala je nekaj okol in se sukala po meni. Ob 1. sem bila že rahlo sabe volje. Sem ji šla naredit mleko (150ml), in je malo popila. Sem mislila, da je bila lačna in bo zaspala nazaj. Ne, še vedno vsakih 20 minut alarm, kak sem jo dala v kinderpet. Če sem jo dala na sredino pri nama, je kr tja v moža lezla in ga packala z rokico...Do jutra eno in isto. Ob  7 sem vstala, prižgala luč in sva bili  čist auf - jaz pa z glavo, kot da bi urezala petarda!! Zdaj ob pol 10 je šla spat. Jaz res ne vem kaj je zdaj to za eno s*anje ponoči user posted image

Porodniška: jaz sem imela z mojo ful smolo, ker sem za 3/4 obračunanega zneska imela plačo po nižjem koeficientu zaradi izobrazbe. Tak da, pri naslednji bo boljš, razen če se bo štela še tale porodniška zraven. Kaj pa vemuser posted image

Tinka: user posted image

Aischa:jaz bi tudi sprobala isto, kot je napisala taška. Ali redčenje ali odvzem (tuki bi bil jok, vprašanje pa, kolk imaš potrpljenja, da bi to poslušala)

MojcaB, zoom zoom, pa še katera:(jaz npr.)user posted image
user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

silvestrovo
NaTaŠa*

Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?

da, v varstvo (9%)

ne (91%)

Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!