taška30
|
Jutro, naj se pridružim klubu jamrajočih. Sicer ste nekatere dost bolj uboge, sočustvujem predvsem z MojcoB, men bi se kr utrgalo. Ob polšestih se je zbudila Manca (pojma nimam zakaj) in od takrat gledala Nodija sama v dnevni, no, Julija se je pa zbudila ob 6-ih in od takrat je bila budna. To je zame sredi noči! Malo imam na sumu, da je količina mojega mleka minimalna in se sploh ne naje več zjutraj tolk, da bi zaspala nazaj. Flaše pa noče, torej je treba vstat in ji naredit mlečno kašico, na žlico seveda. Povišica: ja, sej s tistimi 18 evri si bom tud jaz ful opomogla. Čeprav je res grozno, da vas je toliko, ki vam je šlo gor le 2€, pismo, res so slabi dohodki to za družino. Jaz imam res srečo in sem ful hvaležna, da sem v taki firmi, kjer je plača super, pa še polno nekih dodatkov dobivamo, ker smo uspešni. Ker dandanes tud če imaš faks, še ni nujno, da dobiš tud dobro službo. Sicer je pa moja porodniška tud malo napihnjena, ker je v bistvu višja kot plača. Namreč pri izračunu so sešteli vse plače, regres, lepo božičnico, poračun (mislim, da je bil celo 2x), pa še neke stimulacije sem dobila, no, potem pa če to deliš z 12, res pride veliko. Kaštrun: sem včeraj pozabila. Jaz bi šla Lučko vseeno pokazat pediatru, ker tole je res malo čudno. Naj ji pregleda kri, mogoče je pa slabokrvna, kaj pa vem? Mislim to, da je tolk zaspana in brez apetita. Vročina bi lahko bila od zobkov, čeprav 38,8 je kar malo previsoka za zobke se mi zdi.
|