|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
14.1.2008 18:32:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: digi

Joj altati naš motor (tisti na sliki) porine in stopi nanj (menda jasno da je zelo nestabilen) in potem plazi tako dalje..... Za kuhinjski pult ne rabi ničesar razen predalov in ker je prej pa 100krat gor splazil, sem mu 2 predala ven vzela, vendar sem morala še tretjega..... saj vse vredu in prav ali saj veš, da ga ne smem pustiti niti trenutka samega oziroma nenadzorovanega, da bi se npr. igral..... kako ga odvadit? Pa padel je že neštetokrat in je šel isti trenutek nazaj, tako da....

pojma nimam...ko najdeš pot iz tega sporoči...
naš imatrenutno levo veko vijolično, rdečo in zeleno...sredi čela ogromno buško,pod njim rdečico...pa ga nič ne ustavi...
vse posledice plezanja v višino...
ponavadi ga najdem v otr.sobi na mizi, ko stoji in pleše, ker je ravnokar prižgal cd-jkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
14.1.2008 18:35:49   
digi
Hm poskusla: kreganje, lepo razlaganje, za uho sem ga prijela (ne potegnila), po ritki sem ga, 100krat dol dala, vstran daal, varovala vsepovod , kje rje možno,..... ko najdem kaj ti javim... pa prosim kontra.....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
14.1.2008 19:18:28   
altati

Hm poskusla: kreganje, lepo razlaganje, za uho sem ga prijela (ne potegnila), po ritki sem ga, 100krat dol dala, vstran daal, varovala vsepovod , kje rje možno,..... ko najdem kaj ti javim... pa prosim kontra.....

kreganja - razume samo tvoj zvišan glas, da je nekaj narobe
lepo razlaganje- pri tej starosti ne zaleže, še ne razume posledic dejanj
po ritki- tega jaz ne podpiram, res ne....sploh pri tak malih otrocih.
vstran dala- no to delam jaz....

če kaj odkrijem, ti sporočim....user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
14.1.2008 19:20:04   
moci
kok sem jezna. od plače so mi trgali rubež, ki sem ga plačala isti dan kot sem dobila odločbo, samo 3 ure prej. takrat sem klicala na DU in so mi rekli, da mi ne bodo trgali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj pa zdaj? jutri bom klicala, ampak ziher mi ne bodo kar denarja vrnili.
in tako imam po porodniški in plači na računu 200 eur user posted image user posted image user posted image user posted image jutri sem planirala obisk razprodaj, da si kupim kaj za v službo, zdaj se pa lahko doma jokam. grrrrrrrr

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
14.1.2008 19:20:35   
Strawberrie Cherrie
Iz Anglije prihaja k nam tale kostumček, ki pa je viška in če ga katera želi kupiti, naj mi piše na Zs (velikost 18m):

user posted image

SC

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
14.1.2008 19:22:42   
altati
moci- user posted image user posted image user posted image možičku reči, naj ti kaj nakaže....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
14.1.2008 19:45:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Aja, pa v vrtcu u Lescah so tud norice. Po en stran bi bla kar vesela, da bi dal še to mimo!

Tok težim in jamram glede tega vrtca, da morm še neki zatežit, en nasvet:
Po Nejca hodim ob 11:30, ko poje kosilo.  Namreč med obroki ne joka, ampak hlasta in dobiva repeteje!user posted image Takoj ko vse poje, vključi sireno. Midva greva, ostali pa spat. Zdej pa nevem, al nej ga pustim še za spat tam al nej ga hodim iskat, dokler ga lahko. Smo rekli, da ga pustimo spat ko se bo navadil.
Kaj mislte?

jaz sem doma, ampak Tinkara je pa v vrtcu od cca. 8ih do 15.30- v vrtcu spi dalj časa, kot pa domauser posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
14.1.2008 19:48:31   
Lu
Čer!

moci ti jih kar pokliči in morajo ti vrniti denar. Kar se tega tiče, dvojnih plačil, so pa kar ok. Moram rečt.user posted image

Jaz sem bila pa na mini šopingu z obema user posted image user posted image . Že ko smo šli iz vrtca, je mali tako kričal, ker ga nisem pustila hodit, da so se vsi mimoidoči obračali in gledali kaj delam malemu. Ampak on ni hodil, ampak se je hotel malo okol luž valat user posted image No pa ga napokam v avto. Potem še drugega user posted image In smo šli proti LJ. Tian je namreč pod nujno potreboval nove čevlje. In pridemo pa ga koam dam v voziček, pa se fantič komaj sprijazni. In pridemo do trgovince pa teta reče, da moram dat otroka ven user posted image Jah. Ven že, ampak nazaj ni hotel. Ok. Ga spet malo našuntam pa je šlo. Gremo v drugo trgovinco in spet otroka ven dajat user posted image Je šel še težje nazaj, ampak ga je balon uspešno zabaval. No, potem smo bili že malo lačni. Sta dobila vsak eno Frutabelo, ker v BTC-ju ni več Mercatorja ampak samo še D&M. Kruha ni bilouser posted image No, je bil pa 10 min mir. In ko sem prišla domov, sem malega komaj namatrala, da je gres pojedu, in zdaj uspešno spi. Maja mi pa spet malo para živčke. In zdaj se naj grem učit user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sem si pa kupila eno žametno krilo user posted image user posted image Maji pa ene žabe. Še eno kiklo pa bo prava dama. So ji danes vzgjiteljice v vrtcu spletle francosko kito. A je francoska?

Zdej jo grem pa na finto vrž, da bo gres pojedla, ker dugega nimamouser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
14.1.2008 19:50:38   
Maxica
Vas sam pozdravim, grem še mal tv pokukat. Zdaj sem se nalikala tri runde cunj, ampak sem rekla, rajši potrpim, pa sem zdaj za cel teden frej. Danes smo prvič peljali Maxa v Cicibanove urice in mu je bilo super. Toliko zaenkrat.
Aja, Altati, sem prej pozabila, srečno pot, gotovo bo super.user posted image  V NY bi pa tudi jaz enkrat šla, ampak takole, brez otrok, samo z možem, enkrat, ko bosta otroka že dovolj stara, da bosta doma lahko počakala.
Anč, čestitke za prve korake.user posted image
Muki, user posted image user posted image user posted image  Orlando.
Moci, kakšno obleko si si pa zamislila? Gotovo imaš vsaj kaj približnega v mislih? Kaj od Urške Draž morda? Nekaj takega fancy, pa ne klasičnega poročnega? Al nedolžno belo?user posted image
Sivkamivka, WB, slikce super, vrat sem si dodobra razmigala.
Frrr, ti uživačka, upam, da je Jaša boljši.user posted image  
Piskot, ti kr samogovoriraj, te je fajn brat.user posted image
Tolk iz glave, jutri bo v službi morda malo bolj umirjeno, pa pokomentiram še kaj. Lep večer.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
14.1.2008 19:52:39   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Sta dobila vsak eno Frutabelo, ker v BTC-ju ni več Mercatorja ampak samo še D&M. Kruha ni bilouser posted image

Lu, če misliš v hali A, je Mercator, samo malo bolj naprej, tam kjer je bila včasih igralnica. Mal so ga prestavili, je pa manjši kot prej, ja.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
14.1.2008 19:54:13   
Maxica
SC, ful luškan kostim in z veseljem bi ga vzela, če bi se oglasila prejšnji teden. Ampak smo otroka ravno v soboto oblekli v BC. Prav škoda mi je, ker je res simpatičen prašiček.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
14.1.2008 20:08:30   
muki1
Prišla, vidla in iznašla novo besedo user posted image . Maxica user posted image  user posted image  user posted image

samogovoriraj,

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
14.1.2008 20:18:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Prišla, vidla in iznašla novo besedo user posted image . Maxica user posted image  user posted image  user posted image

samogovoriraj,

in meni se fulll dopadeuser posted image user posted image user posted image

jo bom uporabljala zelo pogosto od zdaj naprej...
Bravo Maxiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
14.1.2008 20:23:45   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

SC, ful luškan kostim in z veseljem bi ga vzela, če bi se oglasila prejšnji teden. Ampak smo otroka ravno v soboto oblekli v BC. Prav škoda mi je, ker je res simpatičen prašiček.user posted image

Raztresena mati, ni kaj user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
14.1.2008 20:36:15   
*blu*
Čer! Šele sedajle mi je uspelo malo se usesti. Cel dan nekaj  delam, videti je pa bolj malo. Še dva stroja cunj operem in v sušilca zmečem, pa imam dosti za danes.
Mala na srečo že spi in je očitno spremenila ritem dnevnega spanja. Prej je spala 1 uro dopoldan, eno popoldan, sedaj pa spi od pol dvanajstih do enih. Je pa tudi čisto naspidirana. Ni bilo večje zanimivosti danes, kot opazovanje pedikerke, ki je prišla rihtat tasta in taščo. Ves čas je zraven svetila in za piko na i tašči razbila nov lak za nohte. Ampak vnukinji edinki je v trenutku vse odpuščeno. Zgleda pa sedaj ko ranjenc z veliko rano, ker ji je malo špricnilo na nogo in se spacalo. A ji lahko z acetonom po nogi odstranjujem lakuser posted image ? Zaenkrat bo še namišljen ranjenc.
Če se preselimo, boste seveda vabljene. Sploh ni problema. Problem je, ker se moj brani iti živet tja. Pisarno ima tam, ampak je pa večinoma vsepovsod naokoli. Pikapolona, moj je, po tanovem business development manager za vzhodno evropo, ukvarjajo se pa s ključi, ključavnicami, sistemi zapiranja... cela znanost v glavnem (mis bi jih bila v svojem primeru vesela-upam, da ste vse zrihtali).
Zdej vas grem pa še malo nazaj prebrat.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
14.1.2008 20:40:50   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

kreganja - razume samo tvoj zvišan glas, da je nekaj narobe
lepo razlaganje- pri tej starosti ne zaleže, še ne razume posledic dejanj
po ritki- tega jaz ne podpiram, res ne....sploh pri tak malih otrocih.
vstran dala- no to delam jaz....

če kaj odkrijem, ti sporočim....user posted image

Se strinjam z Altati.
Če kaj odkrijeta, se še jaz priporočam. Občasno namreč nimam več idej, kako naši muli kaj dopovedat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
14.1.2008 20:42:15   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Raztresena mati, ni kaj user posted image

Joj šele zdajle sem videla. Maxica šlo se je za tisti post od manjšega Mercatorja v BTC-ju, ki ga nisem videla. Pa sem res čist out user posted image Sorry.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
14.1.2008 20:44:21   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kok sem jezna. od plače so mi trgali rubež, ki sem ga plačala isti dan kot sem dobila odločbo, samo 3 ure prej. takrat sem klicala na DU in so mi rekli, da mi ne bodo trgali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj pa zdaj? jutri bom klicala, ampak ziher mi ne bodo kar denarja vrnili.
in tako imam po porodniški in plači na računu 200 eur user posted image user posted image user posted image user posted image jutri sem planirala obisk razprodaj, da si kupim kaj za v službo, zdaj se pa lahko doma jokam. grrrrrrrr

Ja beda no. Upam, da čimprej zrihtaš tole. Pa ne jokat nouser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
14.1.2008 21:00:02   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja pa sploh ne pusti čistit zob. 

Naša tudi ni preveč navdušena, je pa veliko bolje odkar sem ji kupila zobno pasto in to z okuson maline. Tako vsaj da krtačko v usta in medtem ko ona cuza malineuser posted image , jaz uspešno pokrtačim zobkeuser posted image .

Mi smo tudi dobili pri P listek s številko otroškega zobozdravnika. Moram še poklicat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
14.1.2008 21:07:04   
Anonimen
vidim da teče debata o zobeh....

torej tudi nam pripada pregled pri zobarju ane...sej to je brezplačno v Sloveniji ?

(odgovor članu *blu*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
14.1.2008 21:08:26   
Anonimen
in jaz sem tako smotana, da mu samo z vodo umivam zobe......no ja, sej kopamo pa se s šamponom no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
14.1.2008 21:15:04   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

vidim da teče debata o zobeh....

torej tudi nam pripada pregled pri zobarju ane...sej to je brezplačno v Sloveniji ?

Pripada, brezplačno ja. Samo naročiš se (vsaj v KR).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
14.1.2008 21:17:24   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

in jaz sem tako smotana, da mu samo z vodo umivam zobe......no ja, sej kopamo pa se s šamponom no...

Saj jaz bi ji tudi samo z vodo (sem gorenjkauser posted image ), pa ne odpre ust. Žal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.1.2008 21:22:17   
mis
Punce, jaz sem se pa čisto zasekirala ko vse tako pišete o umivanju zob. Saj jaz se tudi trudim od prvega zobka naprej. Večinoma zapre usta kot čep, na vsake kvatre pusti, da se mal dotaknem s ščetko. Danes sem probala s pleničko, je še slabše. Kaj naj naredim? V bistvu se temu lahko reče da ji ne umivam zob. Zapre in konec. Tudi sama se noče s ščetko igrat.user posted image  Nasvet? Pa nič ne vem o zobarju, nihče pri nas nič ne omeni... @lina, ti kaj veš kako je to tukaj?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
14.1.2008 21:57:20   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Pa nič ne vem o zobarju, nihče pri nas nič ne omeni... @lina, ti kaj veš kako je to tukaj?

Na dom dobiš vabilo od zobozdravnika. Samo sem pozabila pri kateri starosti. Z Juretom (3,5 leta) sva bila sedaj že dvakrat, za Matjaža še nisem nič dobila dosedaj.
Zdaj tuhtam, a sva res bila že dvakratuser posted image  Šment, mal me sive celice izdajajo... Ampak se mi zdi, da sva res bila dvakrat, prvič pri enem letu, če se mi prav dozdeva...  samo ne vem, zakaj potem za Matjaža še ni ničuser posted image

čeprav nisem več prepričana, pri kateri starosti prvič, gotovo dobiš vabilo za prvi obisk... če pa ne bo nič, bova pa omenile na sistematiki pri 18 mes, a ne?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?