|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
14.1.2008 12:58:15   
moci
jaz sem zojo odložila v vrtcu in je ful jokala. doma sem potem ves čas mislila kako ubožica joka in mi je bilo hudo in komaj sem čakala, da jo grem iskat. sem prišla med kosilom in pričakovala do kolen objokano dete, ki se meče potleh. je pa sedela za mizo in ravno jedla zadnjo žlico kosila. mi je kar srce zaigralouser posted image user posted image
jutri jo bom pustila, da bo kao spala, čeprav nimajo šansuser posted image

sejem - zoja je spala do pol 5h in smo hiteli čez sejem, ker se je ob 6 h končal. nabrali smo nekaj letakov, drugače pa nič posebnega, no. ene ful hvalijo, mi smo mogoče preveč hiteli. mene fotografi niso zanimali, obleke so mi pa čisto preveč kičaste. vse nekaj nabrano, čipkasto, v bleščicah .... me prav zanima, če bom našla kje kakšno zase. bi jo dala delat, če bi vedela, kako bo potem na meni izpadlo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
14.1.2008 13:14:23   
muki1
No, še malo časa si bom vzela, ker ni direktorja, pa sem danes bolj na izi.
Upam, da mi bo uspelo pokomentirat.

Diplome...he he, jaz sem še tako daleč, da bom raje kar oktobrčke 2006 počakala, pa z njimi diplomiram( no, tiste ta bolj pridne, ki bodo vse delali v roku...torej Ivo user posted image ), ker oktober 2008 je nemogoč datum. Si na račun statusa večnega študenta podaljšujem mladost. Ker gubic počasi ne bom mogla več skrivati user posted image .
Vam pa vsem, ki se podajate na to pot želim obilo uspehov, pa da se vam načrti res izidejo, ker vem kako težko si je utrgati čas zraven otrok in službe. Moraš biti res vztrajen in dosleden.

Spanje smo že obdelali...bljaks bljaks bljaks.

Dojimo še zmeraj s polno paro.

Alergija. Do zdaj kar uspešno vozimo dieto. Danes naju čaka že tretja od osmih terapij. Potem mi napovedujejo, da je velika verjetnost, da bodo izginile. Se mi zdi kar mala malca, če bi bilo to res.
Altati, koliko terapij sta imele vidve? Kako pogosto? Je že imela kakšno ponovno testiranje? Je že kaj šlo proč...kako daleč ste sploh? Res me zanima.

Moci, res...kako je bilo na tem sejmu? Boš imela škrlatno rdečo poročno obleko? To je verjetno res lepo videti. A boš sploh v belem, ali planiraš bolj kakšen kostim? Daj ženska, razpričaj se malo, mene res zanima vse.

Maxica, kdaj se boste podali na kolesa? Kje ste kupili sedeže in čelade za fanta? Jaz sem si že kupila trenirko user posted image .

Frrrr, tebe pa občudujem, ker res znaš uživati in se sproščati na 101 način. Pa malo te imam na sumu, da koko snifaš user posted image , ker toliko energije kot je imaš ti z Milko že ne dobiš user posted image . Mislim, res vse zmoreš, tamaučka upedenš, v službi, si vzameš čas zase, pa za prijateljice ga najdeš, nonstop ste aktivni, pa še na forumu uspeš vse prebrati in pokomentirati.Dobra si,veš user posted image .

Piškot, kako kaj možek? Ti si tudi en vremenski človek, če se ne motim, podobno kot jaz. Ni ga čez sončen dan ali pa totalno zasneženo sceno, kaj user posted image ?

Clody, kako kaj razmere na domačem bojišču? Se je mož že opravičil za svojo izjavo o kilogramih? Sicer pa jaz sem na svoji 115 dieti, mi tudi nič dol ne gre.
Za vrtec ne bom pametovala, ker jaz imam Ivo vpisano in bi jo že komot dala, pa je še vedno v domačem varstvu in se mi še nič ne mudi jo v vrtec dajat, saj ga bo imela še dovolj.

Kaj še?
Aja, Altati. Jaz se ti pa nič ne čudim, da greš v ZDA. Saj vem, da maš jajca do kolen user posted image . Le to se sprašujem, kako dolgo boš zdržala brez svojih treh mušketirjev tak daleč od doma. Kot sem razbrala gresta samo vidva z Jašo in ostali ne pridejo za vama.

Omenjam Lu, Remy, Pikapolono, Sivko in mivko, @lino

Našima srečkama user posted image pa sem že zadnjič naložila pametnih nasvetov, da glava boli user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
14.1.2008 13:39:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

smo imeli včeraj in danes obiske, pa nima noben bojnih ranuser posted image a pridete kaj k namuser posted image

ma ne vem ce upamo. vceraj smo bili tepeni user posted image . jasa je martina okoli uses, ker mu je hotel knjigo vzet. casi se spreminjajo ... zna bit da bo zdaj martin zojo praskal user posted image .

joj, kuki, še tukaj, še enkrat-  oprosti1 ne vem kje se je naučil zaušnicuser posted image  ubogi Tine, upam, da nima kaj posledic........
Zoja, pridi bližje, imamo dečka zateuser posted image

ne ne ne
imate preveč strogo taščo. smeškokikažejezik

user posted image user posted image user posted image
saj vlogo tašče ne prevzamem, nič batuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
14.1.2008 13:40:49   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, res...kako je bilo na tem sejmu? Boš imela škrlatno rdečo poročno obleko? To je verjetno res lepo videti. A boš sploh v belem, ali planiraš bolj kakšen kostim? Daj ženska, razpričaj se malo, mene res zanima vse.

škrlatno rdečouser posted image user posted image user posted image user posted image
sovražim kostime.
a m m m ... kaj vem, no. sama sebe si predstavljam samo v kavbojkahuser posted image
bom šla probat.

saj lahko kaj predlagate. mogoče skreirateuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
14.1.2008 13:42:24   
moci

smo imeli včeraj in danes obiske, pa nima noben bojnih ranuser posted image a pridete kaj k namuser posted image

ma ne vem ce upamo. vceraj smo bili tepeni user posted image . jasa je martina okoli uses, ker mu je hotel knjigo vzet. casi se spreminjajo ... zna bit da bo zdaj martin zojo praskal user posted image .

joj, kuki, še tukaj, še enkrat-  oprosti1 ne vem kje se je naučil zaušnicuser posted image  ubogi Tine, upam, da nima kaj posledic........

ne ne ne

user posted image user posted image  

hvala za smeškauser posted image

no, jaz se vseeno manj bojim piškota, če bo martin tepen, kot pa tebe

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
14.1.2008 13:43:01   
Arabela
Pri nas sije sonček sonček sonček... končno!!!!!user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
14.1.2008 13:44:49   
moci
oooo. pridemo user posted image  user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
14.1.2008 13:45:13   
altati

Alergija. Do zdaj kar uspešno vozimo dieto. Danes naju čaka že tretja od osmih terapij. Potem mi napovedujejo, da je velika verjetnost, da bodo izginile. Se mi zdi kar mala malca, če bi bilo to res.
Altati, koliko terapij sta imele vidve? Kako pogosto? Je že imela kakšno ponovno testiranje? Je že kaj šlo proč...kako daleč ste sploh? Res me zanima.

Tia je imela že cca 14 terapij.
Jajca in pšenica sta šli že stran.Vedno jo ponovno testira.
Ošpice in tisti bronhoblablauser posted image  tud.
Jutri začne delat na mleku in mako bakterijah.

Aja, Altati. Jaz se ti pa nič ne čudim, da greš v ZDA. Saj vem, da maš jajca do kolen user posted image . Le to se sprašujem, kako dolgo boš zdržala brez svojih treh mušketirjev tak daleč od doma. Kot sem razbrala gresta samo vidva z Jašo in ostali ne pridejo za vama.

Sama greva, punci imata šolo, mož ne more zaradi 'izredne situacije' v službi(saj veš kaj mislim).
Upam da zdržim.
Vsak dan skype, pa web kamera....
Saj greva samo za 10 dni.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
14.1.2008 13:54:42   
altati

ne ne ne

user posted image user posted image  

hvala za smeškauser posted image

no, jaz se vseeno manj bojim piškota, če bo martin tepen, kot pa tebe

saj nisem tako opasna kot delujem, nič batuser posted image

(sem sam še hujšauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
14.1.2008 14:17:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Altati- ja, dobra si da greš........jaz sem takrat za v Anglijo premišljevala, da bi šla, pa je samo pri tem ostalo..........kaj pa voziček, pa kje bo spala, pa kaj če bo lačna, kje jo bom previla.........res pa je, da je imela takrat 6 mesecev........

škoda ker si ostala pri premišljevanju....s tako majhnim je lažje kot danes...in še najlažje greš na pot z dojenčkom...

Ko je imel Tristan 6 mesecev smo jo mahnili čez lužo, z vsemi kufri, albumi, kastrolami in še in še.....in preživeli 2 meseca v hotelu...to ti je majka....ampak sploh ni bilo nobenega problema:

voziček vzameš s seboj na avion
spanje - čez dan v vozičku, zvečer v posteljici ki je btw na razpolago tudi v hotelu
če so lačni, daš pač za jesti. Sej povsod prodajajo hrano. Mi smo bili takrat še na umetnem mleku in mi ni bilo drugega, kakor da samo prekuham vodo.
previjamo na avionu, v vozičku, v hotelski sobi, v vsakem Mcdonaldu, .....

Meni je vsaka takšna pot, nekako tako kot če grem za cel dan v šoping. Če se spomnim, ko smo hodili v BTC, previjali v tisti previjalnici, kupili kakšen kruhek, hranili v kakšnem kafiču.....ma čim manj kompliciraš, tem bolje....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
14.1.2008 14:22:26   
Anonimen
in dobro jutro ženske....ste tako hitre s pisanjem, da komaj folgam...če sploh...

Altati...te lahko prosim, če prineseš še kakšno cedevito ? Moj mož si jo je blazno zaželel......

Noč minila kar nekam OK...ma dobro, pošteno povedano se je drl samo enkrat, se nafutrali in spali dalje...v primerjavi s prejšnjo so bila toleuser posted image

Blu...čestitke...se lahko še mi povabimo na obisk ? Sem bila enkrat, ampak smo jo samo mimo šibali, tako da kakšnih konkretnih vtisov nimam...sej zdaj ti bo pa žal, da si sploh povedala ane ?

Pa vreme imamo tudi za en drek...2 stopinji, pa nekam oblačno...upam da kakšen sonček posije.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
14.1.2008 16:14:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Altati...te lahko prosim, če prineseš še kakšno cedevito ? Moj mož si jo je blazno zaželel......

itakuser posted image
dodano na spisekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
14.1.2008 17:24:29   
Clody
Muki, desc se ni prou nič opraviču. Mogoče sem pa to rabla. Ta tedn imam že na sporedu badminton in plavanje, še prehrano uredim, JUTRI ZAČNEM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne u pon, hehehe)

Aja, pa diplomo mam tud jest za spisat, pa se mi zdi da sem čist out. No, pa en nagravžn izpit.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
14.1.2008 17:28:02   
Clody
Aja, pa v vrtcu u Lescah so tud norice. Po en stran bi bla kar vesela, da bi dal še to mimo!

Tok težim in jamram glede tega vrtca, da morm še neki zatežit, en nasvet:
Po Nejca hodim ob 11:30, ko poje kosilo.  Namreč med obroki ne joka, ampak hlasta in dobiva repeteje!user posted image Takoj ko vse poje, vključi sireno. Midva greva, ostali pa spat. Zdej pa nevem, al nej ga pustim še za spat tam al nej ga hodim iskat, dokler ga lahko. Smo rekli, da ga pustimo spat ko se bo navadil.
Kaj mislte?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
14.1.2008 17:36:09   
mis
Če ga imaš možnost imet doma bi ga jaz pustila spat ko se bo navadil vrtca. Res pa je, da se mu bo pa pol čudno zdelo zakaj te pokosilu ni. Pa bo lahko zato jok. kaj pa vem...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
14.1.2008 17:43:50   
muki1
Aja, še Lucikino šopingiranje sem pozabila komentirati.
Lucika user posted image .
Aidan še ne protestira? Zdaj je že pokapiral, da menda gre zares, a ne? Iva me popoldan, ko pridem iz službe več ne spusti z očesa....še lulat gre za mano user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
14.1.2008 17:58:37   
Arabela
Hojla!

Se samo malo javljam, da sem še prisotna...  mala prišla  z varstva in zahteva pozornost le zase... user posted image ..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
14.1.2008 18:14:05   
altati
ej, lucika, da ne boš ti tam manekenstva zganjala v službi...tolk ene robe, halouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
14.1.2008 18:15:40   
muki1
user posted image Sam tok da vidite moj novi avatar. Sem menjala moža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
14.1.2008 18:18:36   
digi
Pozdravljene čvekice,
ve ste tko flot, d ane folgam brat kamoli pisat, vendar zdaj pa sem obupaan in moram povprašat.... Timon je vun z vraga..... poglejte si ptosim slike in povejte, če so vaši tudi tak.... in kako ga odvadit.....

hvala
http://digi.moj-album.com/

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
14.1.2008 18:20:53   
altati

user posted image Sam tok da vidite moj novi avatar. Sem menjala moža user posted image user posted image user posted image

za koga pa?
kdo pa je na fotki????????????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
14.1.2008 18:24:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: digi

Pozdravljene čvekice,
ve ste tko flot, d ane folgam brat kamoli pisat, vendar zdaj pa sem obupaan in moram povprašat.... Timon je vun z vraga..... poglejte si ptosim slike in povejte, če so vaši tudi tak.... in kako ga odvadit.....

hvala
http://digi.moj-album.com/

digi a je to moj Jaša?
naš je identičen v iznajdljivosti...
samo da zdaj še skrinjo(takšno za knjige)podstavi, spleza nanjo, iz nje na radiator in iz njega na okensko policouser posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.1.2008 18:27:53   
Clody

V tega sem jest zacopana Muki, ne seri mi! Orlandek je moooooojjj!!!!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.1.2008 18:28:39   
digi
Joj altati naš motor (tisti na sliki) porine in stopi nanj (menda jasno da je zelo nestabilen) in potem plazi tako dalje..... Za kuhinjski pult ne rabi ničesar razen predalov in ker je prej pa 100krat gor splazil, sem mu 2 predala ven vzela, vendar sem morala še tretjega..... saj vse vredu in prav ali saj veš, da ga ne smem pustiti niti trenutka samega oziroma nenadzorovanega, da bi se npr. igral..... kako ga odvadit? Pa padel je že neštetokrat in je šel isti trenutek nazaj, tako da....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
14.1.2008 18:30:45   
Clody
Digi, tolk posrečene fotke da je joj.

Tole ti pa res ne znam svetovat, si sploh ne predstavljam, da našmu uspe kak tak podvig!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?