zoom zoom
|
Živjo, naše uspavanje je ratalo katastrofa. Včeraj je bil 3. dan in se je še vedno drla več kot 40 minut, preden je zaspala. Pa jo malo pustim jokat, pa grem k nje jo pobožat, dat lupčka, ta pit,... in ko sem tam je tišina, čim pridem do vrat . Za znoret. Še kakšen drug predlog, kako do hitrejšega usapvanja (deveda v njeni postelji). Čez dan pa ni problema, jo dam v njeno posteljo in zaspi v roku 5 minut, bret joka. Je bila pa danes ponoči tudi sicer katastrofalna noč, ker zaradi nosu ni mogla spat, ker je imela zamašenga, pa sem ji šla ob 3h vlažilec naštimat, se je potem še zbudila, ker je zapiskalo, sem ji morala dat še za jest, pa nos spucat in je potem spala po takih majhnih delih, jaz pa skoraj nič (me blazno moti, če mi kdo toka zraven). Sicer ji pa odkar se je zbudila teče iz nosu taka prozorna tekočina. Če bo šlo tako narej v sredo ne bo cepljena. Dopust: meni osebno je ful všeč plaža na Bolu (Brač), so taki drobni kamenčki, voda ful čista, res zelo lepo - samo drago. Sence ogromno. Mivka: je na korčuli,plaža je tudi kar vredu, samo imaš pa mivko poem povsod. Je pa fino za otroke, vsaj naš se je lansko leto zelo zabaval tistih par dni ko je bilo lepo vreme. Senca, če imaš srečo Na Krku (Baška se mi zdi, ali pa Malinska - je tudi luna plaža s kamenčki), pa Pag (odvisno spet kam greš) ima tudi kar ok plažo, samo ni sence, pa ponavadi piha. Kakšne so pa plaže na celini pa ne vem, ker ponavadi hodimo na otoke. Letos bomo šli pa ... pojma nimam. Odvisno od financ. Dubaj, bi bila kar dobra izbira. Hofer: nakupe sem danes že opravila. Smo bili tam že malo čez 8. Sem tamali kupila hlače (2 v paketu), žabe, starejši si je pa izbral pustni kostum. Čeptav material ni ne vem kaj, samo za 6€ pomoje nikjer drugje ne bi dobila. Itak bo imel pa oblečeno 1x v vrtcu (ko bodo ieli ples) in pa 1x doma. Za to se mi pa res ne splača dat 20 ali več €. Je bila pa ful gužva, kljub temu, da so komaj odprli. Aja pa če katero zanima. V akciji imajo cvetačo za 70 centov. Grem zdej še malo poležat, dokler tamala spi (že 1. rundo). Užvijate.
|