|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
13.1.2008 22:26:57   
ALESSA
Hy!

mojčca: vse naj, naj Maticu ob 9. mesecu! user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa danes ni bilo nič posebnega. Po kosilu smo se spokali v avto in šli malo okoli in se ustavili v eni Kavarni, kjer imajo otroški kotiček in šli na kavo.
Po tem smo šli še k našim in prišli domov ob 19.00! Maladva sta šla spat ob 20.00. Ob 21.00 smo ostali sami, ker je mož šel na vožnjo. Sem pa uredila položnice in papirje in si jih posoltirala in dala v fascikel. Zdaj pa sem rekla, da grem še malo pogledat na RR potem pa spat.

Lepo in mirno noč želim!user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
13.1.2008 22:27:28   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Ja, sej ko st aoba raalph in Robbie tok fletna in vitka. Moj možek pa je khm khm, kako naj tole politično korektno povem....

...

...

Malo bolj zaobljenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Če je na tapravih mestih, sploh ni panike user posted image .

Ah joj, moj je pa za pol Robbija user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem,
dijo

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
13.1.2008 22:30:13   
ALESSA
Aja, pa dopust: joj bi šla že kar zdaj! Sem že tudi gledala Relaxov katalog na internetu. Letos bomo verjetno šli v Biograd v mediteransko vas San Antonio.
Me pa zanima, če je katera že bila in kako je????????????? Po slikah sodeč mora bit ful lepo.

LP

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
14.1.2008 2:53:29   
katja pv
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

user posted image  

To mene tudi zanima. Nekaj je bilo govora za torek, potem pa ni nobena nič rekla pa mi sploh ni jasno. Dan se pa bliža neverjetno hitro. Se vidi da smo tu na štajerskem manj ekspeditivni glede organizacije srečanj user posted image .
No jaz v torek lahko b.p., ponedeljek je tako ali tako že mimo za organizacijo. Ura pa okrog 10h? Če pride vsaj še ena pridem, drugače mi ravno ni, da bi oba vlačla s sabo in sama samevala v Evroparku. Druge dneve pa so ostale kar nekaj zasedene. Meni sta možna termina še četrtek in eventuelno petek, če prijateljico uspem prestaviti na sredo po zobarju.
Druga opcija: drugi teden? user posted image

Dopust: mi bomo pa letos šli na robinzonsko varianto na Pašman z mojo poročno pričo in njenim možem. Lani pa smo bili blizu Novigrada - apartmaji Tamaris - mislim, da si bila thumbelina tam tudi ti? Zadovoljni pa smo bili bolj tako - plaža mi ni bila najbolj posrečena za otroke.

Danes sem se s tamalima odpravila na sprehod kljub oblačnemu in mokremu vremenu. Mi je bilo že pošteno tečno viseti doma in poslušati razbijanje stolpa iz kock.

Sedaj pa grem ponovno spat. Sem ob sinovem uspavanju zaspala še sama in imela PC kar prižgan. tako da sem sedaj ko sem se zrihtala pokukala še na RR, da sem videla, če ste bile kaj zgovorne, pa ni bilo sile.

Nočko.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
14.1.2008 7:34:22   
mojčca
Jutro.

user posted image  privoščite si kavico, jaz pa grem zbuditi Manco, da jo pripravim za v Kranj. Matic pa tudi lepo spi in uživa v zakonski postelji.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
14.1.2008 7:58:14   
*piškotek*
Dobro jutro aprilčice  user posted image

Ste pridne s pisanjem, sem vas komaj uspela vse prebrat (no saj zapomnila sem si pa bolj malo ker sem res ena velika pozabljivka user posted image user posted image user posted image )

Mojčca: hvala za kavico, paše danes. Sem budna že od 6 ko je moj user posted image  vstal za službo in nisem mogla več nazaj zaspat, pa še ponoči sem bolj tako-tako spala, pa ne zaradi malega user posted image , ampak kaj jaz vem zakaj.
Pa vse naj naj Maticu za 9. mesecev - malo pozno, ampak zato pa iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dopust: mi smo tudi še s starši hodili v Zuboviče na Pag, meni je bilo pa tam res super, sicer je res problem s senco, samo mi smo imeli kar blizu plaže apartma, tako da ni bil problem za tiste marele za senčko. Potem smo nekaj časa hodili na Krk v Punat, pa je s senčko isto tam - marela ali skoraj nič drugega. Plaži sta mi pa povsod super, sploh za otroke, res. Potem sva bila midva z user posted image  prejšnje leto tudi na Pagu, samo v Novalji, sicer sva se pa hodila kopat v Gajac, tam je pa tudi ok plaža, senčka je spet malo bolj problem. Lani pa smo šli septembra v Poreč, tam je pa bil povečini beton pa tudi sence ni bilo ne vem kolk velik.
Tako da za letos res pojma nimam kam bomo šli. Mojemu kampiranje ne diši, tako da to pri nas odpade. Najraje bi dobili kak apartma, samo pojma nimam kje?????

user posted image

JAZ SEM ZA. Mojčca? Ostale ljubljančanke???? Povejte!!!!
Srečanje:

TOREK, 8.1.2008 OB 11 URI EUROPARK, MARIBOR.

Če je ostalim štajerkam prav. Glede na to, da če prideva z Mojčco (ali še katero) iz Ljubljane, potem je ura ob 10 skoraj malo zgodnja za nas, da se naši user posted image  zaspanci zjutraj zbudijo, da se dobimo, da se preložimo v en avto in da šibnemo proti MB,...

Če ne gre nobena iz LJ, potem pač tudi jaz ne grem glih sama in se štajerke dogovorite čisto po svoje. Upam da nisem zakomplicirala user posted image user posted image user posted image

Danes bom sicer precej odsotna iz foruma RR, ampak upam da se nam vseeno uspe dogovorit. Bom probala čimvečkrat "počikirat" kaj ste napisale user posted image

Lep dan vsem user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
14.1.2008 7:59:33   
*piškotek*
No saj sem vam napisala da sem pozabljivka, ne??? user posted image user posted image user posted image
Bolančki: upam da se vam je zdravje že kaj izboljšalo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
14.1.2008 8:04:37   
thumbelina
o piškotek, kje si se pa ti potepala?

Neposredna povezava do sporočila: 4433
14.1.2008 8:06:12   
thumbelina
aja na kavo sem pa pozabila
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4434
14.1.2008 8:16:52   
hariba
Jaz rabim trojno kavo, u kako me glava boli. Noč je bila katastrofalna, tudi na najini postelji se je ful zbujala. Pa še lara  je ponoči bruhala in ima vročino,zato je doma. Predno je pa tavelik dvignil rit iz postelje mi je pa tudi verjetno do 200 pritiska nabil. No zdaj sta mulca hvala bogu v šoli.

Neposredna povezava do sporočila: 4435
14.1.2008 8:17:31   
*piškotek*
To je pa lepo prebrat, da ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili na kosilu pri mojih, dopoldan smo malo pospravljali, ker smo podrli smrekico, popldan pa je bil mali user posted image  100% tečka in se je bilo treba z njim čist skoz nekaj ukvarjat, spal ni nič popldan, tako da sem vsake toliko mojmu ušla, da sem vas vsaj malo brala. user posted image

Uglavnem, nisem pozabila na vas, nič bat. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4436
14.1.2008 8:33:29   
janca77
Dobro jutro.
No ja bolj kislo jutro, ampak vsaj pada ne ,da bova lahko šla kaj ven.
Danes greva v mojo službo, da vidim kakšno je stanje, če me sploh še želijouser posted image user posted image  nazaj.

mojčca hvala za kavico jo bom mal kasneje spila, ko se bo Tilen najedel rižolinota

dopust vidim da že vse bolj ali manj razmišljate o dopustu.Midva sva vedno hodila v Veli Lošinj  in nama je blo ful dobr. No zdej ko pa imava user posted image  bova mogla pa kej druzga zbrat, ker plaža ni primerna za tolk majhne.Senca je dobra - borovci ampak, plaža je pa betonska in ni dobrega vstopa v morje sam po stopnicah.
Mogoče bova šla v Rabac, kjer pa je plaža s kamenčki, ni pa sence.Glede na to da že lansko leto nismo nikamor šli si želim 14 dnevne počitnice - kam bomo pa še videli.
Moja želja je bila da greva februarja v tople kraje - mislim da iz tega ne bo ničuser posted image .Je bla moja sestrična s tok malim na Kanarskih otokih tak čas in je bilo brez problema.
Ve kar pište destinacije, kje je dobr mogoče bomo kaj najdli zase.

user posted image

Vsi bolančki se hitro pozdraviteuser posted image .
Zdej mu pa moram dat jest, ker se že pritožuje v stajci. Se že lepo prime za mrežo in vstane, gleda okol in pade nazajuser posted image user posted image - posrečen tale moj user posted image
Nič lepo se imejte, pa bom še kej pokukala pol ko prideva iz LJ. Uživajte

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4437
14.1.2008 8:35:58   
aischa

JAZ SEM ZA. Mojčca? Ostale ljubljančanke???? Povejte!!!!
Srečanje:

TOREK, 8.1.2008 OB 11 URI EUROPARK, MARIBOR.

vpišite se katere pridete

aischa- pridem

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 4438
14.1.2008 8:40:42   
mojčca
Piškotek, dobrodošla nazaj. Za jutri pa najprej počakajmo štajerke, če se bodo kaj dogovorile, če pa iz vsega skupaj ne bo nič, pa drugi teden.

Hariba, boga. Mene je dva dni bolela glava ko 100 user posted image , tako da ti skuham še eno kavico, če jo sama slučajno ne moreš. Ta je samo zate
user posted image

Morje: meni je ful dobra plaža v kampu Straško. Na plaži so kamenčki, da se otročki lahko lepo igrajo, pa igrala so, ni da ni. Če katero zanima, naj si pogleda slikce v albumu, ker so tudi iz morja in mislim, da se mora kje videti tudi plaža. Nisem pa 100 %, pa zdajle se mi ne da gledati slikc v albumu.

Matic še kar spi, tako da grem jaz hitro v kopalnico, da se uredim, potem pa upam, da se bo že zbudil. Mi je že dolgčas.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
14.1.2008 9:00:19   
gaja*
 user posted image

Aischa, Gaja
+ ostale se vpišite

Lilka:
jaz peljem, pojdi zraven user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
14.1.2008 9:07:22   
hariba
hvala mojčca!
Jao zdaj me pa še nekaj zajebava printer, samo tega mi je bilo še treba pa moram nujno nekaj natisnit.
Srečanje jaz bi jutri prišla, samo ne vem kako bo z Laro, če bo doma potem ne morem. Zdaj spi, ko se zbudi vam javim kaka je situacija. Ob 5.30 je imela 39, 3 vročine, sem ji dala lekadol za zbit.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
14.1.2008 9:28:29   
zoom zoom
Živjo,

naše uspavanje je ratalo katastrofa. Včeraj je bil 3. dan in se je še vedno drla več kot 40 minut, preden je zaspala. Pa jo malo pustim jokat, pa grem k nje jo pobožat, dat lupčka, ta pit,... in ko sem tam je tišina, čim pridem do vrat user posted image . Za znoret. Še kakšen drug predlog, kako do hitrejšega usapvanja (deveda v njeni postelji). Čez dan pa ni problema, jo dam v njeno posteljo in zaspi v roku 5 minut, bret joka.

Je bila pa danes ponoči tudi sicer katastrofalna noč, ker zaradi nosu ni mogla spat, ker je imela zamašenga, pa sem ji šla ob 3h  vlažilec naštimat, se je potem še zbudila, ker je zapiskalo, sem ji morala dat še za jest, pa nos spucat in je potem spala po takih majhnih delih, jaz pa skoraj nič (me blazno moti, če mi kdo toka zraven). Sicer ji pa odkar se je zbudila teče iz nosu taka prozorna tekočina. Če bo šlo tako narej v sredo ne bo cepljena.

Dopust: meni osebno je ful všeč plaža na Bolu (Brač), so taki drobni kamenčki, voda ful čista, res zelo lepo - samo drago. Sence ogromno.
Mivka: je na korčuli,plaža je tudi kar vredu, samo imaš pa mivko poem povsod. Je pa fino za otroke, vsaj naš se je lansko leto zelo zabaval tistih par dni ko je bilo lepo vreme. Senca, če imaš srečo
Na Krku (Baška se mi zdi, ali pa Malinska - je tudi luna plaža s kamenčki), pa Pag (odvisno spet kam greš) ima tudi kar ok plažo, samo ni sence, pa ponavadi piha.
Kakšne so pa plaže na celini pa ne vem, ker ponavadi hodimo na otoke.
Letos bomo šli pa ... pojma nimam. Odvisno od financ.
Dubaj, bi bila kar dobra izbira.user posted image

Hofer: nakupe sem danes že opravila. Smo bili tam že malo čez 8. Sem tamali kupila hlače (2 v paketu), žabe, starejši si je pa izbral pustni kostum. Čeptav material ni ne vem kaj, samo za 6€ pomoje nikjer drugje ne bi dobila. Itak bo imel pa oblečeno 1x v vrtcu (ko bodo ieli ples) in pa 1x doma. Za to se mi pa res ne splača dat 20 ali več €. Je bila pa ful gužva, kljub temu, da so komaj odprli.
Aja pa če katero zanima. V akciji imajo cvetačo za 70 centov.

Grem zdej še malo poležat, dokler tamala spi (že 1. rundo).

Užvijate.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
14.1.2008 9:32:06   
taška30
Jutroooo,
Thumbelina in Mojčca hvala za kavico, bom kar obe popila, čeprav smo kar OK spali, ampak tako faaaajn izgledata (kavi).user posted image  Med 6 in 7-o uro se sicer Julija ni mogla odločit al bi še spala ali ne in se je nekaj kobacala med nama po postelji, ampak jaz sem večino prespala.

Včeraj smo se pa potepali, zvečer sem se pa ful veselila tistega filma z J.Lo, ampak joooj, bolj pocukranega in puhlega filma pa že dolgo ne. Eh. Sploh mi ni potegnil. Zadnje čase sem ful izbirčna glede filmov, mora biti res dober, da mi je všeč. Se mi zdi, da je bilo včasih tolk dobrih filmov.user posted image

Ha, ha, Štajerke, a se boste zmenile al ne?user posted image  Nič kaj prepričljive niste. Vam mora kar Piškotek, ki je skoraj iz Lj  določit uro.user posted image  Mal vas hecam. Mene v Maribor ne bo, upam, da se zmenite in uživate, pa ne pozabite na fotodokumentacijo, da še ostale spoznamo.user posted image

A že veste kdaj greste v službo? Meni porodniška poteče 25.marca in sem se odločila, da začnem s 1.4. Že kar malo odštevam.user posted image

Hariba, upam, da bo Lari kmalu bolje.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
14.1.2008 9:39:06   
taška30
Zoom zoom, ne vem, glede na to, da ti čez dan normalno sama zaspi, bi jaz zvečer preverila naslednje: ali je res dost zaspana, ali je res dost sita in ali je žejna. Če vse to štima, potem pa ne vem.user posted image  Jaz Julijo vedno še malo popestvam v naročju, da se umiri in skoraj zaspi, ampak da je še budna, ko jo dam v posteljo, pa kar nekak gre. A ima dudo? Jaz ji zdaj kar ene tri nastavim na posteljo, eno že najde.

Pust: joj spet. Men grejo pa te pustne maske že od nekdaj na živce. Ne maram pusta. Samo nekaj bo treba, ker otrokom je v veselje, pa v vrtcu bodo kaj imeli. Za Julijo pa pomoje ne bom nič, ker mi je čist mim.user posted image  Jaz sem res malo čudna.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
14.1.2008 9:41:08   
thumbelina
Taška tisti film včeraj tud men ne potegne, sploh zaradi trapastga konca. Sam un tip mi je pa tko dober da pol kr gledam čeprav je film bolj tkouser posted image . Meni potegnejo bolj drame v stilu: Angleški Pacient, Cold MOnutain, Zvesti vrtnar, Brokeback MOnutain ipd... Jaz sem drugače pravi filmofil in imamo doma čez 600 filmov na CD-jih. Cakjta pa bolj malo da bi si vse pogledala.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
14.1.2008 9:47:50   
aischa
uspavanje tudi pri nas je bil en čas problem, pa sem ugotovila da ko jo dam spat ne smem več hodit k njej, ker če me vidi potem še bolj joka in se dere.

mi imamo tak ritem najprej hranjenje, kopanje, potem jo dam v petlek ji dam vitamin D, flaško z mlekom ter flaško z čajem nastavim. ji dam lubija pobožam po čelu in grem iz sobe. in potem dokler ne zaspi ne grem več v spalnico pa tudi če joka.

od začetka ji res ni pasalo da mora biti sama, ampak jok tudi ni bil tapravi.
saj zdaj že poznate svoje otroke in takoj veste kdaj se prav joka ali pa izsiljuje oz hoče nekaj dosečt. no taki jok je imela naša pri uspavanju.
pa ji nismo popustili in sedaj sploh ni več problema. malo jamra si nekaj zapoje in potem zaspi.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
14.1.2008 10:28:20   
katja pv
ŠTAJERSKO SREČANJE:
EUROPARK, MARIBOR
TOREK 15.1. OB 11H

pridemo: Aischa, Gaja, katja pv
+ ostale se vpišite

< Sporočilo je popravil katja pv -- 14.1.2008 10:39:53 >

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
14.1.2008 10:30:00   
Anonimen
hojla!
moja noč je bila bolj tako tako,  da sem danes kar duplo user posted image user posted image . bujenje ob 1.00 - mala , ob 2.30 - velika , ob 5.00 - mala, potem pa ob 7.00 vstati, da zrihtam veliko za v šolo. je danes šlla v šolo. sicer mi je ob pol treh ponoči jamrala da jo glava boli. mah, bomo vidli, kakšna bo dnes prišla iz šole in kaj bo dalje....
mala pa je spala kar do 9.00

jaz pa imam danes zobarja ob 12 - me že sedaj črviči po trebuhuuser posted image  in pojem si tudi že včeraj in danes:
"danes mam zobarja, ktera bo z mano šla? da ne bom iz stola ušla, ko mogla rečt bom AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa"

jutri pa imama z laro posvetovalnico ob 13.00

lara je tečka, moram nehat..............

(odgovor članu aischa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
14.1.2008 10:30:49   
lilka
Dobro jutro!

Babika je peljala Tinko na sprehod, madona je sitna danes ko 100user posted image , pa že dva dni štrajka pri hrani, nič ji ne paše, verejtno bodo spet zobje.....

Gaja*:hvala za povabilo, ne bo šlo, Tinka ima ob pol dvanajstih kosilo in potem dnevno spanje, edino ki ga še ima, ne morem je takrat okol vozit, zdej pa sploh ne ko je že dva dni sitna in ji prav nič ne paše...... Je pa tejkag predlagala, da se me tri dobimo v Radljah to bi pa šlo, enkrat.
Veš je Maša v soboto mojo Tinko skos Gaja klicalauser posted image

Pust: sem danes v Hofru kupila en smešen klobuček za Tinko, pa zame lasuljo za hudičko, pa za atija za klovna, pa bomo pusti.....

V službo: grem 21. 3, babika bo mela 1 teden dopusta, pa ati en teden potem pa jaz, da bom Tinko v vrtec uvajala, tam enkrat po 10.4., če nam bo zneslo da bomo do takrat zavlekli.

Grem pripravit za kuhat in pridem nazaj.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
14.1.2008 10:37:16   
hariba
Lara mislim, da ima gripo,v Celju že razsaja. Jamra, da jo vse boli in ful je nahodna. Vročina je padla. Sem ji zajtrk v posteljo nesla a ni htela nič jest, sem ji 1 pravljico prebrala. Zdaj pa posluša cd je.
pust jaz ne mislim nič kupovat za pusta. meni je to tudi mimo, hvala bogu mojih pust ne gane več dosti. Vem, da ko sta bila sinova mlajša sem ful drago plačala tiste kostume za telebajsek, pa za pokemona. Tanajstarejši ne bo nič, tamal bo gusar, ima še od lani, lara bo pa medved. Ima 1 kostum od Žigata, ko so bili cel razred medvedi v prvem razredu.
služba Porodniška se mi definitivno izteka. 24, 25 in 26. 1.imam v Lj seminar. 26.2. začnemo z uvajanjem v v vrtec,3.3.pa pričnem z službo

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?