draja
|
Ojla! Draga Erna vse najboljše!!! Uživaj v današnjem dnevu s svojimi dragimi, predvsem z Žigcem! Vse najboljše tudi vsi mali marčki, ki danes praznujete! Midve z Živo pa sva danes preživeli super lepo dopoldne . Šli sva peš do baby centra, kjer sem ji kupila Baby Borna , kapico, flisek in eno čist brezvezno igračo . Ampak mi je zapasalo, da ji nekja privoščim in sem ji in Živa je navdušena . Na poti domov mi je zaspala, zato sem šla še v trgovino in lekarno in ker je še vedno spala, sem se v našem naselju usedla na kavico. Kar sama. In sem v miru pila kavico in občudovala svojo malo princesko med spanjem . Doma si nikoli ne vzamem časa, da bi samo sedela in jo opazovala in občudovala. In sem razmišljala, da kako sem srečna da jo imam in da kako nič drugega ni pomembno v življenju . In pol me je prešinilo, da kako se vsak dan obremnenjujem z nepomembnimi stvarmi, namesto da bi preprosto uživala vsak dan posebej. Zakaj bi se dva meseca vnaprej obremenjevala kako bo v službi in v vrtcu, ker ko bo čas za to, bomo vse speljali in vse bo ok. Zakaj bi se sekirala, kako bo na preiskavah na Pk v četrtek, ker itak da bo vse ok. Zakaj bi se sekirala, če ne bova doma za čas njenega kosila, če pa lepo spančka in ne joka od lakote. In zakaj bi zvečer vedno, ko mala zaspi,prvo stvar rekla, da kako sem utrujena, namesto da bi rekla, kako lep dan je za nami. Zakaj bi se bala noči in vstajanja, ko pa se lahko tako več crkljam z Živo in ker itak ne bo večno vstajala cele noči. Mal sem se zamislila tudi nad mojim jamranjem, ki je dostikrat nezavedno. Mi je dala misliti malo včeraj tista oddaja Varuška na TV3. Ker če pomislim, je prva stvar, ki jo zjutraj rečem možu, da kako slabo sva spali . Pa ko kliče s službe, ga tudi najprej vprašam, kdaj pride, da bo malo Živo prevzel. Ko pride domov mu največkrat rečem kaj v smislu: "Uh hvala bogu, da si doma, nisem imela časa nič narediti, jesti,..." Ali kaj podobnega. Tko,da je moja zapoznela novoletna obljuba, da doma ne jamram več . No,čisto malo še . Še vedno pa si rezerviram RR za jamranje . Se opravičujem za tole filozofiranje, samo mi je res danes dalo misliti vse skupaj. Pokomentiram in preberem vas pa, ko Živa zaspančka .
|