![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:36:27
|
|
|
|
Suzi*
|
Vrtnica, sem spregledala pri tvojem nicku, da imaš gor letnico rojstva. ja, čudovita letnica rojstva. Jaz bi tud eno masažo. Al pa v savno bi šla. Aja, eno ? Katera je že bla zdej pred kratkim nekje mislim da v toplicah in se je v bazenu kopala????? A je kakšna panika se zdej kopat??? A je treba mogoče za vsak slučaj uporabit tampon??? Al nej nič ne kompliciram?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:37:38
|
|
|
|
Suzi*
|
Maruša, mislim, da bosta imela tud Pina in Dolenjka iste probleme.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:38:01
|
|
|
|
Marusah
|
Prej ste imele debato o zatekanju...jaz na srečo še čisto nič ne zatekam. Imam pa take grozne krče v mečah, da komaj hodim. Pa pijem magnesol, pa kalcij, pa jem tablete Neo Vin...pa nič ne pomaga. Mi včasih prste na nogi čisto nazaj obrne in boli ko A mogoče katera ve kaj še pomaga?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:39:33
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Maruša, mislim, da bosta imela tud Pina in Dolenjka iste probleme. Sej to po eni strani sploh ni slabo! Bomo vedno mladostne
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:41:32
|
|
|
|
bamby
|
Punce, a ni fajn,da dobivate take komplimente . Meni ga nobeden več ne daje . Katka, a ti še kakšnega dobiš ??? V PO pa danes dobro opravite, pa kaj poročajte, ko se vrnete. Sem se že začela spraševat, če ne bo mene moj G kar v PO naročil na CR , ker je tudi on tam zaposlen ??? dolenjka, dobra sta vidva, da upata samo na 14 dni v tgovino hodit . Pri nas če drugega ne, je treba po sadje. Hodim pa 1x na teden, največ 2x v trgovino. Jaz si mislim,da če te manjkrat vidijo tudi re manj zapraviš, ker ko si tam vidiš še kakšno stvar, ki ni najbolj nujna . Jaz bi še največ prišparala, če bi trgovino obiskoval , ker on se striktno drži samo spiska, za drugo ne ve in ne vidi nič, če še kaj manjka . pina, dobra si ti, da imaš tak elan za pucanje in pospravljanje . Pri meni tega že dolgo ni . Jaz že kuham kosilo. Kaj boste dobrega pripravile?? Pri nas bo danes piščanček po iransko s prilogo kuhanega riža in radič.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:42:44
|
|
|
|
MetiLu
|
Marusah, tale je bla tud huda Vrtnica, ti tud definitivno ne zgledaš za 31. let Dolenjka, še za uro mi sporoči. Mal mam problem jutri, ker sem še za servis avtka zmenjena, pa ne vem kdaj bo fertik, moj gre pa tud na šiht. Zna bit, da bom brez avta Super dan je ja, še na torek počakam, ko bo plača, da si bo moj račun vsaj malo opomogel. Sem se zdele precej iztrošila Sicer bo pa decembrska plača zlo švoh, brez malce in prevoznih stroškov, pa še 80% zarad bolniške ... jao jao A mogoče katera ve, kako ti potem nakažejo "plačo", ko si več kot 1 mesec na bolniški? Pa predvidevam, da mi porodniška štarta s 15. februarjem al kdaj v mesecu nakazujejo?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:45:03
|
|
|
|
Februarka08
|
No, jaz sem pa ravno iz sprehoda... Sem šla mojemu pokojnemu atu svečko prižgat, ker ima danes roj.dan. Mlavla, vedno pozabim - zate, da bi čimhitreje uštimala tole z denarčkom in službo... Vem, da si na trnih, saj sem jaz tudi... Ampak kot pravijo, za dežjem vedno posije sonce... Upajmo na to. Zdele bom dala slikice v album od mojga vampka, če je že kaj zrastel . Je prav fletno primerjat slikce med sabo... Aja, dajte mi povedat nekaj glede kompleta za iz P - sem moji kolegici pokazala, ki je že 2. pa je rekla, da je to premalo : body z dolgimi rokavi, žabice, debelejša jopica, hlačke s stopali, čez pa še žametne hlačke, bundica, bombažna kapica in plišasta kapica. Pa še dekica, če bo potrebno. Je res to premalo ? Meni se ne zdi. Saj bi namesto žametnih hlač in bundice lahko uporabila vrečo, pa nima luknje za lupinico in sem takooooooo slabe volje zarad tega... Sam nove pa tud ne mislim kupovat... Zdej grem pa slikce nalagat...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:50:04
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, dobra sta vidva, da upata samo na 14 dni v tgovino hodit . Pri nas če drugega ne, je treba po sadje. Hodim pa 1x na teden, največ 2x v trgovino. Jaz si mislim,da če te manjkrat vidijo tudi re manj zapraviš, ker ko si tam vidiš še kakšno stvar, ki ni najbolj nujna . Jaz bi še največ prišparala, če bi trgovino obiskoval , ker on se striktno drži samo spiska, za drugo ne ve in ne vidi nič, če še kaj manjka . Midva tud 1x na teden, pa če gre sam, se res listka drži Pri meni je bil zmeraj največji problem, da če sem šla sama v nabavo, sem v Tušu najprej zavila v zgornji štuk (Dolenjka že ve, kaj je gor) - čeveljčki, cunjice, drogerija... To je bil najbolj porblematičen del pri meni. Sej kar sem doma, se moram pohvalit, da se na računu precej pozna (no sem ga uspešno spraznila zdej, ampak, kaj čem ) Zdej grem pa en spit.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:56:23
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 body z dolgimi rokavi, žabice, debelejša jopica, hlačke s stopali, čez pa še žametne hlačke, bundica, bombažna kapica in plišasta kapica. Pa še dekica, če bo potrebno. Je res to premalo ? Februarka, meni se ne zdi. Mogoče, če nimaš vreče ali kombinezončka obleci še kakšne nogavičke in pa seveda copatke, sicer se mi zdi pa čist dost. Glede na to, da jih bomo dali v topel avto, pa se peljali direkt domov, ne vem zakaj sploh tok kompliciramo glede cotk Itak, jih bo treba v avtu malo odpet, če bo toplo, al kako? Jaz sem celo znanost naredila že iz tega, ker imam kompletek kravico iz H&M v št. 62, pa se mi zdi ful prevelik Vsaj jopica. Ah, jest mam že spakirano in sploh ne bom več gledala v torbo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:57:24
|
|
|
|
Februarka08
|
No, moj novi bauhi je že v albumu (če ga kera hoče vidt ), je pa šele na drugi strani pod temo Buši. Danes bom pa jaz imela kisel krompir in polpetke. Upam, da bojo dobri ratali... Ne se smejat, ampak še nikol jih nisem čist sama delala . Sem imela že mami na telefonu in izčrpne informacije, čeprav je tako na izi narest. Tud men so danes nakazal za paketek, včeraj sem pa še plačo dobila nakazano (sicer ni bohved kaj), tako da je danes račun pomoje kar lep za pogledat. Kar naj tak ostane še neki časa... Dost je blo zapravljanja, imava že vse doma, samo še špecerija in kakšna stvarca, pa smo. Hvala bogu. Sedaj grem pa malo že za kosilo pripravit in malo na kavčka potem pa do konca skuhat in vas prebrat...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:57:36
|
|
|
|
Suzi*
|
Maruša, mene tud zadnje čase proti jutru v mečih krč zagrabi. Jaz bom samo povečala doze kalcija in magnezija zsenkrat, da vidim, če bo kaj boljše. Bamby, zelo lepo prosim za ta recept, tale piščanček po iransko. sliši se zanimivo. Meti, plačo, če si na bolniški dobiš isto kot plačo, če delaš, porodniška pa prihaja v sredini meseca, torej vsakega 15. v mesecu. Februarka, mislim, da je to čist dovolj za bebo oblečt. če bo mraz edino za čez obrazek rabiš še eno tetra pleničko, da ne bo direkt mraza vdihaval. Si me pa spomnila da imam jaz za iz P tudi vrečo brez nogic. Hmmm, mogoče se bo dalo kako improvizirat. V šoping pa tud pri nas hodimo 1x na teden, ponavadi v soboto ali pa tudi v nedeljo. Isto je pa najbolj mojga poslat, se tud on drži listka, jaz pa še kaj dodatnega nabavim, kar vidim.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 11:59:29
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 body z dolgimi rokavi, žabice, debelejša jopica, hlačke s stopali, čez pa še žametne hlačke, bundica, bombažna kapica in plišasta kapica. Pa še dekica, če bo potrebno. Je res to premalo ? Februarka, meni se ne zdi. Mogoče, če nimaš vreče ali kombinezončka obleci še kakšne nogavičke in pa seveda copatke, sicer se mi zdi pa čist dost. Glede na to, da jih bomo dali v topel avto, pa se peljali direkt domov, ne vem zakaj sploh tok kompliciramo glede cotk Itak, jih bo treba v avtu malo odpet, če bo toplo, al kako? Jaz sem celo znanost naredila že iz tega, ker imam kompletek kravico iz H&M v št. 62, pa se mi zdi ful prevelik Vsaj jopica. Ah, jest mam že spakirano in sploh ne bom več gledala v torbo Ja, Meti, sem pozabila še na copatke... Tud men se ne zdi, da bi blo premalo. Pa saj vidiš kakšno je vreme - malo se bo pa tud treba prilagodit... Oh, eni komplicirajo preveč...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 12:02:49
|
|
|
|
kati kati
|
ojla...pr men je tako...bolniške liste moraš vseeno nest delodajalcu ko je konc mesca...in nato ti on nakaže on pa dobi iz komisije-zzzs(će ti bolniško odobri zzzs) nakazano! ti še vedno dobiš plačilno listo do izteka tvoje bolniške oz. po pričetku porodniške.... lep dan
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 12:11:15
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Meti, plačo, če si na bolniški dobiš isto kot plačo, če delaš, porodniška pa prihaja v sredini meseca, torej vsakega 15. v mesecu. O Suzi tenksi Pol si bom zares opomogla šele 15.2. Glih na PDP , ko bosta naenkrat nakazani plača (bolniška ) za januar (do 17.1.), potem pa še cela porodniška za februar, ne? No, čist fajn, ker sva včeraj dobila položnico samo za ogrevanje za december (plin), če verjamete, gor piše 147€. Naju je skor kap mater, kam grejo te cene, me prov zanima kolk bo elektrike več, glede na podražitev No, vam bom zdej nehala težit s temi financami. Sej nama zaenkrat nič ne manjka.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 12:16:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam na hitr, ker sem že na vratih. Meti, masaža prej kot ob 15h ne bo, prej 16h. Suzi, sej mogoče se še zate čas najde, če si interesentka
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 12:37:16
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Meti, plačo, če si na bolniški dobiš isto kot plačo, če delaš, porodniška pa prihaja v sredini meseca, torej vsakega 15. v mesecu. O Suzi tenksi Pol si bom zares opomogla šele 15.2. Glih na PDP , ko bosta naenkrat nakazani plača (bolniška ) za januar (do 17.1.), potem pa še cela porodniška za februar, ne? Mislim, da boš 15.2. dobila porodniško za januar, pač za 1 mesec nazaj, isto kot plačo. Marca bo pa že prišla cela porodniška za februar. Dolenjka, bi si želela prit, samo jutri bomo končno vsi 3je skupaj in zihr ne bo časa. Bom pa mislila na vaju in vama bla fouš.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 12:59:40
|
|
|
|
nizy
|
itata - jaz hodim v P na CTG,ker imam G v bolnici na prvem štuku,P pa je v tretjem.Tako,da opravim vse naenkrat od laboratorija do UZ.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 12:59:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Pri nas je "zmanjkal" internet zjutraj pa sem izkoristila priliko in sončen dan pa sem se šla malo potepat po mestu. Je naša bogatejša za 6 bodijev in ene hlačke. Pa ne atiju povedat . Marusah - morda sva sosedi, jaz sem tudi s Tabora. A pri tebi je patronažna že bila? Sem še jaz v klubu "otekajočih rok in nog". Včasih moram prav pogledat, če so noge moje. Še malo pa bo minilo. suzi - za mladosten izgled. februarka- meni se zdi, da bo tvoj čisto dovolj oblečen.Sicer pa tako gre takoj v avto in kasneje v topel domek. Sedaj pa čakam, da patronažna pozvoni. Upam, da ne bo predolgo in da bo kaj pametnega povedala.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 13:03:18
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Vrtnica, sem spregledala pri tvojem nicku, da imaš gor letnico rojstva. ja, čudovita letnica rojstva. Jaz bi tud eno masažo. Al pa v savno bi šla. Aja, eno ? Katera je že bla zdej pred kratkim nekje mislim da v toplicah in se je v bazenu kopala????? A je kakšna panika se zdej kopat??? A je treba mogoče za vsak slučaj uporabit tampon??? Al nej nič ne kompliciram? Glede letnice praviš,da je čudavita ,ampak je kompletni datum rojstva še bolj -1.4.-a ni hudo ! Mogoče bi blo pa pametno,da uporabiš tampon,da ne boš po nepotrebnem staknila kakšne okužbe V bazenih nikoli ne veš.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 13:05:39
|
|
|
|
mlavla
|
februarka..hvala še za tvoje besede..se bova skupaj bodrili!!!pa bravo za bušija je kar očitna razlika od prejšnjih slik... sem se odločila,da poslikam oblačilca za iz porodnišnice pa boste povedlae če je vredu..ker sem čist zmedena no grem... srečka nosečka le poročaj kaj ti bo pametnega povedla patronažna
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 13:17:56
|
|
|
|
vrtnica76
|
Februarka, luškan buši! Glede kompletka za iz P,bi jaz tut sam copatke dodala in se mi zdi,da bi blo to zadost.Sej bo oblečen v več plasti.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 13:22:18
|
|
|
|
Suzi*
|
Vrtnica, dober datum. Tud ena moja kolegica je rojena 1. aprila. No, eno malenkost si pa vseeno starejša od mene. Ampak ni omembe vredno.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 13:31:07
|
|
|
|
mlavla
|
evo sem poslikala mal naše cotke...sem se vsaj spravla na kupček zložit..očitno že mal napredujem, ker potovalke še zmeri nisem nič pripravila... no, na eni sliki je kompletek(hlačke+jopica), žabice (volnene ), nogavičke, mako majčka, povijalna in tetra plenica, kapici..a še kaj manjka??? potem je na eni sliki vreča, ki na srečo ima luknjo in jo bom lahko uporabila za v lupinico (sem jo pa dobila..pa mi najprej sploh ni potegnilo zakaj je tista luknja ) pa še en rjav kompletek (ta mi je zelo všeč ) sem slikala, no tega sem zdej na zadnje kupila v H&M in je bil znižan za 70%..pa tisti, ki je na sliki za iz P je tud iz H&M in je bil znižan za 50%
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 13:36:11
|
|
|
|
Suzi*
|
Mlavla, luštne cotike. Ta bel kompletek sem tud jaz ogledovala v H&M, pa sem pol druzga kupila (so imeli že takrat znišanje, ko smo imele srečanje v LJ). Mogoče bi za iz P lahko tudi ti dodala še ene copatke.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 13:39:43
|
|
|
|
mlavla
|
a slučajno rabim še kašno tetra majčko??? ja še ene copatke bom pa dodala..hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.