|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
11.1.2008 10:21:17   
itata
janey: ja od tega tedna dalje tudi jaz ne nosim več prstanov, slanega pa že tko ne jem preveč... no ja to bo tko kot si napisala: še 3 tedne počakat pa bouser posted image  itak pa jem zdej skoz skuto z banano, jogurte, gres, pudinge... tolk mleka in mlečnih izdelkov nisem pojedla od otroštva!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.1.2008 10:24:32   
mlavla
evo mi je uspelo še mal odremat..pol me je pa mami zbudilauser posted image
grem prebrat kaj ste načvekale...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
11.1.2008 10:25:35   
Marusah
Dobro jutro,

Ja v MB je res praksa, da patronažna sestra že pred rojstvom pride na dom. Ginekološke ambulante avtomatsko sporočijo patronažni službi kdaj ima kaka user posted image  rok. Potem pa je verjetno odvisno kje stanuješ in katera patronažna sestra ima to območje čez. Tu pri nas na Taboru in Novi vasi pridejo. Pogledajo stanovanje - kje bo user posted image  spal,... potem pa pogovori s tabo o stvareh, ki te zanimajo (kaj moraš imeti za v porodnišnico, kaj moraš imeti pripravljeno za dojenčka,...).  

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.1.2008 10:27:38   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Na enem sesznamu sem videla da rabiš iz lekarne kapljice proti krčem, pa vetrne kapljice. To kar tako dobiš al je na recep?

To dobiš, samo ne kar brezveze po nepotrebnem tega kupovat. Dejte najprej počakat ČE SPLOH bo vaše dete imelo kaj krčkov.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.1.2008 10:28:14   
*Naja
Itata- Proti zatekanju naj bi pomagalo, da si poviješ noge z elastičnim povojem....recimo od stopal, pa nekje nad koleni. Ko jst recimo opazim, da mi začne voda zastajat, da ne grem na wc tolikokrat, kot bi mogla it, glede na količino popite tekočine, si sam noge povijem kakšen dopoldan, pa skoz na wc-ju sedim. Ne vem, men pomaga.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.1.2008 10:29:03   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

jutrto.
pa ves te čist nore...ste včeri udarle res en maratonski čvek. sem vas do sedaj brala.

vsem, ki ste mele preglede, bravo za dobre rezultate.

mlavla, ko sem tvojo zgodbo brala, sem se vrnila včas, ko sem bila jaz noseča z Mio. Midva sva bla na iste kot vidva,s am da sva bla še podnajemnika in avto na leasing sva mela. Pa sva enga pol prodala, da sva lahko nekaj časa vsaj za kruh mela. Drugega si nisva itak mogla privoščit. ampak pol se vse počasi uredi. Važno da se mata rada in da je volja do dela. Vse bo še dobro.

suzika, danes bova pa midve na istem. Tudi jaz moram spedenat stanovanje, ker pridejo obiski, pa bi rada da je vse končamo ko oni pridejo. Grem sedaj noret po stanovanju, pa pridem prečekirat vsake tolko kajs te načvekale

hvala za tvoje pogumne besede..se namreč zavedam, da nisva edina ki se nama je to zgodilo..pa še srečo imava, da sva avto že odplačala (sicer je že star a služi svojemu namenu..upam, da ne bo kaj ponagajal...)in da nama ni potrebno plačevati najemnine, saj živiva pri nas doma v zgornjem nadstropju...vem pa da bo moj dragi našel novo rešitev...sama trenutno nimam kaj z iskanjem službe..to me čaka ko diplomiram... razen da brskam po oglasih in mu pomagam pri pisanju prošenj...mi bo februarka dala kašen nasvet??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
11.1.2008 10:33:11   
bamby
itata, meni tudi roke ful otekajo. Pred 14. dnevi sem komaj prstane dol spravila user posted image . Da ne govorim o nogah user posted image . Te so vse bolj okrogle user posted image . Včeraj sem jih še komaj obula, pa ne da so postali samo ozki, postali so tudi kratki. Če bo šlo tako naprej res ne bom imela več kaj obut, razen kaknih njegovih superg, ki bodo dovolj dolgi in široki.

Tiste, ki tako slabo spite, kaj pa če čez dan kaj oddremate in vam potem ponoči to preveč škodi user posted image , pa zaradi tega ne morete spat? Saj so še drugi dejavniki, ampak tudi ta je lahko pomemben. Jaz vglavnem spim kot ubita. Očitno si nabiram moči za bodoče neprespane noči user posted image .

Patronažna pa pred prihodom user posted image  tudi ne hodi prej na dom. Pride šele, ko prideš iz P in takrat vse pregleda kaj in kako imaš pripravljeno za user posted image  in ti daje razne napotke, pa otroka tudi okopa 1-2x, ko mu enkrat popek odpade.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
11.1.2008 10:33:22   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: itata

mlavla: oprosti, če preveč sprašujem (ipak sem pravnik po poklicu), ampak to mi res ni jasno k si napisala, da je tvoj dobil manj izplačano kot piše na plačilni listi... to je protizakonito al kako bi rekla. pa kar tko ga ne morejo dat iz 8 ur na 4 ure delat... ne vem no... bi moral dobit novo pogodbo pa tko naprej...

itata tudi nama ni nič jasno..saj je tole živi teksas..veš tudi sama imam nekaj znanja o delovnem pravu (študiram namreč soc.delo) in vem, da to tako ne bi smelo biti...samo kaj ko je moj ena taka dobra dušca...pa pravi,da mu je šef šel velikokrat na roke in da ga ne more neki zafrknit zdej..šef prizna pa da je naredil napako, da ga je zaposlil za 8urni delovnik..zdej pa ni dela..sej nem če me kaj razumešuser posted image sej bo zdej menda uradno spremenil pogodbo...no bova videla kaj se bosta v ponedeljek zmenila..pa še papirje za očetovski dopust mu mora nest..me prav zanima kaj bo tam napisu...user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
11.1.2008 10:37:17   
mlavla
larisa in dolenjka: želim vama,da bosta na predavnju čim več izvedeli...drugače je bila pa na tem predavanju lani ena moja kolegica, ki se je tudi odločila za EA v postojni, samo je rekla,da na podlagi samo tega predavnja se ne bi nikol odločila za, saj je bil tip ki tam predaval tako dolgočasen in naveličan vsega,da ga je bilo zelo grozno poslušat..želim vam prijetnejšo in bolj spodbudno izkušnjouser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.1.2008 10:39:38   
Suzi*
Danes sem imela pa zanimiv zajtrk zame. Belo kavo in popečene toastke z lahko margarinco. Njami. Si zdej pečem repete.user posted image

Pina, pa kruh boš ti tud danes pekla, a ne? user posted image  jaz si moram pa še nujno lase oprat, da bom čedna za mojga lubija.

Včeraj je prišla ena bejba na vrata cajtnge prodajat, pa me vidi in mi reče: "a je kdo od staršev doma?" user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz se pa nasmehnem in vrata odprem do konca, pa še tamal je prletu izza ovinka,....je vidla trebuh in tamalga in je sam barve začela menjat.user posted image user posted image user posted image  jao, a zgledam 15 stara???? user posted image user posted image

Glede zatekanja pa pojma nimam. samo to, da je treba velik pit, pa ukinit sol. Jaz še vedno obujem čevlje normalno in normalno tudi prstane nosim. Aja, pa ko tako jamrate glede spanja....tud spim kot top kamorkoli me daš. user posted image  s spanjem pa res nikol ni problemov na srečo. trkam.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.1.2008 10:44:22   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Danes sem imela pa zanimiv zajtrk zame. Belo kavo in popečene toastke z lahko margarinco. Njami. Si zdej pečem repete.user posted image

Pina, pa kruh boš ti tud danes pekla, a ne? user posted image  jaz si moram pa še nujno lase oprat, da bom čedna za mojga lubija.

Včeraj je prišla ena bejba na vrata cajtnge prodajat, pa me vidi in mi reče: "a je kdo od staršev doma?" user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz se pa nasmehnem in vrata odprem do konca, pa še tamal je prletu izza ovinka,....je vidla trebuh in tamalga in je sam barve začela menjat.user posted image user posted image user posted image  jao, a zgledam 15 stara???? user posted image user posted image

Glede zatekanja pa pojma nimam. samo to, da je treba velik pit, pa ukinit sol. Jaz še vedno obujem čevlje normalno in normalno tudi prstane nosim. Aja, pa ko tako jamrate glede spanja....tud spim kot top kamorkoli me daš. user posted image  s spanjem pa res nikol ni problemov na srečo. trkam.

suzi..za en podoben primer sem pa tud že slišala, ki se je zgodil na naši vasi..ja pač zgledaš tako mladostno...bravouser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
11.1.2008 10:50:15   
pina-1
suzika, bi pa morala biti vesela, da tako dobro zgledašuser posted image

jaz ne vem zakaj, samo men se zadnje čase vsi samo smejijo ko me vidijo. user posted image  pa pravijo da sem se začela manjšat, ker se v trebuh večamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kruh je pa danes mami spekla, da meni ni treba. se ravnokar ubadam s sesanjem in pospravljanjem Miine sobe, pol me pa še čaka naša soba in kopalnica. Upam, da mi rata do enih. Z voljo ki jo mam malo dvomimuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
11.1.2008 10:51:11   
itata
hvala za info glede zatekanja... superge pa tud jaz skoz iste zdej nosim. k so mi najbolj komot in mi čist dol visi kako to zgleda:)

mlavla: no da vidimo kaj se bosta zmenila... dobre dušice pa zmeri ta kratko potegnejo. moj fotr je isti. ga šef nateguje na to temo že eno leto. sam ga bo po mojem prav tožil na razliko v plači pol k gre v penzijo (nasl leto). ima pogodbo za 8 ur, pa mu je kar ustno skrajšal na 4 pa manj plače mu nakazuje frajer kar sam od sebe...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
11.1.2008 10:55:08   
Suzi*
Ma ne morem verjet kakšni so eni delodajalci. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
11.1.2008 10:57:19   
MetiLu
Dan user posted image  jaz tudi slabo spim user posted image  spat grem ob polnoči, sicer sem do zdaj zjutraj lepo spala, samo danes sem pa od štirih zjutraj bulila v strop, no ob sedmih sem nazaj zadremala, ko je moj prišel iz nočne, pol me je pa mami ob desetih zbudila user posted image  Pomojem zvečer ne morem zaspat, ker me vsak dan okol enih zmanjka user posted image  samo si kar ne morem pomagat. En dan me je moj skoz budil, da nisem zaspala, pa ni nič pomagalo...

Prstan sem jaz snela prejšnji teden, sej mi roke ne zatekajo ful, samo ga pa nisem več mogla normalno snet, tako, da ko sem se namučila, sem ga kar v škatlici pustila. Sem pa zdej namesto poročnega dala nazaj zaročnega gor user posted image  ne morem bit brez.

Za zajtrk sem si privoščila dva kosa kruha s putrčkom in medom, pa pomarančni sokec user posted image  Za kosilo pa še ne vem kaj bo.
To da patronažna pride pred rojstvom na doma tudi jaz prvič slišim. Srečka nosečka, boš pol povedala, kaj si pametnega zvedela.
Dolenjka, se midve zmeniva zvečer, samo moj mislim, da jutri dela cel dan, do sedmih zvečer, tako, da če pridem, bom najbrž sama. Kolk si že rekla, da stane ta masažica?
Suzi, kakšen lep kompliment si dobila user posted image  user posted image  Pa pridna si dones user posted image
Itata in Janey, moj jedilnik je čist podoben vajinemu, v glavnem pojem ogromno mlečnih stvari user posted image  
Vrtnica, jaz tud skoz neki sanjam zadnje čase, vsako noč. Dones sem sanjala, da smo imeli krst našega Janeza in je prišel tud moj fotr z družino (na poroki ga ni bilo) user posted image  ... Mater se bo spet ene žlahte zmešal, sam upam, da ne bo kakšen pretep user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
11.1.2008 11:01:06   
MetiLu
Samo za info. - jaz sem danes že dobila nakazanih 250€ (paket), kot so rekli, 11.1. user posted image  Pol greva pa po lupinico, da jo jutri lahko operem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.1.2008 11:04:28   
vrtnica76
No,pa sem dve kitici oddremalauser posted image .Sem mal bolš zdej.Zdele pa gledam Mein baby na RTL-u.
K sreči s pretiranim otekanjem nimam težav.Mal otečene imam sam prste na rokah.
Vse, ki ste danes na vrsti za pregled pa dobro opraviteuser posted image .
Suzi,ampak tole je pa res hec,ko te takole pomlajšajo.A se ti kej zdiuser posted image ?Sej mene tut vsak vpraša kolk sem stara, ker mam že sedem let staro hčiuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.1.2008 11:10:40   
vrtnica76
Uf,a da je že kešuser posted image nakazan.Ja pol bo pa treba hit na bankomat preverituser posted image .Zapravljal pa ne bomo kej preveč, ker me ta mesec čaka še servis in registracija za jeklenega konjička,ki je že kakšen mesec v garaži parkiran.Sm tolk štorasta,da se rajš ne spravim več za volanuser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.1.2008 11:14:10   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Suzi,ampak tole je pa res hec,ko te takole pomlajšajo.A se ti kej zdiuser posted image ?Sej mene tut vsak vpraša kolk sem stara, ker mam že sedem let staro hčiuser posted image .

Mogoče sem res zgledala mal čudno, nenamazana pa s čopom na sred glave. user posted image  
A tvoja hči je že 7 let stara? Kolk si pa ti "stara"? user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.1.2008 11:16:37   
Suzi*
Uuuu, bravo za dinarčke! user posted image user posted image  Jaz jih šele naslednji mesec dobim, ker nisem uspela decembra vloge oddat.

Vozim pa jaz še kar. pa bo tud še kar treba. Vsaj krajše vožnje, da tamalga v in iz varstva zapeljem. Zaenkrat nimam problemov.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.1.2008 11:27:43   
vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Mogoče sem res zgledala mal čudno, nenamazana pa s čopom na sred glave. user posted image  
A tvoja hči je že 7 let stara? Kolk si pa ti "stara"? user posted image

31 let

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.1.2008 11:28:47   
Marusah

Suzi jaz sem mela iste probleme... sem odprla vrata in mi pravi stric, ki je nekaj prodajal: "a imaš koga od staršev doma?" Jaz ga pogledam se začnem smejat in pokličem mojga možeka: Ati za tebe je" (fora je v tem, da imava z možem 20 let razlike v letih) user posted image user posted image user posted image  in stric je bil ves vesel, da je dobil na vrata enega od staršev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.1.2008 11:31:07   
dolenjka
Jupi user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem tudi, kljub temu, da še nisem dobila odločbe, dobila nakazan denar za paket user posted image  user posted image  user posted image
Pol sem pa za foro preverila belgijski račun in imam tudi nakazano plačo, no 10 dni bolniške in porodniško user posted image  user posted image  user posted image  Drugače je plača 15. v mesecu, običajno je nakazilo 14., sam je že gor user posted image  user posted image  user posted image

Uf, kok je ta dan lep user posted image

No, štrudel bo čez 20min pečen, zdej se grem pa očedit, da bom lepa pred Lariso in G user posted image

Se tipkamo zvečer, ker prej ne bom nazaj. Greva še v nabavo za naslednjih 14 dni (nova fora, nakupujemo 1x na 14 dni, pa da vidim, če bomo kej prišparali user posted image  )

Uživajte in pridno čvekljajte user posted image

Aja Meti, ni panike, če tvojga ne bo, bova pa sami uživali, moj bo šel mogoče na rekreacijo. Masaža je pa 21 EUR in prisežem, da je vredna teh dinarčkov user posted image  Pa še fajn olje imam - z Balija user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.1.2008 11:33:04   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Suzi jaz sem mela iste probleme... sem odprla vrata in mi pravi stric, ki je nekaj prodajal: "a imaš koga od staršev doma?" Jaz ga pogledam se začnem smejat in pokličem mojga možeka: Ati za tebe je" (fora je v tem, da imava z možem 20 let razlike v letih) user posted image user posted image user posted image  in stric je bil ves vesel, da je dobil na vrata enega od staršev user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.1.2008 11:34:59   
Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  

Kaj šele bo, ko bom imela user posted image . Bo moj bratec user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.