MetiLu
|
Dan jaz tudi slabo spim spat grem ob polnoči, sicer sem do zdaj zjutraj lepo spala, samo danes sem pa od štirih zjutraj bulila v strop, no ob sedmih sem nazaj zadremala, ko je moj prišel iz nočne, pol me je pa mami ob desetih zbudila Pomojem zvečer ne morem zaspat, ker me vsak dan okol enih zmanjka samo si kar ne morem pomagat. En dan me je moj skoz budil, da nisem zaspala, pa ni nič pomagalo... Prstan sem jaz snela prejšnji teden, sej mi roke ne zatekajo ful, samo ga pa nisem več mogla normalno snet, tako, da ko sem se namučila, sem ga kar v škatlici pustila. Sem pa zdej namesto poročnega dala nazaj zaročnega gor ne morem bit brez. Za zajtrk sem si privoščila dva kosa kruha s putrčkom in medom, pa pomarančni sokec Za kosilo pa še ne vem kaj bo. To da patronažna pride pred rojstvom na doma tudi jaz prvič slišim. Srečka nosečka, boš pol povedala, kaj si pametnega zvedela. Dolenjka, se midve zmeniva zvečer, samo moj mislim, da jutri dela cel dan, do sedmih zvečer, tako, da če pridem, bom najbrž sama. Kolk si že rekla, da stane ta masažica? Suzi, kakšen lep kompliment si dobila Pa pridna si dones Itata in Janey, moj jedilnik je čist podoben vajinemu, v glavnem pojem ogromno mlečnih stvari Vrtnica, jaz tud skoz neki sanjam zadnje čase, vsako noč. Dones sem sanjala, da smo imeli krst našega Janeza in je prišel tud moj fotr z družino (na poroki ga ni bilo) ... Mater se bo spet ene žlahte zmešal, sam upam, da ne bo kakšen pretep