bt08
|
Evo smo šli že tastar mobi odkodiart,da bo moj spet mobilni. Nataši sem mu že dala mal calpola ker ma 37,5 vročine,sedaj je pa zaspal tukej na kavču spi,ga bom kr tukej pustila,k mu res sede spat tukej.Ja sej brez veze hodt k zdravniku,še kaj več bo staknu. Obleka je pa prišla s popustam 340€,prej je bila pa 420€.Aja kar se tiče pa mobija opranga se pa še suši,baje pa dela. Sam men je to res smešen,kr mobitel sem oprala . Ja bunde dam pa vse vedno v sušilca,operem na 40 na programu občutljivo ,pol pa dam v sušilca na najmanjšo temperaturo,ko je fertig pa še čez stol da se do konca posuši.Pa so čist lepe še,nič zmatrane bunde. Flaška lepo da si dobila perilo,jaz bom pa to kr proti koncu Šla v nabavo,mogoče mi rata kak kg dat še dol. Ja če vrjameš. Bubamara kok si ti pridna ratala,pridno delaš,pol še za poroko delata s tvojim ,lepo pridna. Jaz bom pa ta vikend ko delam oj cele dneve,mu za poroko en album za spomin nardila v teh 6 letih ko sva skupej,pa mu bom dala na poroki,zvečer.Tko knjigo najinih skupnih dni,ovir,nasmehov,veselja,pustolovščin.... Ko bo pa po mene prišel pa mi bo dal šopek,jaz pa iglo njemu za na kravato.Tko mam nekak zamišljen. Zdaj grem pa do konca skuhat,pol pa delat,dans delam od 14 do 19,ker ni varstva.