bt08
|
Jutro nevestice! Kok ste se razpisale,sploh nem orem dohajat. Flaška pri meni lahko na seznamu Škofjo loko črtaš imam rezerviran v Bistrici pri Tržiču,imam tud že uro ob 16.Midva sva šla tm okol Božiča rezrvirat pa je tista gospa rekla,pri nejj se kao lahko rezervira na UE,pa majo še vedno 3 mesece prej,ker naprej pa ona rihta.Midva morva sam pol maja še it da nardijo poročne liste pa podatke dat. Aja da ne pozabim od 9.1 smo kot družina,prijavla sva se pri nejm doma,tko da sem se uradno preselila,prej spo ble ene komplikacije pri njih,zato sem bla pa doma prijavljena z OŽbejam.Zdaj je pa cool vse. Flaška o dojenju in pol ti pa jaz ne morem tudi nič odgovort,ker pri nas tega nismo poznali,ni in ni blo mleka,tud večjen isem mela,skoz iste,tud med nosečnostjo,tko da s tem nimam izkušenj. Nataši ti pa hiter v Grazio in tam te čaka sanjska obleka,ziher.Poznam kr nekej primerov,ko so okol hodile pa nikjer nič našle,tam je pa bla.Tko da gremo,kaj čakaš? Jaz bom mela za čevlje balerinke,ker sem visoka,pa še občutljive noge mam,me takoj vse boli,tišči... Obleka ja zanj,a vi veste kako je težko kupit obleko,ko mu ni nobena všeč.Midva mava že tk oprobleme kej zanj kupit,ker to mi ni ok,skoz nekej mu ni.Ampak včerej sva šla najprej v Elkroj pa je probal ene 5 oblek,ena prmajhna,ena predolga ful,ena preozka.... Groza vam ovem.In da na koncu še eno lep osivo gor mu je bila kr prav,sam bi moral vse krašat,in suknjič in hlače.Sva rezervirala in rekla da greva še mal okol.Pol sva šla pa v Muro spet proba par oblek,in so ble vse čez rame ozke (ma orenk rame,je fitnisiral včasih in ma rame res komadne ),pa mu dajejo samo ene take zamorjene barve,no spet zadnja je bla pa ko ulita,samo hlače mal predolge,je pa taka temna med sivo in črno in noter so take črte ne bele ampak za otenek svetlejše kot je vse ostalo.Takoj nama je bla všeč,sam sva kolebala zarad cene ker je bila za 70€ dražja kot tista siva,ampak sva se vseeno odločila pol in ima zdaj obleko. No vam še nekej povem kaj se mi je včerej nardilo,dam prat bunde in ko dam za par minutk v sušilca začne ropotat in kaj sem pustila noter,MOBITEL od njega.Sej nisem vedla a nej se smejem a nej se jokam dad.Itak da ni delu,crknu.Zdaj se suši na radiatorju pa bomo vidli a bo kej iz nejga a ne bo.Zjutrej je probal,mi je reku da dela.Upam da bo delu.Kok sem grozna. Moje zdravje se izbuljšuje,samo Ožbeja se loteva sedaj,je dans čist prhlajen,glas hripav,vročine nima ne vem kok 37,a nej gremo k zdravniku a ne?