sinskaT
|
Pozdravček še od mene, sem direkt iz pregleda, vse je bp., celo pritisk se mi je malo zvišal (na 130/70 ), srček lepo dela tika-taka, je pa kar dolgo časa poslušala, ker je baje naš otroček fajn živahen in občutljiv na tisto sondo - se je skos izmikal . Sem se pohecala, da pol bo pa ziher ena mala občutljiva mevžica in tečka po mami . Tudi bris sem imela in upam, da bo izvid dober. aha, kilogramčki, sem pa zdaj na +7kg, še kar ok bi rekla. Tudi mene čaka zucero test in prihodnji pregled (12.2. -Tosja, če boš kaj beležila) še en UZ, ki ga nisem pričakovala ampak je baje treba preverit kako otroček raste. Tudi jaz razmišljam, da bi jo pičila ven iz Lj., ko bi vedela kje je sedaj sončno in ne predaleč (trenutno nisem v dobrih odnosih z avtom in vožnjo)...naš kruhomat že mesi testo za pizzo testo pride res božansko, če bi imela še krušno peč, bi imel pizzo vsaj 2x na teden. Uf, bi bla kar kriza haha! da se malo pocrkljam po pregledu, po cotke in druge potrebščine bova šla pa kar v feb., da bo pol mir s tem. No ja še kakšna malenkost naknadno. Relativno kmalu bomo začele s porodniško, potlej bomo pa še več čvekale a ne?! Vprašanje za mamice: Glede na to, da bom imela kar nizko porodniško, usmiljenja vredno... me zanima koliko približno porabite oz. ste porabile mesečno za nakup pleničk, kremic itd. za bejbote. Majček28 - zelo lepo si napisala o strahovih, ki tudi mene občasno dajejo - ali bom dobra mama, bom sploh znala ravnati z novorojenčkom....hkrati pa vem, da vse pride s časom, enostavno več kako in kaj. Glede imen sta pa meni osebno od predlaganih najbolj všeč Tia in Matic. Ker poznam teto Nežo, ki ni najbolj prijazna teta na svetu...to je že druga zgodba . Sem kar občutljiva na imena, ki jih nosijo osebe, ki jih poznam in mi niso simpatične, kaj čem. Tko, da bo naš otrok imel ime, ki ga za enkrat ne nosi nihče od meni poznanih . Zokica - upam,da se ti to stanje ne bo več ponavljalo. Ne vem kaj bi bilo, morda res pritisk... Uf, sem se kar razpisala.