|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
9.1.2008 21:19:51   
katka28
Meni linea negre raste kot zmesana jo imam ze 8cm nad popkom in seveda nosm pod srckom dva fantica. Moja mami je rekla, da je ni imela teta, ki je pa tudi imela fantica pa pravi, da jo je sama tudi imela. Tako, da ti tezko recem. Najbolj bodo znale povedati punce, ki nosijo pupike.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
9.1.2008 21:48:55   
zolika
Tosja: vprašaj, ja, prosim - kako je s tem da pridem na MŠ takrat, ko bodo imeli ogled porodnišnice! Ker drugače bom tukaj pri nas hodila na MŠ. Me zanima kaj ti bo rekla...user posted image  Ni nujno, če se pa spomniš bom vesela, hvala!

lp

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
9.1.2008 22:14:29   
Krista28
Glede linee negre lahko povem, da sem prvič nosila fantka, pa sem imela zelo močno črto, zdaj pa naj bi bila punčka in o črti ne duha, ne sluha.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
9.1.2008 22:24:56   
NiLe
Še moje izkušnje z lineo negro: prvi otrok user posted image - linea negra zelo močna, drugi otrok user posted image - linea negra malo, čisto malo opazna, tretji otrok naj bi bila user posted image , o črti ne duha ne sluha. 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
9.1.2008 22:28:06   
NiLe
Tosja, lušten avatar ... čeprav sem se prav navadila na živahno žabico. No, tudi tale medo je zelo simpatičen user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
10.1.2008 6:39:42   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbe user posted image

sem bila cel dan kar prijavljena na RR, pa nič gor ... tko da tud prebrat še ni blo časa user posted image
včeraj sva imela prvič materinsko ... je blo kar fajn, smo izvedeli kar precej novih zadevc, pa revijo moj novorojenček smo dobili user posted image je pa hecno bit zraven samih user posted image , ki imajo rok konec februarja pa začetek marca user posted image midva pa z mojim mini trebuščkom konec aprila user posted image user posted image
meni zadnje čase ful otrdeva trebuh (kljub magnezijevim tabletam), tako da bom v ponedeljek zagotovo zatežila G, če je vse ok ... se mi ne zdi čist normalno, če mi vsakič, ko hodim 100metrov, trebuh začne otrdevat user posted image

fajn se imejte, imam ogromno dela za faks, sedaj pa šibam na šiht user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
10.1.2008 7:23:11   
simvir
Jutro!

Najprej user posted image za vse opravljene preglede.

Linea negra jaz je prvič nisem imela, pa imam user posted image in zgleda da bo drugič enako.

Tudi mi izvornih celic ne bomo shranjevali, se mi zdi predrago. Pa ker za prvega nismo, tudi za drugega ne bomo. Upamo, da bodo naši otroci zrdavi.

Glede imen še nič ne vemo, morda izberemo katerega, ki je pri prvem ostal v ožjem izboru. Se bo pa počasi treba lotiti izbire, da potem še vse predebatiramo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
10.1.2008 7:56:39   
Tejcha
Jutro!

Sm hotela skopirat seznam za srečanje, pa mi naredi takšno klobaso, da sem obupala.

Js sm že pri Tilnu spraševala G, kaj je s temi celicami, pa je bilo takrat (september 2006) še vse zavito v meglo in je rekla, da naj kao vprašam v porodnišnici. In tam, ko so mi že vstavili gel, matram dve sestri, da mi bi pa te celice iz popokvine.. pa da  me zanima, kako in kaj... Pa sta me le čukasto gledali.
Itak, da nisem imela pojma, kakšen je potek in kako se je potrebno pripraviti na celotno zadevo. no, potem je le prišla ena zraven, ki pa je celo že slišala o tem in celo vedela, da so v CE porodnišnici do takrat že opravili en tak odvzem. Prišla je menda komplet ekipa iz Avstrije, pogodbo sta starša sklenila že pol leta prej, mesečna najemnina tega sefa, kjer se hranijo celice, je baje res visoka... tako, da je pri Tilnu padlo v vodo in tudi tokrat bo - in samo držim fige, da bo s pikico vse OK.

Linea negra: pri Tilnu je bila opazna že celo kmalu, sedaj (naj bi bila punčka) pa je še ni.

Čau

< Sporočilo je popravil Tejcha -- 10.1.2008 8:04:32 >

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
10.1.2008 8:04:19   
SpeliG
Dobro jutro!
Moja sestra ima fantka in punčko, pa ni v nobeni nosečnosti imela linee negre, tako da to po mojem ni nobeno pravilo. Jaz jo imam že dalj časa, zaenkrat pa še ne vemo kaj pričakujemo.
Izvorne celice...Kaj pa vem, sva se pogovarjala o tem, pa se verjetno ne bova odločila za to, čeprav vsak pač naredi po svoji presoji.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
10.1.2008 8:29:55   
Isabellabina
Dobro jutro user posted image

Linea negra-petič noseča oz.šestič (enkrat ss) nikoli te črte,tako ,da jaz mislim ,da je to ful odvisno od ženskinega telesa.

Izvorne celice
-tudi mi ne bomo shranjevali celic,in bomo upali ,da bomo zdravi

Imena za user posted image
-ja pri nas se že kreše,jaz bi imela ime Lan,mož pa navija za ime Jernej,tudi otroci so razdeljeni na polovico,dva držita z mano ,dva z možem,bomo vidl kdo bo na koncu zmagal,sicer pa ,ko se bo otroček rodil bo odločeno ,saj takrat kar nekako vidiš kakšno ime mu bolj paše.

Drugače moje počutje  ful niha in kakšen dan me ful špika v nožnici in pa v kolkih me že razteguje prav nelagoden občutek ,trebuh mi otrdeva za vsak korak tudi ,ko sedim, ful sem utrujena ,dela imam pa tolko ,da ne vem kako naj se ga lotim.Vse bi najraje že preprala in zlikala ,ker se malo bojim ,da se nebi slučajno porod sprožil predčasno.Za sedaj je vredu, nimam več popadkov, ampak vsi pravijo ,da se mi je trebuh kar povesil in ga imam ful nizko, sedaj, ko sedim vzravnano imam pod prsmi prazno,prej pa je bil prav hecno visok.Ker pa moram veliko počivati ,delam vse ful na izi in me kar malo jezi ,ko ne morem normalno funkcionirat.Včeraj sva bila z možem v Btc-ju in pa tavelka hčerka .Malo smo si ogledovali po trgovinah ,bili smo tudi v H&M pa sem bila razočarana ,prav tako tudi hči ,saj je veliko oblačil in hkrati nobenih ,ki bi ble res o.k.Tudi za user posted image ni nobene izbire(za dojenčka)za malo kasneje je ,ampak za fantke res ni tolk oblačil.V glavnem ,mi smo iskali nekaj primernega ,ker gre hči v aprilu k birmi ,pa ji ni bilo nič všeč ali je bilo preveč elegantno ali preveč športno ,poleg vsega je še taka suhica ,da ji ni nič prav tako ,da smo na koncu kupili blago in me čaka šivanje.

Srečanje-nič ne obljubim odvisno od mojega počutja

Tako ,sedaj sem vam malo pojamrala ,imejte se lepo še preostali dan

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
10.1.2008 9:35:42   
sasy20
Dobro jutro!

Vidim da teče beseda o Linea negra ja jaz jo imam pa nosim user posted image . Moja sestra in mami ki sta rodili 2x user posted image  pa je nista imeli.
Drugače se danes že bolje počutim...tako da upam da je šlo krizno obdobje stran...šccc
Včeraj sva bila v Baby centru sva gledala posteljnine...o mater je to drago...ampak lepo pa tudi....pa še nič ni znižano. No potem ko sem z mami govorila je rekla da to kupijo babi, deda in teta user posted image  . Seveda bosta nečakini poleg ko bomo zbirali ker že komaj čakata na bratrančka user posted image .

Lepo se imejte pa božite bušije.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
10.1.2008 9:53:08   
sinskaT
Hej hej! Kako ste ženskice?
Danes bom pa tudi jaz malo pojamrala, namreč me boli glava za popi.... In nikakor nemorem vzet Lekadola, mi srce ne da, pa čeprav vem,da ni tok škodljivo...eh, bo minilo. Bom šla kar ležat, pa temo si bom nardila, da ne gledam še te megle vzunaj user posted image .Kolegico je tudi večkrat glava bolela, po porodu (zdaj že leto in pol) pa nobenkrat! Oh, ko bi tudi jaz imela to srečo.

No, pa da malo bolj veselo zaključim: Jut3 imam pregled, pol je pa že vikend. In srečanje je vsak dan bližje, jupi! Dajte se še ostale aprilke opogumit, pa pridite!

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
10.1.2008 10:07:34   
Majček28
Dobro jutro bejbe,
juhhhu, še 14 dni pa se bomo spoznale. Jaz se že tko veselim da je kaj :o)))))

Izvorne celice: pravite, da se vam zdi drago!!? No, ja, začetni kapital je res kar 'dober' (prvo 300€ in če je s celicam vse OK in se jih da shranit potem še 1.500€, torej skupaj 1.800€ ), ampak to je strošek shranjevanja za 20 let, kar pomeni če preračunam cca 6€/ mesec!!!! To pa mislim, da ni nikakršen strošek, glede na to kaj vse lahko s temi celicami pozdravijo. Dejstvo, odločitev je stvar posameznika. No, midva z možekom sicer upava, da njihova uparaba nikoli ne bo potrebna in da bo naša user posted image  super zdrava, sva se pa vseeno odločila za to dolgoročno naložbo. Mislim, da je to lahko najino darilo ob njenem rojstvu, ki ji kdaj lahko celo reši življenje in bo to mogoče celo najboljša naložba, za katero se bova odločila.
Ojoj, zdej pa zvenim že kot prodajni refernet user posted image user posted image user posted image   To ni moj namen, se opravičujem (mogoče, še sama sebe mal prepričujem, da sva se prav odločila user posted image  )

Spanje: odkar sem se nehala obremenjevat kateri položaj je najboljši za spanje, pa kateri najslabši, spim kot angelček. Očitno je podzavest eno zelo močno orožje, ki mi je krajšalo noči!! user posted image

Tosja: iiiiiiiiiiiiiiiii, fulllll lep medvedek. Pa kje najdeš tko luštne zadevceuser posted image user posted image user posted image  Prav polepšala si mi jutro, ko sem vidla kako z ritko miga, super. (a mi gre že mal na otročje, a ne?)

Zdej se grem pa mal pozanimat kako je s prijavo na MŠ in kdaj se začne. Se še kaj oglasim.

lep dan

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
10.1.2008 10:15:08   
Majček28
SinskaT: ti kar vzemi Lekadol, sploh ni panike. Mene tudi občasno full boli glava, tko da tud mislit zraven ne morem. Sem poskušala s počitkom pa s temo, ampak je kar trajal pa trajal predno je popustil, funkcionalnost in razpoloženje sta bila pa v......
Zdaj raje vzamem Lekadol in je po 15 minutah OK, da o splošnem razpoloženju skozi dan sploh ne govorim. Sem pa vprašala tudi G in zdravnico pa sta obe neko v istem smslu rekle: zakaj bi se matrala in 'trpela', če ni nič narobe z Lekadolom pa hitro mine.
No, ne vem kako ti na to gledaš, jaz se kar tega poslužim. Upam pa, da kakorkoli se boš odločila, da bo hitro minilo. user posted image  za boljše počutje.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
10.1.2008 10:50:27   
lepa posadka
Samo na kratko:
Linea negra: doma imam fantiča in dve dekleti...vedno sem imela očitno linea negro... tokrat se tudi pojavlja, samo ne tkao očitno...kaj bom potem šele jaz imela? :-)

Izvorne celice: se nisva odločila...pred vsem an tem svetu se tudi ne moremo zavarovat. Bog pomagaj.

Lep dan želim.. danes se tudi pri nas kaže sonček...jaz pa lenarim s srednjo doma, ker je ponoči zakuhala. Že par let nismo bili bolni...upam, da tudi torkat ne bo kaj hujšega.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
10.1.2008 10:50:45   
modrookica
Hej hej aprilčice!

Kako ste kaj? Vidim, da pridno pišete, jst pa kar ne uspem pridt do računalnika in sem seveda vedno v zaostanku z branjem.
Za vse, ki vas pestijo kake težave, držim pesti, da bo vse ok in le pogumno naprej. Zdaj je čas, da se me tudi malo spočijemo in sprostimo, zato kar brez slabe vesti delajte bolj na izi.

Jst sm zadnjih nekaj dni tudi malo bolj slabo razpoložena, ker me na trenutke napada strah pred porodom in tem novim življenjskim obdobjem, ki prihaja - ne vem če bom jst to zmogla, znala... Poleg tega pa so mi še ugotovili, da sem imela na OGTT povišan sladkor in zdaj moram bit na neki dieti, čeprav mi ni nič jasno kako naj se tega lotim, ker že zdaj jem zelo malo, sploh pa skoraj nič sladkarij, belega kruha, in podobnih zadev.....Če ima katera kakšen nasvet lepo prosim povejte mi.

Za seznamček, naslednji pregled imam 23.1.2008 - zdaj so se mi začeli pregledi na 14 dni. In čaka me še en ultrazvok. Mali moj pa je živahen razgrajaček, ki pa se je že obrnil na glavo.

Aja še to me zanima. ali katera od vas hodi sedaj v šolo za starše v porodnišnico v ljubljani in je v četrti skupini??

Želim vam prijeten dan in uživajte kar se da!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
10.1.2008 10:54:01   
Tanja555
Ojla, a lahk še jaz mal pojamramuser posted image

Mene že odvčeraj zvečer boli trebuh-krči, kot pri M in se tolažim, da je to, ker se mi razteza maternica in da ni nič hujšega...
Tako, da sedim v službi kot kup nesrečeuser posted image . Pa zgaga mi že cel teden nagaja, tk da sem spala napol sede, napol leže!

Linea negra: meni se super vidiuser posted image

Izvorne celice: midva sva jih najprej hotla dat, zdaj sva se pa odločila, da ne, mogoče jih bova pa vseeno podarila pediatrični kliniki.
Moj dragi se je pogovarjal z enim zdravnikom na pediatrični in je rekel, da je to še full neraziskano in da če dojenček/otrok zboli, potem teh celic itak ne moreš uporabit, ker so tudi one okužene... pač nekaj v tem smislu...
Kaj pa vem, Majček mislim, da si se vseno dobro odločila user posted image  , da s tem svojemu otroku za vsak primer zagotoviš neko varnost.

To pač še ni tako raziskano, sam kaj veš kaj bo čez par let...

Lp vsem

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
10.1.2008 11:03:11   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: modrookica

Poleg tega pa so mi še ugotovili, da sem imela na OGTT povišan sladkor in zdaj moram bit na neki dieti, čeprav mi ni nič jasno kako naj se tega lotim, ker že zdaj jem zelo malo, sploh pa skoraj nič sladkarij, belega kruha, in podobnih zadev.....Če ima katera kakšen nasvet lepo prosim povejte mi.

Tudi meni so ugotovili sladkorno in mi dali dieto, ter merilec za merjenje sladkorja v krvi. Od takrat se nisem imela povisanega pa jem cisto normalno kot sem prej. Res se malo izogibam sladkarijam, mandarinam....je pa veliko jabolk , kaksno pomaranco in polnozrnat kruh. Pa zacela sem jesti salato ( prej se mi je ni ljubilo delati zdaj jo pa kr naredim, da je mir ). Veliko pijem ali vode ali radenske ker vsebuje se magnezij in mi zato manjkrat otrdeva trebuh. Tako, da si ne delaj panike kajti tudi stres zelo zvisa sladkor.

Srecno pri dietah

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
10.1.2008 12:04:32   
Majček28
ku, ku, kje pa ste klepetulje- pa glih dons ni nobene, ko mam čas klepetat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
10.1.2008 13:15:38   
Ketrin
Čau lepotičke!

No, danes se javljam od doma.... Zjutraj sem bila na pregledu. Je rekla G. da se nmava kaj pritoževat, da je vse odlično in kot si želimo. Zmerila je trebuščka, poglegala MV, voda je BP, toxa negativna.... Skratka vse super. Je rekla, da je mali živahen, ker jo je kar brcnu, ko je poslušala srčka (ki seveda bije BP). Malo mi je padlo železo v krvi, pa mi je kar preventivno dala te "čokoladne" tabletke. Naslednji ponedeljek grem na Šlamarjevo uredit tisto zadevo z inekcijami (Rh-) in v istem tednu me je tudi poslala na preventivni diabetični test (se pravi tole s to sladko vodo)... Pravi da ona napoti kar vse nosečnice na ta test....za svaki slučaj. No to je to.... Naslednji pregled bova ponovno pomirili bušija, pogledali MV in naredili UZ... To pa se bo zgodilo....na Valentinovo 14.2.! user posted image No, to je poročilo... user posted image

Glede izvornih celic:
midva sva se pogovarjala in odločila da tega ne bova storila. Je premalo raziskano in se mi zdi kar veliko evrčkov....ki jih moramo že za preživetje šparati.... user posted image

Glede tele linee: mislim, da nič ne vidim user posted image Torej bo punčka?! user posted image Hmmmm, pa vseeno počakajmo do aprila!user posted image

Majček, ZS za priponke pošlješ Tejchi!

Roberta zaenkrat nisem še nič rezervirala...Bom pa poklicala, najbrž v ponedeljek! Ni panike!
Tosja, kako lepo migaš z ritko! user posted image user posted image user posted image

Špikanje: sem vprašala G. in pravi da je to normalno.... Če orgn špika se je treba malo ustaviti in počivati....potem pa spet akcija! user posted image Tako se mi je tudi zdelo!

Sinska upam da te kmalu popusti.... user posted image

Težave:
jap, bližamo se koncu nosečnosti in tudi tukaj nastopijo tipične nosečniške težave. Kot slabosti, se še spomnete? user posted image   Bo treba malo potrpeti.... Jaz moram povedati da se spet počutim čist na spidu, pa mislim, da je vzrok tale naša telovadba.... Tudi hrbet me ne boli več tako pogosto.... Tko da: jeeeeee za telovadbo! user posted image user posted image

SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
10.1.2008 13:20:28   
Ketrin
SREČANJE APRILČIC – JANUAR 2008

Št.     Aprilčica          Od kod            Prostor v avtu   Do kod
1       Roberta            Ljubljana            1 + 4                     SLO
2       Sinska              Ljubljana            1 + 4                     SLO

3       Barbi                 MB / Celje          1 + 4                     SLO 
4       Majček              Ljubljana            1 + 4                     SLO
5       Simvir               Okolica Ljubljane     /                        LJ  
6       Ketrin               Ljubljana            1 + 3                     SLO
7       NiLe                  Ljubljana            Ketrin                          
8       Tasyo                Ljubljana                                               
9       Big mama         Domžale              1 + 7                       LJ 
10     Violica               Jesenice              1 + 4                       LJ
11     Katka                Laško                                                    

12     Joan                 Ljubljana             1 + 3                     SLO
13     Scorpiogirl        Šk. Loka               1 + 3                      LJ
14     Urška               Celje                    1 + 5                     SLO
15     Kaa                  Ptuj                      1 + 4                     SLO
16     Tejcha              Velenje                1 + 4                     SLO
17     SKY                   Ljubljana             1 + 4                     SLO 
18     Lepa posadka  Novo mesto           /                          LJ   
19     Srečka              Ljubljana              1 + 4                    SLO 

20     Katja                Novo mesto          1 + 3                    SLO 
21     Barb                 Kamnik                 1 + 4                      LJ   
22     Darja                Celje                    1 + 1                      SLO
23     Krista                Kresnice              1 + 2                       LJ_

Ljubljana 13
Štajerska 6
Gorenjska 2
Dolenjska 3  

24.1.07 - 18

Evo še seznamček....

Zdaj pa sem res vse uredila.... Kosilo je skuhano (fižolova juha in palačinke). Stanovanje pospravljeno, v šopingu sem tudi bila (hrana), pregled opravljen.... diploma pa je ta zadnja na vrsti! user posted image user posted image user posted image Tko da zdele se priklopim in napišem še nekaj strani preden pride možek.... user posted image user posted image

Lepo se imejte, najbrž se javim spet jutri, drugače me preveč zavajate in odvračate od moje obveznosti.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
10.1.2008 13:41:56   
tosja
Ojla user posted image !

Tud jaz s pregleda...vse b.p. user posted image user posted image user posted image
Celo 1/2 kile imam manj... user posted image Sem res vesela!!! user posted image user posted image user posted image
Trebušček super raste...v torek imam še UZ. user posted image

Glede avatarja - nisem več tako poskočna, zdaj bol tko s tazadnjo migam... user posted image user posted image user posted image
Ko bom spet v formi, se prelevim v zelenko... user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem mal kavč ravnat...user posted image sem spet do večera sama user posted image
Bom se mal s pospravljanjem zamotla, pa skoraj bodo moje mojstrovine - puloverček in jopica za user posted image gotova!!! user posted image

Ker smo bili dva dni "one flajš" user posted image nas bom za večerjo pocrkljala s ocvrtimi piščančjimi prsmi, rižem z grahecom in zeleno solato. user posted image
...se tipkamouser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
10.1.2008 14:30:00   
tasyo
Hej, drage moje!

Vidim da me niste prav nič pogrešale...user posted image  V torek sem imela kontrolo pri moji G in sem ji povedala, da imam že od ponedeljka popoldan pogosto otrdevanje trebuha - na nekaj minut, čeprav počivam in me je napotila še na pregled v porodnišnico, kjer pa so me zadržali do danes! Vse je ok, MV se ni skrajšal, mala je živahna, tako da sem dobila navodila, da moram pač več počivat (očitno res pomaga, ker se je čist umirilo) in dovoljene imam le kratke sprehode po ravnem... Tako da - ne vem še, če pridem na srečanje. Pa sem se tako zelo veselila!

Sicer pa nimam nič novega za povedat, OGTT sem preživela, tista voda niti ni bila tako zelo ogabna, kri za toxo sem dala, vendar še ni izvida. Sicer pa sem postala slabokrvna in dodatno jem še Retafer. Počutje pa je danes že čist ok. Če bo ostalo pri tem, potem se vam pridružim. Aja, popadkov pa nisem imela. Ja, sva se pa tudi midva odločila, da bova mal pohitela z nakupi za našo štručko - ker če bo vse doma, pol se ji ziher ne bo mudilo ven!user posted image

Lepa posadka, da spet ne pozabim, naša hiška napreduje počasi, zdaj imava že vodovod in čakamo, da se izjasnijo majstri, kdaj pridejo delat talno gretje - verjetno šele drug mesec... Glede na to, kako se vse odvija, bomo maj dočakali kar tukaj! user posted image  Gradimo pa nasproti tistega novega naselja na Jedinščici... Koliko novih sosedov! Skratka, jaz že malo norim - kaj znano?????, ampak sem se po drugi strani sprijaznila, keer sem trenutno bolj okupirana s tem, da bo z našo malo princesko vse ok!

Evo, toliko zaenkrat, zdaj grem pa malo v horizontalo na kavč...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
10.1.2008 14:59:46   
simvir
Tasyo jaz sem te pogrešalauser posted image , pa pozabila to napisati. Sigurno so te tudi druge. A kar v porodnišnici so te zadržali? No samo da je zdaj vse ok. Ti kar pridno počivaj in se pusti malo razvajati.

Drugače pa sem hotela napisati, da ima samo danes Peg Perego 10% popust pri spletnem naročanju. Tako, da tiste ki ste odločene za njihov voziček, se vam verjetno splača naročiti.

< Sporočilo je popravil simvir -- 10.1.2008 15:00:34 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
10.1.2008 17:32:06   
sinskaT
Majček28 in Ketrin  - hvala za tolažbo, je že bolje, saj ni tako hudo drugače bi se že premislila in vzela ta frdaman lekadol user posted image . Ketrin ti pa kar lepo dplomco piši...saj bo kmalu fertik.

Seveda smo te pogrešale Tasyo, važno da si zdaj ok. Pa tudi upam,da boš lahko prišla na srečanje.

Tosja - a ti  pa kar v minus s kilami, vau! No, važno, da si drugače ok in da baby lepo raste.

Ja, telovadba je pa res super stvar. Saj se je težko odpravit, ko pa si enkrat tam je pa ok, celo uživam. In potlej se res 100x bolje počutiš, tko da punce zlate, če lahko telovadite, kar veselo na delo.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

KOLEDAR
Lelly28 RR

Kje kupite stenski koledar?

naredimo ga sami (17%)

kupimo v trgovini (17%)

dobimo reklamnega od podjetja (58%)

dobimo gar za da (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!