Isabellabina
|
Dobro jutro Linea negra-petič noseča oz.šestič (enkrat ss) nikoli te črte,tako ,da jaz mislim ,da je to ful odvisno od ženskinega telesa. Izvorne celice-tudi mi ne bomo shranjevali celic,in bomo upali ,da bomo zdravi Imena za -ja pri nas se že kreše,jaz bi imela ime Lan,mož pa navija za ime Jernej,tudi otroci so razdeljeni na polovico,dva držita z mano ,dva z možem,bomo vidl kdo bo na koncu zmagal,sicer pa ,ko se bo otroček rodil bo odločeno ,saj takrat kar nekako vidiš kakšno ime mu bolj paše. Drugače moje počutje ful niha in kakšen dan me ful špika v nožnici in pa v kolkih me že razteguje prav nelagoden občutek ,trebuh mi otrdeva za vsak korak tudi ,ko sedim, ful sem utrujena ,dela imam pa tolko ,da ne vem kako naj se ga lotim.Vse bi najraje že preprala in zlikala ,ker se malo bojim ,da se nebi slučajno porod sprožil predčasno.Za sedaj je vredu, nimam več popadkov, ampak vsi pravijo ,da se mi je trebuh kar povesil in ga imam ful nizko, sedaj, ko sedim vzravnano imam pod prsmi prazno,prej pa je bil prav hecno visok.Ker pa moram veliko počivati ,delam vse ful na izi in me kar malo jezi ,ko ne morem normalno funkcionirat.Včeraj sva bila z možem v Btc-ju in pa tavelka hčerka .Malo smo si ogledovali po trgovinah ,bili smo tudi v H&M pa sem bila razočarana ,prav tako tudi hči ,saj je veliko oblačil in hkrati nobenih ,ki bi ble res o.k.Tudi za ni nobene izbire(za dojenčka)za malo kasneje je ,ampak za fantke res ni tolk oblačil.V glavnem ,mi smo iskali nekaj primernega ,ker gre hči v aprilu k birmi ,pa ji ni bilo nič všeč ali je bilo preveč elegantno ali preveč športno ,poleg vsega je še taka suhica ,da ji ni nič prav tako ,da smo na koncu kupili blago in me čaka šivanje. Srečanje-nič ne obljubim odvisno od mojega počutja Tako ,sedaj sem vam malo pojamrala ,imejte se lepo še preostali dan
|