Roberta69
|
No teli moji kolokviji so odpisani , nekateri rezultati so pa tudi zadovoljivi - vsaj nekaj, ampak bo letos še kar nekaj dela . Jaz sem kar zelo optimistična in mislim, da bom že takoj po porodu čist fit in ne mislim kej preveč "počivat", čeprav se mi zaradi tega vsi dobesedno na široko v glavo. Bomo že videli, kako bo - vsekakor bom naredila tako, da bo najbolje za - še vedno pa mislim (upam), da bom lahko že kmalu veselo na nogah in naprej ne veselo pedenala šolske in obšolske obveznosti. Srečanje: super, da vse štima, in da se nas je najavilo kar lepo število. Vodafone bo po moje kul, ker je prostor res velik. Ketrin, si mislila mogoče kej poklicat in čist neobvezno rečt, če nam "rezervirajo" cirka 10 stolov (sem sicer prepričana, da nas bo vsaj 20 , ampak imam slabe izkušnje z raznih obletnic mature, ko smo rezervirali ogroooomno mizo, potem pa je bila več kot na pol prazna, natakarji pa so bili jezni kot )? Lahko tudi jaz pokličem... Kilogramčki: moja medicinska sestra kar nekaj po svoje vpisuje v materinsko (sicer v moj prid), kot da bi bila enkrat ful oblečena, ker od dejansko prikazanega na tehtnici kar nekaj odšteje, drugič pa nič , tko da sem do sedaj (do zadnjega pregleda v decembru) kao pridelala šele 6 kg in me ginekologinja v bistvu ne more kregat. Mislim, da sem jih dejansko od štarta ene 10 - od oka, baterije na tehtnici so fuč - in kot sem že enkrat rekla, sem večino pridelala v parih tednih prvega trimesečja - takrat se mi je zdelo ogrooomno - zdaj se mi pa sploh ne zdi več veliko in se sploh ne sekiram, če jih bo še +10, ker se prehranjujem sicer zelo obilno, ampak tudi zelo zdravo, tko da dobiva same vitaminske bombe, jaz pa trebuh. Sicer je pa od nosečnice do nosečnice drugače, glavno pa je, da je počutje fajn, da je v , pa če ima +3 kg ali +20 (no ta je mogoče mal huda). Selitve: jaz bi se tudi rada... Sej enkrat marca se sicer bom bolj "zares" k lubiju, ampak bomo imeli res miceno prostora, jeseni (upam, da res najkasneje) se pa vsi trije selimo v skupno večje gnezdece (sam k bo preveč enih zadev, da bi se lahko intenzivno posvetila opremljanju (pa še nekaj sva se udarila zaradi dinarčkov in sem pametno rekla, da ga bom opremila sama (potemtakem zna pa kar ene par let trajat )) - pa celo življeneje sem čakala na to ), ampak bo pa zdaj še lepše, ker bomo že imeli kandidata za otroško sobico .
|