|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
10.1.2008 19:18:30   
lunca14
Čer,jas pa sem že prebolela toksoplazmozo in to tik pred drugo nosečnostjo,tako,da so me skoz testirali,ali je bila okužba res stara ali sveža,skratka strah do konca.In sedaj si privoščim kdaj košček pršuta,ki mi ful paše,prej pa ga sploh nisem kaj dosti jedla,sedaj bi pa ga vsak dan-ga ne jem vsak dan,ampak kdaj pa kdaj pa ga.Če pa ne bi prebolela tokse,si ga ne bi upala jesti.Pridno čvekajte,vsem ki ste mele preglede pa user posted image user posted image .

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.1.2008 19:52:02   
tteeaa
Jaz sem tudi že prebolela toxo pred nosečnostjo, tako da si privoščim občasno pršut. če je pa takoo doberuser posted image . Bifteka se pa vseeno raje izogibam, ziher je ziher.... 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.1.2008 19:53:31   
tteeaa
aja, in čestitke za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image . jaz ga imam v sredo, še prej pa v torek izpit. ojojuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.1.2008 20:15:55   
alea01
user posted image user posted image user posted image za preglede.
Jaz pa glih ne pazim ne vem kako pri hrani. Bifteka res ne jem, salam tudi ne. Izogibam se tudi sirom. Prsut sem pa tudi jaz jedla.
Se je pa moja kolegica v sestem mesecu okuzila z toxo in je vegetarijanka, mack pa tudi nima. Naredili so celo paniko od zdravnikov do familije. V glavnem, katastrofa. No, zdaj ima 7 mesecov staro puncko, ki je povsem zdrava. Je zgleda imela sreco. Vem pa, da je jemala mocne antibiotike med nosecnostjo.
Skoz se neki pazimo, pol pa trenutek nepazljivosti in bum. Verjeti moramo, da nosecnost normalno poteka in tudi bo. Je, pa res, da ne smemo izzivat

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.1.2008 8:29:15   
Kaja08
Ufff, kumi našla seznam....Skratka, dobrodošli opal08, officko

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 65 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    MORFO: 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +3 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image     MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny P 17.1.  / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
rozica984   P 11.1.

Pregledi v naslednjem tednu:
Shani P 14.1.
nInAzWeRiNa MORFO 15.1.
kleopatra28 MORFO 16.1.
tteeaa P 16.1.
kodrana MORFO 17.1.
pikica_30 MORFO 17.1.
Eva2008 MORFO 17.1.
ninny P 17.1.

Anja PH P 17.1.
Kaja08 MORFO 18.1.
Mojca78 P 18.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.1.2008 8:32:17   
Kaja08
Dobro jutro punce. Ena user posted image  za dober začetek dneva!
No, malo vas moram okarat - sem mal gledala seznam (drug teden bo pa zelo zaposlen - nas ima kar precej preglede in morfologije!) in sem videla, da imate nekatere še kar po 3 kile minusa. Mislm!! Dejte mal  sporočit pravo stanje, da se ne bom totalno zasekirala!!! Jaz se kar vztrajno redim....no, se pa tolažim s tem, da naj bi se od 2. tromesečja ženska zredila po pol kile na teden, torej 2 kili na mesec...
beyba, verjetno pa res ni pametno pretiravat z miganjem, še posebno, če se potem ne počutiš dobro!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.1.2008 8:38:38   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

Ko ste se ravno pogovarjale o tatarcih in biftekih: Pušenjak ima v bistvu prav, ko je odgovarjal puncam na forumu. Enostavno preveč nosečnice komplicirajo. Ne da bi bila nesramna, samo ena meja pa mora bit. Saj si v strahu in to, ampak v današnjem svetu je internet naredil vsakega pametnega. Ravno zadnjič mi je mami pravila, ko je ena zdravnica pravila , da kako ljudje že hodijo s sprintanimi listi o teh in oneh bolezni iz interneta. Vsak simptom poiščejo na internetu, potem pa gužvo delat do zdravnika. To mi je pa res čisto adijo. Prav vse vedo o vseh bolezni. Seveda je delo zdravnika potem težko, ker zaradi ljubega miru pišejo taki in ovake napotnice, krvne preiskave...vse to pa res stane. No, saj tiste, ki so v zdravstvu vedo  več o tem, kako je s temi napotnicami. In potem so čakalne dobe grooomozanske.

Brez zamere, sej nimam nič proti nobeni, ampak včasih imam res občutek, da se vse preveč komplicira, sploh v nosečnosti.

Alea01, seveda držimo pesti še naprej, saj pritoožbo si že poslala, torej jo dobiš mogoče že danes ali jutri.user posted image  Upam. Ko jo dobiš, poročaj kaj in kako.
Ne pozabi, da lahko da pritožbo tudi delodajalec, če se z njo ne strinja.

Moj križ je obupen, ponoči je bilo kar hudo. In mi bolečino vleče v desno stegno, prav skeli na momente. user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
11.1.2008 8:44:54   
Anonimen
Kaja08, ko nam začne delat vsaj ena vaga, sporočim kilce.user posted image
Resno mislim, ker doma nam je crknila, pri tašči, pri eni teti, pri drugi teti...na obisku pri drugih se pa ni lepo vagati pa prosit vago.user posted image user posted image user posted image

Bom vse sporočila.user posted image  Obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
11.1.2008 8:58:32   
Anonimen
Buongiorno principesse user posted image

Kaja jaz se s težo ne ukvarjam, edino na pregledih, tisto je pa tako ali tako zgolj formalnost.

Ravno tako se ne ukvarjam s tem ali je to in ono škodljivo. Cigaretam sem se odpovedala (zhaenkrat), pršuta pojem nekaj rezin približno na tri tedne, tatarca ne jem (ker to je pa res z glavo v zid v nosečnosti) niti carpaccia ter biftkov, mehke sire (Camambert, Brie, itd) jem na vsake kvatre, plesnivih sirov ne jem itd.

Nikakor se pa ne silim jesti samo "zdrave" hrane, ker bi obolela od vsega zdravja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
11.1.2008 9:00:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Nikakor se pa ne silim jesti samo "zdrave" hrane, ker bi obolela od vsega zdravja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.1.2008 9:01:52   
beyba
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results
http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.1.2008 9:02:40   
beyba
Evo sem mal pri avgustovkah ukradla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.1.2008 9:08:03   
Anonimen
Bi mogle avgustovke kaj od nas.user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.1.2008 9:10:06   
Kaja08
Dober si to naredila user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.1.2008 9:11:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Dober si to naredila user posted image

Zdej pa hitro čvekat, da nas ne dobijo. Pa stran obrnit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.1.2008 9:13:29   
Kaja08
No pa dejmo kakšno rečt! Včeri po kosilu sem ležala na kavču in se je mali neki premikal, potem mi je pa kar naenkrat otrdela cela desna stran trebuha. Pol sem se pa seveda ustrašla in sem začela masirat in trebuh je spet ratu mehek - pooool pa men potegne, da je bil to ta mal!! Zdej mi je pa žal, da ga nisem raj mal počohala user posted image  No, sej bo še velik drugih priložnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.1.2008 9:14:05   
Kaja08
Ha, sem ko na ukaz - rečeš stran obrnt in jaz jo obrnem user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.1.2008 9:15:32   
Anonimen
To se tud men dogaja, da mi kar trebuh otrdi. Včeraj nisem čutila tamalčka noter in sem se začela masirat. Ja, potem pa ni bilo ne konca ne kraja.
Me je dragi  vprašal, če mam bolhe po telesu, tolk sem se začela škrabat potrebuhu.user posted image  Ker me začne prav srbet, ko je tako aktiven tam noter.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.1.2008 9:16:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ha, sem ko na ukaz - rečeš stran obrnt in jaz jo obrnem user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.1.2008 9:18:16   
beyba
Joj kolk ste dobre, ko jih že čutite, da se premikajo in vas žgačkajo in brcajo....  Jst tut kmal upam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.1.2008 9:19:14   
lonapo
Jutro,
evo mene še vso zalimanouser posted image .

Ne vem kako bom čez tri tedne vstajla ob 5ih zjutraj za v službo. ajajaj.
Brcik spet ni in ni, sem mal včeraj pojamrala G, pa je rekla da je to normalno. Upam?

Peljem otroka v vrtec!

Cao!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.1.2008 9:19:21   
Anonimen
Beyba, zdaj zdaj bo dan, ko boš začutila. Sem šla ticker tvoj pogledat. user posted image
Si moram še jaz naštimat tole zadevščino.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
11.1.2008 9:22:07   
Anonimen
Lonapo, dobro jutro. Te bo zdaj malo zbrihtalo na zraku.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
11.1.2008 9:40:57   
Anonimen
Dobro jutro

Ja, jst mam tud +5 Kaja, da ne boš mislila, da se nč ne redimo. Sam me je kr groza povedat, ko se ženske tle na forumu, nevem točno katerem, pogovarjajo, kako je v 24.tednu pridobila 4kg, jaz pa v 17., pa mam 5+. Ma se tolažim, da bo moj malček mel več za zbirat od hrane, kot pr tistih, ki se nič ne redijouser posted image .

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
11.1.2008 9:43:24   
Anonimen
Aja še to za vse, ki kupujete voziček Jane -  v pikapolonici je najnižja cena. Tko sam za informacijo - voziček, košara, lupinica za 650€, sam voziček in lupinica švoh 500€.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!