|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
10.1.2008 14:37:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Didlina super za bolniškouser posted image user posted image user posted image

Midva sva v hiši, kjer sem jaz doma, smo imeli eno nadstropje prazno in sva si tam uredila stanovanje.

Hvala hvala. Sem kar upala na to. In molila.user posted image  Je kar nerodno, če predaš delo, potem pa zaradi porasta user posted image  in neupoštevanja ginekologa ne dobiš kar ti pripada. Zdaj mislim na Aleo01. user posted image  Držim pesti.user posted image

Midva bova tudi šla v hišo k staršem, samo ko bo čas za to. Sva ravno dobro začela živeti skupaj, no kmalu bo 1 leto, drug mesec.user posted image  Uf, komej zdej sem pomislila, da je hitro minilo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.1.2008 14:49:25   
Anonimen
Jaz že celo življenje živim v hiši in si res ne morem predstavljati življenja v bloku. Še dobro, da se je nama tako izšlo,  čeprav je verjetno veliko bolje biti nekje na svojem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.1.2008 14:52:41   
Kaja08
Tudi midva sva obadva prej živela v hišah, potem sva pa dobila to stanovanje od babi in sva se pač skupi preselila. Ampak bi se takoj odselila, če bi le imela možnost... Očitno sem preveč razvajena na mir v hiši in me tole stanje v bloku res živcira. No, sej jim bom vrnila - in to 100kratno, ko se bo mali sred noči začel jokat user posted image  Ampak bedn mi je samo za tiste sosede, k so ful tihi in se jih nič ne sliš - bojo še oni mal naj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.1.2008 14:53:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz že celo življenje živim v hiši in si res ne morem predstavljati življenja v bloku. Še dobro, da se je nama tako izšlo,  čeprav je verjetno veliko bolje biti nekje na svojem.

user posted image user posted image user posted image  res je. Ko si na svojem, veš kaj je to svoboda.user posted image  Sicer pa se nama že zdaj kovca po hiši kjer sva bila prej. Ga ni čez plac, kamor se lahko umakneš...v bloku žal tega ni,ni domače živali, ni vrta, ni gredice za solatko....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.1.2008 14:58:31   
Anonimen
Zdej pa grem počivat, ker je težka noč za mano. Me je v križu zvilo danes, ko sem se obrnila na desni bok.user posted image
Se tipkamo verjetno kaj zvečer, proti večeru. Morem it potem še v trgovino in našo kužiko pogledat domov, pa na sprehod pelat, dokler je sonček.user posted image

Bodite pridne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.1.2008 14:59:15   
Anonimen
To je pa res, greš na vrt sedet, jaz zaprem vrata na cesto in sem brez skrbi zarad tamale, ko smo zunaj.... Če bom nekoč zadela veliko denarjauser posted image , bomo naredili si svojo hišo, da bomo čisto na svojem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.1.2008 16:47:08   
alea01
Didlina user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolnisko.
nisem se nic dobila in upam, da kmalu dobim, ker drugace moram v sluzbouser posted image user posted image user posted image user posted image . Grem pa jutri v sluzbo, da se mal zmenimo kako naprej. Sam je tudi hecno pri meni v sluzbi. Sefi priporocajo, da si doma, ker res lahko staknem infekcijo in da ne recem koliko splavov je ze bilo, pa se trenutno je v fazi prenavljanja. In lakirajo, pa belijo...... Sam, da bi pa sefi kaj napisali o nevarnosti,  to pa ne. Zadnjic mi je sama sefica rekla, da naj slucajno ne pridem nazaj delat in da upa, da bom ostala doma. Ma se boji onih nad sabo. Se dobro, da imam druge tezave in da mi G napise bolnisko, drugace res ne vem, kako bi lahko ostala domauser posted image . Zdaj me pa se zavod zeza. Upam na najboljse, ve boste pa drzale pesti zame, a ne punceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.1.2008 16:49:29   
Anonimen
Alea jaz že držim pesti, da ti podaljšajo bolniško.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.1.2008 17:01:32   
nInAzWeRiNa
živjo, kako ste kej danes? jst sm mal preveč pucala pa me zdej kr u križu daje, ne morm vrjet kok sm vedno bolj utrujena kadar kej delam, tale beybi me čist zdelujeuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.1.2008 17:03:23   
beyba
Delinda user posted image user posted image user posted image   alea zate pa smo še optimisti in držimo pesti!!!

Dans sem bla na kolesu 1/2 ure, pulza sem mela sam tam okrog 125 tko kot mi je rekla G, ampak mam občutek da ni blo ravno dobro, tako da tega ne bom več ponovila. Me že cel popoldne mat trebuh boli v spodnjem delu, tko da zdej v službi na pol ležim na teh stolih in probam čimbolj počivat. Ja probat je blo treba. G je rekla da lahko, sam da morm poslušat telo. Ko sem bla na kolesu ni nič kazal da kaj nebi pasal.

Čez kako uro me je pa mal začel basat. Bom jst kar pri dolgih sprehodih ostala. Pa se zredla ko prašiček pa kaj. Bomo pa potem mal bol kolesaril ko bo varno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.1.2008 17:05:06   
beyba
Sploh se ne zavedaš da is dejansko full manj sposoben narest....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.1.2008 17:28:42   
beyba
Danes spet nikogar za čvek?.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.1.2008 17:31:49   
Anonimen
Jaz sem spet nazaj. Se pozna, da mojega ni in nimam tolk časa.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
10.1.2008 17:34:52   
Anonimen
Beyba, si popoldne v službi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.1.2008 17:38:59   
beyba
Itak...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.1.2008 17:42:23   
Anonimen
Samo danes je pa res dolgčas tukaj.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.1.2008 17:54:25   
opal08
še jaz se javljam. 16. 6. prvič user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.1.2008 17:57:55   
Anonimen
opal08 dobrodošlauser posted image

(odgovor članu opal08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.1.2008 17:58:38   
beyba
Dobrodošla opal.  Povej več podatkov da te uvrstimo na seznam.

SEm mal brala na majčicah kolk je bla ena razočarana ko je pisala pšenjaku zaradi biftka ko ga je jedla zdej jo pa skrbi. čak bom pripela...  Aja potem je bla pa še užaljena ker je ciniče...hallo. Splošno znana zadeva da se med nosečnostjo biftka pač ne je ...
VPRAŠANJE
ep pozdrav,
zanima me kolikšna je možnost da se z toksoplazmozo okužiš z domačim surovim mesom, natančneje z doma pripravljenim tatrcem ?
Pred nosečnostjo še nisem bila okužena s to bakterijo, zato me sedaj skrbi, ker sem tatrca kar veliko pojedla...in v kolikšnem času so izvidi gotovi (kri so mi vzeli 4.1.08)?
najlepša hvala za odgovor.

ODGOVOR Spoštovani,

verjamem, da ste zaskrbljeni, vendar poskusite biti razumni tudi, ko sprašujete. Verjetno tatarca niste jedli prvič v življenju, mar ne? Verjetno ste vedeli, da boste jedli tatarca in vam ga nihče ni vsilil, mar ne? Verjetno si lahko mislite, da nihče ne more vedeti, kolikšna je verjetnost, da se s toksoplazmo okužite prav v določenem trenutku z določenim tatarcem, mar ne? Kako naj vam torej odgovorim? Lahko vam samo ponudim "ramo", da se zjočete in se pomirite, ker ste ga "polomili", ter vam zelo na splošno povem, da je pri enkratnem zaužitju surovega mesa, ki je bilo proizvedeno v registriranem obratu javne prehrane majhno, če je meso domačega izvora, pa niti tega ne morem reči, ker o izvoru mesa ne vem nič. Lahko da je meso zdravo, lahko da ni zdravo, torej sta možnosti dve in mi ostane le "logika blondinke" ki pri dveh možnostih pravi, da je verjetnost dogodka 50%-na. Ali se okužite ali pa ne. Pa ne mi zamerit. Tale forum mora malo tudi vzgajati, ne le tolažiti. Če ste tatarca jedli med božično novoletnimi prazniki in sovam kri preverili 4.1., potem tudi v primeru okužbe ta izvid tega še ne bo pokazal. V tem primeru bi vam kaj odločilnega lahko pokazal šele test po 3 ali 4 tednih.

(odgovor članu opal08)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.1.2008 18:00:39   
Anonimen
Samo ene so pa res, sploh če še ni prebolela toksoplazme.Jaz bom šele v četrtek izvedela izvid, ampak se vseeno pazim kaj jem. 

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.1.2008 18:05:49   
beyba
Jst sem mela tut priložnost jest divjačinski krpačo, ki je dober za znort(pa še plačala sem ga-skupna večerja), pa biftek, pa pršuta na tone....  pa ga nisem. Če nisi sposoben 9 mesecev se pazit pa tut naj te pa skrbi, kaj naj rečem. Itak da si ga zavestno jedla....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.1.2008 18:10:52   
Anonimen
Ja, pač potrpiš za svojega user posted image . Jaz priznam, da me še vedno mika pršut, ki je v hladilniku, ampak ne, hvala, se bom pa naslednje leto za novo leto najdla.
Biftka se pa tako in tako kar malo izogibam, ker sva bila lansko novo leto oba z mojim bolna zaradi njega in sva preživela novoletno noč na wc-ju in od takrat ga ne jem.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.1.2008 18:15:17   
beyba
Jst mam pa biftek full rada. Sploh tistega, ki ga dela moj osebni trener za fitnes. Kar z žličko bi ga jedla...Da o pršutu, ki ga je še pol kračke doma sploh ne govorim... Skušnjava ni kaj. Pa sej bomo drugo leto nadoknadle....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
10.1.2008 18:24:22   
Anonimen
Točno tako, ker res nočem tvegati okužbe med nosečnostjo.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.1.2008 19:03:45   
lonapo
čer,

evo mene s pregleda; Uz mi ni naredila, je srček poslušala, pa maternico izmerla- zaenkrat bp.
Bolniške mi ni podaljšala (jo nima na kaj) tako da grem začetek februarja nazaj v službo. Sej še nisem ziher al mi je kul al ne.

Kaja 08: podatki za na seznam: 01.02 MORFO; 21.02. PREGLED

Glede hrane: jest sem se mal prekršla in sicer z domačo salamo-3 koščke sem pojedla(upam, da ne bo nič narobe);  pri prvem testu ni bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?