|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
11.1.2008 9:43:55   
Kaja08
Ah, jst mislim, da ženske pač ne morejo iz svoje kože in suvereno lažejo glede kil. Pa sej ne rečem - pred user posted image  sem tud jaz kakšno kilo prikrila, ampak zdej se mi zdi pa brezveze lagat. Je.... ga, takle mamo, če pa radi čokolado jemo user posted image  Pa še prazniki so bili vmes - kako se ne boš potem zredil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
11.1.2008 9:55:08   
Anonimen
Dober dan še od mene
Jaz sem res še v minusu s kg pa čisto nič ne lažemuser posted image . Res pa je, da sem jih imela kar nekaj čez 70user posted image ko sem zanosila.V prvi nosečnosti sem štartala z več kot 10 kg manj kot sedaj, pa sem se do 5 meseca zredila 5kg, do konca nosečnosti pa za skoraj 20kg. Verjetno imam sedaj res toliko zaloge, da se ne redim toliko, pa še G me je opozoril, da se ne smem preveč rediti in moram jesti normalno tako kot prej, ednino da naj pijem veliko več in tega se kar držim. Točne kg pa povem, ko pridem v četrtek s pregleda, ker se gor tehtam.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
11.1.2008 9:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ah, jst mislim, da ženske pač ne morejo iz svoje kože in suvereno lažejo glede kil. Pa sej ne rečem - pred user posted image  sem tud jaz kakšno kilo prikrila, ampak zdej se mi zdi pa brezveze lagat. Je.... ga, takle mamo, če pa radi čokolado jemo user posted image  Pa še prazniki so bili vmes - kako se ne boš potem zredil user posted image

vidiš, meni pa sladkarije sploh ne dišijouser posted image včasih sem jih pa tolk rada jedla

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
11.1.2008 9:59:26   
beyba
om po kolesu preveč srala.....  Bo hitr še kaj druzga čutit kot trd trebuh in ornk špikanje....

Se bo začela pritoževat, kaka mama sem da jo že zdej matram....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
11.1.2008 10:02:05   
beyba
JA jst  se tut tehtavm v četrtek, tako da vam takrat povem , me je kar groza tele prazniki pa to.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
11.1.2008 10:06:05   
Anonimen
Mene samo zanima, če je bila katera kaj na Hrvaškem in če je tam kaj gledala vozičke. Vem, da se je pred kakim letom in pol splačalo kupit voziček - iz nm so hodili v Zagreb, ker je blizu - ker je bil cenejši, pa še davek dobiš nazaj. Midva bova šla jutri pop mal počekirat, če je še vedno tako.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
11.1.2008 10:48:29   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: ninny
vidiš, meni pa sladkarije sploh ne dišijouser posted image včasih sem jih pa tolk rada jedla

Oh, blagor teb. Jst bi pa samo sladkarije jedla. Je moj reku, da je mali obsojen na to, da bo sladkosned, ko pa jst tolk čokolad in drugega sranja pojem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
11.1.2008 11:51:32   
*Mojca*
Hej bejbe!

Da se vam na hitro javim. Hudič ima mlade. Poleg tega, da so nam uničili parket sem včeraj dobila nov hladilnik, ki je bil obtolčen, crknu mi je pralni stroj, skratka...življenje je lepo.

Danes sem videla eno majčico...ful ima že bušija. A veste da bomo čez en mesec tudi me take user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
11.1.2008 11:55:34   
*Mojca*
nya v italiji so Peg Peregoti cenej za 100 eur...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
11.1.2008 11:59:38   
Kaja08
Ojojoj, vidva pa res nimata sreče! Ampak sej na koncu se bo pa vse uredilo...sam mal več časa in živcev bo za to potrebnih user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.1.2008 12:01:52   
*Mojca*
Ja sej pravim, hudič ima mlade. Ampak sem se nehala sekirat...user posted image

Bo pa potem slajše. Telovadba še velja a ne? Komaj čakam, ker sem že zarjavela user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.1.2008 12:03:44   
tweetek
jaz bi se morala učit, pa spet rr berem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.1.2008 12:16:16   
tweetek
Sem vas eno uri brala! čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.1.2008 12:22:52   
tweetek
tem je blo pa tok, da si nisem vsega zapomnila. Hmmm, vem da je blo govora  o mojstrih pa delavcih - tle sem čist bosa, ker sva do zdaj vedno sama delala al pa nama je delal najboljši kolega od lubija ki je mizar, in je res super naredil...pa kile, jaz sem res "samo" plus dve zaenkrat. Saj glede na količino pojedene hrano bi bla lahko več, je pares da mi sladke in mastne stvari sploh ne pašejo. Glede opreme pa, midva sva naročila voziček s prenosno mehko košaro za 210 EUR, to je pa zaenkrat to. Velik bova pa dobila og žlahte; posteljico, cunjice, jogi, posteljnino, torbo za prenašat bebico.... Lupinico bova vzela v e-paketku. Tko da nama preostane samo še previjalna, to bova pa al kupila al pa dala kolegu za narest. Tako da jaz še nič ne kupujem, ker moram najprej videt kaj mi bodo sorodniki dali. A sem še kaj pomembnega spustila?

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.1.2008 12:24:10   
tweetek
Aja, Mojca, pa pridna da se ne sekiraš. Če sem men vsega nabere rečem; saj je samo denar /stvari. Glavno da je z vama in user posted image vse OKuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
11.1.2008 12:28:56   
Anonimen
Jaz sem šla malo te e-paketeke gledat in so drugače res dobro naredili, da si sam izbereš kar rabiš. Samo meni nič ne pride v poštev, ker še vse imam tako, da bom vzela denar. Previjalno pa mi je moj naredil tako bolj široko, oblekel jo je in sva jo na eno omarico dala, ko jo pa nisem več rabila, sva dala tist nastavek dol, sedaj pa ima ta mala to omaro v sobi.
Jaz sem edino malo že študirala kam postavit previjalno.Lahko bi jo v otroško sobo, samo me skrbi ponoči, če bo treba previti user posted image , da ne bom ta male zbujala. Ne morem se še odločiti ali v spalnico ali pa v dnevno sobo.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
11.1.2008 12:42:20   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Bo pa potem slajše. Telovadba še velja a ne? Komaj čakam, ker sem že zarjavela user posted image

Valda! Telovadba velja. Ampak morm it jutr mal v šoping po kakšne hlače - trenirke, da ne bom lih v tistih ta starih razvlečenih, ki jih imam za doma. Upam, da bom kaj našla - pa da bo pocen user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
11.1.2008 12:48:52   
*Mojca*
Moje so pa vse umazane, ker sem čistila v njih, pa še stroj je crknu jaooooo user posted image

Ga bom probala popravit ko pridem domov, ker je baje samo nekaj zamašeno...

Če ne pa sem jih jaz kupila v HM-u črne oprijete, lušne, pa manj kot 20eur so bile (ne na razprodajah).

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
11.1.2008 12:49:18   
Estrella*
kAJA 08: Ob kateri uri je telovadba?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.1.2008 12:53:55   
Kaja08
Telovadba je v ponedeljek ob 7. Če katero zanima in ji ni čisto jasno, kje je ta telovadba (kot na primer meni user posted image ), je zbirno mesto 6.45 pred Leoniščem

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.1.2008 12:57:05   
Estrella*
Ob 7am ali pm???

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.1.2008 13:02:10   
tweetek
Pm Estrella, če prav vem. Jooj, telovadba. Kaj je že to?

Ja, ninny so res kar fajn te paketki, nama zelo prav pridejo...Če pa že imaš precej je pa boljše kar denar vzet. 

Nič, grem se mal učit..... Alpa rajši veliko ker mamv ponedlejek izpit. Držite pesti!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.1.2008 13:06:37   
Kaja08
Ja, valda pm - ob 19. uri. Ob 7 am pa jst ne bi bila zmožna telovaditi. Že tako se čist zakomirana privlečem v službo, kaj šele da bi migala...user posted image  Me prav skrbi, kako bo potem, ko bo user posted image , ker jst tako rada spim. Pa še ponoči tako trdno spim, da čist ničesar ne slišim....No, sej mogoče je to še bolš - bo mogu moj vstajat user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.1.2008 16:38:02   
tteeaa
O, tweetek, midve sva pa na istem, samo da imam jaz izpit v torek. In, kot vidiš, tudi raje rr prebiram, kot da bi se učila. Sicer pa moram tako ali tako sedaj na nek sestanek oz. predstavitev, tako da se moram zdaj prej še malo sprostit. Stres škodi, a ne?user posted image

NO, pridne bodite.....user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.1.2008 18:18:58   
Anonimen
Čer user posted image

*Mojca* kaj jaz to berem??? Ja, ko ma hudič mlade, jih ima povsod. Kako drži ta rek, ne?user posted image

Blagor vam, ko greste na telovadbo.user posted image  Meni že sprehod škodi. Pa počivat moram zaradi krčev.user posted image  Takoj bi šla na telovadbo za user posted image . Bom pa doma poskušala delati vaje za hrbtenico, mehur-Keglauser posted image , roke, noge...samo, da ne zakrnim.user posted image

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!