|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
9.1.2008 21:09:27   
Anonimen
tteeaa, to je super, če te bodo oborožili drugi.user posted image Saj kar boš rabila boš itak lahko še dokupila, tisto nujnejše.

Jaz sem pa danes hitro izpod tuša. samo še zobe umit in sem fertik za danes.user posted image  Zdaj pa samo malo še vohunim kaj se dogaja po RR-ju.user posted image user posted image

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
9.1.2008 21:47:32   
Anonimen
Ko vas takole berem, kako se že "obremenjujete" z opremo, se zamislim...a smo res že tako daleč Jaz sem namreč na začetku imela občutek, da sem noseča, zdaj pa se je ta občutek kar nekam izgubil . Sploh ne dojemam....

Ah ni tako hudo user posted image  Midva sva voziček z vsem kar spada zraven izbrala v desetih minutah, dodatnih pet minut sva porabila za pregovarjanje o barvi user posted image
Želela sem le čimprej opraviti s tem, seveda me pa čaka še izbira posteljice (spet najprej študija o tem kaj je najbolj smotrno imeti), oblekic in ostalih prehranjevalnih pripomočkov...
Ampak to bom šla pa enkrat, ko bom imela voljo user posted image

Tudi jaz se ne počutim nosečo oz. ne uveljavljam nobenih nosečniških bonitet user posted image  Samo čakam in čakam, kdaj bo trebušček zrasel v konkreten trebuh, namreč takrat pa nikakor ne bomo mogle pozabiti, da smo noseče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
9.1.2008 22:04:54   
Anonimen
Lahko noč, mene pojenja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
10.1.2008 8:06:39   
Kaja08
Doooobro jutro!! Ena user posted image  da se zbudite!! Dons zjutri sem spet tako težko vstala. Jaz bi samo spala... Me je moj včeri vprašal, kako mislim potem ponoči vstajat, če pa tako rada spim. Pa mi še ni čisto jasno user posted image  Mogoče bo pa mali po men in bo tud bolj lenobne sorte in bo lepo spal ko angelček user posted image  Oh ja, sanja svinja kukuruz, ne? lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
10.1.2008 8:06:54   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Nya- poslala sem ti ZS
Jaz sem si kupila mamino knjigico imen. Pa so ena imena tak cudna not. Mi po pravici povedano nic ne koristi

Nya, jaz imam tudi to knjigico in je res nekoristna. Se na pamet spomnim ful imen, ki jih sploh ni notri. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
10.1.2008 9:04:28   
*Mojca*
Jutro bejbe!

Da vam na hitro poročam kaj je bilo včeraj. Pridem v stanovanje, mizarji, ki so nama montirali vrata so uničli nov parket. 2 odrgnini dolgi po 1m. Nisem mogla verjat. Pa še vrata so tako šlampasto narejena da sem se skoraj zjokala. Baje bodo popravi, za parket pa bova zahtevala odškodnino.

Moj potem ni šel na košarko, ker je bilo ful dela s pucanjem in je cel večer vleku surlo. No, na koncu sva sestavla postlo, prespala tam in bilo je božansko. Res super občutek. Danes nadaljujeva s čiščenjem in selitvijo.

Šibam, pa se vam javim še kaj kasneje!

p.s. ne vem kdaj bova dobila net, tako da bom nekaj časa bolj odrezana od vas user posted image

Kaja08: dejva se preko ZSja zmenit za telovadbo, ker jaz bom bolj malo tukaj

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
10.1.2008 9:06:51   
alea01
Jutro!

Ene rade spite, jaz sem pa glih kontra. Spat grem med 10 in 11 uri zvecer. Zbudim se ob 6 uri user posted image - hujs ko budilka- meditiram nekje do sedmih in potem imam vsega dost pa vstanem.

Kaja- si rekla, da imas trd trebuh. No, jaz sem vceraj opazovala svojega in sem opazila trdoto na desni spodnji strani. Pol sem to orenk tipala, in glej ga zlomka, stvar se je premaknila. Valjda, to je nase dete.user posted image user posted image user posted image   Kolk mi je bilo pol hecno. Moj mi je rekel, da bom tamalega cist napsihirala, ko ga pa skoz buckam. Sam to ni skoz trdo. Mislim, da je odvisno od tega, kje user posted image lezi. Zdaj se ima prostor in si najde lego, ki mu najbolj ustreza

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
10.1.2008 9:12:25   
alea01
Mojca- user posted image user posted image user posted image user posted image  za prespano noc.

Ja, ti mojstri so pa taki. Ni kaj. Ko so nama montirali vrata, so en stok zlomili, pol so pa rekli, da so to zelo nekvalitetna vrata. Ne ti meni, madona! Kupila sva pa ful draga in kvalitetna vrata. Midva sva vse kupovala visji cenovni razred in pol naj kdo rece, da ni kvalitete!!!!!!Pol sva kupila nov stok in seveda to odbila pri ceni, so pa sam cudno gledali, ces kaj se greva.Bebci. Zdaj so pa tak zmontirana vrata, da vrata v kopalnici se odpirajo v spalnici pa zapirajouser posted image . Ne mores jih postavit, da bi stala. To se moramo popravit

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
10.1.2008 9:36:10   
lonapo
*Mojca* čist vem kaj prestajaš, jest sem mislila, da bom živčen zlom dobila pri teh delavcih.

Najprej so nama napačne ploščice položil v kopalnico, pol so te ven zbil smo nove naročil - so jih ukradl, šele ta tretje so bile tko kot je treba;

parket so nama tko položil, da ga je čez 14 dni 2m2 ven vrglo,v hodniku vrata so nama na napačno stran montiral (sem jim dala vse zrisano + ker sem bla na porodniški sem bila v glavnem skoz prisotna- pa še ni pomagal), da o malarjih ne govorimo.

Za popuser posted image .

Grem mal pomalcat, da bom imela na pregledu še mal več kil.user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
10.1.2008 9:51:49   
willma
Ola punce!

Včeraj popoldan sem bila z mojo opico (beri sin rojen v kitaj. letu opice). Se nisem nič javila. Frizer je takooo pasla po ne 4. mesecih ampak po 6. Groza user posted image
No, saj še ni bilo takšne krize, je pa bilo na mejiuser posted image

da bom živčen zlom dobila pri teh delavcih

A sploh obstajajo kvalitetni? Takšni, ki naredijo tako kot je treba že v prvo in nič ne pokradejo in so morda še po vrhu prijazni? Takšnim bi bilo potrebno dajat posebne nagrade in ne določenim smrdljivim, lažnjivim priljiznjencem user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
10.1.2008 10:13:08   
lunca14
Dober dan še z moje strani,jaz sem pa mislila,da sem se losala slabosti in objemanja školjke,pa sem včeraj zvečer spet jelene klicala,pa če to ne bo punca ne dam ničuser posted image .....No lepo Mojca,da sta prespala noč v novem stanovanju,mi upamo,da se selimo jeseni,ko se začne vrtec,me je pa kar pošteno strah,sama bom s tremi otroci,brez babi,ki mi sedaj fuuul pomaga pri tamalem.A kaj čmo,vse ima svojo ceno,bomo pa na svojem,v svoji idilni hiški,z ogromno vrta in brez hrupa avtomobilov.Kar se pa delavcev tiče,sem tudi spoznala na lastni koži,če nisi skoz zdraven in ne težiš,imaš narejeno šlampasto,moram pa ob tej priliki pohvalit svojega moža,ki je mizar,on se pa tako trudi,da je pa že prehudo,vsem ugodi,naredi natančno,po izobrazbi je strojnik,oni so pa ful natančni ljudje,kasneje se je prekvalificiral,vem,da ni lepo,da ga takole hvalim,ampak je res,preveč je dober,samo opazim,da ljudje včasih tudi tega ne cenijo dovolj-žal.Upam,da mi ne zamerite,ker sem ga takole hvalila.Mejte se lepo in čvekajte veselo.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
10.1.2008 10:23:08   
Anonimen
vem,da ni lepo,da ga takole hvalim,ampak je res,preveč je dober,samo opazim,da ljudje včasih tudi tega ne cenijo dovolj-žal.Upam,da mi ne zamerite,ker sem ga takole hvalila.

Lunca, to, da hvališ moža je neprecenljivo! Ljudje načeloma stremimo k odkrivajnu in izpostavljanju napak namesto adutov in to seveda ni prav.
Ti kar hvali svojega moža, morda se bomo tudi druge nalezle entuziazma user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
10.1.2008 10:27:50   
alea01
Lunca14- user posted image user posted image user posted image za tvojega moza. Jaz te razumem in ti verjamem, da je ful natancen, ker je moj tudi strojnik. In moram rect, da vse strojnike, ki poznam, kapo dol. To so fantje. Vsega kar se lotijo izpeljejo do konca in to brez napakuser posted image user posted image user posted image user posted image Se enkrat cestitke za nijine moze- moj je istiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
10.1.2008 10:37:18   
Anonimen
Lunca14 za možauser posted image .
Vem kako je to, ker je moj tud mizar in res veliko doma naredi sam. Pred kratkim mi je naredil novo kuhinjo, sedaj mi dela omaro za spalnico.....

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
10.1.2008 10:39:51   
Anonimen
lunca - težko je dobit fajn mizarja, pa ni čist nč narobe, če ga hvališ

mojca - midva sva skor vse sama naredila, gips strop je naredil en kolega, kitala in brusila sta moj dragi in moj brat, belila in barvala sem sama, elektriko je moj, k je električar. Bova pa enkrat v bližnji prihodnosti, vsaj upam, delala hišo, pa bomo takrat najbrž tud kašnga majstra rabili

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
10.1.2008 10:44:35   
beyba
Jutro...

KAr se tiče mojstrov redko naletiš na takega, ki ti naredi tako kot je treba. Ravno prejšnji mesec je sestra dala delat na hodniku suhi estrih in pa potem laminat čez. Suhi estrih so ji naredil čist vegast, tako če si položil ravno dilo na tla je bila ponekod tudi 2 cm luknja spodaj. Poden. Potem ga je poklicala (šefa) da naj pride pogledat kako njegovi delavci delajo, je pa čist ven padu da ko je treba plačat je pa vedno problem. Potem mu zadnjega dela nistta plačala, napisala ugovor in potem jima je nekdo drug to popravil in ne morš vrjet čist v vaservago vse, natančno in lepo. Tako da se da. Zdej jima pa grozi da ju bo tožil....

In potem sploh ne veš koga poklicat. Midva morava spomladi naredit knauf steno, pa me skrbi koga poklicat da bo uredu. s tem da moj pravi da najbolje da se jo lotiva sama, medtem ko bom jst takrat noseča že skor 6 mesecev. Kako naj potem s tistim trebuhom skačem na lojtre, pa dol, pa plate prenašam, pa vrata...  Ni mi jasno kako si to zamišlja....user posted image user posted image

Bomo vidli....

Lepo da piohvalte svoje bolše polovice in vrjamete vanje. Zdej saj vemo na koga se obrnit če bomo rabli mizarja in strojnika.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
10.1.2008 10:55:06   
slovenka
no, pa da še jaz dodam malo o delavcih - midva sva začela avgusta delat na hiši, je bila prej v bistvu samo klet in se bova marca že selila - to pomeni, da sva v par mesecih dala skoz vse možne delavce in mojstre in res tudi jaz komaj čakam, da je to mimo. Samo eni druge šinfajo, ko pride en naprej delat, pravi kako je oni prej zanič naredil... To me ful živcira, se mi zdi, da jamrajo samo zato, da potem pri ceni nabijejo. Parketa še nama niso naredili in da mi naredijo kake črte, me pa res kap zadene. Mate čist prav, da jim odbijete od kupnine..., kdo pa mislijo, da so. Pri nama je tudi moj ful dosti sam naredil, pa tast in moj ata. Jaz nisem bila kaj preveč koristna, bolj za pometanje in organizacijo dela in stroškov user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.1.2008 11:14:29   
alea01
Jaz bi imela cel kup za nastet. Vso pohistvo sva dala delat po meri. Kuhinjo sva dala lakirat visok sijaj v beli barvi. Ko so prisli montirat, je najina kuhinja bila v bez barvi in to mat. Mene skoraj kap. Valjda takoj nazaj pelat. Na sreco so tile priznalli napako in so vse pol popravili in tudi ceno mal znizali zaradi cakanja. No bili so vsaj fer.
Malarja sva zamenjala trikrat in tudi keramicarja, pa se v kopalnici smo mogli razbijat ploscice dol. Prava umetnost je najti keramicarja, da bi ti polkrozno banjo oblozil s ploscicami. Nazadnje je to moj mogel narediti sam. Edino knaufarja lahko pohvaliva, ker je mansardo zrihtal v nulo, pa parketarja. No, saj mizarji so naredili kvalitetno, sam so ga skoz kiksali monterji.
Joj, sam da je mimo. Skoda zivcev

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
10.1.2008 11:59:11   
*Mojca*
No, pri nas bova zahtevala da vsa vrata vržejo ven, dajo odškodnino za parket, zdej pa bova še 2 meseca brez vrat. ker bova dala delat drugam. Brez komentarja. Tudi moj fotr je rekel da take šlamparije še ni videl. Bo pa zabavno brez vrat v kopalnici user posted image , predvsem za obiske

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
10.1.2008 12:02:17   
Anonimen
Takole ko vas berem sem prav vesela, da veliko stvari naredi moj sam, potem imam tukaj še atija, ki je zidar in zna tud ploščice položit, tako da smo skoraj vse sami naredili. Smo prihranili pri denarju pa kot vas berem tudi pri živcihuser posted image . Samo midva z najino prenovo stanovanja še nisva čisto pri koncu, spomladi naju čaka še spalnica, morava položiti laminat, pa nova omara se mi dela, pa stanovanje morava mal še prebelit...- to imam vse v planu preden rodim

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.1.2008 13:51:56   
slovenka
Eh, ninny, saj bo. Ko bi videla najino hišo, v kakem stanju je user posted image Pa se misliva selit za veliko noč user posted image user posted image user posted image še ni vrat, parketov, keramiko pravkar polagajo. Ampak vse bo. Potem pa še mali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.1.2008 13:59:44   
Kaja08
Oh, blagor vam, ki ste v svojih hišah ali pa jih delate. Midva sva v bloku in je za znort. Stene so tako tanke, da se vse sliš. 2 štuka nad nama je ena prf.... družina in ta male vsak večer laufata cele maratone po stanovanju. Pa še nabijata s petama, da je za znort user posted image . To bobni tam do pol 11 zvečer - ne vem, kako zdrži soseda, ki je direkt pod njimi, če je že pri nama neznosno, pa sva 2 štuka nižje!!
Pol pa da ne omenjam, da ta spodnji sosed prenavlja stanovanje in je 25. decembra (na praznik!!!) ob 8 zjutraj začel vrtat. Itak, da me je zbudil in sem totalno pouser posted image  in sem ga šla nadret - najprej sem hotla it v pižami, da bi videl, da me je zbudil, ampak sem se potem vseeno preoblekla - sem bila pa itak še tako zakomirana v faco, da se je vidl, da sem komi vstala. Sam pol mi pa model niti tazga užitka ni dal, da bi ga fejst nazjala, ker je bil čist slinast... Ohjoj, jst bi tud mela bajto user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
10.1.2008 14:08:57   
Anonimen
Dan.user posted image

*Mojca* upam, da je bila noč sladka user posted image , če je že stanovanje po malomarnosti uničeno.user posted image
Zrihtajte tako, da vam povrnejo škodo, slikat ne pozabit.user posted image

Midva sva zaenkrat še v bloku, imava svoj mir, ker sva na vrhu.user posted image  Upam, da se kmalu seliva , verjetno drugo leto, v hišo. user posted image

Alea01, si porihtala bolniško? Jaz sem danes dobila in je urejeno še naprej za 2 meseca.user posted image user posted image user posted image
Tako ali tako pa počivam, ker imam krče in pijem Magnesol tablete.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.1.2008 14:20:05   
Anonimen
Kajča, ti si pa opravila morfologijo ,ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČUVAJ SE ŠE NAPREJ.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.1.2008 14:34:46   
Anonimen
Didlina super za bolniškouser posted image user posted image user posted image

Midva sva v hiši, kjer sem jaz doma, smo imeli eno nadstropje prazno in sva si tam uredila stanovanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Mirena
Miška2006

Ocenite zadovoljstvo pri uporabi Mirene. (1 najmanj zadovoljna.....5 najbolj zadovoljna)

1 (57%)

2 (5%)

3 (15%)

4 (7%)

5 (17%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!