lunca14
|
Dober dan še z moje strani,jaz sem pa mislila,da sem se losala slabosti in objemanja školjke,pa sem včeraj zvečer spet jelene klicala,pa če to ne bo punca ne dam nič .....No lepo Mojca,da sta prespala noč v novem stanovanju,mi upamo,da se selimo jeseni,ko se začne vrtec,me je pa kar pošteno strah,sama bom s tremi otroci,brez babi,ki mi sedaj fuuul pomaga pri tamalem.A kaj čmo,vse ima svojo ceno,bomo pa na svojem,v svoji idilni hiški,z ogromno vrta in brez hrupa avtomobilov.Kar se pa delavcev tiče,sem tudi spoznala na lastni koži,če nisi skoz zdraven in ne težiš,imaš narejeno šlampasto,moram pa ob tej priliki pohvalit svojega moža,ki je mizar,on se pa tako trudi,da je pa že prehudo,vsem ugodi,naredi natančno,po izobrazbi je strojnik,oni so pa ful natančni ljudje,kasneje se je prekvalificiral,vem,da ni lepo,da ga takole hvalim,ampak je res,preveč je dober,samo opazim,da ljudje včasih tudi tega ne cenijo dovolj-žal.Upam,da mi ne zamerite,ker sem ga takole hvalila.Mejte se lepo in čvekajte veselo.
|