|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
9.1.2008 9:32:44   
Anonimen
Jaz sem pa danes sanjala, da sem že rodila in da je bil user posted image star(spola nisem videlauser posted image ) par mesecev, da mi je ležal v naročju in se smejaluser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.1.2008 9:33:30   
Anonimen
Alea01 midva imen še nimava. Sem mu ravno prejšni dan omenila, če ima kaj v mislih pa pravi, da je še čas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.1.2008 9:36:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Punce, a imate ze imena za user posted image ? Midva imava sam za user posted image , a kaj ko bi pa naj bila user posted image . Nekako ne prideva skup z imeni.

Pri naju je ravno obratno, sam ne veva kaj bo. Moj se je odločil, da bo šel z mano na morfo in bo rekel, da nočeva vedt. Ker on noče vedet in če bom vedla jaz, mu bo sigurno povedala. No, ja bo pa presenečenje. Najboljš, da si na zs izmenjava imeni, pa morda nama bo všeč.user posted image user posted image user posted image Itak sva pa tko daleč narazen doma, da tudi, če rodiva isti spol, ne bo panike.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.1.2008 9:50:01   
Kaja08
Midva tudi še nimava izbranih imen. Ampak problem je v tem, da je mel ful več ženskih imen všeč, kot moških....Pa še moj na vsak ime najde rimo...Jojojoj, men je pa ime Luka všeč user posted image  Drugače so pa v (mojem) ožjem izboru še Žiga, Urban, Nejc... Evo - jst sm se opogumila in povedala. No, dejte, povejte še ve!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.1.2008 9:52:46   
zp
Halo punce,

vidim, da pridno čvekateuser posted image user posted image ... pri nas je popoldne kar divje, zvečer pa comp okupira možič, tako, da ni šans, da se vam pridružim, vas pa potem z veseljem berem zjutraj....

Moja novica  pa je, da je naši user posted image z NS zrasel lulček in  bomo imeli še enega user posted image , tako, da bom v vsakem  slučaju preglasovana in prisiljena poslušat o fuzbalu, košarki in gledat formulo 1user posted image .  Pa še nobenega pametnega imena nimam na zalogi , za punčko pa seveda  najmanj 5user posted image .. any ideas?

G me je tudi malo potolažila po včerajšnjem pregledu z UZ, ker zaenkrat še  bolj poredko čutim neke premike v trebuhu (v 1.user posted image  sem ta čas čutila že kar konkretne brce..), da je posteljica spredaj in zato slabše čutim premike... kar naj bi se pa v kakšnem tednu že spremenilouser posted image .. Drugače pa vse ok... Razmišljava, da bi naslednjič na MORFO -5.2. peljala še našega skoraj dvoletnika zraven, pa imava kar dvome glede na izkušnjo z NS, ko je bil ekran z otročkom zanimiv točno pol minute, potem je pa napadel vse prepovedane predmete in aparate v ordinaciji, tako da je možič laufal za njim in mu vlekel stvari iz rok.user posted image Imate druge kakšne izkušnje s tem?

Ali delate pridno Keglove vaje? jaz imam kar slabo vest....

en lep dan vsem skupaj pa veliko čvekanja..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.1.2008 9:54:09   
Anonimen

Ali delate pridno Keglove vaje? jaz imam kar slabo vest....

jaz še ničuser posted image

(odgovor članu zp)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.1.2008 9:58:59   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 63 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    MORFO: 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho MORFO: 10.1. / NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image  P 10.1. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +3 kg

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image     MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny  P 17.1. / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
RMRM   P 9.1.
lonapo P 10.1.
tancho   MORFO 10.1.
rozica984   P 11.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.1.2008 10:07:56   
alea01
Kaksne so pa to keglove vaje user posted image . Sem butasta?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
9.1.2008 10:08:50   
willma
Ola user posted image !

Kaja08, hvala za povezavo!

There are 158 days until your due date on June 16, 2008.
You are 122 days pregnant.
You are 4 months pregnant.
You are in your 5th month of pregnancy. (huh?)
Your 1st trimester: September 10, 2007 to December 09, 2007. (0 - 12 weeks)
Your 2nd trimester: December 10, 2007 to March 23, 2008. (13 - 27 weeks)
Your 3rd trimester: March 24, 2008 to June 16, 2008. (28 - 40 weeks)
user posted image
Torej če rečem, da sem štiri mesece noseča ali če rečem da se v petem mesecu nosečnosti, potem sta obe izjavi, glede ne zgoraj napisano, pravilni.user posted image
Sicer pa je tako ali tako vseeno, večini, ki te sprašuje jim itak ni jasno, drugi polovici pa je vseeno, poveš kdaj se pikico pričakuje in je to to. Saj tako po večini že bolj to sprašujejo, kdaj pa imaš PDP?.

Kar se pa imen tiče za user posted image imava, za user posted image pa še imava čas (se tolažimuser posted image ).

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
9.1.2008 10:10:04   
Kaja08
Najprej probaj tako, da greš na WC in ko lulaš vsake toliko stisni in prekini lulanje. To potem izvajaš "na suhem" user posted image  in to so keglove vaje.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
9.1.2008 10:11:22   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Kaksne so pa to keglove vaje user posted image . Sem butasta?

Ena od razlag:
Keglove vaje, so vaje za mišice vaginalnega dela. Te mišice lahko lociraš tako, da poskušaš pri uriniranju najprej zadržati curek, potem ga spustiš in pri tem ne zateguješ trebuha, stegen in ritnic. Če ti to uspe, si ugotovila o katerih mišicah govorimo. To so iste mišice, katere se krčijo pri orgazmu.
Osnovna Keglova vaja je zelo enostavna. Stisneš sramne mišice (mišice vaginalnega dela), držiš deset sekund, nato sprostiš. Priporoča se, da vajo ponoviš desetkrat, trikrat dnevno. (skupni čas vaj 5 minut dnevno). Ne potrebuješ nikakršne opreme, nihče ne bo vedel, da vadiš, zato vaje lahko izvajaš v dvigalu, med filmom, ko si v vrsti v trgovini...Efekti te vaje so opazni že po mesecu dni redne vadbe.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
9.1.2008 10:11:53   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: willma

Kar se pa imen tiče za user posted image imava, za user posted image pa še imava čas (se tolažimuser posted image ).

Kako ste vse skrivnostne...nobena noče povedat imen, jst pa tako brez idej user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
9.1.2008 10:14:22   
Anonimen
Kaja jaz bi povedala imena, če bi jih imela ampak jih še niuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
9.1.2008 10:15:16   
alea01
To sem pa ze cula. Bom probala. user posted image  Ce bo tako kot z mazanjem proti strijam, joj, joj,joj. Imam olje, postavljeno na vidnem mestu in se pozabim mazat in to potem storim na vsake tri dni. ni kaj, verjetno bom imela strije. Sam jaz se ne ubadam s tem

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
9.1.2008 10:17:25   
zp
Hvala Kajo08user posted image ! pa najlepša hvala ti za imena, enega smo že uporabili-Lukauser posted image , med ostalimi mi je pa še Nejc ful všeč!user posted image Za user posted image  smo imeli/imamo  pa Hano, Saro, Zalo, Martino in Brino.

Pa še to-ker sem očitno ta teden v šoping razpoloženju, sem šla včeraj do Okaidija  v Mečkatorju (no v bistvu sem šla po kruhuser posted image )-pa imajo tooooolk luštne stvari za mularijo znižane od 20 do 50 % in sem spet ojrotov pustila tam en kupuser posted image .

Malo sem tudi že razmišljala kaj mulcu oblečt za iz porodnišnice-sploh če bo junija 30°C user posted image  Predlogi?

lp

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.1.2008 10:17:41   
Kaja08
Mah sej to mazanje je bolj tako tako. Itak je vse odvisno od tipa kože. Jaz imam zelo brazgotinast tip kože, tko da se mi bojo v vsakem primeru strjie ful poznale. Mažem se v bistvu samo zato, ker me koža srbi in pomaga, da jo mal navlažim.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
9.1.2008 10:17:55   
alea01
Nya- poslala sem ti ZS
Jaz sem si kupila mamino knjigico imen. Pa so ena imena tak cudna not. Mi po pravici povedano nic ne koristi

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
9.1.2008 10:18:25   
Anonimen
Alea naj te potolažim, da jih imam kar nekaj od prve nosečnosti, pa se nič ne sekiram.
Jaz sem se včeraj prvič namazala, ker sem zvečer opazila, da imam zelo suho kožo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.1.2008 10:19:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Mah sej to mazanje je bolj tako tako. Itak je vse odvisno od tipa kože. Jaz imam zelo brazgotinast tip kože, tko da se mi bojo v vsakem primeru strjie ful poznale. Mažem se v bistvu samo zato, ker me koža srbi in pomaga, da jo mal navlažim.

točno v materinski šoli so povedali, da je veliko odvisno koliko imaš elastično kožo

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.1.2008 10:19:28   
Anonimen
Midva mava za punčko že od nevem kdaj, ampak nobenemu nočeva povedat, ker tle pri nas je taka navada, da če vejo, kako boš dal ime otroku, potem zihr da kakšna soseda isto, pa ker nekaj ljudi ve, kdo sem raje ne bi o tem. Sej vam povem - tik pred pdpjemuser posted image - obljubim.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.1.2008 10:19:58   
Kaja08
zp, daj slikaj cote, da jih bomo še me videle. Jaz nisem še čisto nič kupovala, ker sploh ne vem, kaj naj kupim in katere velikosti. Čeprou bi bilo pa čist pametn na razprodajah kaj kupiti - vsak evro se pozna, še posebi, ker morava vse (opremo, cunje...) na novo kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.1.2008 10:20:46   
Anonimen
Midva sva pri prvi sprintala vsa imena z neta kar obstajajo pa sva šla skozi seznam in nama skoraj nič ni bilo všeč. Če je bilo pa kaj, je pa že ta ime v družini to pa nisem hotela da se ponavlja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.1.2008 10:24:07   
Anonimen
Za velikost se mi zdi, da najboljš da kupujte 62, ker 56 je res hitro premajhno. 62 pa malo zavihaš rokavčka pa je.
Za odhod iz porodnišnice pa še nisem nič razmišljala. Moja ta prva je čisto zimska in takrat sem točno vedela kaj mora imeti oblečenouser posted image . Verjetno majčko, kakšen pajacek, kapico- moram sestrično vprašat, ko je na poletje rodila kako je s tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.1.2008 10:24:17   
alea01
Ja s temi imeni je pri nama takole. Meni so vsec daljsa starejsa imena, mojemu pa  cimbolj kratka - najboljs bi blo, da bi imel kar dva zlogauser posted image
Je pa res, da sprobavamo tudi skupaj s priimkom.
Je pa moj pogruntal, da ker se piseva na V in ker imamo pri hisi tri VW in kombi VW, da je najboljs da se ime zacne z W in potem dobimo VW. Mislim, tale moj je pa tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.1.2008 10:25:05   
willma
jst pa tako brez idej

Kaja en predlog:

Lahko narediš tako kot mož od mamine sodelavke.
Ko je zamudil, ga je žena vprašala, kod se je mudi in ji je rekel, da se je po pokopališču sprehajal in iskal predloge za imenauser posted image user posted image

No, naš izbor za punce je bil takšen: Pia, Lara, Petra, Lilia
Za fanta pa hmmm, dolga zgodba, ampak Žan je bil edini predlog in tega sva že porabila user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!