Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:07:07
|
|
|
|
Tinča1
|
Klaja in puri, kje vaju je pa bolelo, ko sta imeli popadke. A od zgoraj dol? Mene boli bolj sp. del trebuha. Jaz samo čakam na tisti čep pa vodo, da bo šla. Se bojim, da ne bom znala ločit pravih popadkov od lažnih.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:08:54
|
|
|
|
TONČI.
|
ker bom ponoči potem hišo čuvala. Ma kolk je to fajn, ane? Jaz sem jo tud danes. Pa popoldan ne grem nič spat, ker upam da bom lahko potem ponoči. Pa je vsak dan enako. Podnevi ni spanja, ponoči ni spanja. Za znort. Joj včeraj in danes me tako zgaga peče, da mi je kar slabo. Danes imam tudi pregled po enem mesecu, tako da se ga že veselim. Tinci binči še tukaj čestitke. Faj se cartejte! Vsem puncam pa lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:09:04
|
|
|
|
puri
|
Nussy,.....mislimo nate Srečno!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:21:04
|
|
|
|
puri
|
Tinča,.....mene pri teh lažnih popadkih boli v spodnjem delu trebuha,....trebuh je čist trd, pa vse mi pritiska navzdol. Samo to je že lahko tudi začetek pravih popadkov! Ko pa pride do res tistih pravih popadkov, pa mislim, da bolečina potuje čez cel trebuh, od zgoraj navzdol...se ne spomnim dobro. Sigurno boš vedela,ko bo šlo zares, ker je prav ena čudna bolečina, ki jo drugače ne poznaš. Mene je tudi prvič skrbelo, da jih ne bom prepoznala, ampak ko pride čas, takrat veš! Ker je čisto nekaj novega, kar si bila navajena do sedaj.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:25:27
|
|
|
|
puri
|
Evo,...meni so se spet začeli "lažni popadki" ,...vsak dan je isto. Jaz sem pa še rekla mojmu, da greva popoldne v trgovino, pa že vidim, da bo spet kriza, ker se bom komaj premikala. Nalin,.....kako je pa s tabo? Ti trebuh še otrdeva?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:30:42
|
|
|
|
mml
|
nussy hiter in lahek porod, držim pesti tinči sigurn one boš zgrešila pravega popadka, otrdi cel trebuh in ob tem še bole, kje boli je odvisno kje nosiš otročka, mene je prejšnjič ves čas bolelo v križu in v črevesu, kako bo pa tokrat bom pa šele videla mala pikica jaz sem imela prejšnjič eno super patronažno, takšno z nič kompliciranja in logičnim rzmišljanjem, ki mi sploh ni solila pameti, povedala je dejstva, po tem pa rekla, da mora tako ali tako vsak sam pogruntati kaj novorojenčku odgovarja in kaj ne. Skratka, ko sem ugotovila, da na obrok poje 80 do 90 g je rekla, naj jo neham tehtati, ker nima več smisla, ker poje zadosti in bom samo gledala številke in se sekirala, če bo mogoče 75 g, tako da naj rajši gledam otroka...meni se je zdelo hudo smiselno. klepetka upam, da je bil kapučino dober in da Lani ne bo škodil tonči če kljub ne spanju podnevi ne spiš ponoči...ja ne bi bilo boljše ,da po tem vsaj malo oddremaš čez dan Jaz sem pravkar oddremala 45 minut, pa bi še, ampak je začel sušilni stroj piskat , da je končal
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:31:54
|
|
|
|
klepetka
|
nusy,drži se ,me vse tukaj pa mislimo nate. puri ,sem ti že včeraj hotela napisat pa mi je zmanjkalo ćasa.Mislim da si ti pisala ,da moraš bit ful pozorna na gibe .Glej ,jaz sem jih naštela tistih obveznih 10 ,ampak plodovnica je bila že močno umazana.In zdravnica m ije rekal ,da vprašanje kaj bi se lahk ozgodilo če bi čakala do naslednjega dne.zato ,tudi če jih bo 10 ,pa boš imela občutek da jih je ful manj,ti svetujem iz lastnih izkušenj,da kar pojdi v P na pregled. tinča ,mene je par dni pred dnevom D močno bolel sp.del trebuha.Bolečina je vsake toliko popustila ,in se čez čas spet ojačala.Zato bodi v nizkem štartu
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:38:30
|
|
|
|
Anchikaa
|
Ojla čveke . Ja Klaja kot si opazila mi še tut kar čakamo da se gospodična odločijo da bi malo prej prišli ven,pa zgleda ne bo nič od tega (razen če mi pred soboto kaj ne začne dogajat).Sem že včeraj mislila da bomo morali kmalu letet pa ni blo nič iz tega.Sem mislila it na sprehod,pa mi je tak dol pritiskalo da nisem bla več kot 10min na sprehodu (dolgo ne), zanimivo pa to da mam trebuh kar precej visoko.Malo prej sem klicala za ctg v porodnišnico, pa me sestra vpraša kdaj mam rok pa rečem da 12,ona pa ja to pa je sobota (sem že mislila da si misli da nevem keri dan je )pol pa sem ugotovila da je to rekla samo zato da se nem šetala gor ampak kar na urgentnega .Mala se mi pa tak pod rebre štesa, da mislim da bom v porodnišnici rekla naj naredijo UZ pa pogledajo če so moje rebre še cele . Vglavnem mi čakamo,smo že neučakani in komaj čakam da grem v Rim ker mi gre na živce stavek:a ste še vedno doma,kdaj pa kaj bo?? Malo še....Klaja mogoče pa boma skupaj v porodnišnici. Pridne bodite,čestitke vsem mamicam. Dolgo nič ne napišem pol pa skoraj celi roman...haha Zaj pa res grem, pride g. domov. Se beremo,papa. Anchikaa
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:43:05
|
|
|
|
puri
|
Klepetka,.....hvala za nasvet ,.....bom še bolj pozorna,.....saj mi je tudi G rekla, da takoj, ko bom čutila, da je nekaj drugače, da moram takoj v P
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:45:37
|
|
|
|
klepetka
|
mml,kapučino je bil nebeški .Skoraj sem ga s šalco vred spila .Sem imela že kar pravo malo krizo .In upam da Lana zaradi njega ne bo budna ponoči
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:48:43
|
|
|
|
klepetka
|
puri,ja ti kar pojdi se pokazat ,če kaj ne bo štimalo.Če si prebrala mojo porodno zgodbo ,si pol videla da pri meni je bilo 10 gibov in še nazijala me je sestra ,kaj sploh hodim če je izpolnjena dnevna norma.V resnici pa ni bila situacija parav nič rožnata.Se pa dohtarji v glavnem držijo tega pravila "10 gibov/dan" kot pijanec plota. ojej ,jaz pa še kar tukaj smolim ,namesto da bi se speljala pisat tja na sončke januarčic .amapk kar avtomatsko "zavijem"sem.Saj se bomo privadile
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:51:28
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: puri .....mene pri teh lažnih popadkih boli v spodnjem delu trebuha,....trebuh je čist trd, pa vse mi pritiska navzdol. Samo to je že lahko tudi začetek pravih popadkov! evo ,točno tak o je bilo pri meni zadnjih nekaj dni
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:58:31
|
|
|
|
Ketrin24
|
mml praviš, da te je prvič ful križ bolel med popadki. Mene dons tako križ boli, da sploh ne morem hodit, pa vsake toliko časa mi trebuh ful otrdi. Bolečina sicer je, ampak se jo da zdržat. Ali mislite da je to to Jaz se tudi bojim, da nebom vedela kdaj je pravi čas za v P. Glede na to, da sem iz Zagorja moram pravi čas vedet, ker si ful želim v Ljubljani rodit, če bo kar koli narobe oz. če mi odteče voda moram pa v Trbovlje, tja me pa ravno ne vleče.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 14:58:58
|
|
|
|
Lunca1
|
Nussy drži se, naj čim prej zajoka dojenček v tvojih rokah.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 15:00:01
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1 Jaz samo čakam na tisti čep pa vodo, da bo šla. Se bojim, da ne bom znala ločit pravih popadkov od lažnih. Tinča, jaz sem se tudi tega bala, ampak ko pridejo pravi, boš sigurno to vedela, teh se res ne da spregledat. Žal... ali pa na srečo
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2008 15:06:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2008 15:07:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 15:32:13
|
|
|
|
mml
|
ketrin bolečina pri popadkih je čisto specifična in čisto nič podobna "kalsični" bolečini v križu, tako da po mojem to pri tebi še ni to nalin ti boš sama samo do večera, jaz pa do jutri zvečer...upam, da bo Manca dobro razpoložena in si ne bo vsaki 2 sekundi česa zmišljevala...
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 15:43:55
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Pozdravljene so in somamice. Samo na hitro, da se oglasim. Danes smo prišli domov. Hvala vsem za podporo pri dihanju in hvala za čestitke. Še posebaj se moram zahvalit vaney, ki vas je obveščala o mojem stanju. vaney upam, da veš, da čakam na tvoja sporočila, da vrnem uslugo, ko boš ti v P. Porod so mi v nedeljo sprožili, ker sem kar vprašala. Je bilo pa kar hitro fertik, ker smo čakali na moje popadke, potem sem dobila še umetne, rezana bolj malo se mi zdi, ker se preveč dobro počutim, EA je pa zakon in me nobeden ne prepriča, da grem kdaj rodit natur. Neja je prišla ven z malo pomočjo babic (pomoč tretje roke), vendar ni bilo prehudo. Me je pa ful presenetila s svojo težo. Imava male težave pri dojenju, ker najprej ni prav vlekla, potem je pa še potrebno veliko mleka, da nasiti takega otroka. Zgleda, da se mleko zdaj dela, ker je včeraj dobila ful manj dodatka. Je pa imela zlomljeno ključnico, ker je menda kar pogosta zadeva. Se še javim, ko se malo udomačimo.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 15:48:41
|
|
|
|
mala pikica
|
Sunny pravi sonček je vaša Neja Pa koliko laskov ima...
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 16:13:36
|
|
|
|
Tinča1
|
Sunny, vaša Neja je pa pravi sonček. Ful lepa punčka je. A te je fejst zgaga pekla, glede na to koliko laskov ima?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 16:25:05
|
|
|
|
Lunca1
|
Sunny pozdravljena, hehe vi imate pa že pravo čupo
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 16:31:47
|
|
|
|
klaja
|
Sunny Morning kak je luškana, pravi srček mali je! A nam delaš lušte? Tinča1 če ti po pravici povem, se sploh ne spomnim kako so zgledali popadki. So me pa ponoči zbudili in mislim da je bila bolečina bolj v zgornjem delu trebuha. Res pa je, da takrat nisem imela bolečin v križu, tako kot me sedaj že kar en čas mučijo. Nussy še maloooooo! Nič, se grem zdaj pripravit, ker grem na CTG, da vidimo če se kaj novega dogaja.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 17:04:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Artikl pa zdaj že verjetno ziba, ane.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 17:18:55
|
|
|
|
Lunca1
|
No sem zdajle tamali pomerila vročino, ker ji mal iz noska teče in ene parkrat je zakašljala. Rezultat 38,7 Ravno ob pravem času.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......