|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
7.1.2008 13:48:01   
barbas
janja čestitkeuser posted image user posted image
mml  hvala za odgovor, zdej vem zakaj me zadnje čase kar razganja od pričakovanja, mogoče bom pa kmalu na vrstiuser posted image  jupi
lunca1  sem vprašala zato ker si rekla da si zajtrk izbruhala, pa sem se spomnila da pri nekaterih to pomeni da se počasi pripravlja porod.
zdej pa res grem počivat, pa pospravlat, ...
pa pa

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.1.2008 13:52:46   
mala pikica
Catcat dobrodošla med januarčicami!!! Upam, da Maša čimprej razveseli mamico!

ketrin nič preveč razmišljat o bolečini, to je še najmanj, kar je lahko! Sicer pa povsod pomagajo babice z različnimi nasveti, kako premagat bolečino! Vse bi v redu, boš tudi takoj po porodu vse to pozabila user posted image

puri zdaj pa sem samo pogledala. šele zdaj so ti to rekli user posted image No, kakorkoli je, jaz vseeno držim pesti, da bo tokrat punčka user posted image Puri, tudi če je v materinski ****, ni nujno, da bo fatek, lahko da so se zmotili.

artikl, jaz tudi mislim, da je čisto nesmiselno prekuhavat vodo, saj je ne pije pri umivanju, za samo telo pa res ne more nič škodit.

zdaj pa še mamice...
Mi se še ne bomo kopali, popek kar ne odpade. Glede sprehodov, meni je patronažna rekla, da že lahko gremo ven za kakšnih 10 minut, da naj izkoristimo dokler je sonček in pozitivne temperature. Jaz sem ga mislila dati samo na teraso, ne še ravno iti na sprehod. Zdaj pa naj človek ve, kako in kaj, eni rečejo tako, drugi spet drugače user posted image
katee pri nas je patronažna prišla že naslednji dan po prihodu domov. Zdaj pa ne vem, ali sem jaz kje spregledala, da si omenila kopanje? Saj pravim, pri nas še nič ne bo iz čofotanja.
sani, klepetka, katee kako je pri vas s tem mlekom? Ga imate tudi kakšen dan manj? Jaz ga imam spet manj kot sem ga imela zdaj dva dni in me počasi spet grabi panika, da ga bo zmanjkalo user posted image Upam, da so res samo takšni dnevi, ko ga je manj.

prehladi, prehladi... moj dragi in mami sta se počasi pocajtala, zdaj pa mene lovi nek prehlad. Kaj je res, da imajo dojeni novoroječnki toliko protiteles, da se ne nalezjo kar tako hitro prehlada? Si sploh ne predstavljam, kako naj dojim, previjam uspavam Gašperja ne da bi dobil kakšen moj bacil user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 14:07:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
7.1.2008 14:11:26   
urssyy
Lunca, Malamanja, Ketrin24 in še ktera, po moje je na nas začela delovati psiha - strah glede poroda in zato slabosti, bruhanje, nespečnost še bolj pridejo do izraza. Saj je res, da si rečemo, da nas ni strah, ampak v podzavesti pa telo svoje dela...ampak user posted image  vse bomo ob svojem času v P.user posted image , pa naj bo strah še tako velik user posted image . Malo za šalo...
Binči, Piba in druge, ki imate probleme, vam tudi jaz ne znam svetovati, kvečjemu vam lahko rečem, da za vsako nesigurnost brez zadržkov pokličite G. ali P.., pa naj si oni mislijo kaj si hočejo, ve pa boste mirneuser posted image .

Catcat lepo pozdravljena med nami in le oglasi se še kaj, Janji pa čestitke ob rojstvu in naj se nam pridruži pri čveku.

Vaney ne se obremenjevati glede tvojega user posted image , samo vesel je ker se bliža dan D. Če se boš sedaj sekirala, lahko škodiš sebi in otroku, sicer pa itak veš, da smo me ženske čudež v zakonu in marsikaj "spregledamo", saj moški možgani delujejo drugače kot ženski user posted image .

Mml jaz sem tudi bila dans na pedikuri, je prav pasalo. Sam masažo pa tak pogrešam, pa me nihče ne upa več masirati, še moj dragi me kr neki boža, namest da bi me orng zmasiral, pravi da se bojiuser posted image  Halo?? Pa tak dec ko je drgač user posted image .

Mala pikica, Klepetka, Sani in Katee vidim da vaši user posted image  pridno pančajo, skoraj po 4 ure skupaj......pa to je superuser posted image . Upam, da bo moja pikica tudi tako pridna. Jaz pa se danes razen revme in nespečnosti nimam kaj pritoževati nad nosečnostjo. Mi je prav fajn, ko bi le tako zdražala do datuma za CR. Pa saj bom..mislimo pozitivnouser posted image

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 14:15:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.1.2008 14:20:12   
urssyy
Nalin v  petek 11.1. dobim datum za CR, če pupa še vedno ne bo obrnjena na glavo, kar pa trenutno še vedno ni. Sicer mi je rekla G. , da bo CR kak teden pred PDP-jem, ki je 18.1., da ne bi prišlo do naravnih popadkov, no na zadnjem pregledu pa je kr pozabla na ta najin dogovor in me pustila v negotovosti.....Zakaj sprašiješ, a računaš če bom zdražala ??Sicer sva pa midve zelo blizu po PDP-ju, dan gor ali dol..user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
7.1.2008 14:24:21   
klaja
Mene še zaenkrat ni strah poroda, no mogoče čisto malo, me je bolj strah potem, ko bo zdravnik pregledal mojo pikico in če bo vse vredu. Prvič sma bila oba tako navdušena in sma se že v porodni pogovarjala, kaj vse bomo počeli in kako bo, potem pa šok.... Tako da upam da bo potem vse okej in da mi jo bodo čim prej dali na trebuh, da se bom lahko še sama prepričala kako je.
Ne bom več mislila na to!

Muči me tudi to, da bom par dni mogla bit brez Julije, saj se še ni zgodilo, da bi bili ločeni, razen ko je imela operacijo, ampak takrat sem se tolažila s tem, da mora biti tam in da bo potem boljše. Zdaj pa me kar utruja ta misel...

Grem zdaj jest, da malo pozabim na vse skupaj!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
7.1.2008 14:32:51   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm
user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

Januarčic je zdaj samo še 65!
Imamo pa zato že 20 mamic, 14 user posted image in 8 user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2858
7.1.2008 14:37:19   
klepetka
mala pikica,sem ti že včeraj hotela napisati glede mleka,pa ni blo časa.Ko sem brala na drugi temi tvoje vprašanje  ,se mi je zdelo kot da berem sebe.Čist isto se m idogaja kot tebi.In ravno danes je patronažna rekal ,da je to normalno in da naj otroka pristavljam takrat kot pač želi.To pa je včasi hže prav pogosto.
Zato se ne sekiram več zdaj toliko ,pa tudi ti se ne rabiš ,ekr bomo imele mleka dovojl.

Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.1.2008 14:39:04   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Kolk punc ima danes rok.

user posted image  user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.1.2008 14:43:56   
Tinča1
Očitno se mi je res nabiral beli tok, ker je bila prisotna sluz. Po tem sva z user posted image  šla na sprehod in se ni več cedilo, pa tudi popadkov ni bilo, razen dveh lažnih na tri minute.

Hvala vam vsem za odgovore.

Ketrin, tudi mene je strah poroda, predvsem pa tega, da ne bom prepoznala pravih popadkov. Moj user posted image  je pa tak, da en dan skače oz mi tiši ven rokice in nogice, da sem cela razpotegnjena, drugi dan pa ga lepo prosiim za 10 gibov, ki jih pa seveda nadoknadi ponoči.

Imam pa vsaki dan občutek v nožnici, kot, da mi mačka kremplje zasadi in me vleče narazen.  Očitno se odpiram, ali pa se MV krajša. Upam, ker zdaj bi pa res že rada šla rodit, da ne bo naš mulc zrasel in bo takšen kot neja - orjakuser posted image .

Sunny user posted image user posted image user posted image , čestitke za tvojo punco. res je že prava baba user posted image .

Klaja, ti pa ne hiti nikamor, počakaj še mene, me boš lahko komandirala v P, ko si že prava profesionalka, jaz pa bom amaterka - prvorodnica.user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.1.2008 14:44:12   
klepetka
aja,pa še to gled e prehladov;patronažna je rekla,da naj zdaj ,ko je Domen prehlajen ,ga čimbolj stran od Lane in da naj se je nič ne dotika , čeprav  imajo novorojenčki protitelesa.

Urssyy,naša Lana je sicer pridna zaenkart ,samo vedno pa tud ne spi po 4 ure v kosu .user posted image Včasih se zbudi že p o pol ure spanja.Amapk upam da vsaj tak oostane do nadaljnega

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.1.2008 14:44:15   
puri
Mala pikica,.....saj jaz mislim, da je v materinski čista pomota,...ker so mi 4x napovedali punčko in mi 2x dali slikco, ki kaže, da je punčka. Kmalu bomo pa 100%user posted image

Janja,......čestitkeuser posted image user posted image user posted image

poroda je pa včasih mene zelo strah,....včasih pa čisto ničuser posted image . Upam, da me tisti dan, ko bo šlo zares ne bo,...ampak takrat itak ne bo več poti nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.1.2008 14:53:30   
klaja
Tinča1 te bom skušala počakat, samo moj se je s Hano zmenil, da gremo v petek popoldan rodit pa je kak je.

Imam pa jaz tudi taki občutek, da mi spodaj vse nekam narazen vleče, pa še brca danes ko zmešana.

So pa že vsi postali nestrpni in samo sprašujejo, če sem že šla rodit. Je moj včeraj klical mamo in svakinjo, pa sta že mislili, da sem že rodila. Tako da ima sedaj prepoved klicanja. Pa mamo že tudi v službi sprašujejo, pa kak so lahko tako nervozni!?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.1.2008 15:02:48   
Alfabeta
Če katera morda ve.... Sem 16 dni pred PDP in mene spodnji del trebuha tako boli kot, da mi bo vse ven padlo. Sploh, če sedim. Sem drugorodka tako, da sem itak pripravljena, da je lahko kaj prej, samo tole ni podobno popadkom, ker je bolečina konstantna. No, morda mine za kake par minut.

A katera ve kaj bi to bilo? Morda tiste, ki ste bližje PDP-ju, se vam je to zgodilo ali pa tistre, ki ste že rodile?  Mi je tole novo, res.

Hvala

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.1.2008 15:08:06   
Lunca1
No sem zdajle eno urco oddremala, pa je tukaj že cel kup odgovorov.

Limma jaz po čaju malinovih listov nimam nobenih problemov, pa me je dugače dajala zgaga. Pa okus mi je čisto sprejemljiv, mi je manj všeč čaj materine dušice.

Klepetka a ti še spat niso pustili. Bi lahko vsaj do jutra počakali. Tako medijsko izpostavljanje tudi ne bi bilo zame. Sploh ne bi vedla kaj pametnega povedat. user posted image  Nisem jaz tip za govore in novinarje. Mene je sestra po porodu prijavila v Janino preobrazbo, pa nisem vedla nič pametnega povedat novinarki, je morala vse nekaj iz mene vlečt. Da sploh ne komentiram intervjuja, ki je bil objasvljen user posted image , ker so napisali kar neki. Potem pa še vsi, ki te na to spominjajo, o sem te v Jani vidla. user posted image user posted image user posted image

Malmanja jaz si zaenkrat bolečine, ki pridejo in takoj za tem spustijo razlagam, da to pa še ne more bit to, ker si popadek predstavljam kot nekaj takega, kar mora držat vsaj pol minute. user posted image

Barbas izgleda pri meni bruhanje ni noben znak. moram bit že fejst čez PDP. user posted image

nalin si me nasmejala s temi bonboni. user posted image  Tamali itak ne smejo preveč cukrov jest, ane .

Pini je pa popek odpadel zelo hitro, sva šli že 4. dan domov in ji je v bistvu že v P odpadel.

Vaney tvoj je začel pa že pred porodom proslavljat.

Urssyy jaz tud mojga vsak večer ponucam, da mi hrbet zmasira. Me zdaj kar konstantno boli hrbet pod desno lopatico. se kar zraven prislonim, pa me že kar avtomatično začne. Se je par let nazaj njegova mam smejala, ker se je zraven njega vsedla, pa jo je kar začel masirat. user posted image  A sem ga dobro navadila. user posted image user posted image

Urssyy, evo si še ena ki me bo prehitela pri porodu. hehe

Klaja kaj pa je bilo z Julijo. saj verjetno si že pisala, pa nisem zasledila.

Tinča1 to se meni tud dogaja, kot bi mi nekdo nož zarezal navzdol. Au. Za našega bi bil tudi počasi že čas, da ven prileze, če je bil prejšnji teden 3400, je čist dost velik in mu ni treba več rast. se pozna, da sem tokrat jedla več čokolade. user posted image

Klepetka tole s prehladom pa res ni fino, sploh ker je ljubosumen, potem ga morate pa še preč držat. Jaz sem bila pri Pini nekaj bolana, pa mi je potem oče iz lekarne tiste kirurške maske prinesel, da nisem ravno direkt vanjo bacile in viruse spravljala.

Puri jaz mislim da boste imeli punčko user posted image .

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.1.2008 15:17:13   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

aja, pa še to glede prehladov;patronažna je rekla,da naj zdaj ,ko je Domen prehlajen ,ga čimbolj stran od Lane in da naj se je nič ne dotika , čeprav  imajo novorojenčki protitelesa.

Klepetka, saj mami in dragi sta se držala zelo vstran tri dni, to mi je jasno, kako pa se naj jaz držim vstran?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.1.2008 15:17:25   
Lunca1
Alfabeta jaz te konstantne bolečine nimam.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.1.2008 15:18:32   
Lunca1
Mala pikica edina varianta ti je maska, pa konstantno umivanje rok.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.1.2008 15:33:12   
klepetka
mala pikica ,je rekla ,da če bom slučajno še jaz zbolela ,naj si nabavim masko ,tak okot je omenila Lunca.Ker previdnost ni nikol iodveč ,pa čeprav ima protitelesa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.1.2008 15:43:32   
Lunca1
Ja načeloma imajo protitelesa, poznam pa primer, ko je tamala staknila od tavečje in je bila potem kar nekaj časa v bolnici, ker se ji je zakompliciralo. previdnost vsekakor ni odveč.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.1.2008 15:44:19   
Lunca1
user posted image  Klepetka ti moraš pa še svoj opis spremnit.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 16:06:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.1.2008 16:09:27   
lutiropan
Mi šibamo v porodnišnico, mislim, da se je začelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2874
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 16:10:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......