|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
10.1.2008 20:12:11   
Artikl
user posted image user posted image user posted image Sporočam vam da sva dobila hčero LINO težko 3350 g dolgo 51 cm danes ob 11,20 porod ni bil preveč težak po mnenju moje boljše polovice kaj več vam pa bo opisala sama ko se vrne iz porodnišnice .

Vsem ki še čakate želim čim lažji porod in pa veliko zadovoljstva par slikic pa bom dal v album

Lep pozdrav Srečni očka

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
10.1.2008 20:16:05   
ulla78

Čestitke Artikluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

No, jaz grem jutri tudi v P., ker imam slabo vodo - polno beljakovin in bakterij + pritisk in glavobol. Tako, da bodo verjetno predčasno sprožili porod. Držite pesti, ker me je kar malce strah.
Je bilo pri sinu zelo podobna situacija, vendar že v 37. tednu.

Če pa pridem domov, se Vam oglasim.

Držite se in se pišemo potem..

pa pa vsem.

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
10.1.2008 20:20:31   
Alfabeta
Ulla78,imaš ZS

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
10.1.2008 20:39:02   
mml
artikl čestitke za punčko Lino, seveda so čestitke tudi zasrečnega očija, ki nas je tako lepo obveščal kako in kaj user posted image user posted image user posted image

user posted image

ulla dobro opravi, če te bodo zadržali v P

Jaz grem pa Manco spravit spat...že zamujam, sem še nekaj delala za službo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
10.1.2008 20:39:30   
TONČI.
Artikl čestitke za Lino. Fajn se cartejta.

Ursulina ti pa jutri fajn in hitro oprav! Bom držala pesti. Pa še dihala bom s teboj.

Drugače sem bila pa danes na pregledu. Sem še zaprta, na ctg se pa vidijo popadki. Ravno obratno kot prvič. Takrat sem bila pa odprta in brez popadkov.user posted image

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
10.1.2008 20:48:22   
majra
Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki se odpravljate v P, pa pridno dihajte, hiter porod in cartanje user posted image .
Jaz bom še malo vztrajala z vami.
Sem bila na ctgju-bp, še vedno zaprta, UZ- plodovnica, pretoki-vse bp.  Mala noče ven user posted image
Sva z mojim komentirala, da ji vse vrneva ko bo pri 15 letih hotela ven žuratuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
10.1.2008 20:49:19   
Tinča1
Ursulina, bomo dihale s tabo, ti samo dobro opravi in drži se. Evo eno user posted image  in user posted image  za srečo.

Artikl, čestitke za Lino, čestitke pa tudi skrbnemu srečnemu očku, ki nas je talo lepo obvestil user posted image  user posted image  user posted image .

Lp

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
10.1.2008 20:53:54   
limma
Ooooo, sunny, kaka lepa punčka user posted image  user posted image  user posted image  pa koliko laskov ima user posted image  res nam delaš lušte s svojo Nejo user posted image

Lunca1 - upam, da Pini čim prej pade vročina.. in pa da še ti ne zbolišuser posted image  ker zdaj pa res ni najboljši čas user posted image
jooj, berem zdaj, da ima že 39,5... upam, da boste kaj spali to noč.

IZVIRNO SPOROČILO: mml
lutiropan dobrodošla doma...imaš kakšen recept za tako ekspresen porod...se priporočam

lutriopan, tudi jaz ti oz. vama izrekam dobrodošlico user posted image  za recept se pa prav tako priporočam...
mml, mogoče je pa skrivnost v malinovem čaju? user posted image  
še enkrat samo v Lj pošiljam sonček.. pravkar me je klicala prijateljica in pravi, da letos še niste videli sončka in da je bila danes res katastrofa user posted image  tudi tvoja utrujenost bi bila pol manjša, če bi se megla malo dvignila....  jutri bo bolje user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
10.1.2008 20:57:29   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki se odpravljate v P, pa pridno dihajte, hiter porod in cartanje user posted image .
Jaz bom še malo vztrajala z vami.
Sem bila na ctgju-bp, še vedno zaprta, UZ- plodovnica, pretoki-vse bp.  Mala noče ven user posted image
Sva z mojim komentirala, da ji vse vrneva ko bo pri 15 letih hotela ven žuratuser posted image

Majra, a si ti belokranjka? Kdaj pa imaš PDP?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
10.1.2008 20:58:39   
vaney
Artikl, čestitam za user posted image !!!

nussy, ursulina, muzika in tiste, ki še nameravate ponovi v P, želim vam čimhitrejši in čimlažji porod... ostale pa pridemo počasi za vamiuser posted image

jaz imam tudi jutri pregled, pa bomo videli, kaj in kako naprej...

mene spet danes grozna lakota daje. sem pojedla 4 velike namazane kose kruha in pol kozarca kumaric+pol škatle piškotov, pa bi še kaj....ja, saj vem, da je treba nehat...

počasi bo treba it spat, ker moram jutri spet zgodaj vstat in moram obvezno spat mojih 8ur, če ne, bom na pregledu zaspalauser posted image

se beremo jutri...nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
10.1.2008 21:04:54   
majra
Alfabeta- sem belokranjka. PDP je pa bil že 3.1.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
10.1.2008 21:05:08   
Lunca1
Artikl čestitke celi družinici. user posted image user posted image user posted image

Ulla in Muzika držim pesti, da bo čim prej za vama. Jutri bo pa izgleda pestro.

Limma tamala zaenkrat spi. ji je pa potem po Calpolu padla vročina pod 39.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 10.1.2008 21:12:35 >

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
10.1.2008 21:06:54   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Alfabeta- sem belokranjka. PDP je pa bil že 3.1.

A pa se kar čakaš?user posted image  no, morda se pa kje srečava v P. Boš v NM rodila?

Aja, jaz sem dolenjka, zato sem vprašala.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
10.1.2008 21:11:43   
mala pikica
artikl še tukaj čestitke za Lino!!!

ursulina, muzika in ulla
vam pa čimlažji porod in pridno dihajte, dihajte, dihajte... Upam, da čimprej sporočite vesele novice user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, kaj se lahko malo pohvalim?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
10.1.2008 21:13:03   
puri
Nussy,.....držim pesti za jutri, da bo porod čim lažjiuser posted image

muzika,.....če bo danes tvoja noč, potem tudi tebi želim vso srečo pri poroduuser posted image

Artikl,.....iskrene čestitke za Linouser posted image user posted image user posted image

Ulla,....držim pesti, da se vse uredi tako kot je trebauser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
10.1.2008 21:14:12   
Lunca1
Mala pikica ti se kar pohvali. user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
10.1.2008 21:15:21   
Alfabeta
Mala pikica.....čakamo.....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
10.1.2008 21:22:03   
klaja
Artikl najprej čestitke za hčerkico Lino!

Ursulina, Muzika, Ulla78, Nussy bomo mislile na vas jutri in držale pesti!!!

Bila sem na CTG-ju in pravi g da je stalno boljši, tako da sem zaključla z obiski pri njem in se moram jutri naročit v porodnišnici. Sem se pa kar sama peljala na pregled, ker je moj spet zbolel in ni bil zmožn za v avto. Tako da sem sprobala kako je za vozit ta avto in se mi kar dopade vožnja, le za parkirat sem še bolj nerodna.
Upam da se mojemu stanje umiri, saj ima nenehno neke težave, pa z živci, pa zoboboli, pa gripo,...

Lunca1 upam, da se bo pri Pini tudi umirilo in bo čim prej boljše!

Jutri pa lepo opravite na pregledu, upam da ne bodo vseh zadržali!

Majra zate pa je že skrajni čas, da grešuser posted image .

Lepo spite!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
10.1.2008 21:22:46   
ursulina
ja, dihi z mano user posted image  se bomo potrudile zakladke čimpreje ven spravit, a ne punce? nas bo kar nekaj ta videkn v P, upam, da se bomo prepoznale... poznam samo nussy in majro-upam, da ostaneš v P, seveda...

se grem zdaj gret za radiator, da mal pospešim zadevo... ali raje ne bi... saj ne vem. tole je prov hecno. user posted image

majra, saj sta zdaj  najina dva zmenjena, samo ne vem, kako to, da je punca dala prednost fantiču, hmmm? 

čestitke novim mamicam, kmalu se pridružimo....user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
10.1.2008 21:23:28   
klaja
No, mala pikica, zdaj pa še mene zanima!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
10.1.2008 21:25:49   
Lunca1
No Majra katera od naju bo prej?user posted image  Po roku imaš prednost.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
10.1.2008 21:34:08   
Lunca1
Lahko noč punce. Jutri zjutraj pa nisem prepričana če se bom javila, ker moram bit že ob 7h na Jesnicah. Pa z budilko bo treba vstat. user posted image  Seveda če ne bo zato poskrbela že tista v moji glavi ali pa una, ki zraven mene leži.user posted image Podnajemnica je namreč že v moji postelji.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
10.1.2008 21:42:52   
mala pikica
user posted image Moram se pohvalit... Naš Gašper bo jutri v pop in-u, pa v žurnalu tudi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
10.1.2008 21:45:22   
majra
Lunca, ne dam več nobeni prednost user posted image  Lepo doma čakaj na vrsto za mano! Ah, kaj govorim-vse boste pred mano kot kaže.

Alfabeta- mi bomo rodili v Ljubljani.

Ursulina-mi smo lepo vzgojeni in smo mu dali prednost , da ne bo moški ego užaljen user posted image . Znaš zakaj mala čaka? Da bo mela starejšega varuha, ko bo zakuhala kako neumnost in bo lahko zvalila krivdo nanj user posted image  
Upam, da se boš naspala danes in si nabrala moči! Se vidimo v soboto

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
10.1.2008 21:46:23   
klepetka
artikl,čestitke za Lino.user posted image user posted image Pa prihaja še ena punca v naš konecuser posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......