Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:12:11
|
|
|
|
Artikl
|
Sporočam vam da sva dobila hčero LINO težko 3350 g dolgo 51 cm danes ob 11,20 porod ni bil preveč težak po mnenju moje boljše polovice kaj več vam pa bo opisala sama ko se vrne iz porodnišnice . Vsem ki še čakate želim čim lažji porod in pa veliko zadovoljstva par slikic pa bom dal v album Lep pozdrav Srečni očka
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:16:05
|
|
|
|
ulla78
|
Čestitke Artikl !!!! No, jaz grem jutri tudi v P., ker imam slabo vodo - polno beljakovin in bakterij + pritisk in glavobol. Tako, da bodo verjetno predčasno sprožili porod. Držite pesti, ker me je kar malce strah. Je bilo pri sinu zelo podobna situacija, vendar že v 37. tednu. Če pa pridem domov, se Vam oglasim. Držite se in se pišemo potem.. pa pa vsem.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:20:31
|
|
|
|
Alfabeta
|
Ulla78,imaš ZS
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:39:02
|
|
|
|
mml
|
artikl čestitke za punčko Lino, seveda so čestitke tudi zasrečnega očija, ki nas je tako lepo obveščal kako in kaj ulla dobro opravi, če te bodo zadržali v P Jaz grem pa Manco spravit spat...že zamujam, sem še nekaj delala za službo
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:39:30
|
|
|
|
TONČI.
|
Artikl čestitke za Lino. Fajn se cartejta. Ursulina ti pa jutri fajn in hitro oprav! Bom držala pesti. Pa še dihala bom s teboj. Drugače sem bila pa danes na pregledu. Sem še zaprta, na ctg se pa vidijo popadki. Ravno obratno kot prvič. Takrat sem bila pa odprta in brez popadkov.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:48:22
|
|
|
|
majra
|
Čestitke novim mamicam Vsem, ki se odpravljate v P, pa pridno dihajte, hiter porod in cartanje . Jaz bom še malo vztrajala z vami. Sem bila na ctgju-bp, še vedno zaprta, UZ- plodovnica, pretoki-vse bp. Mala noče ven Sva z mojim komentirala, da ji vse vrneva ko bo pri 15 letih hotela ven žurat
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:49:19
|
|
|
|
Tinča1
|
Ursulina, bomo dihale s tabo, ti samo dobro opravi in drži se. Evo eno in za srečo. Artikl, čestitke za Lino, čestitke pa tudi skrbnemu srečnemu očku, ki nas je talo lepo obvestil . Lp
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:53:54
|
|
|
|
limma
|
Ooooo, sunny, kaka lepa punčka pa koliko laskov ima res nam delaš lušte s svojo Nejo Lunca1 - upam, da Pini čim prej pade vročina.. in pa da še ti ne zboliš ker zdaj pa res ni najboljši čas jooj, berem zdaj, da ima že 39,5... upam, da boste kaj spali to noč. IZVIRNO SPOROČILO: mml lutiropan dobrodošla doma...imaš kakšen recept za tako ekspresen porod...se priporočam lutriopan, tudi jaz ti oz. vama izrekam dobrodošlico za recept se pa prav tako priporočam... mml, mogoče je pa skrivnost v malinovem čaju? še enkrat samo v Lj pošiljam sonček.. pravkar me je klicala prijateljica in pravi, da letos še niste videli sončka in da je bila danes res katastrofa tudi tvoja utrujenost bi bila pol manjša, če bi se megla malo dvignila.... jutri bo bolje
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:57:29
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Čestitke novim mamicam Vsem, ki se odpravljate v P, pa pridno dihajte, hiter porod in cartanje . Jaz bom še malo vztrajala z vami. Sem bila na ctgju-bp, še vedno zaprta, UZ- plodovnica, pretoki-vse bp. Mala noče ven Sva z mojim komentirala, da ji vse vrneva ko bo pri 15 letih hotela ven žurat Majra, a si ti belokranjka? Kdaj pa imaš PDP?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 20:58:39
|
|
|
|
vaney
|
Artikl, čestitam za !!! nussy, ursulina, muzika in tiste, ki še nameravate ponovi v P, želim vam čimhitrejši in čimlažji porod... ostale pa pridemo počasi za vami jaz imam tudi jutri pregled, pa bomo videli, kaj in kako naprej... mene spet danes grozna lakota daje. sem pojedla 4 velike namazane kose kruha in pol kozarca kumaric+pol škatle piškotov, pa bi še kaj....ja, saj vem, da je treba nehat... počasi bo treba it spat, ker moram jutri spet zgodaj vstat in moram obvezno spat mojih 8ur, če ne, bom na pregledu zaspala se beremo jutri...nočka
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:04:54
|
|
|
|
majra
|
Alfabeta- sem belokranjka. PDP je pa bil že 3.1.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:05:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Artikl čestitke celi družinici. Ulla in Muzika držim pesti, da bo čim prej za vama. Jutri bo pa izgleda pestro. Limma tamala zaenkrat spi. ji je pa potem po Calpolu padla vročina pod 39.
< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 10.1.2008 21:12:35 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:06:54
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Alfabeta- sem belokranjka. PDP je pa bil že 3.1. A pa se kar čakaš? no, morda se pa kje srečava v P. Boš v NM rodila? Aja, jaz sem dolenjka, zato sem vprašala.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:11:43
|
|
|
|
mala pikica
|
artikl še tukaj čestitke za Lino!!! ursulina, muzika in ulla vam pa čimlažji porod in pridno dihajte, dihajte, dihajte... Upam, da čimprej sporočite vesele novice punce, kaj se lahko malo pohvalim?
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:13:03
|
|
|
|
puri
|
Nussy,.....držim pesti za jutri, da bo porod čim lažji muzika,.....če bo danes tvoja noč, potem tudi tebi želim vso srečo pri porodu Artikl,.....iskrene čestitke za Lino Ulla,....držim pesti, da se vse uredi tako kot je treba
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:14:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Mala pikica ti se kar pohvali.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:15:21
|
|
|
|
Alfabeta
|
Mala pikica.....čakamo.....
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:22:03
|
|
|
|
klaja
|
Artikl najprej čestitke za hčerkico Lino! Ursulina, Muzika, Ulla78, Nussy bomo mislile na vas jutri in držale pesti!!! Bila sem na CTG-ju in pravi g da je stalno boljši, tako da sem zaključla z obiski pri njem in se moram jutri naročit v porodnišnici. Sem se pa kar sama peljala na pregled, ker je moj spet zbolel in ni bil zmožn za v avto. Tako da sem sprobala kako je za vozit ta avto in se mi kar dopade vožnja, le za parkirat sem še bolj nerodna. Upam da se mojemu stanje umiri, saj ima nenehno neke težave, pa z živci, pa zoboboli, pa gripo,... Lunca1 upam, da se bo pri Pini tudi umirilo in bo čim prej boljše! Jutri pa lepo opravite na pregledu, upam da ne bodo vseh zadržali! Majra zate pa je že skrajni čas, da greš . Lepo spite!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:22:46
|
|
|
|
ursulina
|
ja, dihi z mano se bomo potrudile zakladke čimpreje ven spravit, a ne punce? nas bo kar nekaj ta videkn v P, upam, da se bomo prepoznale... poznam samo nussy in majro-upam, da ostaneš v P, seveda... se grem zdaj gret za radiator, da mal pospešim zadevo... ali raje ne bi... saj ne vem. tole je prov hecno. majra, saj sta zdaj najina dva zmenjena, samo ne vem, kako to, da je punca dala prednost fantiču, hmmm? čestitke novim mamicam, kmalu se pridružimo....
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:23:28
|
|
|
|
klaja
|
No, mala pikica, zdaj pa še mene zanima!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:25:49
|
|
|
|
Lunca1
|
No Majra katera od naju bo prej? Po roku imaš prednost.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:34:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Lahko noč punce. Jutri zjutraj pa nisem prepričana če se bom javila, ker moram bit že ob 7h na Jesnicah. Pa z budilko bo treba vstat. Seveda če ne bo zato poskrbela že tista v moji glavi ali pa una, ki zraven mene leži. Podnajemnica je namreč že v moji postelji.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:42:52
|
|
|
|
mala pikica
|
Moram se pohvalit... Naš Gašper bo jutri v pop in-u, pa v žurnalu tudi
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:45:22
|
|
|
|
majra
|
Lunca, ne dam več nobeni prednost Lepo doma čakaj na vrsto za mano! Ah, kaj govorim-vse boste pred mano kot kaže. Alfabeta- mi bomo rodili v Ljubljani. Ursulina-mi smo lepo vzgojeni in smo mu dali prednost , da ne bo moški ego užaljen . Znaš zakaj mala čaka? Da bo mela starejšega varuha, ko bo zakuhala kako neumnost in bo lahko zvalila krivdo nanj Upam, da se boš naspala danes in si nabrala moči! Se vidimo v soboto
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 21:46:23
|
|
|
|
klepetka
|
artikl,čestitke za Lino. Pa prihaja še ena punca v naš konec
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......