|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
10.1.2008 11:03:32   
Lunca1
Hana5 dobrodošla.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
10.1.2008 11:10:41   
puri
Tinci babinci,.....čestitke za rojstvo sinčka!!!user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa spet meglauser posted image ,.....ampak bo vseeno treba malo ven.

Hana,....lepo, da si se malo oglasilauser posted image ,....

(odgovor članu tinci babinci)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
10.1.2008 11:16:19   
Golobček
Dan punce !

Pri nas je pa tak lep sonček.

Lusa super da je tvoja Daša zdrava.

Urssyy a nisi ti meni rekla da moram noge skup držatuser posted image user posted image , le glej da jih boš ti tudi, saj veš da imava jutri g. in ctg.

Jaz bom že ob 8 00 v laboratoriju ker imam ob 8 30 ctg, kdaj pa prideš ti ?

Zdajle pa grem oblečit moja dva fakina in gremo malo ven na sonček.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
10.1.2008 11:22:28   
nana35
Pozdravljene!!
Toliko ste napisale od včeraj na danes,da sploh ne morem več slediti.
Tako da sem pogledala seznam,kako in kaj se dogaja, ali ste rodile,ali še čakate,drugače pa ni veliko časa za pisanje.Sicer Klemen spi kot top in to zelo rad,pa vseeno imam načrte,da bi mogla v trgovino,ker sta najina shramba in hladilnik čisto izropana.

Sem pa vesela za Luso,da je njena punčka Daša zdrava,veseli me za malo pikico,da je rodila zdravega Gašperja,
za vsako posebaj se veselim,da ste zdrave in da so vaši user posted image  zdravi.Ne morem naštevati,ker nas je pa zdaj res že veliko mamic in bi mi to vzelo čas,pa ga raje zapravim za pisanje kot za branje.
Pozdravljam tudi limmo,vaney,lunco,martinco (čeprav sva prebili nekaj časa skupaj v bolnici),suzanoKK, klepetko,mml,tonči,luso,katee,klajo,rajo,puri,urssyy,
ursulino,ketrin,nalin,barbas, dašabino,alfabeto...joj,ne morem več
naštevati,upam,da niste jezne,v glavnem pozdravljam vse!!

Jaz mojega Klemna samo dojim in se lepo redi,zdaj ima že večjo težo,kot pri rojstvu(če upoštevate to,da sem bila 12 dni v bolnici).Vsak dan se je nekoliko zredil,včasih tudi za moje pojme ogromno.Tako da hvala bogu nimam s tem težav.

Vsem,ki še čakate želim kar se da lepe čakalne dneve in da kmalu zagledate svoje user posted image ,vsem ostalim pa veliko lepih dni !!

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 10.1.2008 14:20:09 >

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
10.1.2008 12:09:40   
mml
tinci babinci čestitke za ekspresen porod in sinčka Vida user posted image user posted image user posted image
user posted image

golobček in urssy uživajte še malo zame na sončku...tukaj je megla skoraj do tal user posted image

hana ja trava na sosedovem vrtu je večinoma bolj zelena samo od daleč...jaz vedno pravim, da pri nas v Sloveniji ni vse samo slabo. Sicer pa ti želim še prijetne dneve do konca nosečnosti in oglasi se še kaj user posted image

nalin so je otrdevanje kaj umirilo?

nana uživaj še v teh dneh, ko ti Klemen spi, ker počasi bo tega konec user posted image

Jaz se nalivam z malinovim čajem in razmišljam o lenarjenju user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
10.1.2008 12:23:58   
klepetka
tinci babinci ,čestitke za hiter poroduser posted image user posted image .Kdor zna pa zna user posted image

mml
,pametno razmišlajš(o lenarjenju  namreč)user posted image user posted image

nana35
,lepo pozdravljena tudi ti

dajte mi povedat ,če si jaz lahk oprivoščim en kapučino?kaj mislite ?je pa čokoladni

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
10.1.2008 12:24:25   
klepetka
zaradi krčev ,mislim če si ga lahko

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
10.1.2008 12:25:23   
mml
klepetka kakšnega pametnega razloga, da ne bi spila enega čokoladnega kapučina jaz ne vidim, razen če Lano že kaj napenja ali ima kakšne druge prebavne težave...sicer pa uživaj v kofetkanju user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
10.1.2008 12:34:16   
klepetka
mml,hvala .že letim si ga pripravljatuser posted image .Zaenkart Lana nima težav z napenjanjem in krči .Upam da tako tud ostane

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
10.1.2008 12:38:31   
mala pikica
Nosečke srečke se vidi, da so vaši dnevi blizu, človek vam res ne uspe slediti user posted image

artikl
pridno dihaj, dihaj, me dihamo s tabo user posted image

lunca jaz sem na sprehode hodila do zadnjega dne, je pa res, da je bil vedno nekdo z mano, pa mobitel tudi user posted image Sonček praviš user posted image Pri nas pa že dva dni taaaakšna megla user posted image

nussy to spraševanje, če je že kaj, je mene tudi kar nerviralo. Že tako sama nosečka komaj čaka, da gre rodit, potem pa še vsi ostali...

IZVIRNO SPOROČILO: mml

katee meni je patronažna in tudi pediatrinja rekal, da če po dojenju spije manj kto 50ml dodatka, dodajanje ni ptorebno, ker otrok ni več lačen...

mml meni pa je patronažna rekla, da če spije 30 ml, da je potrebno dodajanje To me najbolj jezi pri našem zdravstvu, da se stroka nikakor ne more dogovoriti, da bi vsi govorili enako

nana lepo da si se nam oglasila user posted image Priden Klemen, vidim, da imamo vse tako pridne otročke, da samo jejo in spijo user posted image

klepetka le privošči si kavico, mislim, da ne more biti hujšega kot ena neprespana noč, če slučajno Lani ne bo odgovarjala tvoja kavica user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
10.1.2008 12:42:12   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee
user posted image majra user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

04.01. tinci babinci (PDP 2.1.)
VID
3800 g, 52 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

Tinci babinci čestitke za Vida!!!

Januarčic je zdaj samo še 60!
Imamo pa zato že 26 mamic, 15 user posted image in 13 user posted image  user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
10.1.2008 12:42:14   
Lunca1
Klepetka probej najprej eno majhno dozo, potem boš pa videla.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
10.1.2008 12:45:02   
Lunca1
No jaz si pa delam kombinacijo čaja malinovih listov in materine dušice. Bomo vidli, če bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
10.1.2008 12:57:02   
barbas
Evo mene. Sem iz pregleda, kjer smo ugotovil, da se mi trebuh še ni spustil in me nasledji pregled čaka šele na PDP, čez 2 tedna. Zgleda da ne bomo nič prej pestval.
Zdej grem pa v šopinguser posted image   mogoče bom mal pospešila dogajanjeuser posted image  sem kar preveč neučakana.
No od čajčkov sem pa doma najdla materino dušico in če nič drugega mi bo pomagala vsaj pri prehladi in izkašljevanju.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
10.1.2008 13:04:03   
sani1
tinci babinci- čestitke za sinčka Vida!!!user posted image user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
10.1.2008 13:17:15   
klaja
Tinci babinci čestitke za Vida!!!user posted image

Tinča1 kaj si mi že ušla ali imaš telovadbo po stopnicah?

Anchikaa vidim da še ti tudi nisi ušla, naju boš počakala?

Nana 35 tudi tebi lep pozdravček!

Hana5  je zanimivo slišat kako je v tujini!

Urssyy saj mi imamo tudi obnovo stare hiše v načrtu, vendar čez nekaj let. Zaenkrat še moja babica (upam da bo še dolgo) in stric živita v njej, ko pa babice ne bo več, bomo pa stricu naredili posebej stanovanje, mi pa se bomo podali v obnovo. Ampak sma že sedaj rekla, da si bova naredila samo za sebe in ne za otroke. Saj bodo imeli sobico, vendar potem ko bodo pa dovolj veliki pa jim bova raje pomagala, da bodo šli na svoje. Ne pa tako kot večina naših staršev, ko so že vnaprej naredili take ogromne hiše, da bodo otroci imeli kje za bit, zdaj pa je večina zgornjih nadstropij praznih, ker so tako ali tako šli na svoje.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
10.1.2008 13:31:40   
dašabina
Tinci binci še tukaj user posted image user posted image user posted image
Nana 35 lepo da se oglasiš in da tvoj Klemen lepo raste,
Hana, tako dobimo pa pogled na svet, dobroošla. Jaz grem tud zdajle malo ven, da se nadiham.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
10.1.2008 13:37:26   
Alfabeta
Oj! Mi2 sva bila tudi na pregledu. Popadkov nič, pregledala me ni, drugi teden imam UZ. SIcer pa nič novega.

Čakamo, čakamo,..... Sicer mi pri prvem tudi zjutraj ni kazalo popadkov, potem pa mi je zvečer voda odteklauser posted image , tako da upanje ostaja....Čeprav je PDP čez 13 dni

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
10.1.2008 13:48:21   
puri
Alfabeta,...jaz sem imela tudi pri dveh isti dan CTG, pa je bilo še vse vredu, ponoči sem šla pa rodit,...tako da ta CTG nič kaj dosti ne pomeniuser posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
10.1.2008 13:50:09   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: puri

Alfabeta,...jaz sem imela tudi pri dveh isti dan CTG, pa je bilo še vse vredu, ponoči sem šla pa rodit,...tako da ta CTG nič kaj dosti ne pomeniuser posted image .

user posted image user posted image  upanje ostaja, vem user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
10.1.2008 14:00:13   
klaja
Tudi pri meni je bilo prvič tako, da sem celo noč imela popadke, potem pa so se zjutraj ustavili in ko sem šla na CTG, le-ta sploh nič ni zaznal. Na poti domov pa so se spet začeli in zvečer sem že rodila.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
10.1.2008 14:00:45   
indy
Oj.

Mislim, da vam Nussy uhaja. Se že pelje,.....   Vam javim, ko bo kaj novega.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
10.1.2008 14:01:27   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Tudi pri meni je bilo prvič tako, da sem celo noč imela popadke, potem pa so se zjutraj ustavili in ko sem šla na CTG, le-ta sploh nič ni zaznal. Na poti domov pa so se spet začeli in zvečer sem že rodila.

Ja, ja, to mi deli.....Sem že boljše voljeuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.1.2008 14:04:26   
Tinča1
Klaja, nisem ti še pobegnila, saj sem ti obljubila, da te počakam. Sem bila na CTG, pa kot ponavadi. Ko sem na CTG vse bp, ko pa pridem s CTG-ja, oddam papir, grem na WC in me zvije nek popadek. Ampak G je rekel, da je vse vredu in se vidimo v sredo, ker imam v torek ,a PDP, pregled pri svoji G. Če pa ne pa se vidimo v porodni user posted image .

Tinci Binci, čestitke, ampak porod je pa bil res ekspresen.

Kar se sprehodov tiče, jaz že od 36. tedna nimam več izstopa sama ven. Vedno gre nekdo z mano, grem pa vsaki dan. Samo danes je neka megla, mi nič ne diši, saj sem že opravila svojo turo, sem šla iz P še v Interšpar, kak je fajn malo spet v trgovino it. Kajtii to opravilo ima zdaj tašča pri nas, ker jaz ne smem nosit, pa okoli hodit - poledica. Zdaj pa sem itak že utrujena, samo mi ni it za ležat, ker bom ponoči potem hišo čuvala.user posted image

Si grem eno belo kavico skuhat.user posted image

Lp

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
10.1.2008 14:05:54   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: indy

Oj.

Mislim, da vam Nussy uhaja. Se že pelje,.....   Vam javim, ko bo kaj novega.

Nussy pridno dihaj, dihaj in še enkrat dihaj... Punce pa bomo pridno mislile nate!

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......