|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
8.1.2008 16:18:04   
aurora6
Ups pozabila datum napisat user posted image 03.01.2008....hvala za čestitke...naj še povem da je naša punca ena taka zaspanka da je joj samo spi....obedve se dobro počutiva le moje okrevanje bo malo daljše zaradi reza ampak se je splačalo.....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
8.1.2008 16:20:07   
Lunca1
Lutiropan to je bilo pa res hitro. Čestitke za deklico celi družini. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
8.1.2008 16:24:01   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zdaj smo bili 20 minut na sončku

Na sončku? Kaj je že to sonce? Tukaj v Ljubljani je bila cel dan megla, tako da jaz nisem šla nič ven s pikcem.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
8.1.2008 16:28:53   
ursulina
lunca, te res že daje user posted image  no, upam, da me boš prehitela, da si ne bomo preveč v zelje skakale :)

spet nove mamice!!!! juhej. ČESTITKE!!! user posted image

naše že-doma mamice so nam pa zdaj dokončno ušle user posted image  moramo se zdaj res pobrigat, da jih dohitimo, drage souser posted image ... no, do poletja bo že....

ja, tale dva naša nova člana družinice sta že zdaj zgleda zmenjena, da bosta imela skupaj rojstni dan. pri nas je zagotovo fantek, pri njih pa 80% punčka, glede na to, da zamuja 5 dni čez rok pa jih "skrbi" da ni fantek....user posted image  ko je že večino roza nakupljenega...
v glavnem, res bo hec, če bova s svakinjo v isti sobi v P pristali tele dni...

zdaj pa gre možeku kuhat. a se je katera splanirala kaj nakuhat za tiste tri dni ko je ne bo, ali imate vse tašče in podobne pomočnike najete? saj ne, da bo lačen, ampak nič pametnega mi ne pade na pamet, kaj npr. pripravit vnaprej... pa tudi ne, da se mi ravno da user posted image , ampak če bom slučajno še par dni v enem kosu, bi rada malo mami razbremenila...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
8.1.2008 16:31:03   
ursulina
vaney, moja starša imata laguno karavana in sta super zadovoljna. je res faj makina, za moj okus sicer prevelika ampak drugače pa čestitke za uspešno opravljen nakup... sta že sprobala lupinico? user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
8.1.2008 16:32:43   
puri
Lutiropan,...čestitke!!! To je bilo pa res ekspresnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
8.1.2008 16:55:18   
mml
lutiropan čestitek za punčko Kajo in ekspresen porod user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
8.1.2008 17:16:58   
majra
Pozdravljene januarčice, souser posted image  in že srečne mamice!

O tem forumu sem slišala mnogo lepih besed od moje "svakinje", pa sem se odločla, da se vam pridružim, čeprav zelo pozno. Moj PDP je bil 3.1., ampak sem še v enem kosu in nič ne kaže, da bi se naši mali dojenčici dalo vn. Sicer pa kot poslušam zadnje dni- noben ni še notri ostal user posted image , pa ne bo niti naša.
Zaenkrat je razpoloženje in počutje super, ko se pa spremeni, se pridem malo potožit, če boste dovolile user posted image . Sedaj tako samo čakam in čakam in čakam, pa imam časa več kot preveč, pa se bom kratkočasla z vami, pobrala kakšen pameten nasvet, kako pospešit porod user posted image .

Sicer pa upam, da se kmalu dobimo skupaj na srarševskem čveku, kjer mi bo izmenjava izkušenj prišla še kako prav, glede na to da sem prvič user posted image .

Lp vsem in pa čestitke novim mamicam.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
8.1.2008 17:18:00   
katee
Lutiropan user posted image user posted image user posted image  za princesko!!!

Jaz imam spet malo časa, ker Žan Luka spi. Je bila prej mami pri meni, pa mi je skuhala kosilo in polikala plenice in perilo. Ful je pridna.

Grem malo počivat.

Lep večer vam želim!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
8.1.2008 17:32:05   
mml
majra lepo pozdravljena...upam, da boš čvekala z nami, ki še čakamo, dokelr si pač 2v1user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
8.1.2008 17:43:02   
vaney
ne, ursulina, nisva še sprobala lupinice, jo bova pa morala kmalu, ker če je ne sprobava spravit noter pred mojim porodom, bomo na poti iz P pred P stali 1 uro in ugotavljali, kako se stvar zrihtauser posted image user posted image  bomo jutriuser posted image  (če bo po moje).

novopečene mamice...čestitam za user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
8.1.2008 18:04:29   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Pozdravljene januarčice, souser posted image  in že srečne mamice!

O tem forumu sem slišala mnogo lepih besed od moje "svakinje", pa sem se odločla, da se vam pridružim, čeprav zelo pozno. Moj PDP je bil 3.1., ampak sem še v enem kosu in nič ne kaže, da bi se naši mali dojenčici dalo vn. Sicer pa kot poslušam zadnje dni- noben ni še notri ostal user posted image , pa ne bo niti naša.
Zaenkrat je razpoloženje in počutje super, ko se pa spremeni, se pridem malo potožit, če boste dovolile user posted image . Sedaj tako samo čakam in čakam in čakam, pa imam časa več kot preveč, pa se bom kratkočasla z vami, pobrala kakšen pameten nasvet, kako pospešit porod user posted image .

Majra dobrodošla, pa tudi v klubu tistih čez rok. user posted image Aja za recept za pospešitev poroda pa mene ne spraševat, ker sem šla že prvič 9 dni čez rok, pa še to so sprožili.user posted image

Ursulina ja meni res že mal seka. user posted image
Če boš kuhala pa pazi, da ne boš preveč začinjeno hrano. se pravi kakšen pikanten golaž odpade. Prej kakšno govejo juho. Jaz bom pa kar mojega porabila, da bo takrat kuhal. Moj prvi domači meni po P je bil združen z okisano solato, hruškovim sokom in čokoladno torto. Pina pa v jok.user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
8.1.2008 18:11:54   
mml
Ufff...jaz imam pa to srečo, da moj user posted image  zelo rad kuha, tako da mi vsaj kar se tega tiče ni treba skrbeti.

Trenutno čakam ,da mi priense srbske specialitete z ražnja (ker je šel službeno na kosilo), jaz sem pa za to odpovedala telovadbi user posted image . Manco je namreč napenjalo po večini hrane, tako da sem bila po porodu na krompirju, rižu, testeninah, perutnini in korenju...pa kakšna banana je še prišla v poštev, če nisem bila prehudo zaprta...bomo videli kako bo tokrat...samo nisem ravno optimist, kar se hrane tiče...je pa takšna hrana pravi obup za kilograme, ki sploh noečjo dol...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.1.2008 18:48:40   
majra
Lunca 1, tudi meni je obljubljena sprožitev poroda, če ne bo nič do ponedeljka. Mi je pa ginekolog predlagal user posted image , samo nekako nimam želje, pa moj dragi tudi ne-se boji da bi poškodoval svojo princesko.
Ja, pa laufanje po stopnicah so mi tudi predlagali user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.1.2008 18:52:25   
Lunca1
Ja standardni pristopi. user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
8.1.2008 19:40:47   
Lunca1
A je Binči že rodila. Danes naj bi ji sprožili porod. Pa Mateja80 se tudi že od petka nič ne javi.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
8.1.2008 20:19:26   
Lunca1
aja pa nussy tudi ni nič gor

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.1.2008 20:24:58   
Golobček
Pozdravljene čveke !

me en dan ni  pa se folgam vse prebrat.

Lutripan čestitke za tako hiter porod, je pa blo tako ekspresno kot pri meni tadrugič.user posted image

No še nekaj moj otrok je od včeraj tako miren da sem že čisto zmešana, se mi zdi da je čist pozabo brcat- danes še nisem naštela deset gibov, saj sploh ne vem več al naj pokličem v p. al naj še malo počakam.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
8.1.2008 20:25:56   
mala pikica
Majra dobrodošla!!! Te kar dodamo na naš seznam user posted image Zdaj si naša user posted image

katee ja ful lep sonček je bil dan pri nas, tako da smo res uživali!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
8.1.2008 20:30:55   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee
user posted image majra user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

Januarčic je zdaj samo še 63!
Imamo pa zato že 23 mamic, 14 user posted image in 11 user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.1.2008 20:34:23   
vaney
no, pa je že večer...kako grejo ti dnevi hitro, čeprav sem doma, skoz je nekaj

v bistvu nimam nič pametnega za povedat, samo vprašala bi nekaj. po razpokicah, ki jih imamo najbrž vse na bradavicah, imam nekaj belega, malo strjenega. tudi, če en dan odstranim, imam naslednji dan spet. a je to že mogoče mleko? samo čudno mi je, da ne teče, ampak je kot sesirjeno. imam pa to že nekaj mesecev, pa sem vedno pozabila vprašat, kaj to jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2996
8.1.2008 20:34:43   
mala pikica
Naše drage nosečke, sem bila opozorjena, da bodo naši otročki postali malčki šele pri enem letu user posted image
Dajmo skupaj izbrat naslov naše teme na starševskem čveku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2997
8.1.2008 20:41:12   
Lunca1
Jaz sem kar za Januarčice 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2998
8.1.2008 21:12:30   
TONČI.
nekaj. po razpokicah, ki jih imamo najbrž vse na bradavicah, imam nekaj belega, malo strjenega. tudi, če en dan odstranim, imam naslednji dan spet. a je to že mogoče mleko? samo čudno mi je, da ne teče, ampak je kot sesirjeno.

Ja to je predpriprava na mleko. Zato ne teče, ker ga je malo. Sesirjenmo je pa tud zato, ker ga je tolk mal da se takoj sesiri. Brez panike. A perila in modrcev ti pa nič ne zaliva. Jaz bi tako rečen morala že sedaj nosit blazince. Upam, da bo pol saj kej mleka.
Drugače sem ok, ponoči sem "spala" v sede, ker me je tolk zvijal. No sej spala sem bolj malo. Bolj gledala skozi okno.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
8.1.2008 22:13:23   
vaney
tonči, a zvijajo te popadki ali kaj drugega? mene skoz nekaj šraufa kot da se mi telo pripravlja na menstruacijo. najbrž so to tudi predpripraveuser posted image  ne, čez perilo mi ne gre nič, no, razen izcedka, tega bi pa lahko izvažalauser posted image
a ga ima še katera toliko. jaz sem začela kar dnevne vložke uporabljat, drugače bi se lahko preoblačila vsako uro. no, ja, saj bo tudi to minilo.

lahko noč vsem in se beremo jutri, mogoče bo že kakšna mamica več (ne, luncauser posted image )

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......