|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 22:39:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Januarčice 08-2.del
9.1.2008 0:34:08   
sani1
aurora čestitke za deklico Anito! user posted image user posted image user posted image

lutiropan- in za tvojo deklico tudi čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
9.1.2008 4:56:23   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

lahko noč vsem in se beremo jutri, mogoče bo že kakšna mamica več (ne, luncauser posted image )

Jutro, ne jaz pa ne, sem še kar tukaj. Pina je oob 3h prilezla k nama, pa sem potem mogla na wc in spet ne morem zaspat. user posted image  No se bom probala mal na kavč uležt. Imam pa drugače danes ctg, samo ne pričakujem nič novega.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
9.1.2008 7:19:12   
urssyy
Jutro, jaz bom začela upoštevati nasvet Alfabete. Vstajat ob 6, nič popoldanskega spanca in morda bom potem ponoči spala, ker tole dans ponoč je bla pa kriza user posted image ...3 ure spanja vsega skupaj.

Čestitke vsem novim  mamicam tudi tukaj user posted image user posted image user posted image
Samo 1 popoldne me ni na forumu, pa imamo kr nekaj mamic.user posted image

Mala pikica meni je všeč naslov Januarčice 2008, ampak sem kr žalostna ker ne boste z nami. Sucer pa bomo me user posted image hodile na vaš forum spremljat kaj se dogaja.user posted image

Lunca, ja ti si pa res faca.....bravo ne daš se....vse bi te že poslale v P.
Golobček ti pa nič ne prehitevaj, kar lepo počakaj na mene in v

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
9.1.2008 7:26:52   
Alfabeta
user posted image  Urssyy, to pri meni deluje, ne vem če bo tudi pri tebi. Upam, da bo.

Vaney, jaz blazinice za modrček uporabljam že 2,5 meseca, ker mi kolostrum teče tako ven, da je že kar malo tumač. Se večkrat pohecam, da bi lahko od svakinje tamalga, 5 mesecev starega dojilauser posted image
Je bilo že pri prvem tako...

user posted image user posted image user posted image  čestitke vsem novim mamicam. Mislim, da se kmalu večina zvrsti za vami.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
9.1.2008 7:46:52   
Ketrin24
Jutro!

Čestitke vsem novim mamicam še iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko lepih trenutkov z vašimi user posted image

Zdaj pa tudi jaz že komaj čakam, da naš sonček pokuka na svet. Še 14 dni imam do konca, upam, da bo kaj prej.

No jaz pa sedalje šibam na CTG, bomo videli kaj bo danes pokazal. Pomojem nič, ker mi tudi trebuh nič ne otrdeva dva dni, samo v nožnici me špika kot user posted image . vam javim ko pridem nazaj.

bye

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
9.1.2008 7:54:35   
Lunca1
No pa mi je le ratal še mal nazaj zaspat in sem potegnila do 7.15. user posted image  zdaj se moram pa tud jaz zrihtat, ker grem na CTG.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
9.1.2008 7:55:34   
ulla78
Jutro.

Čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ketrin24... vso srečo na pregledu in potem sporoči. Se mi zdi, da imava podoben PDP in tudi mene zanima kako gre sonosečkam.

Mayra... dobrodošla na forumu. Je kar fajn, da si delimo mnenja in izkušnje.

Mi smo še vedno v enem kosu, čeprav imam že popadke skoraj vsak dan, vendar se umirijo po parih urah. Sem včeraj klicala G. in je rekla, da naj grem; če bo prehudo, v porodnišnico. Samo kaj, ko se potem zopet vse umiri. Jutri imam CTG in bo potem videla kaj je na stvari. Pri sinu nisem imela takšnih popadkov pred rokom. Tako, da mi je tole res prvič.

Spanje... dokaj ok in tudi ponoči mi ni treba vstajati, ker čisto normalno spim do 6 zjutraj. Sem kar presenečena, glede na to, da sem v 1. nosečnosti non stop sedela na straniščuuser posted image .

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
9.1.2008 8:03:19   
kati kati
urssyy-sej bo,še mal pa ti bo bolš....je pa res da je bil včeraj mlaj pa malo moti spanec...lep danuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
9.1.2008 8:11:19   
Lunca1
Če še katera ni zasledila. Luša je rodila. Ob 3:30 je na svet pokukala Daša! (52 cm in 3500g)

Čestitke mamici in celi družini. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
9.1.2008 8:46:46   
mml
Daša dobrodošla user posted image user posted image user posted image , lusa vse čestitke. Držim pesti, da sta obe OK user posted image

user posted image

lunca jaz sem pa upala, da mi boš ti za vzgled in boš tokrat rodila na PDP ali pa že malo prej...no sedaj pa tole user posted image , tako da že vem kaj me čaka...user posted image

alfabeta pri meni tvoj režim ne zaleže...sem bila včeraj cel dan pokonci in zelo aktivna, no vstala sem ob 7.20, pa sem ponoči ravno tako slabo spala user posted image , tako da bom kar lepo lenarila čez dan, ker ni nobene bistvene razlike...

Grem oblečt Manco in jo peljat v varstvo (btw. je celo sranje, ker je našo vruško nekdo "pirjavil" in je sedaj vsa panična...meni se pa ravno zdaj ne da iskat novega varstva...ah bo že...)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
9.1.2008 8:52:47   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml
alfabeta pri meni tvoj režim ne zaleže...sem bila včeraj cel dan pokonci in zelo aktivna, no vstala sem ob 7.20, pa sem ponoči ravno tako slabo spala user posted image , tako da bom kar lepo lenarila čez dan, ker ni nobene bistvene razlike...

Hja, saj sem rekla, da enim pali enim ne. Pošteno povem, da danes tudi meni ni najbolj. Zgleda da me je tale mlaj dajal. Pravzaprav tudi sina, ker se je kar nekaj zbujal.user posted image

Aja, tiste, ki ste še 2v1, koliko vas bo šlo na EA, seveda če bo čas in možnost? Jaz sem bila sicer hudo proti, kao če sem prvič zelo težko rodila, ni vrag da bom drugič tudi, potem pa ko sem včeraj poslušala predavanje, hja... user posted image  če bo čas seveda. user posted image optimistka!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
9.1.2008 9:06:54   
vaney
dobro jutro

luša, čestitam za malo princesko Dašouser posted image user posted image user posted image  no, saj počasi se premikamo.

moja noč je bila kar ok, če ne gledam 5,6 pohodov na wc.

zdaj greva z mojim še po opravkih, tako da se beremo kasneje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 9:09:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
9.1.2008 9:10:46   
ulla78
Lusa... čestitke za Dašo!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še malo in bomo res vse kmalu držale naše pikce in pikice v naročjuuser posted image user posted image user posted image  .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 9:15:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3016
9.1.2008 9:21:24   
ulla78

Nalin... potem me vsaj nekdo razume kako zoprno je in bolečeuser posted image . Mi pravi mož, da na koncu samo še jamram in stokam. Samo kaj naj naredim, če me že vse boli.
Je pa res, da je treba včasih tudi malo pojamrati. Zato pa ženske smo, da našim user posted image  malo grenimo vsakdan. Malo heca...

Neposredna povezava do sporočila: 3017
9.1.2008 9:29:40   
klaja
Jutro!

Bom najprej odgovorila, kar se še spomnim.

Lunca1, ja Julija je imela dve luknjici na srčku, vendar sta bili preveliki, da bi se sami zaprli, pa tudi težave je imela. Njen srček ji je pobral vso energijo, zato sem ji morala dodajat dodatke pri hranjenju, da je vsaj malo napredovala na teži. Tako je šele po operaciji  začela nosit številko oblačil 62, takrat pa je bila stara 5 mesecev.

Katee saj če je luknjica majhna se v večini primerov sama zapre, upam da bo v vajinem primeru tako!

Raja čestitke ob rojstvu!

Benika mali je pravi cuker, glede ustnice pa sem pred časom na forumu nekje zasledila, da se da prav lepo uredit in kasneje sploh več ni kaj dosti vidno.

Aurora6 čestitke za Anito!

Lutiropan čestitke za Kajo!

Majra dobrodošla med čvekami in upam da se tvoja user posted image kmalu odloči in pride na ta svet!

Drugače pa je moje počutje tako kot ponavadi, nič kaj prijetno. Sem pa ugotovila, da brezveze jamram doma glede mojega počutja, saj me nihče ne upošteva (imajo vsi neke težave in so moje minimalne v primerjavi z njihovimi!!!). Tako da sem se odločla, da jim ne bom več težila, bom že nekako potrpela teh nekaj dni.

Lusa tudi tebi iskrene čestitke za Dašo in upam da je vse vredu in da se že cartate!

Jaz bi pa danes morala iti na pregled, pa nimam varstva, pa niti prevoza. Sem mislila da bo dedek doma in bo pazil Julijo, pa je zadnji moment moral v službo. Tako da si bom prestavla na jutri. Upam samo da nebo treba it rodit danes, ker bo drugače kriza.

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
9.1.2008 9:30:34   
meli23
Dobro jutro. Sporočam, da se je 6.1. ob 11.54 na svete tri kralje rodila najina kraljica IZABELA.
Najina zlata deklica je prikukala na svet po treh urah v porodni sobi. Ob pomoči babice Jane, dr. Likarja ,sestre Barbare in mojega Matjaža je z glavico naprej in obema rokama kot supermen pokukala na svet. Matjaž je prerezal popkovino na kateri je bil pravi vozel. Ćudež je, da se že med nosečnostjo oz. med porodom ni zategnil.
Sam Bog je zadolžen za najino čudežno deklico, ki se je borila skuoaj z mamico dolge mesece v bolnici.
Izabela meri 49cm in tehta 2870g. Je pravi sesalec in pije z vso močjo. Mleko mi je začelo danes teči v potokih, da ne govorim o bolečinah, ki jih imam po vsem telesu zaradi predhodno popolnoma oslabelih mišic.
Včeraj je bila pod lučko, če bo danes izvid uredu gremo jutri domov. Ne vem kako bom šla, jočem od sreče.
Hvala vsem za vašo podporo in iskrene čestitke Lusi za njeno Dašo.

TISOČKRAT HVALA ZA VSE IN HIP HIP HURA ZA POSTOJNO, DALI STE MI VSE, NI BESED ,KI BI IZRAZILE MOJO HVAČEŽNOST OSEBJU PORODNIŠNICE POSTOJNA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3019
9.1.2008 9:30:58   
mala pikica
Lusa še tretjič čestitke user posted image

Meli tudi tebi čestitke user posted image Zdaj pa veliko užitkov z Izabelo!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 9:33:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ulla78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 9:38:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3022
9.1.2008 9:40:49   
puri
Lusa,......ČESTITKE ZA DAŠO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela zateuser posted image

MML......upam, da se tole z varuško porihtauser posted image

Jaz imam tudi danes ob 11-ih CTG,.....pa upam, da bo G kaj preverila, če je naša princeska kaj zrastla, glede na to, da sumijo na zastoj rasti.
Nalin,...pri nas delajo CTG že od 36-ega tedna naprej, potem vsak teden.

Neposredna povezava do sporočila: 3023
9.1.2008 9:46:09   
klaja
Meli 23 čestitke še tukaj, res si zavidanja vredna, da si tako dolgo zdržala, zdaj pa le hitro domov in da se spet po dolgem času navadiš na domači ritem!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
9.1.2008 9:46:14   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mml

lunca jaz sem pa upala, da mi boš ti za vzgled in boš tokrat rodila na PDP ali pa že malo prej...no sedaj pa tole user posted image , tako da že vem kaj me čaka...user posted image

Ja sem slab vzgled, a ne. user posted image  No sem že nazaj iz CTGja. Spet vse tako kot bi moralo biti pred ene parimi tedni, ni popadkov, tamal poskakuje. Mogoče za 2 % manj. user posted image  Edino pritisk sem imela visok 150 / 110, samo to so samo živčki, ker zdaj doma je bil spet ok.

Grem oblečt Manco in jo peljat v varstvo (btw. je celo sranje, ker je našo vruško nekdo "pirjavil" in je sedaj vsa panična...meni se pa ravno zdaj ne da iskat novega varstva...ah bo že...)

Tvoja varuška naj se pa zmisli, da sta prijateljici ali sorodnici ali kaj podobnega in da ti dela zastonj uslugo. So pa eni ljudje res "pošteni", kot da to kaj nanje vpliva, če ona enega otroka pazi.user posted image

Alfabeta jaz bom definitivno z EA, brez samo če bo CR ali pa da mi ne prime.user posted image

Vaney dobro da jaz ne hodim toliko na wc, ker potem še tisto malo ne bi spala.

Meli še tukaj čestitke. tvoja vztrajnost je poplačana. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......