|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
8.1.2008 20:17:54   
Jelcy
Punce danes sem bla na 3D UZ v Postojni..in vam povem, da je tako lepa izkusnja, ki jo privoscim vsakemu!! Naj vam ne bo zal, ce imate moznost it. Ze cel dan sem blazenauser posted image
Vglavnem je z naso pikico vse v redu, je ze obrnjen na glavo(ceprav se lahko se vedno obrne nazaj..upajmo da ne). Glede na to, da se mi moj ginekolog ne posveca najbolje in mi deluje povrsen, sem vesela da sem dobila se drugo mnenje in se mi je kar lepo posvetila. Sem v 26 tednu, tehtamo 883g, skratka naredila mi je celotno morfologijo spet.
Lepo se imejte se naprej..

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
8.1.2008 20:29:20   
Tanja555
Ojla,

tudi jaz se javljam... Imam same dobre novičkeuser posted image  Zjutraj sem imela pregled, vse je Ok: maternični vrat zaprt, trebušček primerno velik, user posted image s se je končno obrnil na glavico user posted image . Ginek. mi je naredila tudi brezplačni 3D ultrazvok, tako da imam slikico obrazkauser posted image . Res lepo od njeuser posted image . Hemoglobin sem si s suhimi slivami, govedino in rdečo peso popravila iz 105 na 118user posted image . Glede kg je rekla, da je vse ok, tako kot mora bit, čeprav jih imam že +10, torej če je ona zadovoljnja sem jaz tuduser posted image

Drugače pa sem danes tudi jaz slabo spala, čeprav sem se v postelji zabakadirala s 3-mi povštriuser posted image , upam da bo danes bolje! Izpit tud upam, da bom naredila!?

Vsem en lep pozdrav user posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
8.1.2008 20:51:34   
katka28
Tudi sama sem pridelala 10kg in sem bila kregana, da sem dobila prevec kil neglede na to, da nosim dvojcka. Kako cudno vsak G pove drugace. Je pa G rekla, da je moj trebuh ze zelo velik ponavadi naj bi imele nosecnice tako velik trebuh v 28 tednu ne v 25 T  kot sem jaz.  Mah kaj naj recem samo, da sta soncka zdrava in sem srecna. O velikosti in kilah pa vam porocam drug mesec.

pa pa

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
9.1.2008 7:19:40   
SpeliG
Pozdravljene čvekice!
Da se še jaz malo javim, vas komaaaaj utegnem prebrat, ste tako zgovorne. Ker je naš pikec tako zelo miren, sem si zaželela ponovno ga videt in grem v soboto na 3D ultrazvok, da se mal pomirim. Upam da je vse OK in bo v kakšni lepi legi za pogledat. Počutje še vedno dobro, ponoči še ni sprehodov do WC-ja, trebuh  mi je parkrat otrdel, odkar pa pijem magnezijeve tabletke niti enkrat več, očitno deluje.
Ker še delam me zanima, koliko dopusta vam pripada za letos? Jaz imam tukaj včasih občutek, da bi bilo najbolj fajn, če bi rodila nekje na petek po četrti, da bi lahko v ponedeljek prišla že nazaj. Sej lepo da me hočejo imet, ampak jaz imam zdej v glavi druge prioritete in mi služba res ni na prvem mestu, se počasi izklapljam iz tega tempa in mislim na user posted image .
Vidim da se dogovarjate za sestanek, hm,  v BTC-ju prazaprav delam, torej bi mi bilo spotoma, ne morem pa obljubit da se vidimo. Bo pa verjetno res prav zanimiv prizor, toliko buškic na kupu, ha ha.
Pridne bodite,
lp

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.1.2008 8:33:53   
Ketrin
Dobro jutro!

Kako gre, buškice moje!?

Ste danes kaj bolje spale? Jaz sem. Ampak mi je toooook težko vstajat... Joj, tale budilka je tok tečna vsako jutro! user posted image  No, še malo pa bomo vse doma lahko malo polenarile, ne!?user posted image
Čestitke za vse dobre novičke iz pregledov!! Super!!! user posted image

Punce, a je zdaj dojenček že obrnjen na glavo, al kako? Pa sem ravno zadnjič hotela vprašat kdaj naj bi se to zgodilo? user posted image

No, me veseli, da smo res tako enotne s temle srečanjem.... Če bo še realizacija tako dobra se nam res obeta čudovit dan! user posted image user posted image  

No, ker vas še večina pančka vam pošiljam user posted image !

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.1.2008 8:53:28   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Sasy20: kam si se prijavila na MŠ?

Šla sem v Ljubljansko porodnišnico, spodaj pri vratarju vrašaj za sprejemno pisarno in ti pove kje je to. Tam dobiš nalepke s katerimi greš kadar koli želiš na MŠ. Drugače pa lahko pokličeš na  01 5226048 in ti bodo vse razložili kako in kaj. To je direktna št. od MŠ.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
9.1.2008 9:02:07   
sasy20
Dobro jutro!

Danes sem malo bolje, včeraj me je tako špikalo in za vsak korak mi je  otrdel trebuh, tako da sem kar počivala in je bilo potem malo bolje. Bila pa sem že kar pošteno prestrašena. Tako da moram sedaj paziti in biti previdna da ne bo karkoli narobe.
user posted image  za vse preglede, mene čaka 14. in komaj čakam...

Tako pupe lepo se imejte jaz pa šibam kar nazan v vodoravni položaj, da se vseskupaj malo umiri.

Papa

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.1.2008 9:12:19   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

NiLe se mi zdi, da za konec tedna napovedujejo dežek... Tko da.... lahko pa greva skupaj po sončka.... Kam na Bahame.... Mmmmmmm! user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, super ideja ... pa kaj, ko so tako daaaaleeeeč in jaz čist brez eurčkov... Mah, tele zime res niso več podobne ničemer.

Joj, vse pišete o tem, da vas G "kregajo" zaradi preveč pridelanih kg user posted image . Mimogrede, tudi jaz sem jih do sedaj pridelala +8, pri prejšnjih nosečnostih sem pridobila prvič +15, drugič +13 in ni bilo nobenega problema dol spravit kg. V glavnem, jaz se prav nič ne šparam, jem, kar mi paše.

Ravnokar pijem kavico, še pozajtrkujem in v akcijo, na pregled  ... danes mi bodo vzeli kri za toxo, pa spet se bom načakala pri G, ampak bomo že potrpeli ... Moj G (dr. Pušenjak) me vedno navda s pozitivno energijo user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
9.1.2008 9:21:57   
tosja
user posted image Pozdravljene!

Pošiljam vam velik energije in sončka iz soncem obsijanega Maribora! user posted image
Zdaj pa grem želodček napolnit...

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Punce, a je zdaj dojenček že obrnjen na glavo, al kako?  user posted image  

Naš še ne user posted image me tako fino levo desno brca... user posted image user posted image user posted image
Danes me je zbudil...je očitno nogice pretegnil...
user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
9.1.2008 9:27:57   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Jaaaa, super ideja ... pa kaj, ko so tako daaaaleeeeč in jaz čist brez eurčkov... Mah, tele zime res niso več podobne ničemer.

Se čist strinjam.... No zime bomo že preživeli, tale z evrčki je bolj kruta! user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
9.1.2008 9:31:22   
Ketrin
O, Tosja! Hvala za sončka! user posted image

Ej, punce mal ste me prestrašile s temle špikanjem in bolečinami... Mene tudi vsak dan kaj špikne, pa ko sem na sprehodu me velikrat mal boli tam v spodnjem delu trebuha... Ampak sem bila do sedaj prepričana, da je to normalno in zato se nič kaj ne obremenjujem. Da bi prav zaradi tega počivala in ležala! user posted image  

No, sicer imam jutri zjutraj pregled pa bom vprašala. Ampak kot sem zasledila tudi nekaj mnenja Pušenjaka je to normalno....

NiLe, lepo opravi na pregledu. Jaz sem kri za tokso in ostale zadeve (tudi vodo) dala že 27.12 in jutri čakam kaj bo G. povedala.....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.1.2008 9:39:18   
lepa posadka
Špikanje občasno je čist normalno...sploh ob kakšnih sprehodih. Ketrin, le brez skrbi.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.1.2008 9:41:02   
Ketrin
No, saj tko se mi je tudi zdelo. Sam zdaj ko so punce pisale o počivanju pa to me je mal zaskrbelo. Sem mislila, da bi morala bolj mirovati.... user posted image

Tko da: hvala, lepa posadka! Tebi gre sigurno verjeti....s tolkimi otročiči in izkušnjami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
9.1.2008 10:17:17   
sinskaT
Dobro jutro!

V Lj. se vleče megla in me prav mika kakšen izlet na Gorenjsko ali pa na kako obsijano smučišče...ah ja, nič letos, pa drugo leto več ane... Sicer pa mi ni tako hudo, saj ravnokar čakam na obisk male dojenčice, ki mi bo prinesla sončece.

Malamalinca - javi kako si, upam da se je otroček pomiril in bo ApRiLčEk, kot smo se zmenile, prav?user posted image

Berem, da zdaj pa skor že večina ve, koga nosi user posted image oz. user posted image . Bo katera počakala do rojstva na Kinder surprise ali bomo samo mi take face haha user posted image user posted image user posted image ?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.1.2008 10:40:25   
u04111976
... tudi naša ni, ali še ni obrnjena, ker me vedno veselo brca v spodnji del. Mislim pa da je še prehitro in da imajo še dovolj prostora, da se veselo obračajo.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
9.1.2008 10:41:52   
u04111976
...zdajle sem videla, da sem že pod sto dnevi!!!! Zdaj pa že "sitno brojim" al kako so včasih rekli v vojski.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
9.1.2008 10:52:48   
katka28
Dobro jutro se od mene. Ja punce zdaj se pa se trikrat obrnemo okoli in bomo mamice user posted image . Kako gre vse skupaj hitro. Pri meni ne en ne drug se nista obrnjena na glavo. En je obrnjen z glavo proti mojim dojkam, drugi pa ima glavo od popka pa nogice na desno stran ( ma sem zakomplicirala) ..Ja srecanje se priblizuje upam, da mi uspe priti saj ste res dobra druzba. Drugace pa je tudi pri nas soncek pogledal iza oblackov in megle, ki se spusca v kotlino.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3842
9.1.2008 10:53:01   
Ketrin
O, Urška!!! Pa kje si ti zadnje čase, no!? Nič kaj preveč ne debatiraš z nami! user posted image

Jaz sem tudi že pod 100 dni do konca... sitno, sitno! Ja, so rekli jugo vojaki! user posted image user posted image user posted image

Sinska mi bomo tudi imeli Kinder surprise! Se ne damo! Niti imen ne govorimo okoli, za spol pa itak še sama ne veva...Tko da bo popolno presenečenje! user posted image user posted image user posted image  Nas je pa res malo takšnih, ki nismo vprašali za spol. Zdaj pa uživamo v ugibanju drugih....Je prav zabavno, ne!? Kaj vse si ljudje ne spomnejo, kaj vse ne napoveduje spola, a? Hihhihihihihiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3843
9.1.2008 11:02:06   
Ketrin
Še tole me zanima....

Kako pa ve veste kam so otročiči obrnjeni?! Mislim k dojki, pa ne, pa gor / dol??? Jaz to nič ne vem? Mene brca v spodnjem in zgornjem delu, povsod močno, podnevi in ponoči....Tko da user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
9.1.2008 11:10:38   
sasy20
Oj!

Pupe nisem vas mislila nič strašit z mojim špikanjem in otrdevanjem trebuha. Sama sem klicala G in jo vprašala če je to normalno pa je rekla da ja samo če mi trebuh otrdi naj raje počivam da se to stanje malo pomiri. Tako da brez panike.

Sej danes je že bolje in mi še ni nič otrdel tako da je bilo to res samo včeraj. V

Lep dan...aja pa hvala za sončka iz MB ker tudi v LJ je res turobno.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
9.1.2008 11:14:31   
u04111976
Ja Ketrin, saj sem vedno tu-nekje okoli... sam se včasih sama sebi smilim, pa pol rajš sam preberem... Drugač sem pa vredu, sem na bolniški zaradi boleče sramne kosti in nizke lege, maternični vrat je OK, sladkor se je umiril, UZ imam še v 30.tednu v LJ, pridelala +8 kg (štiri v zadnjem mesecu), tak da so me malo kregali, kri se je popravila, imam manjše vnetje, tak da sem dobila svečke, noge mi ne zatekajo, še vedno nisem kupila nič drugega kot kavbojke, copatke in jopico (ze ža 6 mesecev-na znižanju), selili se še nismo-pa bi se morali pred prazniki, čaka me še nakup pohištva v Ikei. Sem povedala da se najkasneje sredi marca selim, pa kaj me briga če bo še stopnišče neometano in stopnice brez ograje, če ta velika kopalnica nebo čisto gotova (tamala s tušem je že) in v kuhinji še ne bo gotovega parketa!!!!!!!!!!!!!! Sem čist znorela zadnjič! Ampak bo, bom pa kakšen dan dva brez kuhinje (ko bodo tla, jo je treba samo sestaviti). Kaj pravi na to moj? Ljubica vse bo, sam nič se ti sekirat!!! Pa ja da se človk še bolj sekira če vidi da je on tolk skuliran-se mi zdi da je včasih celo nezainteresiran! Tile moški so res tako čudni! Al pa so to samo moji hormoniuser posted image  

No tak je to-ko si me že za jezik pocukala.user posted image

Drugače pa ja, komaj čakam našo malo štručko!  Dostikrat sem že sanjala kako rodim-seveda gre čist na iziuser posted image , pa razen enkrat je vedno fantekuser posted image .

Pridne bodite.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
9.1.2008 11:19:34   
zolika
Sasy20: sem misla, da si iz MB - ker sem se tudi jaz odločila, da grem v bolnico na MŠ in to tudi 4.2. sem misla, da bova "sošolki" user posted image

Drugače pa sem sedaj prišla od kozmetičarke...uuuuuuuuuuuu sem relaksirala - samo malo me je križ bolel od ležanja na hartbtu - nisem več navajena...ker sem skoz na desnem lai levem boku! Je blo pafajn - tako,da grem prihodnji teden še 1x, da si pred aprilom porihtam kožo...zdaj še mam priliko!

Čez dobro uro pa grem v Dobrno na 3D UZ - koooooooooooooooomaj čakam! user posted image

Javim kako je blo!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
9.1.2008 11:22:47   
u04111976
...grem mal gledat imena... pište kaj, ker pridem nazaj!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
9.1.2008 11:38:02   
Ketrin
Zolika, uživaj na 3d.user posted image

No, Urši, vidiš kako je lepo, ko si se izkašljala.... Res dolgo nisi nič napisala! Nič se ne smili sama sebi! Saj je vse ok s tabo. Si vse lepo napisala! Ah, te male nevšečnosti bodo že minile, nič se ne sekiraj! Glede selitve te pa razumem, da ti gre že vse na živce, ampak to spada zraven.... Težak je hobi z obrtniki in majstri...velik živcev ti poje user posted image  Ampak ko boš v novi hišici boš kmalu pozabila na vse to! Majčkeno še potrpri. Glej revije kako boš domek opremla, mal sanjari....mene to vedno tko pomirja. Pa mal v Bauhaus ali v Lesnino....jaz nič ne kupim ampak se samo sproščam. Take trgovine so meni super... Možeka pa tudi razumi...noče da se ti preveč sekiraš in obremenjuješ, sam je pa sigurno na trnih in živčen tudi on.... Nič ga ne kregaj. Bolje da je tko, kot da bi doma imela živčno razvalino in bi ti težil in te sekiral!!!!

Vse bo ok, še malo pa prede user posted image !

Se pa vidimo 24. ne?

Kar glej imena, pa pridna bodi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3849
9.1.2008 11:45:05   
malamalinca
Ojla, čveke,
se javljam od doma, pridno počivam in se pustim crkljati, danes sem spala do 10-ih.
In kako se je pri meni vse začelo- že malo pred novim letom sem imela sem in tja kakšen zares boleč popadek s trdim trebuhom, pa se nisem dakla kaj preveč motit (še vedno vzdigovala tamalega, pospravljala, sesala, itd...)
Veste, ko si tretjič noseč. gre vsa nosečnost kar nekako mimo tebe, ( vsaj pri meni je tako ), se ne spomnim velikokrat, da sem noseča.No, ti boleči popadki so se potem malce stopnjevali na 3-5 na dan.V ponedeljek sem to bežno omenila ginekologinji na pregledu in ona me je dala takoj na bolniško, jutri pa bova izmerili maternični vrat.
Jaz kar nekako čutim, da je vseeno vse ok, ampak nikoli se ne ve.Sem bila pa v čisti depri potem v ponedeljek-zaradi službe.Ampak tudi to smo poštimal, včeraj sem bila 6 ur v službi, da sem naredila tisto najnujnejše.

Mogoče pa bom v ponedeljek že nazaj delovno aktivna, kdo bi vedel?

Hvala vsem za skrb in vzpodbudne besede, zdej grem pa papat, ker danes še nisem.

Lepo se imejte

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......