|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
8.1.2008 9:37:33   
Tejcha
Jutro!

No, mi smo tud včeraj za kosilo zelenjavno juho in sirove palačinke, pa bi mi kakšna ideja za danes prav prišla. Nile, kaj ste pa vi včeraj?

Glede cene UZja na Dobrni, js bi na vašem mestu vsaj kaj pripomnila na ceno na licu mesta... Res je butasto... In glede na to, da vas na povišanje cene niso opozorili... Ja, js sem se tudi uklonila takim rečem, sedaj se pa ne več, ker je

Tanja555, sej bo šlo! Sama te popolnoma raumem in se zaradi občutkov, ki spremljajo opravljanje izpitov in potem slabi volji (res, da je v večini primerov naupravičena), stalno odjavljam... pa bo že...

Nile, mi pa imamo sonček in dans je Tilen celo potegnil do 8.50  - skor nism mogla verjet, ko sm pogledla na uro. Mala je pa tudi ponoči izvajala akrobacije, da sm se zihr 4x zbudila... Zdej bova pa nekaj pojedla, malo pospravila, pa šibava ven.

Tja, kjer ga ni, pošiljava par sončnih žarkov!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
8.1.2008 9:51:14   
Ketrin
Jutro čvekice!

Madona, sem komaj od včeraj vse prebrala! Tako ste pridne! Upam, da mi uspe v enem postu vse pokomentirat.... user posted image
Big mamma user posted image user posted image user posted image  Vidiš kako je dojenčku lepo v bušiju, si je premislil, ko je pa zunaj tako grdo vreme! user posted image
Tosja user posted image user posted image user posted image  za poroko!!! Kako lepo! Kake fejst punce smo res tukaj gor, same lepe novice skoz! user posted image

Roberta, nič se ne sekiraj glede izpitov in kolokvijev! Vse te bo počakalo! Upam, da so banane pomagale! user posted image  Glede poroke pa te popolnoma razumem.... Jaz sem se poročila zaradi žura in "procedure". Nama je bilo očitno tako usojeno. Saj če lani (predlani) ne bi imela SS bi tudi naredila čist na izi ohcet. Počakaj, mogoče ti velikonočni zajec kaj lepega skrije v travico!user posted image

Spanje: jaz spim kot mi paše. Sem ugotovila, da je to najmanjkrat na levem boku.... Pa saj se potem malo kontroliram, ampak vsaj kadar zaspim (že tko bolj malo) se prepustim tistemu trenutnemu užitku! user posted image

Pust: jaz pa obožujem pust! Vsako leto sem maškara. S prijateljico sva ga tooook presrale na pustnih žurih. Lani sva bile ona user posted image  jaz pa user posted image  Super je bilo..... Letos pa nimam pojma kaj bi lahko bila.... Hmmmm. Vedno sem si želela bit Kan kan plesalka, Kleopatra in Jasmin od Aladina.... Tole mi še manjka v mojem repertuarju... Drugače pa sva bili že kavbojki, čarovnici, morski deklici, indijanki, čebele, pike poke, ....  Vsako leto greva tudi dopoldan na pustno soboto v mesto gledat povorko in tiste male maškarice (kot tvoj nečak Tayso) user posted image user posted image . No, dost o pustu. Uf, sem že čist not padla! user posted image user posted image

Razprodaje: joj, mene to tok živcira! Jaz ne maram trgovin že itak. Tko da se teh razprodaj načeloma ne udeležujem. Dopoldan ko ni take gužve sem v službi, popoldan se pa itak ko grem domov peljem mimo BTC in me vse mine ko je že na cesti gužva, kaj šele tam v osjem gnezdu.... Mi gredo pa tele naše razprodaje tudi izredno na živce ker nas tile naši trgovci mal nateg..... Vedno je samo 10 20 % popusta.... Zato če že grem grem raje v ITA (tam so popusti, da se jim sploh lahko tko reče....) Drugače pa sploh ne vem kaj naj kupim za dojenčka. Pojma nimam. Zato bom kar počakala na šolo da mi kaj povedo, pa bom pol kupila.... Jaz sem bolj na izi, sploh glede šopingov user posted image

Srečanje: mislim, da je kar potrjen datum 24.1! Nas je 15 za! Štajerke nič ne odgovarjajo (ne vem kje je Uršauser posted image ) tko da bo očitno prevladalo mesto srečanja LJ! Robertin predlog je sicer super, mogoče pa bi bilo bolje, da se dobimo v Areni Vodafone v BTC. Tam je veliko več prostora.... 15 ali 20 nosečk na kupu....to moram bit že kar orng velik lokal! user posted image  Za uro pa ne vem... Jaz npr delam do 16. tko da lahko ob 17! Ne vem kaj predlagate ostale.... Ob 17h, 18h!?!?!

SREČANJE APRILČIC – JANUAR 2008

Št.     Aprilčica          Od kod            Prostor v avtu   Do kod
1       Roberta            Ljubljana            1 + 4                     SLO
2       Sinska              Ljubljana            1 + 4                     SLO

3       Barbi                 MB / Celje          1 + 4                     SLO 
4       Majček              Ljubljana            1 + 4                     SLO
5       Simvir               Okolica Ljubljane     /                        LJ  
6       Ketrin               Ljubljana            1 + 3                     SLO
7       NiLe                  Ljubljana            Ketrin                          
8       Tasyo                Ljubljana                                               
9       Big mama         Domžale              1 + 7                       LJ 
10     Violica               Jesenice              1 + 4                       LJ
11     Katka                Laško                                                    

12     Joan                 Ljubljana             1 + 3                     SLO
13     Scorpiogirl        Šk. Loka               1 + 3                      LJ
14     Urška               Celje                    1 + 5                     SLO
15     Kaa                  Ptuj                      1 + 4                     SLO
16     Tejcha              Velenje                1 + 4                     SLO
17     SKY                   Ljubljana             1 + 4                     SLO 
18     Lepa posadka  Novo mesto           /                          LJ   
19     Srečka              Ljubljana              1 + 4                    SLO 

20     Katja                Novo mesto          1 + 3                    SLO 
21     Barb                 Kamnik                 1 + 4                      LJ   
22     Darja                Celje                    1 + 1                      SLO
23     Krista                ???                      1 + 4                       LJ_

Ljubljana 12
Štajerska 6
Gorenjska 2
Dolenjska 3  

24.1.07 - 15user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
8.1.2008 9:53:43   
NiLe
Tejcha, hvala za sončne žarke ... sej včasih se je treba vsest v avto in zapeljat malo iz Lj., pa že sonček lepo sije. Ah, bo že.

Mi imamo tudi doma eno zaspanko (naša skoraj 3-letnica), ki je čist po očiju user posted image user posted image Saj načeloma vsi radi dolgo spimo in si res ne predstavljam, da bi me otrok vrgel pokonc ob 6h zjutraj user posted image Upam, da bo tole aprilsko user posted image bolj zaspane sorte user posted image

Nekaj idej za kosilo, to je z našega jedilnika za ta teden:
* čufti + pire krompir
* špageti s tuno
* fižolova juha, šmorn
* pišč.paprikaš + njoki

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
8.1.2008 9:57:51   
Ketrin
Aja, no, nekaj sem vendarle pozabila! user posted image

Tole glede UZ: jaz sem imela do zdaj 2 UZ in 1 vaginalnega. In mi je že na MF G rekla, da je to zadnji UZ, ki ga plača zav. Ampak da bova vsekakor še kakšnega naredili.... Nisem pa privat, zato mi ni treba plačevat.... Ker pa je vse BP (vsaj do sedaj) ne bom hodila na dodatne preglede.... Se mi zdi to kar veliko denarja.... Že 50 EUR se mi je zdelo veliko, 80.... user posted image user posted image user posted image !

Tko da jaz bom zdaj hodila samo na rutinske preglede k svoji G.

No, to je to!

Joj, Tejcha! A prov sonček imate!? Oj, joj kako sem ti fouš. Jaz pa se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje videla sonce..... Bi toooook rada šla za vikend mal na morčija, take zime me kar ubijajo.... user posted image

Ampak......april bo kmalu tu!!!! In naši user posted image  in tudi sonček!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
8.1.2008 10:12:00   
Majček28
Dobro jutro Babuške
A ne, sej smo res ko ene Babuške, ko pa v trebuščku nosimo še eno botje (al pa dva- za Katko )

Cene, cene, cene......men nič ni več jasno!! Včeraj sva šla z možekom mal pofirbcat v Rutarja (kjer na vsakem metru visi ena tabla z velikim napisom razprodaja!!!! ) pa še mal v Pikapolonco in kaj sem ugotovila glede vozičkov. Ja imajo tudi takega za 150€, sistem marela, ampak je o tud vse. In potem če dokupiš še lupinico (ki je skoraj nepogrešljiva ) in mogoče še potovalno košaro (ki jo lahko uporabiš namesto prenosne posteljice če kam greš ) te pride skupaj dražje kot če kupiš recimo voziček 3 v 1. Je pa tudi bistvena razlika v ceni, če kupiš letošnji ali morda lanski, predlanski model vozičke (razlika večina samo v barvi in mogoče kakšen modni dodatek ). V Pikapolonici imajo akcijo -15% na Chicotov voziček, model 06, 3 v 1, skupaj 480€. Vsekakor se pa splača še mal po netu pobrskat.

Mi imamo pa jutri pregled pri G, ampak mislim da bo bolj tko rutinski- tehtanje, pritisk, kri, mal srček poslušat,... Verjamem da bo vse BP.

Roberta: držim pesti, da se ti ostali izpiti izidejo, drugače pa 10 ur za računalnikom ni najbolj 'zdravo', pazi nase in na svojega user posted image

Zunaj je sicer turoben dan, ampak jaz vam vseeno želim, da ga preživite čimlepše.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
8.1.2008 10:12:43   
malamalinca
Ojla, samo toliko na hitro, da povem, da sem tudi jaz dobila popadke in moram ležat.
Menda je to kar pogosto pri tretjem ali več otroku...

Se javim takoj ko se bom lahko

Čuvajte se in pa pa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
8.1.2008 10:20:36   
Majček28
O joj, še ena, s popadki. Malamalinica, tudi zate velja kot za bigmamo, hitro na kavč pa počivat, da bo user posted image  vidlo, da je v trebuščku čist luštno in bo počakalo do aprila. Držim pesti, da se ti vse umiri.

Blagor enim k imajo sončka na nebu pa ga lahko gledajo, pri men je pa samo siv dan zunaj user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
8.1.2008 10:29:50   
NiLe
Hej, malamalinca, ne nas strašit. Tudi jaz pričakujem 3 in si sploh ne predstavljam, da bi imela že sedaj popadke. Pazi nase in čim več POČIVAJ!
Drugače imam pa jutri pregled in bom mojega G prosila, naj me spodaj malo prečekira, ker imam čuden filing ... glede na to, da sem pri drugi user posted image hodila dva meseca prej odprta 3 cm, se lahko zgodba ponovi ...

Razprodaje: jaz zelo rada hodim po trgovinah in sem vedno zadovoljna, če dobim kakšen kos po nižji ceni. Je pa res, da te naše razprodaje so kr neki ... sicer pa, zadnje čase nimam prav nič viška denarja, tako da kupujem samo nujne stvari, pa še to več ali manj za otroka.  

Spi, dete, spi!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
8.1.2008 10:47:17   
Jo@n
Ojla souser posted image !

Sem pravkar od G, izmerila je MV, ki ima 4.3 cm, tako da vsaj zaenkrat ni nevarnosti za prezgodnji porod. S kilami sem na +5, po evidenci moje G pa na +7, saj mi je začetno težo vpisala nižjo, kot je dejansko bilauser posted image . No, ne glede na to, nisem bila nič kregana... imam pa tako ali tako veliko podlage.
Padel mi je HG v krvi (kljub rednemu jemanju Elevita, mesa na krožniku in rednemu uživanju rdeče pese). Kot kaže naš prestolonaslednik kuri vse zaloge mamice. No, do nadaljnega bo moj jutranji obrok še doza retaferja...

Nekaj se mi kaže na urinu, pa vodeni izcedki me mučijo že nekaj časa, zato sem dobila še gynodaktarin, seveda moram redno piti večje količine tekočine... Grrrr, saj vem,. amak že tako sem vsake pol ure na wcju...

Razveselila me je še s kratkim UZ, mali se je obrnil in je na glavici (menda se lahko še obrača), bogstvo med nogami je lepo pokazal.. Glede na to, da sva včeraj z user posted image  nakupila nekaj oblačil, tudi v barvi za user posted image , upam, da do konca user posted image lulček ne bo stran padel...

Naslednji GP imam 30.1. Komaj čakam 3D UZ, ki bo 5.2., če vas kaj potolaži, z novim letom se je podražil tudi v Porodnišnici Po, res pa je da s 50 na 60 EUR, in da so me na to opozorili že novembra ob naročanju.

Kar se tiče srečanja, se strinjam z Lj, mislim da je kakšna od lokacij v BTC še najbolj primerna. Ura? Glede na to, da še vedno delam, se strinjam s predlagano 17h. Naj ena točno določi datum, da potem še ostale pošljemo potrebne podatke za priponke z imeni (če bodo).

Čestitke vsem za izpite in pisanje diplome, moja magistrska je še vedno tam, kjer je bila user posted image in bo kot kaže še nekaj časa... Čestitke tudi vsem, ki ste v veselih pripravah za skok v zakon... Midva bova še malo počakala, da bo bolj luštno ko nas bo na ohceti več. Tako da do nadaljnega ostajava koruznika user posted image

Upam, da bomo naslednje tedne/mesece še vse dočakale v enem kosu, naj se vam nikar ne mudi s popadki!

user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih mučijo težave, ostale mislimo na vas in držimo pesti, da se vse srečno konča.

Madona, danes sem se pa razpisala, kot kaže moram vo neaktivnost na forumu potem naenkrat noter prinesti...

Pobožajte bušije, lp Joan

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
8.1.2008 10:47:18   
sasy20
Dan!

Najprej Malamalinica POČIVAJ res počivaj in upam da bo kmalu bolje. Bigmamma user posted image  samo da je bolje vendar še vedno se drži tega da počivaš in se crklaš.

Jaz sem ravno iz porodnišnice, kjer sem se prijavila na matrinsko šolo. V novi porodnišnici se prijaviš v sprejemni pisarni, da dobiš nalepke potem pa greš kadar hočeš. Jaz grem 4.2.07 ob 10h. Moj možek pa bo šel 11.2.07 ob 18.15.

Tako sedaj pa grem nazaj za knjige ker imam konec meseca izpit.
Aja glede srečanja žal se ga sama ne bom mogla udeležiti, ker ima sestra r.d. in gremo na praznovanje. Upam pa da boste fino klepetale in da boste predvsem uživale.

Lep dan.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
8.1.2008 11:08:07   
Ketrin
Ja, madona kaj pa je zdaj to s popadki!? Bomo že o tem začele počasi pisati!?!?! O kako gre hitro čas..... Čez dva meseca bodo lahko že prvi "aprilčki" na svetu..... user posted image user posted image

Malamalinca počivaj in se razvajaj, pa bo bolje...kot pri Big mammi!

Ja, no, za srečanje jaz predlagam BTC Arena Vodafone. 24.1.08 ob 17. uri! Kot je že ena napisala, nikoli ne bo vsem super fino, se bomo morale mal prilagajat.... Sploh zdaj ko so še službe v igri....Potem z vozički bo pa lažje....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
8.1.2008 11:18:47   
simvir
Živjo!

Vidim da pridno čvekate, rabim kar nekaj časa da vse preberem.

Spet popadkiuser posted image . No saj sem bila čez vikend tudi sama v skrbeh, da jih imam že malo, pa se je že včeraj umirilo. Mogoče je pa bilo kaj v zrakuuser posted image .  Malamalinca upam da tudi od tebe kmalu slišimo dobre novice kot pri big mammi. Čuvaj se!

Srečanje - meni tudi ustreza BTC v Lj. Glede ure pa sem tudi za 17h. Sicer jaz delam do 15h, ampak bom že še šla po kakšnih kratkih nakupih, da počakam. Še raje pa pridem tudi prej, če boste ostale za.

user posted image  za vse ki ste pridne in se učite ter opravljate izpite.

Tosja, ko boš naslednjič popravljala seznam - naslednji GP imam 29.1. Hvalauser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
8.1.2008 11:27:20   
katka28
Lepo soncno jutro se iz nasih koncev.
Glede kosila mamo bolj kot ne enak okus saj se je tudi pri nas danes kuhala zelenjavna juhica. user posted image
Ob 13 uri imam pregled pri G in upam, da mogoce pa le izvem kaj imam drugi soncek med nogami. Danes me je sicer levo spodaj zacelo nekaj zbadati, ko sem z metlo okoli strasila ampak mislim, da ni nic hudega verjetno samo kaksna brca mojih sonckov.
Razprodaje: nikoli mi ni disala guzva in tudi zdaj se jo izogibam sploh kaksnih velikih centrov saj vsi nekaj smrkajo in kasljajo jaz pa moram biti zdrava.
Popadki: punce moje daj se malo pocakajte saj bo kmalu april. Vasim sonckim pa le povejte, da se ne mudi, ker je zunaj se mrzlo naj malo potrpijo.
Saj ne morem verjeti, da se dejansko hitro bliza april. Ni dolgo, ko sem sele drzala v rokah test za ugotavljanje nosecnosti zdaj bom pa ze kmalu zakorakala v zadnje trimesecje. Joj se malo pa bo res treba malo po nakupih. Danes bom povprasala kako je z materinsko solo mogoce grem celo pogledat kako se imajo.

Lep dan in vam sporocim kaksni so bili rezultati

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
8.1.2008 13:20:50   
bela vrtnica
Halo!

Tudi jaz sem imela včeraj pregled pri G. Z user posted image  je vse ok. Pregledala je utrip srčeka in z uz mi je pogledala ledivici, ker sem ji omenila bolečine pod rebri. Pravi da je vse ok in da so to normalne bolečine v nosečnosti (ležanje na boku...). Do sedaj sem imela 3 uz. Mi je pa sestra rekla, da v 30 tednu priporočajo uz in meritve ploda, ki pa ga zavarovalnica ne plača. Tako da sem se vseeno odločila in ga bom imela (tako bom ponovno videla svojo pikico). Prav tako sem jo vprašala kako je s tem glukoznim testom in baje ga res ne delajo vsem, samo tistim, ki imajo v družini sladkorno ali pa kažejo znake sladkorne (povišana teža, otekanje...). Tako da ga jaz nisem imela. Danes še moram dati kri za tokso. Pridobila pa sem 7 kg.

Res ni fer, da zavarovalnica ne krije vseh pregledov, ko da si 10 v življenju nosec (to je res spodbuda države, ni kaj).

Tudi jaz sem dala poročni prstan dol, ker se mi zdi da mi ponoči prsti zatekajo. Vendar ga po nosečnosti z veseljem dam nazaj. Je prav lepo biti poročen tako da vsem ki planirate poroko le pogumno naprej in čestitke.

Glede razprodaj pa res ne mislim kaj preveč zapravljati. Me je bančni izpisek za mesec december malo postavil na realna tla. Sva kar preveč zapravljala, tako da morava sedaj malo stisniti. Že tako morava vse nabavit za user posted image , pa še avto nameravama zamenjati.

Ali imate tudi ve naročene uz v 30 -33 tednu (baje je to neke vrste druga morfologija), če imate ali si tudi ve morate plačati pregled in koliko.

Naslednji pregled imam 11. 2. 2008.

Uživajte!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
8.1.2008 13:24:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Cene, cene, cene......
Ja imajo tudi takega za 150€, sistem marela, ampak je o tud vse.

In potem če dokupiš še lupinico (ki je skoraj nepogrešljiva ) in mogoče še potovalno košaro (ki jo lahko uporabiš namesto prenosne posteljice če kam greš ) te pride skupaj dražje kot če kupiš recimo voziček 3 v 1.

Glede cen vozičkov sem že v soboto napisala, da dobiš v Toys-u v Grazu voziček s košaro in lupinico že od 100 EUR naprej...
Voziček, ki je voziček tedna je vedno tako ugoden.

Lupinica je za v avto nepogrešljiva!!! - saj brez avta verjetno več nobena družina ne funkcionira, ali pač... user posted image
user posted image V AVTU V NAROČJU AL PA V KOŠARI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Košara na vozičku pa je idealen nadomestek za prenosno posteljico - vsaj v začetku. Pol pa vidiš al potrebuješ še dodatno posteljico ali ne.user posted image
Moje mnenje! user posted image

Malamalinca user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne ga sračkat...
Počivaj, počivaj in se pusti pedenat!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Vreme je pri nas krasno - sonček, sonček in prav toplo! user posted image
Vsem pošiljam naročje sončnih žarkov...
Grem plest za našega user posted image pol pa kosilo...Danes šampinjoni z jajčko in kitajsko zelje v solati...jutri: borovničevi cmoki in kompot! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
8.1.2008 13:27:40   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Prav tako sem jo vprašala kako je s tem glukoznim testom in baje ga res ne delajo vsem, samo tistim, ki imajo v družini sladkorno ali pa kažejo znake sladkorne (povišana teža, otekanje...).

So še dodatni dejavniki, ker tud teh jaz nisem imela...v družini ni sladkorne, nisem pridobila še nič kilogramov in ne otekam - zaenkrat! user posted image
Sem pa stara nad 30 in imam v osnovi preveč kil! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
8.1.2008 13:34:09   
u04111976
Hojla, sem za srečanje, seveda. Tudi LJ me ne moti. Bolj malo se javljam ker sem v bolniški, pa imam počasen internet.

Jaz imam UZ v 30.tednu, pa mi ni treba nič plačati (zaradi sveže okužbe s toxo), ker te bolj kontrolirajo.

Vas redno berem. Vsem vam želim čim manj tegob, tistim katerim pa rečejo počitek, pa kar ubogat. Jaz ne morem kar naprej počivati, pa sem potem zvečer čist fuč in slabo spim, ker me še ponoči sramna kost boli in peče kouser posted image .

Pridne bodite!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
8.1.2008 13:43:24   
Krista28
Otekanje:
svojim pa kar recite, da je glavno zdravilo masaža na kvadrat !!!

user posted image user posted image  V prvi nosečnosti me je moj user posted image  skoraj vsak dan masiral, ker sem zelo otekala in na koncu fasala proteinourijo, v drugi pa sva na to kar pozabila oz. ni časa za masažo, pa glej ga zlomka.... nič ne otekam, tko da moj pravi, da je bil on kriv da sem bla vsa zabuhla....

VREME: Jaz sem Kristjana rodila aprila 2006 in sem imela ful lepo poletje, pa še čisto toplo zimo in sem bila cele dneve zunaj. Mali je bil zunaj ful priden, pa veliko sem okol hodilauser posted image user posted image  Upam da bo letos tudi tako.

Ampak za pisat ste pa tako pridne, da vas ne utegnem brat.

Vozički:Sem šla iskat kje ste čvekale o vozički, pa zgleda nisem šla dost nazaj. Doma imam PP P3 sistem pa niso majhna kolesa za k nam, tko da je ful malo rabljen, pa od sestre en trikolesnik, ki bo kmal razpadu, tko da......ma sem vidla v Rutarju TFK vozičke, pa me je čist zagrablo - se tako na malo zloži (trikolesnik-velika kolesa), da gre za sedež. Sam drag je....

Ketrin: za evidenco - sem iz Kresnic, delam v Lj. in tud ura 17 ali 18 mi čist ustreza. Prostora v avtu je manj - Clio pa otr. sedež.....vseeno če katera rabi s tega konca se lahko javi....

Glugozni test: sem bila prejšnji teden in rezultat je OK. sem pa že v osnovi predebela in verjetn so me zato tudi napotili. Nič posebnega - ogabna sladka mlačna voda za spit in čakat....

Imejte se moram delat.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
8.1.2008 14:21:11   
Ketrin
SREČANJE APRILČIC – JANUAR 2008

Št.     Aprilčica          Od kod            Prostor v avtu   Do kod
1       Roberta            Ljubljana            1 + 4                     SLO
2       Sinska              Ljubljana            1 + 4                     SLO

3       Barbi                 MB / Celje          1 + 4                     SLO 
4       Majček              Ljubljana            1 + 4                     SLO
5       Simvir               Okolica Ljubljane     /                        LJ  
6       Ketrin               Ljubljana            1 + 3                     SLO
7       NiLe                  Ljubljana            Ketrin                          
8       Tasyo                Ljubljana                                               
9       Big mama         Domžale              1 + 7                       LJ 
10     Violica               Jesenice              1 + 4                       LJ
11     Katka                Laško                                                    

12     Joan                 Ljubljana             1 + 3                     SLO
13     Scorpiogirl        Šk. Loka               1 + 3                      LJ
14     Urška               Celje                    1 + 5                     SLO
15     Kaa                  Ptuj                      1 + 4                     SLO
16     Tejcha              Velenje                1 + 4                     SLO
17     SKY                   Ljubljana             1 + 4                     SLO 
18     Lepa posadka  Novo mesto           /                          LJ   
19     Srečka              Ljubljana              1 + 4                    SLO 

20     Katja                Novo mesto          1 + 3                    SLO 
21     Barb                 Kamnik                 1 + 4                      LJ   
22     Darja                Celje                    1 + 1                      SLO
23     Krista                Kresnice              1 + 2                       LJ_

Ljubljana 13
Štajerska 6
Gorenjska 2
Dolenjska 3  

24.1.07 - 17user posted image
No, saj se kar nabiramo user posted image user posted image

No, po moje kar velja! Torej!

SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri  v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

Glede listkov in imen.... v bistvu mi je všeč tudi argument od lepe posadke! Načeloma pa mi je vseeno!

Torej, se vidimo!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
8.1.2008 15:07:10   
katka28
Ekola pupe moj pregled je koncan in lahko vam zaupam, da bomo tudi pri nas imeli mosko zasedbo. Se pravi oba soncka imata lulcekauser posted image . Ocka je se kar vesel sicer je pricakoval par ampak zdaj bo imel koga za igro nogometa.....
Naslednji pregled, kjer bomo  delali meritve imam 5.2.2008. UZ imam za vsako brez placila tako, da se vedno veseli ko gledam pobca kako se premetavata.

Lp K

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
8.1.2008 15:23:12   
NiLe
Katka28 in Jo@nuser posted image user posted image user posted image za user posted image Mislim, da pobje še vedno vodijo.

Ketrin: dobro si to izpeljala. Super predlog za mesto srečanja. Bom kar sama prišla z avtom, tako da ni panike. Sedaj pa samo čakamo, da čim prej pride 24.1. Predlog od lepe posadke je tudi meni zanimiv ... v glavnem, kakor se večina odloči, jaz se bom prilagodila.

Mmmmm, sedaj pa že prav opojno diši po kuhinji in samo čakam na moje, da pridejo iz vrtca, šole ... potem pa juhuhu, veselo na burek.

Zunaj pa še vedno megla user posted image ... o sončku pa ne duha ne sluha. Jutri imam pregled in še v službo moram skočiti, tako da upam, da se do četrtka pokaže sonček, če ne ga grem pa iskat user posted image

Lep dan še naprej ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
8.1.2008 16:01:47   
Ketrin
Katka in Jo@n, tudi iz moje strani čestitke za fantička!!! user posted image user posted image

NiLe se mi zdi, da za konec tedna napovedujejo dežek... Tko da.... lahko pa greva skupaj po sončka.... Kam na Bahame.... Mmmmmmm! user posted image user posted image user posted image

No, punce upam, da ste si zapomnile, zapisale v svoje koledarčke, se dogovorile z lubiji, babicami... za varstvo.... Skratka urediite vse potrebno, da bo čez 14 dni pester četrtek in bo lahko potem še cele 3 tedne megla in dež! user posted image user posted image user posted image

SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
8.1.2008 16:12:36   
scorpiogirl
Helow, drage moje user posted image
najprej user posted image user posted image user posted image , da smo tako enotne za srečanje user posted image jaz sem sicer podatke za priponko že poslala (da ne pozabim user posted image ), če se boste odločile, da bomo raje ugibale, katera je katera, se pa tudi strinjam user posted image

Majček, midva sva se kar za TALE voziček odločila. v baby centru imajo rozastega, se fajn zloži, zdi se mi tudi dovolj kvaliteten, tko da čakamo samo še finance, pa ga naročimo user posted image

bejbe, ne se hecat s popadki user posted image malamalinca in big mama, kar počivat user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj je mene tudi na poti iz službe (po pouku peljem "mojo" učenko 200m peš domov) nekaj zagrabilo v trebuhu user posted image sem se fejst ustrašila, ker me je kar bolelo, ko sem hodila ... potem je pa minilo. sem pa takoj doma z AS poslušala našega user posted image , da sem se pomirila ... sicer načeloma počakam ponedeljek, ko imam pregled, če me pa še enkrat takole stisne, grem pa direkt tja user posted image

materinska šola ... midva greva že jutri. user posted image dela vedno popoldne in je samo še do konca januarja na bolniški, tako da je to treba do takrat urediti. v Kranju nimamo možnosti iti dopoldne (pa tudi jaz takrat delam) user posted image mal bomo špricali faks, tako da se bo treba zanesti na sošolke, da bojo oddale naloge namesto mene user posted image pa upam, da ne bojo datumi tako naštimani, da bi morala zaradi izpitov manjkat user posted image

aja ... sonček user posted image ... sem ga celo dopoldne gledala skozi okno in uživala user posted image ... med potjo domov sem pa prišla v meglo user posted image sej imam tako ali tako dovolj dela s faksom ... me vsaj sonček ne bo mamil, da bi šla ven user posted image

lepo se imejte, crkljajte se pa pazite nase in svoje user posted image

< Sporočilo je popravil scorpiogirl -- 8.1.2008 16:25:17 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
8.1.2008 16:40:13   
zolika
Sasy20: kam si se prijavila na MŠ?

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
8.1.2008 17:09:07   
sinskaT
Oj!
Nisem uspela vsega prebrat, ste tako pridne! Tako, da samo na brzino javljam, da se popolnoma strinjam s srečanjem in komaj čakam, da se vidimo ter poklepetamo! Eko, že šibam k mamici na domači štrudel mljac mljac..

Aja, ena je spraševala kdaj je telovadba ob tor/čet. v Fužinah. Začnemo ob 13.30, konča se pa različno, okrog 15h (odvisno kako dolgo rojevamo user posted image ).

Pa lepo se mejte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......