Jo@n
|
Ojla so ! Sem pravkar od G, izmerila je MV, ki ima 4.3 cm, tako da vsaj zaenkrat ni nevarnosti za prezgodnji porod. S kilami sem na +5, po evidenci moje G pa na +7, saj mi je začetno težo vpisala nižjo, kot je dejansko bila . No, ne glede na to, nisem bila nič kregana... imam pa tako ali tako veliko podlage. Padel mi je HG v krvi (kljub rednemu jemanju Elevita, mesa na krožniku in rednemu uživanju rdeče pese). Kot kaže naš prestolonaslednik kuri vse zaloge mamice. No, do nadaljnega bo moj jutranji obrok še doza retaferja... Nekaj se mi kaže na urinu, pa vodeni izcedki me mučijo že nekaj časa, zato sem dobila še gynodaktarin, seveda moram redno piti večje količine tekočine... Grrrr, saj vem,. amak že tako sem vsake pol ure na wcju... Razveselila me je še s kratkim UZ, mali se je obrnil in je na glavici (menda se lahko še obrača), bogstvo med nogami je lepo pokazal.. Glede na to, da sva včeraj z nakupila nekaj oblačil, tudi v barvi za , upam, da do konca lulček ne bo stran padel... Naslednji GP imam 30.1. Komaj čakam 3D UZ, ki bo 5.2., če vas kaj potolaži, z novim letom se je podražil tudi v Porodnišnici Po, res pa je da s 50 na 60 EUR, in da so me na to opozorili že novembra ob naročanju. Kar se tiče srečanja, se strinjam z Lj, mislim da je kakšna od lokacij v BTC še najbolj primerna. Ura? Glede na to, da še vedno delam, se strinjam s predlagano 17h. Naj ena točno določi datum, da potem še ostale pošljemo potrebne podatke za priponke z imeni (če bodo). Čestitke vsem za izpite in pisanje diplome, moja magistrska je še vedno tam, kjer je bila in bo kot kaže še nekaj časa... Čestitke tudi vsem, ki ste v veselih pripravah za skok v zakon... Midva bova še malo počakala, da bo bolj luštno ko nas bo na ohceti več. Tako da do nadaljnega ostajava koruznika Upam, da bomo naslednje tedne/mesece še vse dočakale v enem kosu, naj se vam nikar ne mudi s popadki! za vse, ki jih mučijo težave, ostale mislimo na vas in držimo pesti, da se vse srečno konča. Madona, danes sem se pa razpisala, kot kaže moram vo neaktivnost na forumu potem naenkrat noter prinesti... Pobožajte bušije, lp Joan
|