|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
7.1.2008 12:24:24   
sinskaT
Zgleda, da se bo letos nadaljeval val porok, super!

Aja, glede pogostosti in smotrnosti UZ-jev pa nisem imela namena moralizirat al kej takega, čist tako me zanima kaj menite o vplivu le-teh. Se bom lažje odločila za 3D da/ne.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
7.1.2008 12:24:30   
Isabellabina
Zdravo punce!

Moje zdravstveno stanje je boljše,tako, da se je malo, ampak res malo, popravilo ,trebuh imam še vedno skoraj večino časa trd ,ampak naj bo samo ,da me spet ne začne matrat-popadki.Včeraj sem dobila spet injekcijo pregledali so me in stanje je enako ni se nič poslabšalo.

Spanje---ja kaj naj rečem kot to ,da ko sem jaz pri četrtem otroku jamrala ,da sploh ne morem spati in sem vse noči prehodila ali prebrala ali pa celo likala je moja pokojna mama rekla ,da me otroček pripravlja ,da bom potem lahko ponoči pokonci ,ker bo ponočnjak.Takrat sem se temu smejala, pa sem kmalu videla ,da je imela čisto prav in naš mali lump je res bil grooozen ponočnjak in še danes ko je star dve leti se ponoči prebuja in najraje nebi spal in bi se kar igral.UPAM ;DA PRI NOBENI OD VAS NEBO TAKO KOT PRI MENI ;IN TA REK ZA VAS NE BO DRŽAL!!!!!Pri tej nosečnost me spanec še nič ne matra ampak se prebujam zaradi tamauga ,ker ga pokrivam ali pa je žejen ,ali pa hoče k nama u posteljo.Pri vseh drugih nosečnostih nisem imela problemov s spancem in so bili vsi tako pridni.

Imam pa eno vprašanje za vas -se kateri zgodi ,da se prebudi na hrbtu? .Pravijo ,da ni dobro spati na hrbtu ,ampak jaz se tako zbudim pri tem pa me včasih tako peče v trebuhu ,da se komaj obrnem na bok!Kaj mislite je res lahko kaj narobe z otrokom eni pravijo ,da ne dobi dovolj kisika ,je to res?

Lepo se imejte še preostali dan

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
7.1.2008 12:33:29   
Isabellabina
Pust-naš najmlajši bo -kavbojec naša prvošolka pa indijanka(ker sem šivilja po poklicu  sama sešijem stvari ampak pri nas se pustni kostimi prenašajo kar iz otroka na otroka tako da mi letos nebo treba delat za tavelkedva ,ker nočta bit nič.

Zatekanje-
meni so rekli ,v P ,da mi zastaja voda in moram ful velik pit,je pa lahko tudi razlog visok pritisk al pa preveč slana hrana ali pa suha hrana s tem mislim suhe salame pršut klobase....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
7.1.2008 12:38:34   
tosja
big mamma user posted image  user posted image  user posted image super, da si bolje!

Glede bedenja ponoči
- ne strašiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Ležanje na hrbtu - tud sama se velikokrat zbudim na hrbtu, me sicer ne moti...sam se pol spet na levi bok prevalim, ker so baje tako pretoki najboljši. user posted image

Zatekanje
- pijem velikooooooooo vode, pritisk je prej nizek...klobas ne jem... Saj mogoče pa nisem zatečena user posted image user posted image user posted image

Pust user posted image user posted image user posted image sem takooooooooo vesela, ker se letos ne rabim šemit...drugač je to službena obveza, ki je nimam najraje....pa ne vem zakaj. Čeprav bo čez dve leti ziher vse drugač...bomo še user posted image šemili.... user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 3779
7.1.2008 12:42:27   
sinskaT
O big mamma, fajn da je bolje, sem večkrat pomislila nate.

Glede spanja na hrbtu sem pa jaz osebno vprašala dr. Pušenjaka in je rekel, da dokler ni otrok+maternica&co. težek par kg ni panike, ČE se tudi mamica dobro počuti v tem položaju. Če bi blo kaj narobe, se mamica tko ali tako avtomatično obrne na bok, ker ti rata slabo in težko dihaš. Bo pa še katera zdravnica kaj dodala, jaz ti lahko samo tako laično povem kar sem slišala.

aja, tudi jaz se večkrat zbudim na hrbtu, pa je ok. Včasih me že kar boki bolijo, tko da mi preostane le še hrbet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3780
7.1.2008 12:49:04   
sinskaT
Pust user posted image - se ga že veselim! Po dolgem času se bova z lubijem našemila. Lani sva v Egiptu nabavila njihove tradicionalne obleke, ker smo predzadnji večer imel t.i. Galebeja party - in letos bom.......trebušna plesalka haha!!! To bo še zanimivo, bom kar pokala od ponosa, ko bom lahko sred zime kazala golega bušija user posted image user posted image user posted image . (v ogrevanem zaprtem prostoru hihi)
Eko, en predlog sem vam dala bušike moje user posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
7.1.2008 13:17:25   
Majček28
Ojla dekleta,
kako smo kaj danes? Zunaj je sicer turobno, potem se pa samo po trebuščku pobožam pa se mi usta kar v nasmeh razlezejo!! user posted image

Naša bambina je pa zelo aktivna in že preizkuša kako potršežljiva je mamica. No, potem pa očija pokličemo na pomoč, pa da semo roko na trebušček in je vse tiho. Ne moreš verjet, če ne doživiš user posted image

Roberta in ostale: hvala za ponudbo glede prevoza, jo bom izkoristila po potrebi. Drugač pa mi avtobusi sploh ne predstavljajo problem. Prav fletn je ko vsi buljo v žogico pred mano, pa jo zanalašč še mal napihnem user posted image

Vsem hvala tudi za izkušnje glede vozičkov, zdaj se bom sigurno lažje odločila in predvsem bolj optimistično glede cen!

Oh, poroka, to je pa tko neki luštnega. A veste katera je bila moja prva izjava po poročni noči?
' Men je blo tko dobr, da bi se še enkrat poročila!!!' Pa je moj možek takoj protestiral, da še ena poroka ni problem, ampak samo če bo on še enkrat ženin!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Spanje: pravijo, da je najboljš na levem boku, men pa to sploh ne gre. Me začne tako v predelu med ledvico in križem bolet, da moram vstat in mal potelovadit pa zmasirat. Na desnem še kar gre, še najboljš pa spim na hrbtu, kar naj ne bi blo najboljš. Mislim pa tud, da telo že samo pove kaj mu paše in kaj ne.user posted image

Grem še mal delat, se pa sigurno še kaj oglasim. PA PA

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
7.1.2008 14:12:43   
tosja
user posted image user posted image user posted image
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20067829

Naš user posted image pa se bo previjal na takšni komodi - dveh user posted image Rumene barve...Kasneje pa bo dovolj prostora za vsa oblačila user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
7.1.2008 14:13:18   
simvir
Ketrin hvala! Glede prstana - jaz ga bom  verjetno čez kakšen mesec snela, da mi ga slučajno (kot je rekla Tasyo) ne bodo rezaliuser posted image .

Tosja čestitke tudi tebi ob odločitvi za poroko. Tebi se pa res ful dogaja v tej user posted image .

Big mamma me veseli da si bolje, kar tako naprej.,

Spanje -jaz zaenkrat spim kar ok, tudi na WC ne hodim ponoči, razen če slučajno vstanem zaradi tamalega. Je pa vedno težje se obračati na drugi bok. Tudi jaz se občasno ponoči prebudim na hrbtu in me vse boli. V prejšnji user posted image  sem si za hrbet dala dodatno blazino - mi je pasalo da sem se malo naslonila nanjo, pa še obrnit se nisem mogla na hrbet. Zdaj sicer še nimam dodatnih povštov v postelji, bom pa verjetno kmalu vsa založena z njimiuser posted image . Ja no, vse za boljše spanjeuser posted image .

Pust sploh še nisem razmišljala, bo pa očitno treba začeti. Verjetno bomo kaj kupili za tamalega, razen če slučajno kaj ne dobimo.

Danes pa lahko jaz napišem kaj bom skuhala za kosilo - juhica in gratinirane palačinke s skuto. Mnjami, komaj čakam da pride user posted image  domov iz službe.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
7.1.2008 14:21:01   
sinskaT
Lepa komoda, pa še ugodna cena. Podobna že čaka na previjalno podlago, dodatno okrasitev in seveda otročka user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
7.1.2008 14:21:35   
lepa posadka
Živjo ženske!

Ve pa res niste hec. Zabušavala sem 14 dni in že komaj pridem na tekoče :-)
Najprej se moram pohvalit s prazniki, ki so bili tokrat res dolgi in super doživeti...in se počutim čisto prerojena. Decembrski ultra tempo v službi je že pozabljen in snežna idila teh praznikov je vse prekrila. Z otroki smo uživali en teden na smučanju...ostalo pa je tudi hitro minilo v ustvarjanju in crkljanju. Torej, tako lepih praznikov že dolgo ne.

Sedaj pa bom poskusila pokomentirat par stvari:
Najprej big mamma: čisto si me prestrašila in prav z olajšanjem sem prebrala enega tvojih zadnjih psotov, da si bolje. Le čuvaj se.
Shoo: dojenje starejših otrok...ja, jaz sem dojila vse tri skoraj do leta in pol. Ko je prišel naslednji jih je vedno zanimalo kaj se dejansko dogaja... Dekleti sta od začetka samo pri strani malo opazovali...Prvi pa je bil tako radoveden, da je ponovno poskusil. Pojavi se več problemov: prvi je ta, da otrok po nekem času ne zna več pravilno potegnit...drugi pa je ta, da mu okus ni več všeč, saj se ponovno pojavi kolostrum, ki pa je svojega okusa... Tako. Pri nas ni bilo problemov.
Vozički: ko smo mi pričakovali prvega, ni bilo take izbire. Takrat je bil Pliko3  od PP eden boljših...ga imamo še sedaj in bo tudi četrtega preživel. Moja izkušnja...uporabljali smo ga do druge zime do cca leta in pol...potem vozički res niso hudo aktualni...pa na daljši sprehod gre z ruzakom sicer pa najraje peš.
Zadihanosti: ko smo čez praznike bili na snegu, mi ni bil problem tekati po smučišču...ko pa sem po praznikih pomivala po tleh, sem bila zmatrana kot cunje...verjetno tudi veselje pri delu ima kaj pri tem, hehe. No, seveda sem bolj zadihana in včasih se mi dogaja, da se kar ustavim in globoko zadiham, da imam občutek, da sem še pri sapi :-)
Spanje in pregovori: pri prvem sem najbolje spala ponoči, pa je do četrtega leta trajalo, da je začel spati vse noči...tako da ne bi bila huda prerokinja. Punce le brez skrbi. Se pa tudi meni dogajajo kdaj čudne noči in sem zjutraj bolj utrujena kot sem bila zvečer, ko sem šla spat. Vidim pa, da če se dovolj gibam in sem dovolj na svežem zraku, ni teh težav...ergo...
UZ-ji: Sama sem imela vedno po 3, upam, da bo tudi tokrat tako. Zanekrat sem imela drugega in zadnjega na polovici. Načeloma pa ej tako, kot ej napisala Darja.
Zatekanje: če močno zatekate le omenite zdravniku, veliko pijte in počivajte, sicer pa je to dokaj normalno. Sama nisem sicer nikoli hudo zatekala, sem pa videla, da če sem dlje časa hodila in imela roke dol ali pa več delala, sem težko dobila prstan dol...pa, če sem spala v čudni pozi. Samo z rokami pod mrzlo vodo in je bilo bolje. Sicer pa je varneje dat prstan prej dol, če opažate hujše zatekanje.
Pust: jaz tudi sama ponavadi skupaj sešijem kaj za otroke, pa nisem ravno dobra šivilja, samo za pusta se mi zdi vse OK, pa še otroci sodelujejo zraven, ko zadeva nastaja in so vsi nestrpni in navdušeni. Do sedaj smo imeli enega tigerčka (tak pončo s kapuco in repom) pa gasilca, pa gusarja, pa lani zorrota, pa pikapolonico in prikupno zdravnico... Vse to je dokaj enostavno naredit... Za letos še nismo definirali idej. Sin nekaj sanja o Astrerixu...ali vikingu...imate kakšno idejo kako anredit asterixa????
Čestitam vsem, ki se odločate za poroko...le pogumno, pa vztrajno...pa resno vzemite vse skupaj.
Tosja: za osvežit tabelco - GP pregled imam 14.1.
Pa še srečanje in priponke: sicer se mi zdi, da sem edina, ki sem tega mnenja...samo vseeno vprašam: a se vam ne bi zdelo zanimivo, da se dobi v neki slaščičarni en kup nosečk in si damo potem full dela s tem, da ugotovimo katera je katera? Meni bi se zdelo zelo simpatično. Saj sedaj, ko takole čvekamo, si ob marsikateri ustvarim neko podobo...pa bi bilo zanimivo potem to primerjat z realnostjo, hehe... Če boste vse za priponke, bom tudi jaz. Sicer pa ne vem kajs e hvalim, ko pa sploh en vem, če bom prišla. Če sem čisto poštena...jaz ne bi rada hodila v Celje... Mi je cesta tako nepriljubljena... Rajši bi vila za srečanje v LJ - Štajerke, kaj pravite? Vidim pa, da je 24.1. že potrjen - tudi OK. Če pridem, sem fotoreporter lahko jaz - to počnem z veseljem. Nisem pa profi.

Razpisala sem se, tako da lahko spet za kakšen teden dam mir :-)))

Fejst bodite vse. Držim pesti za vse ustvarjalke diplom...čim bolj uspešno!
Ostale pa...lepo uživajte in lepo se crkljajte, da v teh dneh (napovedano je bolj pacasto vreme) ne ulovite kakšnega virusa.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
7.1.2008 14:43:02   
Roberta69
Ketrin, telovadba se mi obeta, ampak danes žal ne, ker me ju3 čakata dva kolokvija user posted image .

darja33
, jaz grem na 3d en dan pred tabo, in sicer tudi v Dobrno (sem pa zadnjič presenečeno brala, da se je s 50 podražilo na 80 eur, si kaj vprašala za ceno? - jaz sem Dobrno izbrala, predvsem ker so na forumih precej hvalili Ocvirkovo, pa tudi cena se mi je zdela normalna, pri 80 evrih bi me pa ceneje prišlo (predvsem bi pa porabila manj časa), če bi šla kar v Lj. Najbrž bom šla na koncu vseeno kar v Dobrno, ker sem si zamislila, da je Ocvirkova ful v redu...)

Ultrazvoki: meni ga naredi na vsakem pregledu, vaginalnega pa mi ni naredila niti enega user posted image . Na 3d pa grem, ker zelo težko čakam na april, tko bom pa dobila vsaj mal predpremiere (jaz sem videla 3d filmčke od dveh kolegic (oz. njunih user posted image ) in se je videlo super).

Spanje na hrbtu, jaz izgleda spim tudi na hrbtu, ker se včasih zjutraj tako zbudim, mislim pa, da telo že ve, kaj je za malega dobro oz. slabo in če je voljano ležati na hrbtu to že ne more biti ne vem kakšen bav bav.

Zatekanje: jaz ima na splošno precej slabo prekrvavitev (mogoče me zato tudi kar naprej zebe) in najslabše je, če sem par ur pred računalnikom. Več kot je ur, trše so moje noge in po kakšnih maratonih (po 10 ur pred računalnikom) bi si nogi najraje odrezala - res svinjsko boli! Tko da me mal skrbi, ker je v nosečnosti že tako kriza zaradi zatekanja, ampak zaenkrat k user posted image še vse v redu. Sigurno pa pomaga gibanje (moje je zadnje čase sicer bolj v k....), primerna prehrana (veliko sadja in zelenjave) ter veliko tekočine (najbolje voda); svojim user posted image pa kar recite, da je glavno zdravilo masaža na kvadrat user posted image !!!

sinskaT, za pusta boš bomba user posted image !

Razprodaje: mi je na faxu nekaj odpadlo in sem na hitro zavila v BTC, pa sem razočarana - znižali so le kopico reči (gledala sem pa itak sam otroške), tko da se vam ne splača rinit v popoldansko gužvo (raje par dni počakajte, da znižajo še kaj drugega - moje skromno mnenje)!

Aja, sem bila na obisku pri eni januarčici in je prav krasna, cvetoča user posted image ... Buši je tak kot cel naš planet - težav pa nobenih, le širok nasmeh na obrazu in nenamerno odštevanje preostalih dni. Bravo moja ...... user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
7.1.2008 14:54:09   
Roberta69
Aja, še to sem hotela... Mi je ful lepo brat, kako ste vse srečno poročene in kako se nekatere veselite tega koraka user posted image . Sem zelo user posted image za vse in vam privoščin neskončno let sreče user posted image !!!
Midva se zaenkrat še ne bova (pa tko sem si želela, da bi me dragi nekoč zaprosil (vsaj nekaj romantike, ker je nimamo niti 1% - je totalno anti (sej svečke pa rože že so (skoraj vedno) amapk vse to po moji zaslugi)), zdaj ko je pa otroček že konkretno na poti me zaprosil ne bo nihče, ker "sem se že sama user posted image ", in je tukaj nešteto preprek - ne na hitro, pa ne nekaj brez veze, pa ne sorodnikov, pa ne tega pa ne onega - v glavnem bog pomagaj user posted image . Mi je pa po eni strani neumno, da se poročim, ko bo user posted image že tu. Sem v tej smeri mal tradicionalist in mi kar ne gre, da ne bo čist vse po planu user posted image - se pa mal "potolažim", da to le ni najpomembnejša stvar, ki si jo v lajfu želim - na koncu bo tako, da bova eno sredo pred aprilom zavila na matični urad user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
7.1.2008 15:13:21   
tasyo
O punce, ste natresle že kar nekaj idej za našega zaenkrat še najmlajšega korenjaka - verjetno bo kar zorro, bo najbolj srečen, ker ni preveč na njemu, pa še sabljo bi imel... Namesto maske pa ga bomo verjetno kar pobarvali, ker to je pa najbolj fajn - lahko potem razpacaš! user posted image  Sicer pa - trebušna plesalka z najlepšim bušijem boš pa zagotovo ti, Sinska! Super ideja!

Glede spanja na hrbtu - če se ve dobro počutite ob tem, potem je vse ok... Sicer pa če se malčku ne godi prav dobro, bo itak na vso moč protestiral... Kolikor pa poznam mamice, mi vse povejo, da jim zadnje mesece ni več pasalo na hrbtu, tako da uživajte, dokler še gre! Meni je zaenkrat še prav prijetno...

UZ - imela sem jih toliko kot Tosja, tudi jutri me čaka, ampak pri meni so tudi malo bolj pozorni zaradi krvavitve v začetku in SS pa malo srčaste maternice... Je pa tko, kot je napisala Darja, zavarovalnica plača dva, vse ostalo je odvisno od G - privat znajo bit ful čudne...

Roberta, od januarja od aprila je tudi še dolga - morda pa te tvoj dragi še preseneti...

Kosilo se tudi pri nas že kuha - danes bodo skutni cmoki z jagodami in kompot. Saj vem, da ni najbolj pametno, da se danes prenajem sladkega, ampak to mi je zadišalo in pravijo, da nosečnica mora dobit, kar si zaželi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3789
7.1.2008 15:17:43   
tasyo
Joj, sem pozabljiva...

Big mamma, sem zelo vesela, da se je tvoje stanje malo izboljšalo in se je malček odločil, da bo še nekaj časa užival v svojem malem apartmaju! Ti pa še naprej pridno počivaj, velja?!!!!

Lepa posadka, če se zmenimo za Celje, se lahko pripelješ do Krškega, naprej pa greva skupaj, bo vsaj bolj zabavno... Samo avto pa ne bo spucan, meni se ga ne da, mož pa je "prezaposlen"... Meni ni problem peljat.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
7.1.2008 15:25:32   
katka28
Ufff punce ste pridne...
Pri nas vse po starem, psicki so se malo umirili tako, da smo danes celo spali kot je treba. Meli smo priblem z naso kuzo, ki je dobila povosano vrocino in je sedaj na natibiotikih vendar je dane svrocina normalna.
Sama z spanjem se nimam problemov razen, ko mi res kriz nagaja takrat pa moj dragi prime v roke kremico in me zmasira pa potem zaspim nazaj kot angelcek.
Pust me ni nikoli veselil nazadnje sem se maskirala v 5 razredu tako, da to mi je najhuje ko bosta otroka zrasla in jih bo treba nasemiti.
Srecanje upam, da mi uspe. Moz ni ravno navdusen, da bi se jaz vozila okoli z mojim trebuhom tako, da za 100% ne morem potrditi na zalost.
Zatekanje: sama sem si ze prej dala dol porocni prstan, da nebi imela potem problemov tik pred zdajci drugace pa ne opazim nobenega zatekanje za enkrat
UZ meni moja G naredi vsak pregled: UZ in vaginalni pregled mojega maternicnega vrata za enkrat meri 34mm brezplacno kljub temu da ima zasebno ordinacijo ( mogoce zato, ker nosim dva ).

Lp K

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
7.1.2008 15:51:02   
darja33
Pozdravljene!!

Dans sem zgasnala iz službe že ob 10h in sem šla po razprodajah. Kupla sem prve cotke za našo pikico. Ful lepe, v HM in Okaidiju. So ble znižane od 30 do 50%. Pa jutri bom tudi šla.

Spanje na levem boku.... ja to ima fiziološko razlago, to ni kar zgodba naših babic. Namreč po DESNI strani hrbtenice teče velika vena (žila ki dovaja kri k srcu) in če jo stusnemu (z ležanjem na desnem boku, nekatere pa že z leža(njem na hrbtu) nam lahko rata slabo. Ni se pa za bati, da boste pikeca zadušile, ker bo vam prej ratalo slabo (dušenje..). Je pa res, da je to odvisno tud velikosti vaših bušijev in seveda občutljivosti. Je pa to pogosto predvsem zadnja dva meseca (ko že kakih 10 kil pritisne na to žilo). Ampak.... BREZ PANIKE.

3D UZ Dobrna... Ja res so mi povedal, da os ga po novem letu podražili. Ampak grem vseeno. Kar tako. Zaradi firbca. Upam, da se bo kaj videlo, da ne bom razočarana.

Zatekanje... Meni se pozna pri zoknih, ki mi zdej puščajo ful rob na nogah. Je pa res da sem tud cel dan na nogah in ne znam nič počivat pa noge v luft.

Punce bodite pridne in povejte, če boste šle kaj po nakupih....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
7.1.2008 16:13:59   
zolika
Darja33: Si napisala, da so ga podražili - 3D UZ - na kok?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
7.1.2008 16:31:21   
zolika
ojla...vse ki mislite v Dobrno na 3D ultrazvok....hmmmm podražili so ga na 80e ( tako kot je nekdo že napisal)...to pa se mi zdi res nesramno - to ni 10% - to je kr pošteno več... user posted image

Je pa v ceno še vedno vštet tud CD ( kako prijazno)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
7.1.2008 16:33:43   
darja33
Ja, 3D UZ je bil na Dobrni prej 51, zdej je 80 evrov. Kaj čemo...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
7.1.2008 17:42:23   
zolika
Ja, saj - kaj čemo...ampak zdi se mi pretiran dvig cene, kaj ne? Misliš, da če bi rekla, da ko sem se jaz naročala dec07 je bla še stara cena...pa da zahtevam, da mi po tej ceni nardi - ker nisem bila obveščena o dvigu cene?

Za 30e dobim podlogo za previjalno mizo...primer user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
7.1.2008 19:14:37   
Roberta69
zolika se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz sem slučajno zasledila, da so ceno dvignili (če smo čist odkriti, je krivda vseeno moja), ampak naj grejo v r.. Vse se res nenormalno draži, ampak tole je bilo pa pretirano! Ne bi rekla recimo na 60 eur, 80 eur pa je skoraj dvojna prejšnja cena user posted image . Še vedno se človek lahko premisli... Jaz bom najbrž vseeno šla, ampak zahtevala orto temeljit pregled!

Sem pa čist razp... user posted image user posted image user posted image , ker sem odletela en kolokvij pa še za projekt sem dobila 5 user posted image , to dvoje je pa skupaj pol ocene, kar bi v bistvu pomenilo, da tega predmeta letos ne morem izdelati user posted image . Naj gre vse k user posted image . Upam, da bo ju3 kaj lepši dan, nazaj dobim en drug kolokvij, dva pa pišem.

Lepo preživite večer in mirno spite, jaz si grem pa kak čaj za pomiritev skuhat in pojest par banan, ker baje sproščajo hormone sreče.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
7.1.2008 22:04:22   
Tanja555
Pozdravljene,

pred 1 uro prišla iz izpita, full zmatranauser posted image , upam, da vsaj nisem šla zastojnuser posted image . Pojedla topli sendvič, zdaj pa počasi spat. Jutri imam gin. pregled, sporočim kako je bilo...

Pa,pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3798
7.1.2008 23:00:31   
Krista28
Ojla, pa da se še jaz malo javim. Bolj poredko se vam javljam, ker sem zadnje čase tako utrujena, pa kolki me bolijo, da komaj preguram čez teden. Naš mali je imel norice čez novoletne praznike, tako da smo bili kar bolj v karanteni. Zdaj pa s polno paro naprej. Želim vsem, da to leto preživite čim bolj v miru in radosti ob prihodu novih članov.

Verjetno bom malo doma ostala in si probala odpočit. Tudi jaz bi morala dokončati diplomo, pa kar nekaj zavlačujem. No saj zdaj po novem letu bolje bo.

Statistika:  imeli bomo punčkouser posted image - pokazala morfologija. Na ostale "posebne"ultrazvoke jaz ne bom šla. testi so bili ok, tako da.....

S spanjem jaz nimam težav. Se mi zdi da premalo spim....jaz bi več, pa kaj ko me Kristjan user posted image  vrže pokonci že okoli 6h zjutraj.

Sem vidla da se mente za srečanje. Če mi rata prit, bi prišla v Ljubljano. kako ste pa zdaj dogovorjene?
Nič, grem spat....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
8.1.2008 9:08:56   
NiLe
Jutrooo user posted image , danes pa jaz odpiram naš čvek ... sej nič čudnega, da ni nobene na spregled, ko je pa zunaj tako user posted image , pa ste tiste, ki ste doma, raje v toplih posteljah, tiste, ki delate imate pa sigurno bolj malo časa. Res pogrešam malo zimske idile, predvsem pa pogrešam soooonceeeee. Še dobro, da bomo naše user posted image povile v aprilu, ko se bo vreme počasi uredilo. Glede na prejšnja leta, zna biti, da bo maj že ful lep in topel, tako da bomo lahko veliko zunaj.

Včeraj smo imeli po 14 dneh končno telovadbo in je prav pasaloooo. Je pa vsakič kakšna nosečka več in postaja sobica kar pretesna.

Darja33; jaz imam UZ v Dobrni 17.1. in sem bila včeraj prav slabe volje, ko sem prebrala, da so toliko podražili user posted image Kaj čmo, saj se vse draži ... ne vem, kam to vodi. Včeraj sva šla z mojim malo na razprodaje in se mi zdi, da kupujemo samo še za otroke ... No, sebi sem kupila ene super škornje, to je pravzaprav še darilo za RD.

Aja, pa v Baby Center sem šla malo ppšpegat za vozički. Pa sej so nori, kakšne cene user posted image user posted image ??? Očitno bomo morali res v I ali v A po kakšen ugoden in praktičen voziček. Jaz več kot 150 evrov ne dam, ker se mi zdi škoda.

Grem, želodček se oglaša ... pa še malo prej sem dobila idejo za današnje kosilo: zelenjavna juhica in burek.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......