|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 11:12:59
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla, da se še jaz javim... včeraj sem potem krizico uspešno prebrodila, sam iz bajte sem morala. Ko sem se vrnila, sem bila druga ženska. Pridno sem si skuhala par glavic brstičnega ohrovta, ga malo solila in si čez naribala za par mišjih dlak samostanskega sira. Pridno sem popila eno golido čaja. Danes sem pa zmazala en kivi, pa kavo bs z mlekom 0,5 ( ja vem, pretiravam) , potem me je ena lakota obšla in sem si prej odprla eno tamalo konzervo rio mare v lastnem soku. FUJ! Pojedla sem par vilčk, vse se mi je zatikalo, kot da bi mlela žagovino namočeno v slani vodi. Sem kulturno odstopila mački. In sem raje zlila še pol litra čaja vase. Ne vem, kaj mi je, ko so pa v olivnem olju dovoljene - ne, morala sem kupiti ta gnus (4 konzerve!!!) , da bom ja bolj pridna in bom bolj hujšala, zdaj pa ne vem, kako jih bom ponucala - morda v kakšni solati čez čas Za kosilo bo kao mongolsko meso z dodatki - piščanček popečen, pa por, zelena paprika in koromač zraven, v voku, na žlički olivnega olja - se mi bo pridružil mož, kar je fino, da mi ne bo treba kuhat posebej. Njemu in otrokom bom zraven še riž dala. Pa malo kitajskega zelja bom okisala. Za naprej pa ne vem. Šibam lulat, držte se, babe! p.s. A me lahko kdo brce v rit, da bom začela resnično migat, ne pa ,da se farbam s tem vibratonom... s psom sem šla na daljši sprehod samo dvakrat, odkar smo začele, pa sem rekla, da vsak dan, brez pardona. Ja, ja...
|