juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Še eno vprašanje. Ali vi otročke same posedete ali se recimo če ležijo sami spravijo v sedeči položaj???? Nelson je prvič sam iz trebuha na kolena in na rit uspel za Božič, od takrat se mu pa tako dopade, da je prav angleški valček plesal s tem posedanjem- kolena- rit pa različne strani, da je celo sobo presedlal , no, zadnji teden pa raje šiba do vrat in jih zapira pa tolče gor! Sicer pri našem mislim, da se pozna terapija, ker hodiva vsak teden od 1. meseca in se je na trebuh iz hrbta sam postavil pri 3,5 meseca- po terapiji, ko ga je ona obračala in si je zapomnil in od takrat ni bilo dneva, da se ne bi obrnil... Je pa problem, ker se zdaj vsede tudi v postli in to še z zaprtimi očmi in se sploh ne oglasi- prej je vedno poklical , jaz pa še nisem spustila dna do konca Moram čimprej, da ne bo kakšnega treska... Alessa- midva pa greva jutri k pediatrinji- 3.cepljenje, če ne bo preveč prehlajen! Vi se pa pozdravite- bi te na kavo povabla, pa ne rabim nobenga virusa ! Ninaf- kot bi jaz pisala tisto o hrani , kruh, pa vse kar ni pršraufano , jaz sladkarij ne kupujem, pol si pa palačinke pečem ipd. da dobim neki sladkega; pa vse, kar kdo prnese, zgine takoj , razen ene a la merci, ki so s sadjem polnjene- fuuuujjj, kot bi jedla parfum! Zakaj ne morjo nekaj normalnega prnest tejkag- če najdeš kje bodyje brez rokavov znižane, sporiči! Jaz nimam namena na razprodaje, edino za malega bi mogoče kaj rabla- imajo kje trenirke znižane, pa da niso pretesna elastika Mam samo eno od Dirkje, ki je fajn... Nosečnost- utrujenost na začetku, da sem morala na bolniško v decembru( Bi morala delat od 6ih-19ih, 6dni na teden, v nedeljo pa do 15ih!! Trgovina pač!) Pol sem se pa še odprla v 25 tednu, tako da sem bla do konca doma, je blo fajn, ker sem veliiiiikooooo spala - mam še zdaj v dobrem zgleda Pol pa se nisem hotla odpirat, ko bi blo treba - 5ur po odteku vode jaz samo 1 cm odprta... ok, to je že druga zgodba ! boječnost- začel pri 5m, da ga ni smel več noben nepoznan prijet, je bla šoba pa jok, isto na terapiji ! Zadnjič mu hočem dat malo banane ugriznit, na pol olupljene in se mi jokat začne Olupka ga je blo strah ! Druge mi oprostite, ker ne bom komentirala, ampak nisem vsega brala, sam tu pa tam- 5 min, ker mi ne znese.... Se mi bo zmešalo počasi...danes je spal 20 min, pa jok, ko ga dam iz rok.... Nič, lahko noč zaenkrat!
|