mojčca
|
Alessa, bogi Anel. Eno , da se hitro pozdravi. Nina, mislim, da ne bo nič narobe, če ji daš makarončke in meso. A moraš ful paziti, kaj ji kuhaš zaradi njene alergije? Pa še to me zanima, a je še vedno tako drobna, tak drobižek? Lonib, sem hotla kupiti v Hervisu ene ful dobre zimske čevlje, ker so kar drage, 120 EUR, pa sem mislila, da jih bodo kaj znižali. Ja normalno, da jih niso . Thumbelina, ja pester urnik imaš, ni kaj. No, vidim, da sta Matic in Matevž kar se tiče aprilčkov kar dva posebneža. Počakaj malo, da jima zalaufa, potem pa bova tudi midve pisail, kako jih loviva naokoli. Komaj čakam na ta dogodek. No, Matic se je ravno nekako prikobacal (na svoj način, toliko časa se vrti naokoli, da dobi tisto, kar mu je všeč) do sintesajzra, sedaj pa mu ga moram prižgati. Kratka pavza. Opažam pa, od kar je prehlajen, da bi imel v ustih non stop dudo. Namesto, da bi se počasi odvadil, je skoz bolj navdušen nad njo. Je pa danes glavni, ker sem pospravila drevešček in jaslice in ima več prostora, kar seveda izkorišča na veliko. Sem bila pa danes kar pridna, ker sem ful pospravila. Sem imela mir, ker Mance ni doma, Matica pa sem že zamotila (no, malo se je tudi pritoževal, ampak je videl, da mora pač mami narediti tasvoje in se je vdal v usodo).