sabri
|
Dobro jutro, sem hotela še včeraj kaj napisat, pa sva z mojim gledala beg iz zapora preko računalnika, do 1 ponoč, bedaka, sva bila oba tak jezna, ker se je glupo končal, pa tolk časa sva bila pokonc. nosečnost: počutila sem se super, razen pač slabosti, težko sem spala proti koncu, skos na wc, mal krvavitve...ampak načeloma sem mislila, da bo slabše, sem se pa veliko sprehajala do konca. Še enkrat? Zaenkrat še vedno ne, mislim, da ne bi glede nosečnosti imela še enkrat tako srečo in porod je bil super, kakršne sem kake pripetljaje brala takrat. izpit: danes dobila pošto, 23. ta mesec, tako da bom bolj malo na računalniku. plazenje: miru ni več, skos jo moram gledat, ker se postavlja na takih mestih, da je joj, zleze na vse, kar je in se seveda prevrne tudi. Jo dam lahk na hrbet, pa se takoj sama vsede. Saj pravim, je očitno tak otrok, da ji ne paše ležat, ker prej je tolk prejokala, zdaj je pa čisto druga. Grem jo iskat, jo je pršla mama iskat spet, je bil en dan mir-včeraj, ko sem spet urgirala, danes pa . Brezveze. Jaz mam v sredo več časa, kot četrtek, samo do KR ne vem, če bom šla, mogoče, ga pa čisto nič ne poznam, ker ne hodim skoraj nikoli v KR. Se beremo-
|