|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
8.1.2008 7:46:35   
thumbelina
UPSI,         sorči. se oproščam. user posted image  

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
8.1.2008 7:56:33   
Mojca B
taška30: ma pr nas imamo hude ure že 3 mesece- odkar se je Jona začela po vseh štirih premikat. Tud uno foro:++mami Jona mene gleda!++.. pol jo pa pelje v najbolj zakoten platz, k ve da ne bo ven pršla in se seveda veselo smeji, Jona se pa dere k nora... ma ja.. pa igrače.. to je moje, pusti to Jona. pa tega ne smeš, ker se lahk zadaviš, tole mej ti.. Jona ni zadovoljna in... bla, bla, bla... je že tko vsakodnevno to, da sem kar nekak se navadla na to...

držim pesti za vse, ki so še bl nemobilni, da kmalu postanejo...

a ja jaz bi lahk v četrtek do Lj prlezla, druge dni je moj na službenih poteh pa sem brez avta...No mam Polota sam ne bi lih z njim v Lj rinla, je le v letih dečko..:(

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
8.1.2008 7:59:22   
Mojca B
o še tole. Danes pa ne vem kaj je bilo Gaju. Igor ga obleče, hočta it, kar naenkrat pa v jok, k men v spalnico pod kovter in se je na polno jokal...... WTF?!!!! Nismo baš vajeni takilih scen.. ne grem v vtec, nočem...pa smo ga spraševala zakaj ne.. ampak se mi zdi, da je dec bil še kar v svojih mižulih mažulih...groza! Če bi se pa vsak dan tkole dru pa jokal zarad vrtca bi bla pa kriza...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
8.1.2008 8:13:41   
tinkibinki79
Jutro!

No se pridružujem thumbelini da je že dober dan. Mi smo auf že od 5.30! Tako kot vse dni zadnji mesec. Spimo pa celo noč. Sem ga poskušala že dat spat kasneje, ampak je bil za znoret tečen, pa ravno tkao se je zbudil 5.30. Tako, da ga kr dam spat ob 19.30 oz tja do 20.00 pa mam vsaj miren večer. Je pa red 10 minutami zadremal, tako da pijem prvo jutranjo kavico in prebiram RR. Prav prijetno ej v vaši družbi punce...

Naš Aljaž je postal pravi razgrajač. Plazi se že tako hitro, da ga včasih niti roke in nogice ne dohajajo in pol pade... Včeraj sem pripravljala vodo v bani, ker sva ga kopala. In ko je slišal, da sem v kopalnici in da teče voda je pridirkal (ampak dobesedno pridirkal) iz dnevne sobe v kopalnico in ves čas se smejal in čebljal... Sva se mu tako nasmejala... Da ne omenjam kako je užival in čofal v bani. Imamo tisti stolček, ampak sva ga na koncu dala kar brez stolčka v bano - to ej bilo kobacanja in vsega... Pa tuš mu je najbolj zanimiv - svet se... Je kot sraka, samo da se sveti in je super...user posted image user posted image user posted image user posted image

KOmaj čakam, da nam nakažejo porodniško. December je bil porazen za denarnico... Upam, da jo ta mesec nakažejo kaj prej kot 15.

Pri nas je tako žalostno vreme, megla, rosi, temno... Jao. pa tako rada bi šla na sprehod z Aljažem. Sita sem že tega turobnega vremena.

Tako grem prebrat kaj vse ste napisale včeraj...Upam, da bova lahko šla na sprehod...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
8.1.2008 8:15:47   
Mojca B
tinkibinki: pr nas pa sije sonce. semo dost viši. Vidim pa, da je v dolini megla... ja to smo pa hribovski ljudje...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
8.1.2008 8:16:11   
tinkibinki79
Oooo punce sem pozabla neki povedat... Tako sem vesela. Sem imela v soboto zvečer na obisku kolegico in njenega moža. Mi je povedala da je noseča. Sem tulila, skakala, jokala od sreče... To je bila tudi ena izmed mojih želja, da onadva dobita dojenčka. Zelo dolgo sta čakala nanj, šla čez razne preglede, čakanja... itd... No, potrpežljivost in vztrajnost se jima je izplačala in julija dobita dojenčka. Hura!!!!!!!! Sem mogal to napisat, ker sem tako vesela...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

Neposredna povezava do sporočila: 3856
8.1.2008 8:17:12   
tinkibinki79
MojcaB - Ja ti kar zavidam... V dolini je grozno, sploh si ne upam ven z Aljažem. Ampak danes bom šla tut če je megla pa temno, sam da ne gre dež.

Neposredna povezava do sporočila: 3857
8.1.2008 8:33:11   
Anonimen
eno lepo dobro jutro še od mene!!!

no, ne vem, kaj je bilo naši lari včeraj zvečer - je pozneje še eno uro nekaj jamrala v postelji. sem jo hodila gledat, ampak je imela zaprte očke, tako da je nisem nič dregala, sem jo pustila. ampak nekaj jo je očitno mučilo...
pa pozneje ponoči se je tudi včasih parkrat zajokala, ampak ni se zbudilauser posted image
to je za mene čist nekaj novega, saj ko jo položim v posteljo je vedno lepo tiho in zaspi, in tudi ko spi, je to mirno , ko pa se zbudi me pa lepo pokliče mama, mama, mama.....no, sicer smo imeli bujenje ob 2.00 - dojenje, in je lepo spala do 7.00user posted image

taškaa30 - ja glede ta večjih in ta manjših kako se "ujemata" - je pa pri nas tudi že kar pestro. saj jaz mojo dam malo v hojico, in je tako vsaj malo mobilna - in takrat pač pride do stvari, ki jih doseže in raziskuje - je prav posrečene. sedaj že točno ve v katerem predalu v kuhinji so pokrovke - te ima najrajeuser posted image , pa sama si že odpre tisto omarico, kjer so not piskri in jih vlači ven - potem pa imam po celi kuhinji razstavo loncev in riglic....user posted image .
ja, pa mi na teh naših 53 kvadratih nimamo extra otroške sobice. imamo kao dnevno in otroško skupaj - je pravi kaos v tej sobi - in se tudi tukaj eva večinoma igra - in lara pride tudi zraven s svojo hojico in ji včasih kaj sune, ali pa povozi...in potem je vik in krik. najbolj hecno pa je, ko lara nekaj vzame in razsipa po tleh, potem pa se eva na njo krega, kako bo pa sedaj to morala pobrati - in je prav vztrajna s tem kreganjem, čist zleze v njo not in ponavlja v nedogled. lari pa seveda najprej smešno in se smeji, potem pa ji tudi gratat tečna, in se začne jokatuser posted image  - tako da moram biti non stop en policaj, ki dela red in  mir...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3858
8.1.2008 8:35:01   
mojčca
Sem jezna ko user posted image . Včeraj kličem cel dan k G, se noben ne oglasi. Danes klicarim že od 7 zjutraj, ker naročajo samo do pol devetih in v uri in pol non stop zasedeno. Matica pa sem nesla moji mami, ker se je nekaj pritoževal. Ja nič čudnega, otrok lačen, mami pa visi na telefonu, samo moram nujno poklicati.

Grem klicati naprej, če ne bo nič, se bom pa samo vsedla v avto in šla tja osebno. Pa še povedala jim bom svoje, kako je možno, če delajo non stop, da se včeraj cel dopoldan ni noben oglasil.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3859
8.1.2008 8:40:01   
tinkibinki79
ja, ja mojčca mi je znano tole s telefoni in zdravniki...

Eno vprašanje - kje bi dobila stolček za na sanke. Gremo smučat, pa bi rada Aljaža dala na sanke... V baby centru ga ne najdem. Vsaj ne na netu...

LP

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
8.1.2008 8:42:14   
Anonimen
thinkibinki - kaj pa če bi poklicala tja?

Neposredna povezava do sporočila: 3861
8.1.2008 9:00:32   
taška30
Mojčca, hvala za kavo, jo že pijem.
Pismo, kaj je bilo pa danes? Julija se je zbudila že ob 6.15, se podojila, potem pa ni zaspala nazaj?!? To se menda še ni zgodilo. Eno uro sem se delala da spim, ona pa je lezla čez mene, me vlekla za lase, pa za kožo na obrazuuser posted image  (matr, ji moram spet nohtke postričt)...ko je po uri že skoraj omagala, pa zaslišim Manco: mamiiiiiiii, kakaaaaaaaat! Ja moj je valda že meditiral v kopalnici (beri sedel na sekretu z laptopom), sem rekla, nej da kahlo ven, da se bogo dete pokaka. No, Julija seveda ni zaspala nazaj, zato pa zdaj že spi prvo kitico.
Jaz pa v miru kavico pijem, ej, kolk paše.user posted image

Zunaj pa taka megla, uf.

Lj, Citypark, četrtek: Taška30, MojcaB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.1.2008 9:02:25   
hariba
Ta noč je minila kar o.k. Le do 23.30 ni zspala, ampak user posted image  sva potem vseeno lahko v miru po dolgem času. No okrog 4h je neikaj zastokala, a je zaspala nazaj in spala do 7 h.
Sva včeraj bilči z Zojo na kontroli in se izboljšuje, je pa rekla da je rahlo izsušena, zato sem ji še bolj silila vodo za pit. No je pa včeraj prvič jedla čokolino pa čeprav je bilo z adaptiranim mlekom.  Je pa res da sem tudi mleko zamenjala, ker ni htela aptamila sem probala s hipp2.Sem pa malo golfala sem dala 150 ml hip mleka in 30 ml mojega mleka, ker več si ga težko še iztisnem, oziroma ne bi imela pol čez 2 uri za dojenje pred spanjem. pa je pojedla vse do zadnje žlice. sem bila ful vesela, ker je prvič po več dnevih spet jedla normalno.
razprodaje Ne vem katera je spraševala az trenirke, jaz sem Zoji kupila včeraj 1 v inter sparu za 5.20€, spodnji del pa za 3 €, samo mislim da več ni ker sem jaz komaj našla njeno številko. Imajo v tistih koritih pa vse otroško o malih do največjih številk skup pomešano, še kape so celo zraven, zato je v tisti zmešnjavi težko kaj najt. Tavelikemu sem v Zari kupila dvojne hlače, Lari pa ene hlače in oblekico tuid v Zari. Sicer je pa mulc dobil novo čelado, jaz sem si kupila v Giga sportu nov smučarski komplet, pa moj si je Hervisu pancarje kupil, pa z novimi smučarskimi rokavicami smo se  založili. Zdaj moramo le še smučat it, samo bo to problem, sva zdaj oba čisto denarnice spraznila kar nisva že decembrauser posted image .
plazenje Oja pri nas so že borbe zaradi Zojinega plazenja, dobro vem kako je to. Ja saj mi tudi sobo zapremo pa se Zoja do vrat priplazi , ko čuje da so not. Pa nekaj vpije in blebeta in se z glavo zaletava v vrata pa tolče po njih. Praviuser posted image  sem jo včeraj opazovala, ko je to delala. Ko jo odnesem od vrat pa grozen user posted image . Včasih se je pa usmilijo in ji odprejo. Včeraj ji je Lara, je pa imelana tleh skoraj že čisto sestavljene puzle, ko je 500 delcev in so jih 2 dni po obrokih sestavljali evo in Zoja v tistem hipu po kolenih čez nje. Pol pa je bil vik in krik."mami odnesi Zojo, puzle nam bo zgubila, pojedla jih bo. Ja včasih se derejo ja da gleda kaj jim bo ukradlauser posted image . Zaekrat še ne doseže na srečo do pisalne mize, da bi jim odnašala radirke, svinčnike in barvice. No takrat bo šele zabavno. To je Lara počela, ko je Žiga hodil v 1. r. je bilo adijo pamet.
90 dnevna dieta ma saj pri vsaki stvari so dobre in slabe strani. Jaz sem 2001, ko se je ta dieta na netu šele pojavila po njej shujšala 12 kg in jih nisem dobila nazaj do zanositve z Zojo. Sem pa res še potem jedla večinoma za zajtrk sadje ne le 3 mesece po preteku diete.  Zdaj ga spet jem, pa malo bom probala spet nekako ločevat. No ker debela jaz zdaj nisem, le trebuh imam preveč izrazit in napihnjen.
No zdaj grem pa  zlikat  srajce za mojega. Če bo Zoja dovolila, če ne bo kabla vlekla,pa spet moram dat prat. Umazanih cunj pri nas nikoli ne zmajnka, no ko so tiste oprane, je že kup drugih usranih.

Ja zdaj pa se je Zoja spet nekam ruknila in user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.1.2008 9:05:07   
sabri
Dobro jutro, sem hotela še včeraj kaj napisat, pa sva z mojim gledala beg iz zapora preko računalnika, do 1 ponoč, bedaka, sva bila oba tak jezna, ker se je glupo končal, pa tolk časa sva bila pokonc.
nosečnost: počutila sem se super, razen pač slabosti, težko sem spala proti koncu, skos na wc, mal krvavitve...ampak načeloma sem mislila, da bo slabše, sem se pa veliko sprehajala do konca. Še enkrat? Zaenkrat še vedno ne, mislim, da ne bi glede nosečnosti imela še enkrat tako srečo in porod je bil super, kakršne sem kake pripetljaje brala takrat.
izpit: danes dobila pošto, 23. ta mesec, tako da bom bolj malo na računalniku.user posted image
plazenje: miru ni več, skos jo moram gledat, ker se postavlja na takih mestih, da je joj, zleze na vse, kar je in se seveda prevrne tudi. Jo dam lahk na hrbet, pa se takoj sama vsede. Saj pravim, je očitno tak otrok, da ji ne paše ležat, ker prej je tolk prejokala, zdaj je pa čisto druga.
Grem jo iskat, jo je pršla mama iskat spet, je bil en dan mir-včeraj, ko sem spet urgirala, danes pa user posted image . Brezveze.
Jaz mam v sredo več časa, kot četrtek, samo do KR ne vem, če bom šla, mogoče, ga pa čisto nič ne poznam, ker ne hodim skoraj nikoli v KR.
Se beremo-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.1.2008 9:05:51   
aischa
dobro jutro

vidim da ste kar pridno čvekale.

eno vprašanje je katera že delala skutne palačinke in jih dala user posted image za jest.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.1.2008 9:06:23   
hariba
mojcab Jaz sem  lesenega pred leti kupila v Inter sparu. tam so jih imeli vsako leto, no za letos ne vem, ker res nisem tam nič gledala imamo vsega tega sranja kot so bobi, sanke in lopate ful doma.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.1.2008 9:06:47   
gaja*
Dobro jutro user posted image
Mi smo imeli pa kar mirno noč. Je prav pasalo po dveh bolj čudnih nočeh. Danes se je zbudila samo 1x za 5 minut. Je sploh nisem vzela k sebi. Pred 23 je malo cmevkala, samo je kr vedno sama nazaj zaspala user posted image user posted image . Je pa spala do pol 8.
Plazanje: gaja je ful napredovala v zadnjem tednu. Res, dobesedno v tednu dni. Vsepovsod se dviguje, če se spusti lahko stoji tudi do 6 sekund, preplazi iz dnevne v kuhinjo, kopalnico mimogredeuser posted image
Trmarjenje: tudi to je novo. Če ji kaj ne paše, se začne dret, da je joj. Prav jezno se začne bunit.
Spanje:odkar se v postelji dviguje, sploh noče več zaspat. Sem včeraj spet poslušla 5 minut dretja, preden je zaspalauser posted image user posted image

Tak, morem it, je lačna.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.1.2008 9:10:20   
aischa
Ja moj je valda že meditiral v kopalnici (beri sedel na sekretu z laptopom),

adijo kako sem se nasmejala. kaj zdaj cajtn ni več popularen pri dedih ali kaj.
zdaj že z ročaunalnikom sedijo na wc

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.1.2008 9:16:53   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

kaj zdaj cajtn ni več popularen pri dedih ali kaj.
zdaj že z ročaunalnikom sedijo na wc

Ja.user posted image
No, tud kakšen Monitor, pa Moj mikro se še najde, ampak v glavnem hodi z laptopom na sekret, ker ima tam kao mir. Ja, to je pa prednost brezžičnega interneta.user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.1.2008 9:23:15   
hariba
 O taška sem se nasmejala.No moj zaenkrat še ne hodi z laptom na sekret, čeprav ga ima kdaj kar na postli, je ob nejm zaspal že tudi. Bere pa na wc hervis reklame, pa moj mikro tudi ja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.1.2008 9:24:25   
smotka lonib
hojla!
jest sem ful user posted image . to noč je Zala spet stokala zaradi nosa. ima spet ful zamašenega . non stop kiha in ji iz nosa teče. pa je bila že bolje. očitno ne bi smele včeraj po trgovinah letat.

Mojčca!
bom mislila nate, ko greš na servis.midve pa imava v četrtek pregled. bomo videli, če me bo dala na pregled k fizioterapevtki.

Taška30!
mene ne bo v LJ, ker je Zala prehlajena pa še odbija me Ljubljana, ker sem tam v službi in rabim 2 uri, da pridem tja. po eni strani pa bi vas zelo rada spoznala.
otroci-kreganje-vpitjeuser posted image user posted image user posted image user posted image brez besed.

moram nehat. ker sem pred računalnikom, se je Zala spet pokakala.user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.1.2008 9:25:38   
smotka lonib
še to: moj bere na skretu spotrske, čev pa tega nima pa tud Ciciban prov pride.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.1.2008 9:34:34   
tinkibinki79
Ej mislm... kakšna debata, kaj berejo deci na skretu...user posted image user posted image user posted image user posted image Ja itak cajtnge... Moj sicr ma prenosnka, ampak na skret ga še ni nesu (mogoče bo zdej k bomo se mal posodobl in si zrihtal tob rezžično povezavo). Ma pa gsm non stop, ampak  res non stop s sabo. jst kr norim... Ker kog a rabm se pa ne jav... Smo mel že hude debate zarad tega, pa ne bi o tem... Na WC- ju pa... no ja karkol pride pod roke,s am d ni dolgčas... Deci!

hvala za informacije glede sedeža za sanke...

LP

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
8.1.2008 9:38:11   
tinkibinki79
Aja še o trmi. Naš mali Aljažek to obvlada zelooooo dobro. če mu kaj en paše se začne zvijat nazaj in dret pa tulit- je čist rdeč v obraz... Najraje trmari ko se greva potepat in ga je treba oblečt, takrat se bo tako zvijal in dobesedno metal nazaj, da mu kape sploh ne morem oblečt, kaj šele da ga položim v voziček.... Baje mine...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3874
8.1.2008 9:41:37   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: tinkibinki79

KOmaj čakam, da nam nakažejo porodniško. December je bil porazen za denarnico... Upam, da jo ta mesec nakažejo kaj prej kot 15.

Tud jest komaj čakam na porodniško, ker smo decembra imeli vse na kupu:darila, dodatne položnice (Nejc-šola v naravi, Vanja naročnina Ciciban) pa še Zali sva kupila avtosedež. Poleg tega sem šla še na razprodaje, ker drug teden ne bi bilo več velik izbire. sem šla pač v minus.

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?