tasyo
|
Dobro jutro! Scorpio, kot vedno, prva v akciji... No, upam da tale teden ne bo tako zelo naporen, si pa vsaj zvečer privošči malce počivanja in razvajanja! Kar se razgrajanja naših trebušnih podnajemnikov tiče, pa je tudi naša zadnje dva dni tako mirna, da sem že kar malo v skrbeh. Sicer pobrca nekajkrat dnevno, vendar veliko bolj nežno in manj kot prej. Še dobro, da imam AS, da se malo pomirim... Sej so mi vedno govorili, da smo dohtarce najbolj panične, pa do zdaj nisem verjela Ampak saj vas je kar nekaj, ki ste na to pikico čakale dolgo, tako kot midva in potem si še bolj v skrbeh, da ja ne bi šlo kaj narobe... Moram priznat, da res komaj čakam april. Shoo, dvoletniki in prihajajoči dojenček - govorim sicer iz izkušen prijatelice in pa po tem, ko gledam nečaka, kako sprejema mojo nosečnost - nekaterim se da marsikaj razložit in dojamejo, nekateri pa so za take stvari enostavno še premajhni. Sicer pa bo mal takrat stara že skoraj 2 in pol, boš videla, da ne bo takih problemov, kot se jih nadejaš... Naš nečakec je zdaj v fazi, ko me ves čas boža po trebuščku in se stiska k meni, pa nič mu ni jasno, ko se trebuh premakne... To je najbolj fascinantno. Ampak da bo pa ven prišla živa punčka, to bo pa po moje kar šok, ker je zdaj on glavni in bolj kot ne doseže vse, kar hoče. Kadar je pri meni, poskušam bit tudi malo vzgojna, vendar mamica in tašča moje napore čist izničita, ju vrti okoli mezinčka, da je kaj! Sicer pa je tu v ozadju še mnogo stvari, o katerih pa zdaj ne bi. Že tako sem zašla s teme. Jutri imam kontrolo z UZ, komaj čakam! Pa še cuker test, upam da ga bom dobro prenesla... Nič, zdaj grem še malo po hiši pospravit, pol pa se še kaj javim. Lep dan vsem!
|